Oekraïense oorlogsmisdaden aan het licht gebracht: burgers beroofd en geëxecuteerd

(Door: Robin de Boer)

In mei zei premier Rutte tegen het Oekraïense parlement dat Nederland achter Oekraïne staat. “En we blijven achter jullie staan totdat vrede, vrijheid en democratie zijn hersteld in jullie land. Er kan geen andere uitkomst zijn.”

Ondertussen blijft de Amerikaanse legerveteraan en onafhankelijk journalist Patrick Lancaster Oekraïense oorlogsmisdaden aan het licht brengen. Het Oekraïense leger berooft en executeert burgers.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Oekraïense oorlogsmisdaden aan het licht gebracht: burgers beroofd en geëxecuteerd

 1. saddy zegt:

  Het Oekraïense leger berooft en executeert burgers.
  Wat is het verschil met nederland? De grote onteigening is al lang begonnen en die spuitjes zijn ook niet bepaald onschadelijk.

  Geliked door 2 people

 2. Sjors zegt:

  Like

 3. Ton Ruygrok zegt:

  Kijk dat westen bespeeld het zo..,
  Een Russisch soldaat doet een Humane daad en is een oologsmisdadiger.., een Ukraïner doet een misdaad en het wordt tot een Humane daad getransformeerd…
  Rusland wordt gediaboliseert en Ukraïne verheerlijkt…
  Maar wij weten beter..!
  Ton

  Geliked door 2 people

 4. Oliedom zegt:

  Hij mag wel oppassen voor hij het weet wordt ie ook doodgeschoten of is hij ineens van de aardbodem verdwenen en horen wij van die ukrainische corrupte clown dat Rusland het heeft gedaan.

  Geliked door 1 persoon

 5. Ravian zegt:

  Voor de “Russische oorlogsmisdaden”, waar westerse politici de mond van vol hebben, heb ik nog geen spat bewijs gezien, het enige wat ik daarvan gezien heb zijn overduidelijk door Oekraïne geënsceneerde voorvallen in plaatsen als Boetsja en Marioepol.
  Van Oekraïense oorlogsmisdaden daarentegen is legio bewijs voorhanden, ook al wordt dat door de westerse politiek en MSM doodgezwegen.
  Berovingen, plunderingen, verkrachtingen, executies van krijgsgevangenen, politieke moorden, etnische zuiveringen, beschietingen van burgerdoelen, etc. enz.
  Het wordt tijd dat men zich eens realiseert met wat voor nazi bende men in Kiev van doen heeft, en dat de Oekraïense etnische Russen voor dit tuig zijn wat voor de Duitse nazi”s destijds de Joden waren.

  Ga er verder maar rustig van uit de Rusland inmiddels nog heel wat meer bewijs van Oekraïense oorlogsmisdaden verzameld heeft dan wat het westerse publiek, jij en ik dus, via de alternatieve media langs heeft zien komen.
  Ik kan eenieder dus op een briefje geven dat deze oorlog niet voorbij gaat wezen totdat ALLE etnisch Russische Oekraïense gebieden door Rusland bevrijd zijn.
  En dat heeft dan gene ene flikker met “Russisch Imperialisme” of iets dergelijks te maken, maar enkel met niet werkeloos op je handen blijven zitten terwijl je over de grens wonende familie door nazi’s wordt afgeslacht.

  Rusland is achtentwintig keer zo groot als Oekraïne, met een bevolkingsdichtheid die meer dan acht keer zo laag is.
  Het absoluut laatste wat Rusland dus nodig heeft zijn nog wat vierkante meters door Rusland haters bevolkt Oekraïne.
  Ze hebben al niet genoeg mensen om het overgrote deel van de grond die ze al hebben daadwerkelijk te exploiteren; driekwart van Rusland is onbewoond, maar bulkt wel van de bodemschatten.
  Dat laatste is dan ook meteen de werkelijke reden achter de westerse expansiedrang richting oosten; ze willen die bodemschatten, maar ze willen daar wel niet voor betalen, ze willen hun macht niet delen met Rusland.

  Dit brengt ons dan bij de door het westen geïnsinueerde Russische expansiedrang richting westen, een vorm van vermeend “Russisch Imperialisme” die nog lachwekkender is dan die aangaande Oekraïne.
  De enige mogelijke aanleiding voor Rusland om richting westen te trekken is een militaire bedreiging van hun veiligheid.
  Daarom was de, tegen de met Rusland gemaakte afspraken in, uitbreiding van de NAVO naar het oosten waanzin, en al helemaal in combinatie met een vijandelijke houding ten opzichte van Rusland.
  Dit is dan ook, naast de genocide op de etnisch Russische Oekraïners, een hoofdreden achter het besluit van Rusland om tot een militaire interventie in Oekraïne over te gaan.
  En even voor de duidelijkheid; beide redenen zijn volgens het internationale recht genoeg legitimatie voor een militair ingrijpen.

  De hele zogenaamde “ongeprovoceerde Russische agressie” waar westerse leiders over lopen te schuimbekken bestaat dus helemaal niet; zij hebben zelf Rusland geprovoceerd, en de Russen hebben daar enkel binnen het kader van het internationale recht op gereageerd.
  En hetzelfde gaat op voor de huidige provocatie van Rusland door Litouwen; de economische blokkade van Kaliningrad is een overtreding van het internationale recht, en een gesanctioneerde casus belli.
  En dat betekend dan tevens dat een Russische aanval op Litouwen, volgens de eigen regels van de NAVO, NIET het befaamde “artikel vijf” activeert, omdat het hier dan feitelijk een Russische reactie op een Litouwse oorlogsdaad betreft.
  Maar zo gaat de NAVO, en de NOS/NPO, dat dan uiteraard niet uitleggen.
  Die gaan dan weer de vermoorde onschuld uithangen.

  Putin heeft het westen een “Empire of Lies” genoemd, ik durf daar gerust “Evil Empire” aan toe te voegen, omdat dat is wat het werkelijk is; een kwaadaardig door een socialistische globalistische elite, ook wel bekend staande als de “Deep State”, geleid kwaadaardig imperium dat de vernietiging en onderwerping van de hele wereld nastreeft.
  Imperialisten zoals Hitler, Stalin, en Mao, waren klein bier vergeleken met deze machtswellustige massamoordenaars.

  Maar ze gaan deze oorlog niet winnen, ze gaan deze oorlog verliezen, en daarna gaat Nederland bij de landen horen die aan de verkeerde kant van de geschiedenis stonden.
  En als je wilt weten wat dat in de praktijk gaat inhouden dan moet je eens naar het Duitsland van direct na de oorlog kijken.
  Van de honger en de ellende creperen tussen de puinhopen terwijl degenen die je zouden kunnen helpen je bloed wel kunnen drinken.
  En dat allemaal omdat de domme kudde het zo bevredigend vindt om “met zijn allen” tegen Putin te schuimbekken, en met Oekraïense nazi vlaggetjes te gaan staan zwaaien.

  Zoals gewoonlijk krijgt de domme kudde dan gewoon waar ze om gevraagd heeft, maar het is, net als in het Duitsland van direct na de oorlog, wel zeer triest voor degenen die dit allemaal niet gewild hebben, en die zich hier tegen verzet hebben.
  Die mensen zijn de werkelijke slachtoffers, zowel van het kwaadaardige geteisem dat de drijvende kracht was als van hun domme gemakzuchtige medeburgers die het hebben staan toejuichen.
  Tip voor de jongeren; pak je koffertje en verhuis naar Siberië, dat is namelijk het hedendaagse land van de onbegrensde mogelijkheden…

  Geliked door 4 people

  • Julia zegt:

   Ravian Helemaal mee eens https://www.raamoprusland.nl/dossiers/economie/1264-rusland-het-land-van-ongebruikte-kansen-voor-nederlandse-boeren Wegwezen uit het zinkende schip dat Europa heet jongeren hebben geen toekomst meer in dit door en door trieste land en binnen de EU. Jongeren wacht enorme tirannie en dictatuur waar men in de toekomst gebruik dient te maken van een coronapas of anders geen enkele vrijheid meer heeft en onder totale controle van de ziekelijke machtswellustelingen verder moeten leven. Europa is zinkende en op weg naar de totale ondergang. Een overbevolkt continent dat wordt besmet door duizenden migranten die onze cultuur, normen en waarden en geschiedenis vernietigen en vrouwen geen leven meer hebben door enorme toename van verkrachtingen. Steden en dorpen gaan ten onder aan Islam terreur en het blanke ras zal worden weggezet als derde rangs burgers die vogelvrij worden verklaard. Wijken in grote steden zijn nu al overbezet door import van multi culti en nu zijn de dorpen en het platteland aan de beurt waar landbouw grond goedkoop wordt opgekocht om al dat geïmporteerde grut te huisvesten. Koeien moeten plaats maken voor duizenden profiteurs die meer stikstof uitstoten als welke koe dan ook. Het mooie Hollands landschap is binnen een paar jaar geschiedenis.

   Geliked door 2 people

 6. Belozersky zegt:

  Je veroorzaakt in vredestijd in NAVO verband een ernstig conflict met Rusland wat leidt tot oorlog in Oekraine en daarna zeg je, we gaan de vrede, vrijheid en democratie in Oekraine herstellen. Dat is Rutte ten top.
  In elke oorlog is sprake van oorlogsmisdaden aan beide kanten. Is niet goed te praten maar het gebeurt nu eenmaal. De westerse pers richt zich voornamelijk op wat Rusland op zijn kerfstok heeft.

  Geliked door 1 persoon

 7. Republikein zegt:

  ik geef een reactie, oké webmaster, niet zelf, gewoon, een gelezen artikeltje, wel makkelijk, een linkje, veel mensen vinden dat sneu, hoogopgeleide sneu neuzen.
  https://www.wanttoknow.nl/inspiratie/meelezen/een-persoonlijk-verhaal-over-oekraine-vs-rusland/#

  Geliked door 2 people

  • Ravian zegt:

   Russen en Oekraïners zijn inderdaad broedervolken, maar dat zijn wij ook.
   Als Russen en Oekraïners elkaars neven en nichten zijn dan zijn wij mede Europeanen neven en nichten van beide.
   Maar wij mede Europeanen hebben dus toegestaan dat kwaadaardige elementen in onze samenleving onze Oekraïense neven en nichten tegen onze Russische neven en nichten opgezet hebben.
   En daarna zijn wij, als bevolking, zelfs tot het onterechte demoniseren van onze Russische neven en nichten over gegaan.
   Wij zijn dus druk doende op achterbakse wijze een hele tak van onze familie uit te sluiten en af te stoten, zonder dat we daar een fatsoenlijke reden voor hebben.
   En dat voelt dus aan als broedermoord.

   Het Russische volk is een sympathiek volk, en het is tevens een, letterlijk, heel erg rijk volk, ook al zou je dat op het eerste gezicht niet zeggen.
   Het zijn miljonairs in spijkerbroek, die in een oude Lada rijden, terwijl ze op een berg goud wonen.
   En zij hebben zich tot ons gewend, hun Europese broedervolkeren, om hen te helpen deze berg goud te ontginnen, zodat wij daar allemaal van konden profiteren.
   Maar westerse witte boorden criminelen wouden deze rijkdom dus niet delen, zij wouden deze rijkdom van het Russische volk stelen, en dat wouden zij realiseren door Rusland in dezelfde corrupte criminele chaos te storten als waar ze Oekraïne in gestort hebben.
   En nadat dat plan, dankzij een zekere Putin, mislukt was besloten ze dan om de buit maar middels geweld in handen te krijgen, en daar misbruiken ze nu het door hen al eerder volledig leeg gezogen Oekraïne voor.

   Het Russische volk demoniseren en van ons vervreemden is niet enkel verraad, en een morele schanddaad, het is tevens de meest achterlijke handelswijze die er bestaat.
   Wij verbranden momenteel alle bruggen met die tak van de familie die de (grondstoffen) sleutel naar een zorgeloze, veilige, en welvarende toekomst in handen heeft.
   En, erger nog, wij jagen hen, en hun grondstoffen rijkdom, in de klauwen van degenen die het slecht met ons voor hebben (communistisch China).
   En dat allemaal omdat de Europese bevolking zich gelijk een stel domme kleuters voor de kar van een zooitje op geld en macht beluste criminelen laat spannen.
   Wordt eens wakker zou ik zo zeggen, en red wat er nog te redden valt…

   Geliked door 1 persoon

 8. jungleelephant zegt:

  Putin kon niet anders!Ik begrijp de stompzonnige kortzichtheid niet van al die blauw/gele vlaggetjeszwaaiers!En Roverhoofdman Rutte slingert ons een oorlog in,als we hem niet heel snel afzetten met mede nemen van zijn companen!Wat een verrot land is dit geworden!

  Like

  • Julia zegt:

   jungleelephant Helemaal mee eens. Maar ik snap ook de rood/wit/blauwe vlaggetjes zwaaiers niet hoe dom kun je zijn om met een vlaggetje te zwaaien naar een koningshuis dat de belastingbetalers miljoenen per jaar kost, onterecht subsidies opstrijkt en niet terug betalen en niets meer betekenen maar nog bestaat uit feestvierende, reizende en trekkende uitkeringstrekkers alsmede een land dat wordt geregeerd door een oorlogshitser die is bezeten door een ziekelijke machtswaanzin genaamd Rutte die zelfs de oorlog heeft verklaard aan Rusland. Nederland bestaat niet meer het is een grote verzamelbak van multi culti en gaat gebukt onder corrupte politici die in dienst staan van Brussel en het WEF en zelf niets meer in hebben te brengen. Voor zo een vergane glorie zal ik nimmer nog de rood/wit/blauwe uit de kast halen helaas. Laat staan voor een corrupt land de geel/blauwe dat komt nog niet in mij op.

   Like

 9. J.v.d.Heijden zegt:

  Ik kan dit niet geloven.
  Het eerste slachtoffer van een oorlog is de waarheid.
  Dus… WAT is de waarheid?

  Like

 10. Misschien toch maar eens even kijken wie en wat Informnapalm is beste van der Heijden.
  https://www.bne.eu/comment-disinfo-napalm-224208/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s