Gastland van het WK-voetbal Qatar maakt duidelijk: Gevangenisstraf bij hijsen van de regenboogvlag en buitenechtelijke seks

(Vertaling: E.J. Bron)

Het gastland van de WK-voetbal dit jaar, het streng islamitische Golf-emiraat Qatar, houdt geen rekening met de gevoeligheden van het Westen betreffende alcohol, vrije uitoefening van religie of seksuele minderheden – zie hier en hier.

Gevangenisstraf voor one-night-stand

Het emiraat benadrukte bijvoorbeeld onlangs dat buitenechtelijke seks in het gastland van de WK verboden is – zowel voor autochtonen als toeristen. En dat betekent ook: voetbalsupporters, die in de winter aanwezig zijn bij de eindronde, moeten zich ook aan deze regels houden. Anders dreigt hen volgens de wet zeven jaar gevangenisstraf, bijvoorbeeld wanneer men door een van de islamitische zedenmeesters betrapt wordt tijdens een one-night-stand. De FIFA wil dit echter niet toegeven. DE plompe standpuntbepaling van de baas van de FIFA, Gianni Infantino, daarover:

Wanneer Qatar niet iedereen zou verwelkomen, zou het de WK toch helemaal niet organiseren.”

Tot 11 jaar gevangenisstraf voor “homovlag”

En zoals bekend wordt ook de homolobby het vuur na aan de schenen gelegd. Men wil de diverse minderheden niet in het land hebben en als fans in het stadion zien, noch dat hun vlaggen gehesen worden. De vertegenwoordiger van de FIFA van Qatar maakte dat heel duidelijk:

Wie bij het WK de LGBT-vlag hijst, wordt voor 7 tot 11 jaar opgesloten. We zijn hier in een islamitisch land, u moet onze religie, ons geloof en onze cultuur respecteren.”

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Gastland van het WK-voetbal Qatar maakt duidelijk: Gevangenisstraf bij hijsen van de regenboogvlag en buitenechtelijke seks

 1. Tante Maart zegt:

  Adolf Hitler was ook zo dol op de Arabieren. Het strenge geloof in een land als Qatar heeft dat land de steun van de Verenigde Staten en van de Europese Unie gegarandeerd.

  Like

 2. karton zegt:

  Ook straf voor buitenechtelijke seks ? Dan zal koning Wimmie zich daar niet laten zien , evenmin als Fransje Timmermans, Pechtold, minister Weer-een-Kind (Weerwind) en meer van die buiten-de-deur-neukers.

  Geliked door 1 persoon

 3. Htskday zegt:

  Boycotten die hele WK zooi!

  Een potje voetbal is prima, maar een WK daar in die geiteneukerzandbak is alleen voor wereldvreemde hersenlozen die geen idee hebben (of niet wíllen weten) hoe dit WK stínkt aan alle kanten, of waar zij naar toe gaan..

  ““Wie bij het WK de LGBT-vlag hijst, wordt voor 7 tot 11 jaar opgesloten.””, is het enige goede aan dat hele WK

  Geliked door 2 people

 4. Julia zegt:

  Ach dat maakt toch niet uit men is toch zo gek op voetbal en reist hier zelfs nog voor naar de barbaarse zandbak. Allemaal de mond vol over overschrijding seksueel gedrag en het discrimineren van anders seksueel geaarden en nu zoetje met het Nederlands elftal een partijtje voetbal spelen in een staat waar mensenrechten niet gelden. Welk gezond denkend mens wil überhaupt in een stadion zitten genieten van voetbal waar heel veel arbeidsmigranten zijn uitgebuit en gestorven. Uit principe zal ik geen enkele wedstrijd kijken dat vanuit deze misdadige zandwoestijn wordt uitgezonden.

  Geliked door 1 persoon

 5. hannah zegt:

  En wat te denken van die rijke Qatarezen die vliegtuigen met “girls” charteren om hun postzegelverzameling te laten zien ? Geldt tevens voor andere oliebaronnen uit andere Arabische landen …

  Like

 6. vangie1206j zegt:

  Als nu het westen de moslims op de zelfde manier behandelen wat zal dat dan een opruiming zijn.

  Like

 7. koosv8 zegt:

  Zo zouden ze hier in Europa ook moeten reageren op hen uit die landen daar.Het is zo makkelijk.

  Like

 8. Victor33 zegt:

  Aalllaaeaeaeahhhh HOE Eeickbarrr !!!

  Like

 9. Willem zegt:

  Met de islamisering van Nederland en Europa, waar hard aan gewerkt wordt, geeft dit een mooi beeld van onze toekomst. 10 moskeeen per jaar erbij in Nederland alleen, wat denk je dat ze in Qatar zullen zeggen als wij voorstellen om daar 1 kerk te bouwen?

  Like

 10. Ravian zegt:

  Nee, enkel landen die ten strijde trekken tegen nazisme en genocide worden door de FIFA geboycot.
  En landen die de sterke overeenkomsten met het nazisme vertonende islam ideologie aanhangen, en terrorisme financieren, worden gepromoot.
  Nu heb ik sowieso de schurft aan voetbal, maar eenieder die dat niet heeft zou er goed aan doen om ook eens een tijdje de schurft aan voetbal te hebben.
  En dan zullen we eens zien hoe lang de FIFA lage kijkcijfers en lege stadions overleeft.
  Wedden dat ze dan de finale niet halen?

  Geliked door 2 people

 11. boorzalf zegt:

  Moet toe geven ze houden wel vast aan hun standpunten. Kunnen ze hier nog wat van leren in dit sodom en gomoro land.

  Like

 12. Giny zegt:

  Neem van mij aan dat die straffen echt gaan gebeuren, zonder pardon.
  Als er ook maar enige twijfel bestaat pakken ze je al op, tot het tegendeel bewezen is.

  Like

 13. delamontagne zegt:

  Als zij naar Europa komen passen ze zich toch ook enigszins aan !
  Of …..vergis ik me ?
  Veroveringsdansje aan de voet van de Eifel tour ( alleen mannen uiteraard, anders wordt allah boos……..)

  https://resistancerepublicaine.com/wp-content/uploads/2022/07/mon-film-3.mp4?_=1

  Like

 14. Boike zegt:

  Qatar wil er zo graag bij horen in de grote mensen wereld. Daarom wilden ze het WK-voetbal organiseren. En de voetbalbond was akkoord. Maar die gejurkte neukers hebben een klein probleempje, ze zijn zo vreselijk vastgeroest in hun strenge Middeleeuwse islamitsme tradities. En daarmee maken ze het de Westerse voetballiefhebbers wel heel erg mies.

  Ik zou zeggen: “Wegblijven. Laat “die moslims in hun eigen waarde lekker gaar smoren in die zandbak. En ga elders feestvieren, waar je wel welkom bent.”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s