FOTOSHOPPER

Door:
Anatole Sale
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op FOTOSHOPPER

 1. Ravian zegt:

  Je ziet het hem denken; “bestaat er dan ook nog ander seksueel contact dan anaal seksueel contact?”
  “Daar heb ik ECHT geen herinnering aan…”

  Geliked door 1 persoon

 2. Léon van Duren zegt:

  Deze twee geïnstitutionaliseerde vaccinazi’s zijn momenteel de grootste criminelen van Nederland!!Deze twee geïnstitutionaliseerde pharma maffia bandieten zijn vertegenwoordigers van satan en z’n links fascistische (WEF) trawanten!!

  Nog nooit is Nederland vertegenwoordigd door zulke zware geïnstitutionaliseerde schaamteloze nietsontziende recidiverende pharma maffia psychopaten !! Zelfs die ene procent moedige justitieambtenaren durven geen actie te ondernemen tegen deze twee beroepsleugenaars!!
  Ook de meerderheid van de ruggengraatloze waardeloze tweede kamerleden zijn aantoonbaar medeplichtig aan zeer ernstige misdaden tegen de menselijkheid!! De meerderheid van de tweede kamerleden zijn minkukels van het allerergste allooi!!! Gelukkig voor Nederland zijn er de vijf helden van FvD die het opnemen tegen het opkomende (WEF) fascisme!!Een oorlog wordt vaak gewonnen door een ongelofelijk gemarginaliseerde minderheid!! In de de tweede Wereldoorlog nam slechts één procent van de Nederlandse bevolking het op tegen een kwaadaardige overheid ,waarschijnlijk zal dat getal nu nog minder zijn !! Misschien een half procentje,toch nog goed voor zeker 85.000 Nederlandse mensen die zich durven te verzetten tegen de huidige geïnstitutionaliseerde pharma maffia vaccinazi’s en hun zeer vele medeplichtige pharma maffia trawanten!!

  https://gellerreport.com/2022/07/survey-more-than-750000-dead-30-million-injured-because-of-covid-vax.html/. (Over feiten gesproken,deze constateringen moeten natuurlijk geheim blijven!!)

  Moord met voorbedachten rade ?? De strafmaat voor mensen die willens en wetens aan deze goedgeorganiseerde plandemie hebben meegewerkt moet waarschijnlijk de doodstraf zijn!!
  Natuurlijk moeten deze geïnstitutionaliseerde pharma maffia vaccinazi’s,inclusief hun zeer vele geïnstitutionaliseerde medeplichtige trawanten (ongeacht hun statuur of maatschappelijke positie!)eerst berecht worden met behulp van een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal!!!

  Er komt een tijd dat ons kent ons ontbonden zal worden!!( Dit kan waarschijnlijk nog jaren duren!!)

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,JEZUS leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 1 persoon

 3. Alex Delarge zegt:

  Like

 4. R Thomasson zegt:

  Geweldige politieke cartoon. Het zal nog een klassieker worden.

  Like

 5. Léon van Duren zegt:

  https://www.google.nl/search?q=psychopaat&hl=nl&tbm=isch&source=hp&biw=1240&bih=586&ei=9pzCYsY_6OOwB6y6hvgH&iflsig=AJiK0e8AAAAAYsKrBjZmss8TwSDuPu69wfpZaCx2IScx&ved=0ahUKEwjGkqP84N74AhXoMewKHSydAX8Q4dUDCAY&uact=5&oq=psychopaat&gs_lcp=CgNpbWcQAzILCAAQgAQQsQMQgwEyBQgAEIAEMgUIABCABDIFCAAQgAQyBQgAEIAEMgUIABCABDIFCAAQgAQyBQgAEIAEMgUIABCABDIFCAAQgAQ6CAgAEIAEELEDOggIABCxAxCDAVAAWIUbYLwfaABwAHgAgAE3iAG7A5IBAjEwmAEAoAEBqgELZ3dzLXdpei1pbWc&sclient=img#imgrc=88DH0MRjDkz_PM

  Zelfs de computers van Google duiden de schaamteloze nietsontziende recidiverende beroepsleugenaar Mark R. als een psychopaat!!

  Psychopaten zijn niet aanspreekbaar vanwege de door hun gepleegde misdaden!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,JEZUS leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s