“Stikstofbemiddelaar” Johan Remkes (VVD)

“Beste boeren, er ligt geen dictaat. U mag kiezen tussen de strop of het vuurpeleton.”

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Jaap Jan de Vries)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

39 reacties op “Stikstofbemiddelaar” Johan Remkes (VVD)

 1. bobzelf zegt:

  DE VVD GAAT HET EVEN MET VERS GEDRUKT GELD OPLOSSEN
  WAARDE ??
  0
  DE BOEREN HEBBEN ,EEN LEVENSWERK . EN DAT MOET VERNIETIGD ORDEN
  OMDAT ER HUIZEN MOETEN KOMEN

  HAD U NU NA UW NEE MET 62.9 % GELIJK DIE SCHELE KERKEGANGER MAAR OPEHANGEN HE ..

  MAAR OOK TOEN BLEEF U OP UW LUIE REET ZITTEN .

  EN IK DENK NU WEER

  WAT EEN ZELDZAAM ZOOITJE KUT VOLK BENT U EIGENLIJK ??

  OOM JA MAAR DE HYPOTHEEK EN DE WINTERSPORT. EN DE NIEUWE VOLVOOO

  Geliked door 4 people

  • Olie bol zegt:

   Schiphol tankt 900 miljoen liter kerosine weg per maand ( bron Schipholwatch ). Landing en take-off emmissies van vliegtuigen worden alleen tot 1000 m. vlieghoogte meegenomen in berekeningen !
   Onze benzine auto’s slurpen in 1 maand 444 miljoen liter op. ( bron CBS )
   Chemelot heeft vergunning om op jaarbasis 14.000 kg microplastics / nanoplastics te lozen in de Maas.
   De Westerschelde is ernstig verontreinigd met Pfas door het bedrijf 3M uit België, maar de Hedwigepolder laten we ‘ gewoon’ onderlopen met dit water……………
   Tata steel in IJmuiden stoot dagelijks kankerverwekkende stoffen en zware metalen uit over een gehele woonwijk

   Maar, u begrijpt het al: de Boeren hebben het gedaan hoor.

   Geliked door 4 people

   • paulzwueste zegt:

    Prima geschreven !

    Like

   • Julia zegt:

    Oliebol Met u een weldenkend mens kan een gezond en weldenkend mens praten. Heel goede reactie en volkomen de waarheid. Maar ja inderdaad Poetin heeft het gedaan en nu de boeren. Wie zijn de volgende ik kan het al raden vanwege de voorbereiding op de nog niet bekende variant komt er een lock down en uiteraard het vaccinatie terreur de misdadiger tegen de menselijkheid D66 Kuipers werkt hier al ten volste aan. Wat krijgen we dan de demonstranten die tegen de leugens in gaan en tegen de experimentele vaccinaties zijn. Dus het worden Poetin, de boeren en vervolgens de weldenkende wappies die zich niet met een kluitje het riet laten insturen. Het wordt een zeer roerige herfst en winter.

    Like

   • Olie bol zegt:

    Klopt maar laat je niet enten Gr

    Like

 2. BosscheBol zegt:

  Johan Remkes wordt bemiddelaar tussen de boeren en de politiek. Eerst nog even een maand wachten en voorbereiden.
  De doelen blijven staan, heeft premier Mark Rutte al gezegd, dus waarom zou je dan gaan praten?
  Ook gaat Rutte niet aan tafel zitten met de relschoppers. “Ik ga niet aan tafel zitten met iemand die met een mokerhamer op een politiebus staat te rammen.”
  Remkes wordt “gespreksleider”. Hij zal de boeren leren om netjes met twee woorden te praten tegen de regenten. Verder moeten ze de maatregelen maar slikken.

  Dit gaat dus helemaal nergens over. Uitstellen, leeg laten bloeden, stoom laten afblazen en gewoon verder gaan met de boeren hun land te stelen om windmolens op te bouwen en zwarte mohammedanen op te huisvesten.

  De boeren moeten optyfen maar rutte wil niet dat het volk ziet dat hij een psychopaat is. Rutte is bang dat de boeren echt gaan vechten en rutte is als de dood dat er nieuwe verkiezingen komen omdat het CDA kapot gaat. Als het CDA wil overleven, zullen ze uit de coalitie moeten stappen en dat is einde rutte4. Zo niet, dan pleegt het CDA zelfmoord.

  Geliked door 7 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   Als het gaat over zelfmoord dan zou ik Rutte adviseren om de hand aan zich zelf te slaan. Terwijl ik dit schrijft realiseer ik mij dat “de hand aan zichzelf slaan”, begrepen zou kunnen worden als een advies tot masturbatie maar ik bedoel toch echt ophangen, vergif in nemen, zich voor de kop schieten. Niet onder tyeikn of bus want dan rijdt het openbaar vervoer helemaal niet meer. Ik weiger om in een trein of bus te zitten, waar rutte onder heeft gelegen. Daarna is het cda aan de beurt. om opgeruimd te worden.Dat zal wel lukken want onchristelijker zoals nu de boeren worden behandelt wordt het niet.

   Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   BosscheBol Een weldenkend mens weet en ziet dat Rutte al zijn kruit heeft verschoten en terecht wordt gezien als een vreselijke ziekelijke machtswaanzinnige idioot en niet meer serieus wordt genomen. Rutte is bezeten van een waanzinnige machtswellust en voelt dat hij compleet is uitgerangeerd bij miljoenen Nederlanders. Tijd om deze man uit de samenleving te halen zodat hij geen verdere schade meer kan toedienen.

   Geliked door 1 persoon

 3. jantjeuitnl zegt:

  Als er smerige klusjes moeten worden geklaard, dan heb je kinderneuker Remkes, het voorbeeld van Rutte, die het opknapt.
  @Boeren: Trap er niet in!!

  Geliked door 2 people

 4. Léon van Duren zegt:

  De nietsontziende schaamteloze recidiverende pharma maffia machtsmisbruikers van de staat der Nederlanden zijn momenteel volksvijand nummer één geworden!De vooraf afgesproken machtsbescherming van het machtsmisbruikende pharma maffia mismanagement moet stoppen!!

  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2022/07/03/de-boerenleenbank-laat-ze-toch-barsten/

  De huidige wereld wordt wereldwijd door totaal verrotte corrupte pharma maffia psychopaten met voorbedachten rade geruïneerd!!

  Corrupter dan corrupt,het is ongelofelijk als dit allemaal waar is!!
  https://davidicke.com/2022/06/30/to-understand-the-world-is-to-know-the-scale-of-evil-that-runs-it-david-icke-dot-connector-videocast/

  Geliked door 1 persoon

 5. Olie bol zegt:

  Wil je nog een groter corrupte ambtenaar hebben. Een vvd die hun eigen vlees gaat keuren

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ Olie bol op 3-7-2022 om 15.02 u.
   Remkes is, qua (wan)gedrag van het kaliber Jan-Kloot Juncker : ongeveer doorlopend bezopen en moet zeer regelmgajes-zootjeatig, voor een “toespraak” het podium worden opgesleurd en staande gehouden door een aantal getrouwen.
   Óók al van de VVD.
   Je houdt het toch niet voor mogelijk dat er nog échte NL’ers zijn die op zo’n gajes-zootje stemmen !

   Geliked door 1 persoon

   • Olie bol zegt:

    👍👍 ik ben het met je eens Nederland 🇳🇱 slaapt

    Like

   • karton zegt:

    @ Olie bol op 4-7-2022 om 21.43 u.
    Sorry voor de gemaakte schrijffouten in m’n reactie, @ Olie b.
    Ik deed ’t vanaf m’n iphone en dan weet u ’t wel : kleine toetsjes….dikke vingers !

    Like

 6. Olie bol zegt:

  Ook in het stikstofdossier is Remkes geen onbekende. Hij leidde een commissie die twee belangrijke rapporten schreef over de stikstofaanpak. Daarin adviseerde hij onder meer om aan de stikstofdoelen vast te houden (driekwart van de beschermde natuur onder de kritische stikstofgrens en halvering van de stikstofuitstoot) waar een deel van de boeren zich nu tegen verzet.
  Die doelen blijven staan, heeft premier Mark Rutte al gezegd tijdens een debat over de boerenacties deze week. In dat debat zei Rutte voorstander te zijn van een bemiddelaar. „Maar we gaan niet aan tafel zitten met de relschoppers”, voegde hij daaraan toe. „Ik ga niet aan tafel zitten met iemand die met een mokerhamer op een politiebus staat te rammen.”

  Volgens de plannen van het kabinet moeten veel boeren om Natura2000-gebieden te beschermen de veestapel drastisch verminderen. De boerensector wordt door Den Haag de nek omgedraaid, klinkt het op het platteland. Boeren trokken al naar het huis van stikstofminister Van der Wal in Gelderland, waar het uitliep op confrontaties met de politie.
  Ook vicevoorzitter Jos Ubels van Farmers Defence Force is sceptisch over de beslissing van het kabinet om Remkes aan te stellen als boerenbemiddelaar. „Ik snap niet wat het doel is van deze exercitie”, schrijft hij in een reactie aan het ANP. „Het kabinet maakt blunder op blunder en nu sturen ze een bemiddelaar op pad die eenzijdig het gesprek aan moet gaan zonder aan de doelen te mogen tornen”, schrijft Ubels. „Ik vraag me af wat er dan in zo’n gesprek gezegd moet worden.”
  Hij vraagt zich ook af of boeren bereid zullen zijn om „voor Piet Snot” met Remkes aan tafel te gaan. „Ik in elk geval niet.”

  Geliked door 3 people

 7. Oliedom zegt:

  Je lacht je toch te pletter , zulks soort idioten hebben schijnbaar overal verstand van hebben.
  Maar let op, u wordt weer (is het niet door deze heerschap, dan wel met die nu beginnen te draaiende CDA) verneukt .

  Geliked door 2 people

 8. Oliedom zegt:

  Oja, waar o.a. deze man wel verstand van heeft, is de borrel, althans in zijn Groninger tijd.

  Like

 9. Oliedom zegt:

  In ieder geval hij hij, in zijn Groninger tijd, van één ding wel een hoop verstand van, n.l. de borrel.

  Like

 10. Boike zegt:

  En voor de schurken, die met de duivel scheep zijn gegaan en zijn opdrachten gehoorzaam uitvoerenen, is er naast het vuurpeloton en de strop ook nog de keuze uit de electrische stoel, de guillotine, de brandstapel, vierendeling, een fatale injectie, de gifbeker, het Romeinse kruis, steniging, verdrinking, de vrijeval vanaf een hoge flat en een oubliette.

  Geliked door 1 persoon

 11. Niek zegt:

  E.J. Bron zit weer niet stil, weet je dat ik je gemist heb laatst, dus mijn complimenten voor u met uw site. Remkes? Wat zou dat fossiel kunnen bereiken wat zij zelf niet kunnen? Heel simpel…. je plakt er een stro-pop tussen die het vuile werk kan doen en als het dan niet goed gaat kun je hem wegsturen maar het kneden hoef je dan niet zelf te doen.
  Ander feit wat de boeren kan helpen is dat zogenaamde Europese dictaat niet democratisch tot stand is gekomen maar een ideologie is waar Rutte overal bij het kruisje heeft getekend, ons kabinet heeft er niet over gediscussieerd en stond in geen enkel verkiezingsprogramma, wel de ideologische agenda van bepaalde partijen. Het blijft ook raar dat je iets aanneemt om in 2030 of 2050 te gaan doen. Dit is een staatsgreep in de vorm van een wurgcontract want hoe kun je iets beslissen voor een periode waar je niet over regeert? Stel nou dat er ineens een regime verandering komt? Of de Euro stort in elkaar? Er slaat een meteoriet in of iemand gooit een grote bom? Gaan we het dan maar laten zitten? Je zou het ook persoonlijker kunnen maken voor de ministers die dit willen door ze een contract te laten tekenen dat ze ten alle tijden verantwoordelijk houden voor hun keuze. Maar ik steun de boeren maar let op voor de propaganda van het tegendeel.
  Het gaat niet goed met de oorlog en de Euro en kan er flink afleiding gezocht worden door de staatsomroep die hier gretig aan meewerken, talkshows met Jinek of VI die er ook wat van vindt en radio spotjes 24/7 om te kotsen elk nieuws blokje opnieuw. Hoe arme onschuldige mensen hinder hebben ondervonden en nu vader dood is en er niet bij konden zijn of de baby in de auto geboren. Maar die burgers zijn wel schuldig want zij hebben op die kut partijen gestemd en dus verantwoordelijk voor dit beleid. Dat zouden de nieuws zenders moeten brengen aan het volk.

  Geliked door 1 persoon

 12. saddy zegt:

  De remkes die alle normale partijen bij voorbaat uitsloot van de formatie?

  Laat hem eerst maar eens bewijzen dat hij iets kan door hem naar Groningen te sturen.

  Er is toch hoop ik niemand die geloofd dat dit iets gaat helpen?

  De boeren moeten gelijkwaardige europese normen eisen, en met een eigen onderhandelaar komen. Zou Plasterk hier niet voor te vinden zijn?

  Geliked door 1 persoon

 13. saddy zegt:

  Uit Wynia’s nieuwsbrief:

  Poetin zorgde voor stikstoftekort

  Minder bekend is, dat de Russische inval ook een stikstofcrisis creëerde. Maar dan een echte: Afrika heeft namelijk een groot GEBREK aan stikstof. Een belangrijke reden waarom de Afrikaanse landbouw per hectare grond veel minder voedsel produceert dan de EU of de VS, is het gebrek aan voedingsstoffen zoals stikstof (nitraat) in de bodem.

  Dé manier om dat tekort aan te vullen, is het gebruik van kunstmest. Behalve graan, importeerde Afrika daarom kunstmest uit Rusland, maar dat heeft Poetin nu verboden. De toch al ontoereikende eigen voedselproductie in Afrika dreigt nu dus nog verder af te kalven.

  Hoe hard dat kan gaan, laat het voorbeeld van Sri Lanka zien. Daar verbood de president ruim een jaar geleden plotseling de import van kunstmest en pesticiden, waarna veel oogsten mislukten en het land in een catastrofale economische crisis raakte.

  Geliked door 1 persoon

 14. Harry zegt:

  ‘Nog niet zo’n gek idee , Saddy !
  Die Remkes is al besmet en gewoon méér van hetzelfde ( gepeupel als Rutte ) !
  Dat ie de vorige regeringspartijen domweg weer bij elkaar heeft gebracht , geeft mij GEEN ENKEL VERTROUWEN !
  Het is allemaal maffia .
  Wel genoeg geweest nu !

  Geliked door 1 persoon

 15. Ravian zegt:

  Ik denk dat het de boeren weinig uitmaakt, of het partijkartel opgehangen dan wel tegen de muur gezet wordt…
  En als je al eens gedwongen bent geworden om je eigen veestapel te ruimen dan ga je van het ruimen van deze varkensstal sowieso niet wakker liggen.
  Dan geld gewoon “opgeruimd staat netjes”…

  Geliked door 2 people

 16. boorzalf zegt:

  STIKSTOFWAANZIN

  Nederland hanteert stikstofnormen die onhaalbaar zijn. De huidige stikstofnorm in Nederland wordt namelijk al overschreden bij een hoeveelheid stikstof die gelijk staat aan één hondendrol per hectare per jaar.

  Daarnaast zijn deze normen veel strenger dan in onze buurlanden. Zo is de norm in Nederland wel 140 keer strenger dan in bijvoorbeeld Duitsland.

  Toch moeten onze boeren verdwijnen voor dit gecreëerde stikstof probleem. Steun massaal onze boeren en laat dit niet gebeuren!

  Geliked door 1 persoon

 17. droevige mof zegt:

  Afgezien van zijn partijdigheid, is deze man totaal ongeschikt als bemiddelaar vanwege zijn autoritaire persoonlijkheid. Van buitenaf heeft men de indruk dat de regering de confrontatie zoekt. Dit kan niet goed gaan, het respectloos behandelen en discrimineren van belangrijke delen van de bevolking. En dat in een klein land. Ik denk dat dat het was, Mark.

  Geliked door 2 people

 18. Julia zegt:

  Hoe intens stom en naïef kan de politiek zijn laat me niet lachen Remkes wederom uit de vriendjes kruiwagen gevist om te bemiddelen. De kabinetsformatie is op een tragisch dieptepunt terechtgekomen. Informateur Johan Remkes is vanuit de politieke catacomben door D66 ervan beticht onder invloed van drank te zijn geweest tijdens de formatiegesprekken. Een VVD-er dus een spreekbuis en bemiddelaar van de grootste dictator Rutte die voet bij stuk houdt gaat bemiddelen daar zullen de boeren en vele burgers echt van onder de indruk zijn. VVD, CDA, D66 en de rest van de linkse rakkers hebben toch werkelijk een grote betonnen balk voor hun ziekelijke hersenen. Een bemiddelaar zou je eventueel kunnen inschakelen maar dan zou dit wel terdege een man of vrouw met de nodige kennis van zaken moeten zijn en zeer zeker geen VVD-er of van welke linkse partij ook lid mogen zijn. dit gaat niet werken en is de grootste geldverspilling op een al overmatig bezette politiek gevuld met nietsnutten en grote zakkenvullers. Rot op politieke zakkenvullers en landverraders en neem Remkes a.u.b mee.

  Geliked door 1 persoon

 19. Oliedom zegt:

  Nou remkes, ik zou zo zeggen, heb even een zeer stevig gesprek met die pinokkio over, hoe een heel hoop problemen aan te pakken en dus heel snel op te lossen zijn, n.l.
  als eerste die parasieten tjunami direct stoppen en deze ongewenste “gasten” incl. De rest wat hier al zit ellende te veroorzaken, het land uit te trappen en voila een heel hoop problemen zijn als sneeuw voor de zon verdwenen.
  Daarna een grote schoonmaak door die EU de laan uit te trappen dus een NEXIT!!!

  Geliked door 2 people

 20. Schimanski zegt:

  Ik hoor de laatste tijd van steeds meer mensen die anders vrijwel nooit over politiek spraken en die meer met hun eigen dingen bezig waren dat ze het schandalig vinden wat ‘den haag’ allemaal over ons uitstort. Mensen die een fatsoenlijke baan hebben, hard werken, nog nooit gedemonstreert hebben of ergens actie voor gevoerd in hun héle leven. Mensen die zeggen dat ze hun abonnement op de krant hebben opgezegd, geen journaal meer kijken omdat ze het gevoel hebben dat ze constant worden voorgelogen en op het verkeerde been gezet, al een paar jaar op rij; zo vertellen ze me vaak met heftige gevoelens van afschuw en uit zichzelf, zonder dat ik ze erom vraag. Een oude kennis, een heel degelijk iemand, zo iemand die altijd zijn belastingen en rekening metéén betaalt, ik denk wel 100 bewijzen van goed gedrag heeft, zei me zelfs dat hij het niet erg zou vinden als er een echte revolutie uitbreekt, ongelófelijk. Ik weet niet of meer mensen hier dat herkennen, maar mensen die niet aan dat soort dingen deden gaan dat nu opeens wel zeggen.

  Geliked door 1 persoon

 21. Blaffertje zegt:

  Caroline v.d. Plas is een farizeeër.
  Ze verneukt de boeren waar ze bij staan.
  Zij is echt niet van plan iets te veranderen aan de stikstofplannen en zingt het liedje van de coalitie gewoon mee.

  Ze belooft de boeren voor hen te strijden, maar niets is minder waar, het gaat bij haar ook om de stemmen.

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ Blaffertje op 4-7-2022 om 09.03 u.
   Ik zie een stem op de club van v.d.Plas als een proteststem tegen de “overheid”, zoiets als óóit gebeurde bij de Boerenpartij van Boer Koekoek uit Bennekom.
   Ik zou ’t trouwens wel erg leuk vinden als de club van v.d.Plas erin zou slagen om véél stemmen weg te halen bij VVD, CDA, D666 en CU van Judas Segers.
   Maar……mijn stem krijgt ze niet.

   Geliked door 1 persoon

 22. Julia zegt:

  Remkes de bijverdienende gepensioneerde zakkenvullende klusjesman van de grootste lafaard Rutte die geen enkele uitweg meer ziet zijn veroorzaakte schade op te lossen en alle macht over zijn eigen chaos heeft verloren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s