Mag ik u voorstellen aan de nieuwe boeren van Nederland?!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Rolf van de Tegenpartij“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Mag ik u voorstellen aan de nieuwe boeren van Nederland?!

 1. Frits zegt:

  Papaver. Je moet er van houden🤔🤔

  Geliked door 1 persoon

 2. Julia zegt:

  Fijne bende dat bakken met geld kost. Nederland waar de rechtsstaat een verlengstuk is van de linkse Staat en al dit soort terroristen met liefde opvangt en levenslang verzorgt. Uiteraard moeten onze boeren verdwijnen om voor al die profiteurs uit zandwoestijn woningen te bouwen en het eens zo mooi Hollands landschap zo snel mogelijk naar de geschiedenis dient te verdwijnen evenals onze cultuur. Rutte heeft nog opvangplaatsen genoeg voor dit schorem ergens een kamertje in één van de vele gevangenis waar de chaos toch al compleet is en criminelen vrij spel hebben omdat u raad het nooit er gebrek aan personeel is om dat schorem flink achter de vodden te zitten en vooral geïsoleerd achter de tralies te houden. Wellicht zijn er nog wel hutten op een cruiseschip of op kamers in hotels vrij. Wat maakt het nog uit Nederland een land van chaos en wanbeleid.

  Like

  • R Thomasson zegt:

   @Julia Als jij deze video bekijkt https://www.youtube.com/watch?v=Tek3Yzonfhg&t=877s begrijp jij dat in 7 decennia, is in Nederland in feite niet veel veranderd. Een wrede bezetter heeft de oorlog verloren. Zijn plaats werd ingenomen door humanere bezetter. Maar ook de humane bezetter heeft ons NIET BEVRIJD. Niet echt! Wij staan sinds 1945 onder toezicht. De bezetter zelf is ook zwaar veranderd. De stabiele normatieve mannen die aan de top van de bezettingsmacht stonden, hebben de macht overgedragen aan mentaal onstabiele arrogante en extreem-rijke globalistische psychopaten. Gedrochten die iedere contact met de realiteit hebben verloren. De vrienden van Jeffrey Epstein en Guislaine Maxwell spelen met onze leven oorlogspelletjes. Dat doen ze tussen vluchten met nieuwe “Lollita Express”, liters van de duurste whisky en snuiven van bakken cocaïne. Rutte en zijn laffe konijnen-regering zijn ervan bewust wie hun bazen zijn, en hoe gevaarlijk zij zijn voor Nederland en haar bevolking. Maar deze konijnen gedragen zich net als de NSB’ers van Wassenaars. Zij willen niet in afgunst komen van de globalistische Geld-gajes. Men vertrouwt erop dat zij zouden hun beloftes nakomen. Iedereen die het Boek De Moccro-Maffia heeft gelezen, zal gelijkenis vinden in het gedrag van Mark Rutte, Schoentjes Hugo, Hoekstra en de Kaagedis met die van de crimineel Rida Bennayem https://nl.frwiki.wiki/wiki/Rida_Bennajem. Bennayem vertrouwde volkomen op de beloftes van de Moccro Maffia baas Bennaoef. Hij werkte voor plukjes geld die hij hier en daar kreeg. Hij kreeg nooit het volle bedrag voor zijn karweitjes; maar wel beloftes. Dat is precies dezelfde tactiek van de de WEF, NWO en BILDERBERG criminelen. Met (lege) beloften houden ze de hele EU aan hun kloten.

   Like

 3. Aranka Muscal zegt:

  Verkrachters en geestelijk gestoorde idioten

  Like

 4. Htskday zegt:

  Maakt niet uit als dat onze nieuwe boeren zijn..
  Je hóéft toch niet bij de boer te kopen.

  Eten kan je tegenwoordig toch ook gewoon in een fabriek maken.. er staat hier gewoon een melkfabriek in de buurt..

  In de supermarkt kan je ook gewoon melk en vlees kopen, en verder eet ik mijn groenten voortaan gewoon uit een potje..

  Heel gewoon,.. niks aan de hand..
  We hebben gewoon helemaal geen boeren nodig…

  Like

  • Julia zegt:

   Htskday Ik mag hopen dat u met uw reactie de draak steekt met al die stomme blinde schapen die denken dat de groente uit de potjes door een printer worden vervaardigd evenals het vlees. Maar ja je kunt het opgeven een dom volk is een verloren volk levend in een land waar het staatsterrorisme heerst en langzaamaan ten onder gaat evenals onze boeren en voedselvoorziening..

   Like

 5. saddy zegt:

  Nee toch?

  Dit zijn toch advocaten, apothekers en neuro-chirurgen die voor ons pensioen gaan zorgen?

  Like

 6. Yvonne zegt:

  Welkom nieuwe boeren, zonder jullie zouden we het niet redden
  Ze lijken wel erg veel op hoofdenafhakkers ….

  Geliked door 2 people

 7. Willem zegt:

  Met een gratis toegewezen nieuwbouw woning, uitkering en zorgtoeslag. En niet te vergeten een moderne moskee met luidsprekers waar in hun eigen taal de gebedsoproep uit schalt. Ook niet te vergeten een halal, onverdoofd, slachterij en slagerij.. etc.

  Geliked door 1 persoon

 8. Oliedom zegt:

  Maak u borst maar nat, als het aan deze nepparlement ligt, krijgen wij er nog veel meer van, op permanente visie.

  Geliked door 1 persoon

 9. Hovawart zegt:

  Het multiculturele toekomstbeeld geschapen door de import van schapenboeren, de bestaande veeboeren zijn dus niet divers genoeg in de ogen van ons kabinet…….onze boeren eruit, oriëntaalse schapenboeren erin,…..waar herken ik dat toch van?
  (geef ze in godsnaam geen tractoren of andere zware machines)

  Like

  • Hovawart zegt:

   Mijn fout,….bovenstaande leden zijn de Dutch Ganja Farmers, een uiterst succesvolle businessclub van de Dutch Ganja Planters Organisatie……….die geurige kruiden met geestverruimend effect,
   (hun vaders waren nog geïmporteerde hasjiesjverkopers)

   Like

 10. karton zegt:

  Het zou zomaar een groepsfoto van de nieuwe NL-“regering” kunnen zijn, zojuist deskundig ingehuldigd door Wimpie & Maxinaatje.
  Oh oh oh, wie redt ons van den Boze ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s