Interview met Geert Wilders: “Immigratie verwoest Nederland op de lange termijn”

(Door: Lionel Baland – Vertaling: E.J. Bron)

Geert Wilders is Nederlands parlementariër en voorzitter van de PVV (Partij voor de Vrijheid), de op twee na grootste politieke beweging van Nederland. Hij leeft al 18 jaar onder politiebescherming, omdat hij door “islamisten” wordt bedreigd.

Hoe denkt u over de toekomstige betrekkingen tussen België en Nederland? Is uw politieke partij, de PVV, voor de realisatie van een staat die het huidige Nederland en het Belgische Vlaanderen omvat?

We spreken dezelfde taal, we hebben dezelfde cultuur. Ik sluit niet uit dat dit op zekere dag zou kunnen gebeuren. Maar wat op dit moment het belangrijkste is, is dat we er aan moeten werken om te proberen onze soevereiniteit terug te winnen, die onze regeringen in de afgelopen decennia vrijwillig aan de Europese Unie hebben afgestaan. Op dit moment hebben we in belangrijke kwesties van de nationale soevereiniteit – of dit nu gaat over onze toekomstige rechten, de financiën, de begroting of de belangrijke kwestie van de immigratiepolitiek – niet meer de controle over onze eigen regels en wetten.

De Verklaring van Antwerpen – ondertekend door de politieke partijen die behoren tot de Europese partij Identiteit & Democratie (ID), waaronder ook het Rassemblement National – houdt zich met dit thema bezig. Veel mensen misbruiken het conflict tussen de Oekraïne en Rusland om meer invloed en macht voor de Europese Unie te winnen, bijvoorbeeld door de poging om een Europese defensie of andere dingen op te bouwen.

Verschillende patriottische partijen in Europa staan in hun desbetreffende landen op de tweede of derde plaats en samen bezitten we het potentieel om de gebeurtenissen te beïnvloeden.

In Nederland zijn verschillende patriottische politieke partijen op lokaal niveau – zoals Leefbaar Rotterdam, die de grootste partij in de Gemeenteraad van Rotterdam is – en op nationaal niveau – PVV, Forum voor Democratie (FvD), JA21 – in de verschillende vergaderingen vertegenwoordigd. Hoe kunt u daarmee omgaan?

In Nederland hebben we een serie wantoestanden, die tot een kloof tussen de politieke elite en het volk leiden, wat op veel gebieden te zien is. Op dit moment is bijvoorbeeld het lot van de boeren een hot item: de systeempolitici proberen de boeren te vernietigen door hen met een krankzinnige wetgeving te “doden”. Terwijl het inkomen van de burgers door de hoge inflatie afneemt en de inwoners op grond van de hoge energiekosten nauwelijks nog geld hebben, worden grote bedragen aan de immigratie of aan andere maatregelen uitgegeven in plaats van de bevolking te helpen. Deze kloof leidt ertoe dat mensen niet meer zeggen “Ik ben het eens met A of met B”, maar vragen of ze ondersteuning kunnen krijgen.

We hebben 20 partijen in Nederland, die in het parlement vertegenwoordigd zijn! Dat is het gevolg van een regering, die de mensen niet kunnen vertrouwen en die alles verkeerd doet, en wel op alle gebieden!

Vorig jaar hadden we parlementsverkiezingen – in maart 2021 – en sindsdien hebben de vier partijen van de regeringscoalitie in peilingen samen 31 zetels verloren, wat bijna overeenkomt met de helft die ze daadwerkelijk hebben – de Tweede Kamer in Nederland heeft 150 zetels.

Het politieke systeem wordt door onrust en instabiliteit getroffen en er bestaat een kloof tussen de leiding en de bevolking. De huidige regering is midden-links, de sociaal-liberalen zijn aan de macht en ontwikkelen een ideologie die niet in de zin van de mensen is. Die willen graag dat ze een arbeidsplaats en een woning hebben, veilige straten, hun kinderen naar school sturen, hun levensmiddelen en gasrekeningen kunnen betalen, … En dat hebben ze niet meer.

Ja, we hebben veel partijen en ik kan deze situatie niet veranderen. Ik kan alleen maar als leider van de grootste oppositiepartij tegen de regering vechten om te proberen de situatie te veranderen.

À propos veiligheid staat u nog steeds onder constante politiebescherming?

Ja, ik sta onder waanzinnige bescherming en ik ben heel blij dat deze bescherming er is. Ze is altijd en overal present. Ik woon al 18 jaar in een safehouse van de regering. Ik kan, ook nu nog, niet mijn brievenbus zelf legen. Zonder de aanwezigheid van de politie kan ik niets doen. Dit is de prijs ervoor dat ik me kan uitlaten tegen de politieke elites en me kritisch kan bezighouden met de immigratie of de de islam of Mohammed, die voor zoveel moslims een voorbeeld is. Als je je mening durft te uiten, kun je op veel problemen stuiten. Dat maakt het onaantrekkelijk om verzet te bieden en je ideeën te uiten, vooral als het er om gaat om over de negatieve kanten van immigratie en islamisering te spreken. We hebben geen problemen met de moslims, maar met de totalitaire islamitische ideologie, die heel gevaarlijk is. Er is maar één oplossing: we moeten over dit onderwerp blijven spreken en mogen nooit stoppen.

In Nederland bestaat een woningprobleem, omdat het land in verhouding tot het aantal inwoners klein is qua oppervlakte. Hebt u aanzetten van een oplossing?

Ja, natuurlijk hebben we oplossingen. Nederland is het enige land in Europa, waarin asielzoekers, als ze erkend worden, voorrang krijgen om een woning te krijgen. Als twee personen een huis zoeken, waarvan eentje het Nederlandse staatsburgerschap bezit, die graag een gezin wil stichten en een woning wil krijgen, en de ander een asielzoeker is, die een vaste verblijfsvergunning heeft gekregen, wordt de woning bij voorkeur aan de asielzoeker toegewezen. Dit wordt in meer dan 90% van de Nederlandse gemeenten zo gehandhaafd.

De immigratie stoppen zou een enorme hulp zijn. Natuurlijk moeten we ook woonruimte creëren. We zijn overbevolkt. We zijn een klein land. We hebben 17 miljoen inwoners. Daarom is de immigratie voor Nederland een slechte zaak. En we hebben geen immigratie die uit Australië of Canada komt, maar uit islamitische landen, waarvan de staatsburgers geen bijdrage aan onze samenleving leveren en een cultuur meebrengen die niet echt is wat wij wensen. Ja, huizen zijn een van de grootste problemen, maar de immigratie heeft tegenwoordig een grote invloed. Om mensen uit andere landen uitnodigen om naar je land te komen wanneer je je eigen bevolking niet kunt onderbrengen, is dom. Ik denk dat er 300.000 tot 400.000 woningen ontbreken om de behoefte van de inwoners te dekken, en intussen komen er steeds meer mensen binnen. Het resultaat is dat de mensen 10 tot 15 jaar op een woning moeten wachten. Het is net Moldavië! Het is ongelooflijk!

De Nederlandse CDA-minister Karien van Gennip heeft verklaard werkloze mensen uit de Franse voorsteden naar Nederland te willen halen om ze daar te laten werken.

Ja, ik heb in het parlement verklaard dat ze waarschijnlijk hoge onderscheidingen van de Franse regering zal krijgen, zoals de Nationale Orde van het Legioen van Eer, omdat ze alle Algerijnen en Marokkanen uit de Franse voorsteden naar Nederland zal halen. Dit idee is absoluut krankzinnig en is binnen een dag van tafel geveegd.

Iedereen, zelfs in de partijen van de regeringscoalitie, beschouwt dit idee als absoluut krankzinnig. Dit is een voorbeeld voor een ideologisch geïnspireerde persoon, die niet echt met de realiteit vertrouwd is. We hebben in Nederland zoveel problemen met onze eigen immigranten, die oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteit en onder de ontvangers van sociale uitkeringen. Wij hebben al deze problemen en een dame, een minister, zegt: “Laten we de mensen uit de voorsteden nemen! Dat is goed voor ze en voor hun ontwikkeling”. Ze bevindt zich compleet op een andere planeet, absoluut krankzinnig! En dat zijn de mensen die Nederland regeren! Kunt u zich voorstellen hoe slecht Nederland tegenwoordig geregeerd wordt?

We zouden deze mensen niet alleen niet uit Frankrijk moeten halen, maar de bewoners van onze eigen steden naar Frankrijk moeten sturen. Dat is een beter idee!

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Bron oorspronkelijk artikel:
breizh-info.com
Door: Lionel Baland

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Interview met Geert Wilders: “Immigratie verwoest Nederland op de lange termijn”

 1. Oliedom zegt:

  Zolang de Nederlanders niet nadenken bij verkiezingen en dus constant zich weer laten verneuken door dezelfde partijen en een klein groepje radicalen zoals die zieligheidsindustrie/urgenda en blm, het in dit land voor het zeggen hebben, gaat er ipv minder, nog meer van die parasieten binnen komen.

  Geliked door 4 people

  • Boike zegt:

   @ Oliedom 3 juli 2022 om 20:11

   Geloof jhe nog echt, dat verkiezingen eerlijk verlopen ???
   Wakker worden !!!
   Bij verkiezingen gaat het er niet om op wie je stemt, maar wie de stemmen telt.
   Kijk uit je doppen en laat je niet foppen.
   Verbindt de punten en zie het plaatje.
   Het is duivelsgespuis.
   Het is genoegzaam duidelijk, dat de parlementsverkiezingen gestolen zijn.
   Het kabinet bestaat uit WEF-schurken.

   Geliked door 4 people

  • Julia zegt:

   Oliedom Nederlanders een dom, laf en naïef volkje. Je kunt ze alles wijsmaken en ze geloven er heilig in. Ik lees de meest domme reacties in de linkse MSM dat zijn van die krantjes die veelal door hoogopgeleiden worden gelezen hieruit blijkt al dat zelfs universitair onderwijs niet veel meer voorstelt. Maar wat heet universitair op enkele zware studies na zoals wetenschappelijk en medisch onderwijs stelt het helemaal niets voor. Kijk maar wat er alleen al binnen onze politiek huist. Zo las ik ook weer zo een linkse reactie dat de miljoenenschade die de winstjagers de grote supers door de boerenprotesten hebben misgelopen op de boeren verhaalt moeten worden. De reden volgens deze linkse rakker of blijkbaar een beroeps veganist ondernemers en burgers hebben niets met stikstof te maken. Hoe zielig wat denkt deze reaguurder nu juist de burgers worden de dupe van de doorberekeningen afgestraft door torenhoge prijzen. Dat zijn van die idioten die ook denken dat worteltjes uit potjes door een laserprinter worden vervaardig. Dan ben je toch uitgepraat. Een dom en laf volk is een verloren volk dat zien we nu al dagelijks om ons heen aan de enorme chaos die in het gave landje van de oorlogshitser Rutte gaande is. Nederland of liever gezegd voorheen Nederland is een grote verzamelbak van multi culti en desastreus wanbeleid een zinkend schip. Cultuur en geschiedenis is al vernietigd nu nog het echte stukje Hollandse landschap het platteland gaat er aan geloven. Verkiezingen breek me de mond niet open het is puur schijn democratie en het toppunt van corruptie.

   Like

 2. Marc zegt:

  Niet op de lange termijn, maar nu al.

  Het moet maar eens duidelijk gezegd worden: de werkelijke gematigden zijn te vinden bij PVV en FvD. De echte extremisten zijn de meerderheid van de Tweede Kamer, maar vooral Rutte en trawanten.

  Hebben jullie die nitwit vandaag op de NOS gezien? Staat glunderend te vertellen dat de NAVO ‘weer terug’ is. Omdat ze het aantal militairen gaan vertienvoudigen en twee landen toetreden. Die klootzak heeft Rusland de oorlog verklaard en bereidt nu de bevolking voor op militaire deelname.

  Het maakt mij niet uit hoe die landverrader verdwijnt, als hij maar verdwijnt.

  Geliked door 8 people

 3. Julia zegt:

  Hoeveel gajes wordt nog binnengelaten of krijgen straks een gratis treinkaartje? Dan graag een enkele reis naar Den Haag en het Noordeinde. Ongelooflijk er kan nog meer gajes bij https://www.telegraaf.nl/video/1486106144/conflict-met-asielzoekers-op-perron-escaleert-compleet
  Oprotten en het land het met dit gajes dat tuig ziet kans de algehele samenleving te ontwrichten de achterlijke idioten in Den Haag zijn er stekend blind voor en laten er dagelijks meer en meer binnen. Persoonlijk heb ik geen enkele medelijden dat ze op een stoel moeten slapen in Ter Apel het doet mij helemaal niets zij hebben nog een stoel en een dak boven het hoofd terwijl talloze dakloze Nederlanders onder de brug slapen. De overheid is totaal de weg kwijt en hebben alle macht over eigen wanbeleid verloren. Hoe heeft het zover kunnen komen en hoelang gaat de import nog door voordat de Nederlanders verantwoording halen bij die imbecielen in Den Haag. Zelf huist dat politieke tuig dat hier voorstander van is achter beveiligde hekken. Ze voelen zich al bedreigd als er een paar boeren voor het hek staan of een man met een fakkel hoe moeten burgers zich in de samenleving voelen waar dit tuig de boel terroriseert en de overheid als lam geslagen idioten hier helemaal niets aan doet.

  Geliked door 5 people

  • Oliedom zegt:

   En ook die aantallen aan zgn. Hoogopgeleide Hulpjes uit dat Afghanistan, tolken, koks, chauffeurs, daar worden, wij Nederlanders, met verneukt , elke kutsoldaat moet dan wel een stuk of wat van die “gasten” in dienst gehad hebben..
   Dus half Afghanistan is in dienst van de Nederlanders geweest, idioten die dit geloven.
   Hier kun je ook, aan zien, wat voor idiote, mislukte, nutteloze missies het zijn.

   Geliked door 4 people

   • Hovawart zegt:

    Niet te vergeten de vele miljoenen aan subsidie die defensie heeft betaald aan de stamhoofden om ergens in een Afghaanse negorij hun kampement te mogen opslaan….

    Like

   • Jan zegt:

    De commissie vergadering defensie is net afgelopen. Namens ons allen wil “hare hoogheid “Ollongren weer tientallen miljarden euro’s uitgeven aan de “beproefde”F 35 en MQ9 Reaper Drones. Hier zitten wij als burgers en buitenlui echt op te wachten.

    Like

 4. delamontagne zegt:

  Merkwaardig !
  Een paar dagen terug las ik ’t zelfde op de Fr. media.
  Hij mag blijkbaar in ’t buitenland wel worden geciteerd……..

  Like

 5. Stef zegt:

  Ik vraag me al lange tijd af of Geert werkelijk voor zijn beveiliging wordt bewaakt of dat hij op deze manier in gevangenschap verkeerd en onder permanente controle staat. Een groot deel van het volk zou in opstand komen. Als Geert te machtig wordt kunnen ze hem dumpen waar niemand nog iets van hem vind of hoort. Dit is reeds met meerdere personen gebeurd.

  Like

 6. Boike zegt:

  Het grote probleem is niet de immigratie. Dat is slechts een onderliggend probleem.

  Door toedoen van de schurken, die hier met leugens en bedrog vanuit de duisternis dictatoriaal regeren als trekpoppen van het WEF, de Bilderberg en de maçonnerie zijn wij geen baas meer in eigen huis. Dat is dus ons grootste probleem.

  Die schurken hebben ons uitgeleverd aan de duivel en menen ons diens obsessies en globalistische waanideeën door de stot te mogen dauwen.

  En het WEF, Bilderberg en maçonnerie worden aangestuurd door de elitaire boeven van de Khazarse Maffia (nep-joden), die menen, dat de hele wereld van hen is en dat zij ongestraft de mensheid mogen transhumaniseren en decimeren.

  De strijd tegen de schurken en trekpoppen van het WEF, de Bilderberg en de maçonnerie dient derhalve onze grootste prioriteit te hebben. Rutte en consorten moeten oppleuren !!!

  Pas als wij weer baas zijn in eigen huis, kunnen wij het migratieprobleem adequaat aanpakken. Eerder is het verspilde energie en gaat het niet lukken.

  First things first.

  Like

 7. Ed zegt:

  Het zijn allemaal hogeropgeleiden dus waar maken we ons druk om…

  Like

 8. Ed zegt:

  Links of rechts moeten we vergeten of overslaan…waarom maak ik me zorgen over toekomst van Nederland Europa? Waarom zeggen we niet net als Pim…iedereen die denkt dat het wel meevalt met de Islamsssss wens ik veel succes..weet je of ik ben gek of de meerder heid in echt gestoord..zo lang we links blijven stemmen moeten we de migratie omarmen en gewoon wachten op de grootste burgeroorlog…

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Rutte 1,2,3,4, hebben het al verwoest !!

  Like

 10. J.v.d.Heijden zegt:

  Nederland is OVERVOL.!!!
  Nederland, een STIP op de wereldbol, kan niet alle probleemgevallen van buiten onze
  landsgrenzen opvangen,voeden en huisvesten.
  Dat is niet alleen in praktische zin ONMOGELIJK.
  De rest mag de lezer zelf invullen.

  Like

 11. ronjaspers zegt:

  De immigratie = invasie van barbaren is afkomstig uit het coudenhoven/kalergiplan,en is weer onderdeel van de NWO agenda.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s