De bazen van het ‘Veiligheidsberaad’ zijn stiekem een nieuwe macht aan het worden

(Door: Nick Ottens)

Tot ruim twee jaar geleden had nauwelijks iemand gehoord van ‘veiligheidsregio’s’, laat staan van ‘het Veiligheidsberaad’. Maar in coronatijd waren de burgemeesters van de veiligheidsregio’s en vooral hun voorzitter Hubert Bruls voortdurend in beeld. Nu zijn ze niet meer weg te branden.

Het kabinet-Rutte laat de veiligheidsregio’s, gecoördineerd in het Veiligheidsberaad, nu ook de opvang van asielzoekers regelen. Er dreigt zo een nieuwe, uitdijende en ongecontroleerde bestuurslaag te ontstaan.

Sommige functionarissen kijken daar handenwrijvend naar uit. Maar zelfs burgemeesters in het Veiligheidsberaad zelf vinden het geen goed idee. ‘Anders moet je verkiezingen gaan houden binnen de veiligheidsregio’s’.

Lees verder>>>
(h/t Peter Rissing)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op De bazen van het ‘Veiligheidsberaad’ zijn stiekem een nieuwe macht aan het worden

 1. BosscheBol zegt:

  Ja, ga maar lekker weer verzeikingen houden. De prpagandamachine is er klaar voor.

  Geliked door 1 persoon

 2. Allemaal gelul in de ruimte.
  Eerst moeten die dagdwazen maar eens gaan kijken waar al deze crisissen vandaan komen en dan zullen ze snel zien dat de meeste zogenaamde crisissen gemaakt worden door het gajes in Den Haag, want het moet toch zo langzaamaan duidelijk zijn dat als er geen crisis is Den Haag wel zorgt voor de nodige crisissen.
  Even ter verduidelijking.
  Corona crisis??
  Ondertussen is wel duidelijk dat het eerder een prik crisis geworden is.
  Milieu crisis??
  Het is naar het schijnt een crisis die veroorzaakt wordt door mensen en zeker niet door de multinationals.
  KLM stuwt dagelijks tonnen vuiligheid in de lucht maar heeft er verder niks mee te maken
  Stikstof crisis??
  Die doet me een beetje denken aan het spel Sudoku omdat de uitslag al bekend is voordat er ook maar iets over gezegt kon worden en die hele crisis dus aan een stikstof model te danken is dat door de criminelen in hetzelfde Den Haag uitgedokterd is om aan bouwgrond te komen waarbij de boeren de dupe zijn en Den Haag weer vele miljarden over houdt om hun hobby’s te financieren.
  Pleur alsjeblieft op met je gecreeerde crisissen

  Geliked door 2 people

  • Peter Rissing zegt:

   Dit gaat niet over crisissen maar over een nieuwe ondemocratisch bestuurslaag Henk.

   Like

   • Weet Ik maar al te goed Peter.
    Dat is de reden dat Ik zowat dagelijks een korte reactie geef om de totale idioterie aan de keek te stellen
    Lange reacties zitten er niet meer in want Ik ben zo verschrikkelijk moe van de domheid van het stemvee

    Like

 3. Julia zegt:

  Is die vetklep nog op het stadhuis of zit hij inmiddels in een safe house. Wat een stuk ellende is die kerel. Zo te zien heeft hij zich wel altijd te goed gedaan aan flinke porties vlees over obesitas gesproken wat een voorbeeld is die ellendeling. Hij heeft zich zwaar schuldig gemaakt aan schending van de mensenrechten en heeft inmiddels heel veel bloed mede als dat WEF tuig in Den Haag aan zijn handen. Het is een groot stuk gif voor de samenleving. Hoeveel CO 2 uitstoot zal hij zelf met zijn omvangrijk lijf produceren? Mijn advies zet hem verplicht voor een aantal jaren in isolatie op een zwaar mager dieet.

  Geliked door 3 people

 4. droevige mof zegt:

  “Veiligheidsraad”, weer zo’n ondefinieerbaar orgaan. In Duitsland is het de onheilspellende Conferentie van ministers-presidenten van de deelstaten. Wat deze creaties gemeen hebben, is dat zij autoritaire persoonlijkheden een speelterrein bieden voor hun passies. Nieuwe vaccinatiecampagnes, lockdowns, gemaskerde bals en boetes worden verzonnen. Controles en dan controleurs van controles. Het is een troost dat deze onzin peperduur is en dat de hoofdrolspelers uiterst impopulair zijn, zoals de man op de foto, die alleen in liggend formaat kan worden afgebeeld.
  Om het cynisch te zeggen, dit probleem gaat verloren in het grotere probleem waarmee we tegenwoordig te maken hebben. Maar misschien is dit helemaal geen probleem, maar een hoop.

  Geliked door 1 persoon

 5. ronjaspers zegt:

  Die “nuttige idioten” zoals omgekochte of gechanteerde politici,burgemeesters,ambtenaren hebben niet in de gaten dat ze vermoord zullen worden als de NWO een feit is.

  Geliked door 1 persoon

 6. Wim Vreeswijk zegt:

  Een en al bangmakerij van deze zogenaamde veiligheidsmensen !

  Geliked door 1 persoon

 7. Olie bol zegt:

  In u Nederland heeft de politie 👮‍♀️ bijna 200 bekeuringen uit geschreven vandaag aan de boeren, dit moesten ze toch even vermelden in de leugenkrant van Nederland 🇳🇱 hun salaris is weer gered deze maand 🤮🤮🤮🤮

  Geliked door 2 people

 8. Duchesne zegt:

  Het verbaasd mij hoe veel walging de foto van een persoon kan openbaren….de homp op de foto is HET argument voor abortus tot ver na de geboorte…

  Geliked door 2 people

 9. Lee zegt:

  Dit is precies de reden waarom er geen PVV en FvD burgemeesters zijn. Die zijn alleen maar lastig en geen ja-knikkers. Democratie in nederigland bestaat gewoonweg niet. Die bruls is gewoon een pure dictator die vroeger veel gepest is.

  Geliked door 1 persoon

 10. Hovawart zegt:

  Burgemeesters kunnen op lokaal niveau het leven van onwelwillende burgers aardig verzieken, bijgestaan door het politieapparaatski, waardoor eenieder die zich niet wensen te conformeren aan het beleid, niet gehoorzamen en die zich uitspreken of vragen stellen, bedenkingen hebben en zelfs protesteren, bovenaan de politieke agenda staan van de burgervaders,……..voor een heropvoeding of sociale excommunicatie………de politieke dictatuur is een feit, een bikkelharde realiteit..

  Like

 11. Hovawart zegt:

  Een land waar het ambtenarenapparaat proportioneel zo buitensporig overheerst is gedoemd om te mislukken, ten ondergaan in overdreven en klantonvriendelijke bureaucratie en regelzucht……
  We worden dagelijks aangevallen en opgevreten door de Paarse Krokodil……

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s