Een echte verrijking voor de EU: Oekraïne op weg naar drugs-hotspot

(Vertaling: E.J. Bron)

Al voor de EU-beslissing om de Oekraïne de status van toetredingskandidaat te verlenen, was het slecht gesteld met de EU-kwalificatie van het land: de Oekraïne corrupt tot in de top van de staat, de economie zonder permanent binnenstromen van geld niet levensvatbaar, de rechtsstaat is volkomen geruïneerd.

En nu waarschuwen zelfs de Verenigde Naties ervoor dat de Oekraïne in de toekomst ook nog een drugs-hotspot zou kunnen worden. Het VN-kantoor voor drugs- en misdaadbestrijding (UNODC) in Wenen wijst er in zijn jaarrapport op dat conflictregio´s zoals het huidige Oekraïne als een “magneet” werken voor de productie van synthetische drugs. Hoe langer de oorlog zou duren, des te groter zou het aantal drugslaboratoria in de Oekraïne kunnen worden.

Dit effect zou nog ernstiger kunnen uitvallen “wanneer de conflictregio zich in de buurt van grote consumentenmarkten bevindt.” De deskundige van het UNODC, Angela Me, verklaarde daarover: “Er is geen politie die patrouilleert en laboratoria stopt.”

Het aantal van de door de Oekraïense autoriteiten ontbonden drugslaboratoria voor de de productie van (meth)-amfetamine steeg van 17 in het jaar 2019 naar het wereldwijd grootste aantal van 79 in het jaar 2020.

Nu moet gevreesd worden dat het land zich tot een Europese of zelfs globale hotspot voor de productie en consumptie van drugs ontwikkelt. Behalve de alomtegenwoordige corruptie in het land zou er daarmee nog een enorm probleem op de EU afkomen, mocht Kiev het daadwerkelijk lukken om tot de EU toe te treden.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Een echte verrijking voor de EU: Oekraïne op weg naar drugs-hotspot

 1. Léon van Duren zegt:

  De pharma maffia oorlogsmisdadigers van Nederland en de pharma maffia oorlogsmisdadigers (misleiders) te Brussel en het onzinnige geldverslindende Straatsburg hoor je niet over deze oorlogsmisdaden gepleegd door het corrupte Oekraïnse (WEF) regime!!

  https://davidicke.com/2022/07/02/ukraine-war-crimes-exposed-civilians-executed-robbed-shelled/

  Over oorlogsmisdadigers gesproken!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,JEZUS leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Like

 2. Oliedom zegt:

  Dit is nu precies wat die verrotte EU voor ogen heeft, nog meer tuig in dit criminele EU , kunnen zij later zeggen, van zie je wel wij moeten zelf nog meer macht krijgen om deze (zelf gecreëerde dus) te bestrijden. EXIT en NEXIT !!

  Like

 3. Ravian zegt:

  Het is nog maar de vraag of de EU datgene wat er nog van Oekraïne over gaat zijn nadat Rusland er mee klaar is nog wel gaat willen hebben, ALS er nog wat van Oekraïne over gaat zijn nadat Rusland er mee klaar is.
  En de kans dat er nog wat van Oekraïne over gaat blijven wordt met elke westerse wapenzending richting Kiev kleiner.

  Geliked door 1 persoon

 4. Julia zegt:

  Geweldig het fiasco dat zich Europese Unie noemt. Miljarden glijden door naar de corrupte criminelen in de Oekraïne Zelensky is hier het proto type voorbeeld van. Miljoenen heeft de corrupte oorlogshitser aan eigen vermogen weg gesluisd. Sorry maar ik kan net als het hoofd van Rutte dat van Zelensky niet meer zien. Zit maar te bedelen om meer moordwapens terwijl hij zijn eigen volk hiermee uitmoord en een uitgeput leger als kanonnenvoer gebruikt. Die snuivende acteur krijgt geen genoeg van zijn oorlog en vertikt te onderhandelen wat mij betreft drukken de Russen nu maar door. De oorlogsvoering kost de mislukte EU miljarden terwijl eigen volk tot op het bot wordt uitgekleed en veel EU lidstaten de afgrond van armoede en ellende zeer nabij is. Russen werden vermoord en vernederd. Daar had het westen geen interesse voor; integendeel; het was Obama die de coup “regelde”in 2014. De vraag over het neerhalen van de MH 17 is nog niet opgelost wie zitten hierachter? Onze lapzwans en oorlogshitser Rutte zou de onderste steen boven halen tot op heden is hem dat niet gelukt. Zelensky kan de oorlog zelf beëindigen door om de tafel te gaan zitten. Punt uit zolang dit land in oorlog is en blijft behoort überhaupt tot de EU in dat geval zouden weldenkende lidstaten uit de EU moeten stappen en geen cent meer besteden aan de leeghoofden en doorgeslagen machtswellustelingen in Brussel. Verdragen en wetten schijnen niets meer voor te stellen dus kappen met die corrupte bende. Eigen soevereiniteit terug vorderen en alle grenzen dicht voor de massale instroom van profiterende woestijnratten en Afrikanen en tevens een hele horde profiteurs per direct het land uitzetten zodat de woningnood ook hiermee kan worden opgelost en beschikbaar komen voor eigen burgers die zich blauw betalen aan belastingen

  Like

 5. ronjaspers zegt:

  Ukraine is een zwaar crimineel corrupt shithole,geld witwassen,drugshandel,wapenhandel,mensen en kinderhandel,orgaanhandel,illegale prostitutie.Het stikt er van de nazi,s,en de amerikanen hebben er labaratoria voor biologische oorlogsvoering.

  Like

 6. karton zegt:

  Zoals de staat van Oekraïne momenteel is, past het land voor 100% binnen de EUSSR; het zal hier niet uit de toon vallen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s