VIDEO Gideon van Meijeren (FvD): Werd CDA´er Boswijk opgezocht door een 70-jarig vrouwtje? Gideon mag het niet vragen

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op VIDEO Gideon van Meijeren (FvD): Werd CDA´er Boswijk opgezocht door een 70-jarig vrouwtje? Gideon mag het niet vragen

 1. JooJootje zegt:

  Probeert de politiek hier nu een op de Amerikaanse insurrection klucht gelijkende stunt uit te halen?

  Like

 2. Getselt dus dat het inderdaad een 70 jarige vrouw is geweest die bij Boswijk aan de deur stond zal het vervolg wel zijn dat dit vrouwtje zonen heeft die tieten aan hun kichaam hebben laten bouwen en zeer goed presteren bij de damesmarathon en daarom over een goede fysieke situatie beschikken met het gevolg dat Boswijk zich op voorhand zwaar geintimidaart voelt.
  Want dingen spinnen zijn het kanjers in, in de tweede slaapkamer.

  Like

 3. Julia zegt:

  De politiek in dit land is door en door rot. Uiteraard gaan zij niet op vragen in omdat die zogenoemde bedreigingen een storm in een glas water zijn. Empathie en geweten zijn het grootste gebrek van die linkse WEF kakkerlakken die eigen volk en land verraden. Dat irritante schepsel Bergkamp zou werkelijk nog haar stoel uit trappen met haar D66 mentaliteit. Klaver een vent om van te kotsen en dan nog Jantje Paternotte een proto type van een jongetje dat al vroeg op school klasgenoten verraadde zit volkomen in zijn gene. De lafaard heeft geen lef om op een podium de boeren toe te spreken net als de rest van die door en door linkse verraders. Alles vanuit een zwaar beveiligd hok door de microfoon vertellen is geen daadkracht maar pure angst. De welbekende NSB mentaliteit dus. Dan durven die lafbekken ook nog het woord vreedzame demonstraties in hun vervuilde mond te nemen ik vraag mij dan wel af waarom huisartsen in Den Haag door het korps van verraad werden tegen gehouden. Dit was toch wel zeer zeker een terechte en vreedzame demonstratie https://www.ad.nl/den-haag/politie-houdt-demonstrerende-huisartsen-tegen-bij-binnenhof-groepje-alsnog-in-gesprek-met-kuipers~af94dfdb/ Kortom in Nederland is geen recht meer tot demonstreren omdat de politieke moordenaars onze democratie hebben vermoord en uitsluitend de smerige WEF opdrachten uitvoeren. Nederland moet en zal kapot nu ook wederom de vissers weer aan de beurt https://www.ninefornews.nl/na-de-boeren-zijn-ook-de-vissers-aan-de-beurt-ik-zeg-gooi-alle-havens-maar-op-slot/ Hoogste tijd voor een massale volksopstand om deze regering tot aftreden te dwingen.

  Like

 4. boorzalf zegt:

  Wat ergggkamp!!!!

  Like

 5. oliedom zegt:

  Als o.a. Gideon maar iets zegt, dan vliegen die bastaarden al naar die microfoon.
  Democratie hebben zij in de mond, maar wel de hunne, kritische vragen en helemaal van rechts, is NIET geoorloofd.
  Noord-Korea aan zee is dit landje geworden, met zulks soort psychopaten in die Kamer.

  Like

 6. BosscheBol zegt:

  Democratie? Een waardeloze poppekast. Doorgestoken kaart

  Like

 7. Boike zegt:

  De Nederlandse parlementaire democratie is verworden tot een zielig gedoe van mietjes.
  Met leugens en bedrog wordt de waarheid onder de mat geveegd en de waarheidszoeker monddood gemaakt.
  Het Parlement zet zichzelf buiten spel en degradeert zichzelf tot een poppenkast.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Bergramp, trap dat wijf naar het aanrecht !!

  Like

 9. Ravian zegt:

  Dit is slechts één voorbeeld, hetzelfde gebeurt op de onderwerpen CO2, stikstof, floegtelingen, corona, etc. enz.
  Ze fantaseren een kader bij elkaar dat in hun kraam past, en binnen dat kader mag dan gediscussieerd worden, maar dat kader zelf mag niet ter discussie gesteld worden.
  We mogen dus over god discussiëren, maar het bestaan van god mag niet in twijfel getrokken worden.
  Want het bestaan van god is volgens hen bewezen; de “science is settled”.
  Je moet voor de rechter verschijnen, maar je advocaat mag je schuld niet betwisten, die is al van te voren door de machtshebbers vastgesteld, er mag enkel over de mate van straf gediscussieerd worden.
  Dit is dus allemaal een parlementaire democratie onwaardig, het is een schijnvertoning, een schaamlap voor de elitocratie, voor de dictatuur van de socialistische globalistische elite.
  De enige manier om nog van deze nachtmerrie verlost te raken gaat vervolgens het bestormen van de Bastille wezen, en een daaropvolgend guillotine feest…

  Geliked door 1 persoon

 10. Drs.E.N.Schilder zegt:

  Ú mag door ronduit debiele kamerleden opgesloten worden en dan noemen ze dat ‘lockdown’, ú mag door iedereen gecriminaliseerd, gedemoniseerd en fysiek bedreigd worden als u voor de boeren bent, tegen de gif-prikjes bent (die plotsklaps tòch op ‘vrijwillige basis’ waren…) en tegen de steeds dictatorialer/fascistischer opererende EU en haar oorsprong: in eerste instantie Nazi-Duitsland wat is opgegaan in de VS/NATO/WHO en het WEF. Zij mogen zelfs bij u aan de deur komen om u te arresteren, mensen van extreem linkse groeperingen langs sturen om uw gevel te bekladden of uw ramen in te gooien. Ú mag door deze vazallen van Schwab onteigend worden van uw huis en land (uIteraard zogenaamd om de wereld te redden en dé ‘klimaatverandering’ te ‘bestrijden’) maar komt u bij hen aan de deur, al bent u een vrouwtje alleen van 70, dan voelen zij zich bedreigd en altijd zijn de kinderen erbij… LAFAARDS! We moeten elke dag bij elke hypocriete politici aan de voor en achterdeuren gaan kloppen. Maak ze net zo bang als dat ze ú proberen te maken! VIEZE, LAFFE, GLUIPERIGE maar vooral FASCISTISCHE(!) NWO/WEF-HUFTERS! De tijd van ‘beschaafdheid’ is voorbij!

  Like

 11. Julia zegt:

  Dat linkse gif vooral D66, VVD, Groen Links en PvdA de top verraders onder ons volk verdienen de totale ondergang. Rutte wederom de boel weer belazerd miljoenen naar wapentuig voor de corrupte Oekraïne en wie zijn weer de dupe https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/filmpje-rutte-verraadt-ons-alweer-geen-extra-steun-voor-lage-en-middeninkomens. Diegenen die deze smerige WEF verrader niet uit kotst is mijns inziens net zo erg als een NSB-er. Miljarden naar het wanbeleid migranten die onze samenleving komen ontwrichten en levenslang bakken met belastinggeld kosten en moordwapens voor de oorlog van Rutte. De Nederlandse uitgebuite belastingbetalers krijgen wederom een dolk in de rug. Weg met die crimineel en landverrader. Continu loopt hij al jaren de boel te bedriegen en loopt zijn benen onder zijn stinkende achterste vandaan voor de EU waar ook hij miljarden stort ten behoeve van bodemloze putten zoals o.a. ook de zuidelijke lidstaten.

  Like

 12. Meine zegt:

  Doet mij denken aan het “toneelspelen” bij voetbal, met 1 vingertje aanraken, en dan met veel kermen op de grond vallen….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s