Rutte bevestigt: geen € 500,- extra voor arme gezinnen

Het kabinet komt dit jaar niet meer met een extra tegemoetkoming voor de armste huishoudens voor de sterk gestegen kosten voor levensonderhoud. Dat heeft premier Mark Rutte gezegd tijdens zijn persconferentie na de ministerraad. De linkse oppositie had gepleit voor een extra toeslag van 500 euro, maar gaf eerder deze week al aan daar niet meer op te rekenen.

Lees verder>>>>
(h/t A.H.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Rutte bevestigt: geen € 500,- extra voor arme gezinnen

 1. Boike zegt:

  Hoeveel opslag heeft de ruttige duivelaanbidder in petto voor hoge ambtenaren en de royals ???
  Rutte opsodemieteren en graag heel snel !!!

  Geliked door 3 people

 2. Dat is in het geheel niet zo moeilijk te begrijpen.
  Als je namelijk 10 tallen miljarden besteed aan allerlei opvreters en het geld met wagonladingen de grens over pleurt blijft er uiteraard voor de Nederlander bitter weinig over.

  Geliked door 4 people

 3. George van der Sluis zegt:

  schandalig !

  Geliked door 2 people

 4. Erik zegt:

  Ik begrijp het helemaal. Het is ook moeilijk om al dat geld terug te geven aan de uitgeperste Nederlanders. Als ik weer een blauwe brief krijg zal ik ze ook laten weten dat het helaas te complex is om die te betalen, ik reken op hun begrip

  Geliked door 1 persoon

  • memaxq zegt:

   Soms kan de belastingdienst best wel begripvol zijn hoor. Ik kreeg gisteren eentje van hen met het opschrift: “Laatste aanmaning”. Dus ze stoppen nu met het pikken ????

   Like

 5. Oliedom zegt:

  Nadat de koning wat heeft gezegd over de boeren, komt er op prinsjesdag een vette verhoging voor het sprookjeshof aan, ;(;(;(
  Na die beloofde 1000 hebben wij dus ook nog 500€ tegoed, bedankt vuile smeerkees, trouwens het wordt tijd voor jou ,pinokkio, om te vertrekken naar jou oorlog, kun je mooi met jou ukrainische nazi vrienden vechten, lafbek.

  Geliked door 4 people

  • Julia zegt:

   Oliedom De hebzucht zit in het bloed van de Oranjes verankerd. Koning wat hebben we aan deze uitnemer hij zou dat hele kabinet per direct naar huis moeten sturen maar helaas de macht is hem ontnomen dus wat mij betreft opheffen dat in stand gehouden sprookje de miljoenen die de Oranjes ons jaarlijks kosten is een schande dat geld dient te worden besteed ten behoeven van de burgers. Weer dat uitgestreken zooitje aanzien Willem die het briefje voorleest en de geld kostende poppenkast daar om heen kan ik niet meer aanzien. Uiteraard zal de hielenlikker van de Oranjes Rutte wederom op de derde dinsdag van september glashard een verhoging van de staatsuitkering toekennen vanwege de inflatie. Het is werkelijk om te kotsen.

   Like

 6. Oliedom zegt:

  En ik reken (hoop het van harte) erop dat maandag heel het land plat ligt en die bastaarden eindelijk opstappen (dat die Judas Segers eindelijk wakker wordt en die er een eind aan maakt) en er nieuwe verkiezingen komen.

  Geliked door 3 people

  • Julia zegt:

   Oliedom Ik hoop ook van harte dat maandag wordt doorgepakt en dat er heel veel acties zullen volgen totdat die hele rotte linkse bende is opgestapt. Niet te geloven ze helpen een heel land om zeept en zitten te janken en te trillen als ze een paar mensen voor de deur krijgen dan weten ze van ellende niet meer wat ze uit de kast moeten halen om al die o zo ernstige bedreigingen de kop in te drukken en zelfs de wet er voor te veranderen. Het is verschrikkelijk toch een man met een fakkel voor je deur zoals bij Kaag of een 70 jarige vrouw bij Derk Boswijk voor de deur die alleen maar verhaal kwam halen. In ieder geval bleef onze held Derk even thuis om zijn zwaar bedreigde gezin te beschermen. Het is te triest voor woorden alleen een grote mond vanuit een zwaar beveiligd hok de Tweede Kamer maar daar buiten grote lafaards. Niemand zou een politicus bedreigen of intimideren als hij of zij opkomt voor eigen volk en land.

   Like

 7. BigLJohn zegt:

  Fortuinen voor verkeerde doelen zoals de gelukszoekers, de jaarlijkse afdracht aan Brussel, en niet te vergeten de fortuinen die naar Afrika gaan. Alleen arme Nederlanders mogen van Rutte steeds verder creperen. De toeslagenaffaire is daar ook een voorbeeld van. Waar is de elektrische stoel voor Rutte ?

  Geliked door 4 people

  • memaxq zegt:

   Beter het complete wef, who en de steunende rijke stinkerts vierendelen. Geef je hun overschotten aan de varkensboeren voor hun beesten. (Dat kunnen ze dan beter niet aan het volk vertellen want die lusten zelfs van dooie gekken geen brood)

   Geliked door 1 persoon

 8. Alice zegt:

  Maar wel bakken geld naar Oekraïne. Om te kotsen.

  Geliked door 3 people

 9. bobzelf zegt:

  EN U ALLEN WETEN ZEKER ???
  DAT ER NIEMAND IS VAN EEN 17.600.000 INWONERS

  DIE DEZE OETLUL DANWEL LAMZAK VAN ZIJN FIETS AF DURFT TE SCHIETEN ???

  OOM VALERY SAITCHEV WAT KOST EEN BEETJE FATSOENLIJKE SNIPER TEGENWOORDIG ??

  ALS JE 146 MILJOEN OPHAALT VOOR EEN SS NAZI MET EEN KEPPELTJE ??

  KANDAT TOCH GEEN PROBLEEM ZIJN

  WE ONTKENNEN GEWOON ALLES

  Geliked door 3 people

 10. Hovawart zegt:

  Rutte kan beter een nieuwe politieke partij beginnen met z’n coalitiepartners en Linksche gedoogpartijtjes, de naam van z’n nieuwe pro-eu-partij…………RUGOP 22

  Like

 11. Hovawart zegt:

  Als de seniele sigarenrokers van de VVD iets beloven komt men een éénmalige belofte enkel na wanneer men het dubbel en dwars kan terugvorderen via belastingen……..en dat liefst jaarlijks of zelfs maandelijks,…..Het spreekwoordelijke ”een sigaar uit eigen doos” betekent meestal dat je iets hebt gekregen waarvoor je eigenlijk al zelf hebt betaald, en in het geval van Rutte dat u moet blijven terugbetalen ..Deze loze beloftes, de torenhoge accijnzen op sigaren uit eigen doos zeggen al genoeg; wees alert, het kost ons enkel veel geld en de Eu profiteert over onze rug…..en alles gaat toch in rook op.
  VVD is passé, gepasseerd, iets wat voorbij is, geweest is, verleden tijd…….

  Like

 12. Boike zegt:

  Rutte had het toch zooooo goed voor met al die arme Nederlanders in deze moeilijke tijden. De duivelaanbidder beloofde hen een douceurtje van maar liefst € 500. Maar helaas, het was alweer een ruttige leugen. De psychopaat had de mensen weer eens blij gemaakt met een dood vogeltje.

  En de gehypnotiseerde slapende Wokes horen niets, zien niets, zeggen niets en hebben niet eens in de smiezen, dat ze alweer bij hun pietje zijn gepakt. Wat een mietjes !!!

  Like

 13. Belozersky zegt:

  Welingelichte kringen schrijft dat de inflatie aan het eind van het jaar op maximaal 3% staat. Op dit moment is het nog bijna 10% in Nederland. Mochten de voorspellingen niet uitkomen trekt Rutte de knip vlak voor de verkiezingen Maart 2023(provinciaal). Zo slim is ie wel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s