Kabinet . . .

Door:
“Ben”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Kabinet . . .

 1. saddy zegt:

  Met inmiddels al veel nakomelingen.

  Kijk bv maar eens naar Nijenrode.
  Proud tasjesdrager van klausje en binnenkort sylvana simons met een eigen leerstoel:

  In the De Rooij building, on June 9, 2022, Nyenrode Business University signed the Diversity Charter together with four other educational institutions. In doing so, Nyenrode emphasized its commitment to being an inclusive organization with diverse perspectives and backgrounds.

  The other parties who signed the Diversity Charter at Nyenrode on June 9 were the Dutch VET (Vocational Education and Training Council, MBO Raad), ROC Mondriaan, Avans University of Applied Sciences, and ICM Education and Trainings. The total number of signatories of the Charter is now 376.

  Gendergelijkheid en meer vrouwen in de top van het bedrijfsleven in Nederland vraagt om een holistische aanpak.

  Zucht

  Geliked door 3 people

 2. memaxq zegt:

  Vandaar dat het begrip “kabinet” is vervangen door “wef-inet” of “schabinet”….

  Geliked door 1 persoon

 3. Niek zegt:

  Ben ook erg benieuwd wanneer zij uit de kast komen en dit gaan vertellen. Het zingt overal in de media rond als een veenbrand, zelfs bij de telegraaf column wat u zegt gaat het er constant over. Waar rook is, is vuur en vroeg of laat komt het uit. Canada, Trudeau, Frankrijk, Macron, Australië, Arden en nog een hele waslijst tot onze koning aan toe zitten er in opgeborgen maar het wordt steeds meer onhoudbaar. Logisch gevolg als dat gebeurd dat het kabinet valt en zij zullen moeten opstappen maar worden uitgekotst voor landverraad dus zullen zij eerst hoog en droog veilig moeten zitten voor een andere zekerheid/functie en tot die tijd zal het geheim blijven een vorm van gaslighting en Rutte past prima in die rol als leugenaar. Tegelijkertijd staat het open en bloot of de website van het Wef maar de media is muisstil in opdracht van de overheid dus zegt dat ook iets naar wiens pijpen zij dansen. Geduldig wachten dus.

  Geliked door 3 people

 4. koddebeier zegt:

  Het grootste rattennest van Europa !!!

  Geliked door 2 people

 5. ronjaspers zegt:

  Vergeet de nazi bilderberg groep niet.

  Geliked door 2 people

 6. Léon van Duren zegt:

  Het (WEF) fascisme is wederom springlevend!! Nederland wordt door wetteloze satanische tirannen geregeerd!! Mijn familieleden zijn 82 geleden door dezelfde fascistische geesten met voorbedachten rade gedeporteerd naar Auschwitz en daar vermoord op 19 november 1943!!!

  Nog nooit heb ik als zoon van een vrijwel vermoorde joodse familie één oprechte verontschuldiging vernomen vanwege het nalatige wangedrag van de Nederlandse overheid in en na de tweede Wereldoorlog!! Nederland heeft met zekerheid niets geleerd van de tweede Wereldoorlog!!

  Praatjes vullen geen gaatjes!!Nederland wordt wederom door knettergekke geïnstitutionaliseerde pharma maffia vaccinazi’s geregeerd!!

  De Nederlandse staat is verworden tot een criminele organisatie,zelfs Hitler A. kreeg dit 82 jaar geleden niet voor elkaar!! De leugens van de gecorrumpeerde Nederlandse overheid zijn tot waarheid geconformeerd!!!

  Psalm 94: 20-21 : Wat hebt GIJ gemeen met de zetel van het verderf, die onder schijn van recht onheil sticht, zij maken jacht op de rechtvaardige en onschuldig bloed verklaren zij schuldig!!

  Een zetel van het verderf is o.a: Het kabinet van de schaamteloze nietsontziende recidiverende pharma maffia psychopaat Mark R, en z’n zeer vele medeplichtige geïnstitutionaliseerde pharma maffia vaccinazi’s!!! De WHO = ook duidelijk een verdorven organisatie!!Het Vaticaan is een instituut gelieerd aan satan en z’n trawanten!!!,De VN = United Nonsens !! Het RIVM= reinste intimidatie van mensen!!,enz………..

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,JEZUS leeft!!)

  Haelen 6081

  Geliked door 2 people

 7. Julia zegt:

  Het Haagse hoofdkwartier is een groot rot ratten nest vol volksverlakkers en landverraders. Omsingelen die hap oppakken en terecht stellen is de enige optie. Het is het meest gevaarlijke virus voor de algehele Nederlandse samenleving.

  Geliked door 2 people

 8. BigLJohn zegt:

  Niet alleen bij de EU zitten de ongekozenen, ook in het Haagse kabinet. Vandaar dat ik vrees dat het boerenprotest niets uit gaat halen. Zij mogen altijd op mijn sympathie rekenen, maar voor zowel boer als burger is het einde verhaal. Het kwaad regeert in den Haag, en verkiezingen kunnen daar geen verandering in brengen !

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   BigLJohn Ook ik vrees dat de boeren het alleen niet gaan redden want miljoenen Nederlanders staan wel achter de boeren maar wel vanuit hun luie stoel of de camping in plaats van massaal naar Den Haag te trekken. Alleen massa maakt macht maar dat muntje schijnt bij veel Nederlanders nog niet te vallen. Helaas dan zijn wij overgeleverd aan de WEF tirannie met tot gevolg armoede en in de kou zitten daar bovenop voedselschaarste zodat voedsel onbetaalbaar wordt en miljoenen Nederlanders aan de hongerstaf hangen. De machtswellustelingen zullen per dag meer en meer macht naar zich toe trekken. Als ik al zie wat voor een vreselijke smerige giftige D66 idioten in die het hok van onze zogenoemde democratie huizen kan er ook niets meer van Nederland terecht komen https://www.ninefornews.nl/sjoerdsma-schreeuwt-moord-en-brand-om-boerenblokkade-mediapark-d66-doet-weer-alsof-er-een-terreuraanslag-is/ Dit soort D66 criminelen dienen morgen nog vogelvrij te worden verklaard en voor een volkstribunaal te worden gedaagd. Wat een stuk ellende is dit stuk …….. (vul zelf maar in). De grootste terroristen zitten in Den Haag en zijn werkelijk geen knip meer voor hun neus waard dan alleen flink afgestraft te worden.

   Geliked door 1 persoon

 9. L. Sevier zegt:

  De boeren hebben ook mijn sympathie! En het protest haalt niets uit, we leven al lang niet meer in een VRIJ land… ALLES wordt voor ons bepaald (WEF, Bilderberg, WHO, RIVM, Pharma).
  Rutte en Kaag zijn (s)pionnen van WEF…
  Nederlanders hebben ZELF gestemd op Rutte en Kaag, dat zijn de gevaarlijkste stemmers/ burgers… Hetzelfde geldt voor alle gevaccineerde burgers, de angsthazen, de onwetenden, zeer gevaarlijk!! Zo gaat Nederland nog sneller naar de verdommenis…. en kunnen we zingen, kom maar binnen Afrika (eerst geven we geld voor zielig Afrika en nu komen ze na 20 jaar naar Europe, hoe synisch…….) Een nieuw tijdperk zal aanbreken, nog meer huizen, datacentra, zonnepanelen-parken, distributiecentra, ALLEMAAL in plaats van koeien in de wei…
  Nederland wordt omgevolkt en een distributieland….. Amen…..

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s