Vandaag zijn we in ons hart allemaal protesterende boeren!

(Door: “Angélica”)

Zo komen de varkens in China te wonen (foto). In grote fok-fabrieken waar de dieren geen ruimte hebben en er miljoenen per jaar voor de slacht worden klaargemaakt. En de PvdD stimuleert dat ook nog eens door de Nederlandse boer uit te maken voor een milieuvervuiler en een crimineel. Over China zal deze politieke partij zich niet uitlaten. De waanzin regeert en de PvdD voelt zich daar goed bij. 

De Nederlandse boeren hebben verplicht miljarden geïnvesteerd om hun stallen zo milieuvriendelijk mogelijk te maken. De kostprijs van een stal waar mest en urine worden gescheiden, loopt in de miljoenen en een robot kost zo’n twee ton. Daardoor is het gelukt om de stikstofuitstoot enorm omlaag te brengen, geheel binnen de normen van de EU. Soms hebben boerengezinnen ervoor gekozen samen te werken in een coöperatie. Grote investeringen, soms oplopend tot wel 25 miljoen, worden door hen gezamenlijk terugverdiend door een heel leven lang hard te werken en dan blijft er ook genoeg over om van te leven. Er zijn dan wel een 600–700 koeien nodig, maar omdat het Nederlandse melkvee het beste ter wereld is, durfden de banken ook zulke uitzonderlijke leningen toch te verstrekken.

Deze boeren worden nu ‘uitgekocht’, waarbij er een miljoen wordt geboden voor het bedrijf. Deze boeren kunnen daar nooit en te nimmer op ingaan: hun schulden zijn daarmee nooit af te betalen. Alles zal door de bank in beslag genomen worden en verkocht. Is er iemand werkelijk zo naïef om te denken dat boeren, die miljoenen in het rood staan, zich werkelijk ook maar IETS zullen of kunnen aantrekken van de boetes die ze krijgen als ze bekeurd worden vanwege overlast die ze veroorzaakt hebben of verkeersovertredingen tijdens hun protestritten? Wat hebben die mensen eigenlijk nog te verliezen?Oh, en nu mag u één keer raden van mij aan wie de banken straks de stallen zullen verkopen om hun leningen toch te kunnen verzilveren…

Natuurlijk, China! Dat land is zeer geïnteresseerd in wat zich nu allemaal in Nederland afspeelt en de Chinese bedrijven staan nu al in de rij te wachten op hun beurt om de in Nederland ontwikkelde machinerieën, die van de allerhoogste kwaliteit zijn, uit Nederland te mogen verschepen naar China. Het land wil de in Nederland vergaarde kennis door hun ‘Wageningen-studenten’ omzetten in landbouw en veeteeltbedrijven. Daarbij wil China ook het Nederlandse vee maar al te graag overnemen. Het enige probleem is dat het klimaat enorm verschilt van dat aan de Noordzee en de Nederlandse melkkoeien in China daarom minder rendabel zullen zijn (maar ik ga hen dat niet verklappen, en jullie hopelijk ook niet, tóch?)

Ook bouwt China megastallen voor varkens. China wil het risico niet aangaan dat Nederland straks niet meer levert en haar eigen varkenshouderijen enorm uitbreiden. In Nederland schreeuwt de PvdD het hardst om de boeren kapot te maken. Een dommere en nuttelozere partij dan de PvdD is helaas niet denkbaar: het Nederlandse vee heeft meer ruimte en wordt beter verzorgd dan het vee elders en heel veel beter dan in China waar er niets wordt geïnvesteerd in dierenwelzijn, milieuproblematiek aanpakken of ‘stikstofuitstoot beperking’. De linkse milieupartijen bereiken dus precies het tegenovergestelde van wat ze willen: het milieu en het dierenwelzijn zullen onder hun verkeerde beleid juist enorm te lijden hebben. Verder verliest Nederland miljarden door boeren ‘uit te kopen’ (ook al is het een schijntje van de werkelijke waarde) en er zullen veel minder belastingopbrengsten binnenkomen, omdat de boeren jaarlijks tientallen miljarden verdienen waarvan ze vele miljarden afdragen aan Kaag. Ook de honderdduizenden mensen die werken in de voedselverwerkende industrieën zullen hun banen kunnen verliezen.

Overigens, wist u dat de Nederlandse boeren ‘leveringsplicht’ hebben en dat ze strafbaar zijn als ze hun producten niet aanbieden? Verplichtingen, plichten en nog meer verplichtingen waar alleen valse beloftes doen en het verbreken van beloftes door de overheid tegenover staan… Ja, Nederlanders zullen veel meer moeten betalen voor hun stukje vlees en afhankelijker worden van de productie in het buitenland die veel minder rendabel is en dan komen daar nog de transportkosten bovenop en de inflatie is al torenhoog…  

De overige conclusies trekken mogen jullie zelf doen…, dat zijn er nog vele tientallen, maar ik heb nu vooral ontzettend veel medelijden met de Nederlandse boeren, omdat vrijwel niemand weet hoe precies bij hen de steel in de hooivork steekt. Ik hoop dat de boeren, ondanks hun terechte woede en diepgewortelde frustraties, zich rustig en fatsoenlijk zullen gedragen tijdens hun protestoptochten, want het volk staat grotendeels achter ze en bovendien zullen de linkse journalisten elke negatieve actie breed willen uitmeten om de boeren neer te kunnen zetten als afschuwelijke monsters die zichzelf verrijken, het milieu kapotmaken en ook nog eens alles platleggen met hun gewelddadige gedrag.

Door:
Angélica”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

34 reacties op Vandaag zijn we in ons hart allemaal protesterende boeren!

  • boorzalf zegt:

   Was da voor een halve gare. 🤣🤣🤣.

   Geliked door 1 persoon

  • droevige mof zegt:

   Interessante gozer. Slaat tanden uit om de democratie te beschermen, die worden doorgeslikt en weer uitgescheten, om vervolgens uit de stront te worden gevist en aan de tandtechnicus te worden overhandigd. Bizarre coprofiele fantasie van geweld.
   Zoals die kerel eruit ziet met de luier rond zijn mond, lijkt hij een probleem te hebben met zijn eigen tanden. Misschien ook met constipatie.
   Ik denk dat hij een geval voor het krankzinnigengesticht is.

   Geliked door 1 persoon

  • Triumph 1971 zegt:

   Ik reken erop dat ze jou een stelletje hooivorken in je barst steken trotse romeo.

   Geliked door 1 persoon

 1. casparfrans zegt:

  Dank je Angelica, ik was mij daarvan veel te weinig bewust

  Like

 2. Julia zegt:

  Schande Brussel steekt de boeren nog eens een extra dolk in de rug https://www.telegraaf.nl/nieuws/984225523/nieuwe-ellende-dreigt-voor-boer-brussel-kijkt-ook-naar-ons-mestbeleid Ongelooflijk dat de WEF lamstralen van dit kabinet überhaupt hierin mee gaat. Het is niet alleen tijd voor een protest van boeren en vissers maar een miljoenen protest tegen de onnoemelijke tirannie van zowel Den Haag als Brussel. De WEF lamstralen zullen Europa kapot krijgen al moeten ze miljoenen mensen nog verder uitbuiten en voedsel ontnemen. Hoe is het mogelijk het blijft onbegrijpelijk dat een stel doorgeslagen WEF lamstralen zowel in Brussel als in Den Haag miljoenen mensen onderdrukken en het leven daarvan bewust kapot te maken. Dat WEF tuig zal het nimmer kunnen opnemen tegen miljoenen mensen dan zullen ze toch echt zwaar het onderspit delven. Vreemd toch dat het WEF tuig wordt bedreigd. Ben benieuwd hoe miljoenen mensen zullen reageren als zij vandaag te horen krijgen dat ze morgen niet meer op het werk hoeven te komen maar ook geen cent krijgen betaalt. Makkelijk lullen als je zelf een baan hebt en het normaal vindt dat onteigening van boeren plaats zal vinden. De solidariteit is bij veel mensen ver zoek totdat ze zelf keihard worden geraakt. Die zogenoemde jankende lafaards in Den Haag die boeren bewust de nek omdraaien en worden bedreigd kan ik niet van wakker liggen ik heb diep medelijden met boeren die door wanhoop een einde aan hun leven hebben gemaakt hoe zal het met de kinderen van deze boeren zijn dat vraagt niemand zich blijkbaar af behoudens weldenkende mensen. Het Haagse tuig heeft inmiddels al heel veel leed veroorzaakt denk ook maar eens aan de kinderen die onterecht uit huis zijn geplaatst. Kortom het zijn een stel gewetenloze criminele en misdadigers tegen de menselijkheid. Vergeet niet als het volk nu nog één vinger geeft pakt dat tuig alle macht en hebben wij geen leven c.q. vrijheden meer en zullen we continu onder dictatoriaal WEF toezicht staan. Gunt u dit uw kinderen? Voor mij part gaat boel zo lang plat totdat dat tuig uit de Haagse zetels is opgestapt. De ziekelijke machtswaanzin is vooral bij Rutte totaal toegeslagen we weten allemaal als we naar de geschiedenis kijken waar machtswaanzin toe kan leiden.

  Geliked door 1 persoon

  • BosscheBol zegt:

   Julia, je zegt: (citaat) “De solidariteit is bij veel mensen ver zoek totdat ze zelf keihard worden geraakt.”
   Klopt 100%. De Hollander is een leedvermaker: als het andere mensen slecht gaat, staat hij erbij te lachen, want hemzelf gaat het niet slecht dus moet het wel aan die ander liggen. Dus zolang de overheid niet al te grote groepen mensen keihard aanpakt (bejaarden, boeren, werkelozen, chronisch zieken) kunnen ze hun gang gaan. De ene groep na de andere.
   De Hollandse leedvermaker zal wel een keer wakker worden … als hijzelf aan de beurt is.

   Like

 3. Boike zegt:

  Remkes aanwijzen als bemiddelaar tussen boze boeren en een dwingende regering, is Weer een typische ruttige vlucht naar voren.

  Tegen de tijd, dat Remkes zijn eindrapport kan inleveren, zijn de boeren al lang niet meer. Want het ruttige pestbeleid gaat natuurlijk gewoon door.

  Als de boeren protesteren wordt er gewoon gedreigd de bemiddeling op te schorten of te stoppen. En om de boeren te intimideren, mag het leger ook nog even de tanden laten zien.

  En aan de slapende gehypnotiseerde wokes wordt ondertussen in geuren en kleuren verteld/gelogen hoe slecht die boeren zijn voor het klimaat.

  Met schurken als duivelaanbidder Rutte aan het roer, wordt ons eens zo gave Nederland uitgeleverd aan de satanische globalisten, oftewel de Khazarse maffia.

  Nu dreigt er een hongerwinter aan te komen, minstens even erg als 1944-45. Is dat voor u wellicht een reden, om de boeren toch maar te steunen ???

  Geliked door 1 persoon

 4. Ronald zegt:

  Je suis agriculteur!

  Like

 5. bobzelf zegt:

  en waar blijven godverdomme een half miljoen nederlandes \
  MET EEN HOOIVORK , EEN SAMURAI ZWAARD VAN DE SCHOORSTEEN
  DE NODIGE VOOR MIJN PART KATAPULTEN
  EN DE STALEN HAMERS ??

  HELP ZE NOU GODVERDOMME DAN IS HET KLAAR IN 1 X

  MAAR ?? WELK KUT EXCUUS HEEFT U DEZE KEER ???

  OOM SLAGHOUT . MIJN OUWE MICKEY MANDLE . USA BASABALL BAT

  Geliked door 2 people

  • delamontagne zegt:

   Je maakt ’n grote “denkfout” !, die 1/2 miljoen met hooivorken, mokerhamers etc, kunnen niet komen.
   Ze zitten allemaal op de camping of ’t strand, o.a. hier in Z-Fr.
   Druk, druk etc.
   Ik moest dringend in centrum zijn en heb met auto 10 min moeten rondrijden op parkeerplaats voor ik plekkie had.
   Geen wonder dat NL-ers geen idee hebben hoe druk, overbevolkt hun land is.
   Van de ene drukte naar de andere,( na Sept. is ’t hier weer kalm.)
   Ik wil wel ’n bijdrage leveren aan NL [ als ’t kon ]
   Een beetje van de hitte hier naar NL sturen, het wordt hier volgende week in de 40 en bij jou eind 40 gr.
   ( je draagbare Airco mee nemen voor onder de parasol………….! )

   Like

   • bobzelf zegt:

    delamontagne zegt:
    5 juli 2022 om 12:38
    ja mon ami ik denk dan ook dat we de strijd in 2005 al verloren hebben
    en
    daarna is de salami tacktiek toegepast

    steed seen dun plakkie er af en nog wat dunne plakkies

    en toen ineens hadden we niks meer,

    en maar ja knikken en maar blijven pappne en nathouden

    en je zeker netjes gedragen MAAK DE REGERING NIET BOOS WHAHAHAA

    JA DAT DENKT MIJN OOM OOK , MAAK DE USA NIET KWAAD

    NOU IK DACHT VAN WEL HOOR, MET 2 MIDDELVINGERS OMHOOG

    HIJ WAS ER KLAAR MEE .

    dan lachen ze zich een slag in het rond
    heb je ooit wel eens zo’n klootzak bij zijn flikker gepakt ??

    de reacties zijn geweldig, die losers zakkendan in elkaar als een zak dunne stront

    maar we moeten de 1e en 2 kamer tevreden houden ??

    JA HEEFT U GEZIEN WAT ER GEBEURDE FVD IN DE HOEK MUILHOUDEN
    PVV INDE HOEK MUIL HOUDEN
    EN
    NU GAAN WE BBB STEUNEN GEVOLG, U RAADT HET ZELF WEL DENK IK

    WHAHAHAHAHAHA

    DE BIJL ERIN . DE BEUK ERIN , SCHOP DIE ZEIKRUG VAN ZIJN FIETS EN 1 ENKELE MOLOTOV COCKTAIL ZAL WONDEREN DOEN

    DIKKE HUG

    OOM WAT EEN KLOOTJESVOLK

    Geliked door 1 persoon

  • Angélica zegt:

   Bob, hou je alsjeblieft een beetje in. Mijn tweede antwoord had weliswaar dezelfde strekking als het eerste maar het was anders verwoord. Dat zijn geen SS praktijken.
   Dus deze is voor jou:

   SS praktijken zijn moord en geweld. Ik roep juist op tot vreedzaam protest om de enorme steun van de bevolking die de boeren nu hebben, niet te verliezen en even later schiet de politie op een 16-jarige boer. Wie zitten er nu met de handen in het haar? En wie zullen nu aan sympathie gewonnen hebben? Juist! En als de boeren geweld hadden gebruikt, was het andersom geweest.

   Like

 6. BosscheBol zegt:

  Angélica, je schrijft: verkort citaat: “Ik hoop dat de boeren … zich rustig en fatsoenlijk zullen gedragen … zullen de linkse journalisten elke negatieve actie breed willen uitmeten om de boeren neer te kunnen zetten als afschuwelijke monsters die zichzelf verrijken, het milieu kapotmaken en ook nog eens alles platleggen met hun gewelddadige gedrag. Einde citaat.

  Angélica, ik ben het grotendeels met je eens. Ik denk alleen niet dat het de boeren zal helpen om rustig en fatsoenlijk te blijven. Dat levert niks op en de linkse journalisten zetten ze toch wel neer als criminelen. De propagandamachine draait weer en daar komt een dikke, donkerbruine stront uit. Net als bij Wilders, Baudet, Trump en de Russen: het móet kapot en er zal volop gelogen worden.

  Geliked door 2 people

  • johannes zegt:

   televisie => tell a vision

   Geliked door 1 persoon

  • Angélica zegt:

   Wat heb ik precies gedaan? Met argumenten en zonder brutaal te worden uitleg geven over wat er speelt. Deze feiten waren niet alom bekend en er wordt positief en met begrip gereageerd op de tekst. De boeren hebben al veel steun onder de mensen, ondanks de anti-boeren propagandamachine van de overheid: het nieuws, praatprogramma’s, kranten etc.
   De boeren verliezen de huidige sympathie onmiddellijk als de anti-boeren propagandamachine gevoed wordt met tegenargumenten, bijvoorbeeld als er geweld wordt gebruikt en geloof me, dat wordt met liefde breed uitgemeten in de pers. Kijk naar dat CDA kamerlid. Hij beweerde bedreigd te zijn en de boeren werden meteen aangeklaagd. Toen later bleek dat het een 70-jarige mevrouw was uit hetzelfde dorp die alleen een gesprek wilde, doofde het tumult. Geef zo’n boerenverrader of types als Sjoerdsma, de PvdD, Klaver etc. geen munitie om op de boeren te schieten. Dan blijven ze met lege handen staan want er ís geen stikstofprobleem en ze hébben dus geen argumenten om de boeren kapot te maken. Wel hópen ze dat er iets gebeurt want alleen dan kunnen ze hun leugens achter ‘de vreselijke beelden’ op de achtergrond verkondigen en beweren dat ze ook gelijk hebben wat stikstof betreft. Kiezers zijn totaal onbekend met wat er allemaal speelt. Geef ze brood en spelen en ze gaan voor je, hoeveel rottigheid je als politicus ook uithaalt. Als boerenbelangenorganisaties echter de tijd nemen om in alle eerlijkheid het ware verhaal te vertellen, komt er meer begrip en groeit de steun verder aan. Dán kun je bij de eerstvolgende verkiezingen de Eerste Kamer veroveren en Rutte/Kaag terugfluiten. Maar die twee rekenen erop dat ze de boeren genoeg het bloed onder de nagels vandaan hebben gehaald dat ze hun boosheid en frustraties niet meer onder controle zullen houden en dan zal Pinocchio zijn bekende lachje tonen en Kaag op de tafel dansen… Dan zitten u, de boeren en ik te balen over de gemiste kans.

   Geliked door 1 persoon

   • BosscheBol zegt:

    Het is mooi om beleefd te blijven … onder gelijkwaardigen die ook echt naar elkaar luisteren.
    Volgens mij zijn boeren en de bestuurlijke elite niet gelijkwaardig en luistert de bestuurlijke elite alleen in naam naar de boeren. De hele zaak is al besloten. Rutte overhandigt na de visserij nu ook de veeteelt aan Frankrijk en krijgt in ruil daarvoor straks de stem van Frankrijk voor een mooi baantje bij zijn geliefde eu.
    De boeren wordt hun land ingepikt omdat de staat daar windmolens en immigranten wil plaatsen. Eeuwenoude familiebedrijven worden opgedoekt. De boeren mogen “een functie elders” gaan zoeken. Hun wordt verder ook niets gevraagd: het is hier per slot van rekening geen democratie!

    Het is geen wonder dat de boeren boos en verdrietig zijn. Als ze dat willen uiten, als ze willen protesteren en dat beleefd aanvragen (dat is volgens onze grondwet niet verplicht), worden ze verwezen naar een veldje buiten de stad waar nooit iemand komt. Daar mogen ze een paar uur staan: niet met teveel mensen, dat geeft maar onrust, hun spandoeken worden gecontroleerd of er geen onbetamelijke zaken op staan en na een paar uur wordt ze verzocht naar huis te gaan want ze hebben “hun punt gemaakt”. Weetjewat? Een paar bussen komen ze ophalen, voor hun eigen veiligheid. Met diezelfde bussen is net Antifa om de hoek gedropt.

    Is dit wat er over is van het in onze grondwet verankerde demonstratierecht? Nu hebben ze een reeds ten grave gedragen liberaal opgegraven om met de boeren te gaan praten. Daar wacht hij eerst een maand mee. Waarom? De standpunten van deze meneer gaan nog wel wat verder dan die van Rutte. Uiteindelijk heeft deze meneer ze zelf verzonnen. Rutte heeft al gezegd dat de standpunten blijven staan. Waarover wil Remkes dan praten? Bemiddelaar noemen ze hem dan ook niet: hij is gespreksleider. Net als Vera Bergkamp. Altijd bezig om de oppositie af te leren om verkeerde woordjes te gebruiken (zoals “omvolking” of “kartel”). Altijd bezig om de oppositie de mond te snoeren als ze wat anders denken dan ze geacht worden te denken. Johan Remkes moet doen alsof hij luistert, de boeren zolang in het gareel houden en vooral tijd winnen totdat het boerenverzet vanzelf een keer verflauwt.

    Intussen gaat de trucendoos van Rutte alweer open. Breng een splitsing aan tussen de boeren. De boeren die enig geweld hebben gebruikt (daar hoort in de straat van een minister staan al bij) noemt hij slecht en dom. Daar wil hij niet “mee aan tafel zitten”. De andere boeren zijn braaf. Daar stuurt hij Remkes op af. Maar als ze met hun trekkers het verkeer laten vastlopen, zijn ze alweer dom en slecht. En de MSM nemen dat compleet over en overdrijven het nog een beetje. Zo bespelen ze de publieke opinie. De publieke opinie wordt opgehitst tegen de boeren. Net als met Trump en de “wappies” en met Putin wordt het publiek gemanipuleerd. Het is dan ook de vraag of aan de publieke opinie erg veel waarde gehecht moet worden. De publieke opinie is voor een groot deel de regeringssopinie. Als het dáar van af moet hangen, staat de uitkomst bij voorbaat vast: de boeren zullen van hun land en bedrijf beroofd worden zonder zich te mogen verzetten.

    Geliked door 1 persoon

   • bobzelf zegt:

    Angélica zegt:
    5 juli 2022 om 00:38

    HELAAS HELAAS DAME…… RIEP WINNETOU ALLES !!!! DE TERINGZOOI IN NEDERLAND IS AL NAAR DE KLOTEN TOE

    ALLES HEBBEN ZE ……DAN WEL WE…… GEPIKT, EN WEER LUISTEREN EN WEER IN DE ZEIK WORDEN GENOMEN, DOOR PATERNOTTEKES .. PECHTHOLDTJES .. BALKENENNDES GERRITTEN ZALM . HANSIES ZIEKENFONDS

    SCHIET ZE GODVERDOMME VAN DE PLANEET AF. EN YASSAR DE BLOW JOB LUL, DIE ZIJN NAAM IS VERGETEN OOK EN WOPKE. DE COMMEDIANT DE LULVERHALEN HOOFDMAN EN DIE EU FAN MET ZIE ZEIKRUG DIE WEF FAN

    DEZE ETTERBAKKEN ZIJN TOCH GEEN SECONDE MET HET NEDERLANDSE VOLK BEZIG EN NOOIT GEEN DAG HE ??.

    DUS HET IS KLAAR. VUL DE MOLOTOV COCKTAILS EN RAM HUN HUIZEN BINNEN

    IN 2005 HAD DE BOM MOETEN BARSTEN . JE WORDT NU ALS NEDERLANDER VAN STRONTBERG NAAR SCHIJTHUIS GESLEEPT
    DOOR DE VARKENSMEST EN KOEIEN STRONT

    HOE LANG MOETEN WE NU NOG DANK U WEL BLIJVEN ROEPEN ??

    MIJN PENSIOEN NAAR GOD. GEEN RENTE OP JE GELD INLEVEREN INLEVEREN KM BELASTING . DE HUIZEN ONBETAALBAAR . DE KOOPHUIZEN GEWOON VRESELIJK BENZINE DIK OVER DE TOP OMDAT DE ETTERBAKKEN WEIGEREN IN RUBELS TE BETALEN ??

    DUS WIJ MOGEN STERVEN

    EN WE MOETEN ONS WEER GEDRAGEN VRIENDINNETJE ???
    DAN BEGRIJP JE DUS VAN HET HELE LEVEN HELEMAAL NIETS

    DIT IS GEEN ONGELUKKIE . U MOET EN MAG LIEFST ZO SNEL MOGELIJK OPZOUTEN OPTIEFEN DAN WEL DE PIJP UIT GAAN
    BINNEN 3 MAANDEN LOOP JEWEER MET EEN MONDKAPPIE OP . EN MAG JE NOG EEN BOOSTERTJE

    MISSCHIEN EEN DUBBELE SPUIT GELIJK VOOR HET AIDS APEN VIRUS

    IK HEB NOG NOOIT EEN AAP GENEUKT. WEL VROUWEN DIE ER ZO UITZAGEN WHAHAHAHAHA

    HOELANG WILT U NOG OP UW KNIEEN BLIJVEN KRUIPEN VOOR GAJUS
    VOOR SS LIEFHEBBERS OM NAZI’S TESPONSOREN ???
    DE SPUITEN DE BOOSTERS. DE EU DE WEF
    EN JIJ WILT DE BOEREN NOG EFFE MEE LATEN STROOP SMEREN MET 125 HERSENDOOIEN EN LANDVERRADERS

    EN DAN ROEPEN ALS BOER. OOOH DANK DAT IK UITGEMOORD WORDT. ????

    NOU IK GING ERVOOR. MASKER OP . DESNOODS EEN PRUIK . EN ER GAAN DOOIEN VALLEN EN ALLEEN DE VERROTTE LANDVERRADERS EEERST

    WAT IS DAAR MIS MEE. NIKS TOCH .

    ZE VERDIENEN HET TOCH GEWOON .

    GAAN BOEREN , GO FOR IT … VOOR JE LEVEN EN LEVENSWERK . DE TOEKOMST VAN JEZELF JE GOUDEN TOEKOMST EN DIE VAN JE VROUW EN JE KINDEREN ..

    WIE MOET GODVERDOMME VOOR ONS VRETEN GAAN ZORGEN DAN ??
    OLIE PROBLEEM GAZZZ PROBLEEEM EN

    HET GROOTSTE PROBLEEM EEN FOSFOR TE KORT PROBLEEM !!
    EN
    WIE HEBBEN DAT DUS IN DE GROND ZITTEN ?? MIJN OOM EN CHINA

    DUS LAAT IN JEZUSNAAM DE BOEREN NIET ALLEEN STAAN . EN

    STOP GODVERDOMME MET HET GELUL PAPPEN EN NATHOUDEN . DAT IS NU AL 22 JAAR NIET GELUKT

    SLIJP DE ZWAARDEN . PAK DE HONKBAL KNUPPELS. EN JAAG DIT NEDERLANDSE GAJUS INDEN HAAG OVER DE KLING.

    HANG ZE OP AAN DE ERASMUS BRUG EN BRIENENOORD . EN OP HET PRINS CLAUS PLEIN , EN LAAT ZE HANGEN TOT ZE COMPLEET WEGGEROT ZIJN
    ALS VOORBEELD VOOR UW VRIENDIN IN BRUSSEL

    U WORDT COMPLEET KAPOT GEMAAKT …. DUS VUURPELETON TOEGESTAAN
    GALGEN GUILLOTINES. DOE DE FAM DE WITT DE GROETEN

    ZO DATWAS EFFE LEKKER.
    DUS GO FOR THE MEDAL. KILL THE BASTERDS

    ZE VERDIENEN HET

    OOM BOBOBOBOB IS TROTS OP JULLIE. MIJN VADER EN AL ZIJN BROERS ZALIGER OOK DIE RAMDEN ALLES IN ELKAAR EN GOOIDEN DE TRAM OM OPDE KOEMARKT

    RESULTAAT ?? VAKANTIE GELD EN EEN 5 DAAGSE WERKWEEK

    ALLES KANALS JE MAAR WIL

    ZO EFFE EEN UURTJE HARDLOPEN \

    OOM PHIEDIPPIDUS

    DACHT IEMAND HIER DAT ER IN UKRAIONE DE EU USA IEMAND WAKKER LAG TOEN DE MAIDAN ONTPLOFTE MET OOM BOB EN ZIJN MEISSIE ER WAREN
    ZELFS DE SCHUTTERS WERDEN DOOR DE REGERING GESTUURD .

    DUS RIJDT ZE VOOR HUN FLIKKER VRIENDEN .

    Geliked door 2 people

   • delamontagne zegt:

    Tjsonge, jonge wat ben jij nog strijdlustig op je ouwe dag, maar o.k. 73 jaartjes pas !
    Lekker jong dus vergeleken met de 8. + van mijzelves.
    Wat ik niet begrijp ( ik begrijp héél veel niet trouwens !.) ik lees her-en-der dat de meeste NL-ers achter de boeren staan ????????
    Waarom laten ze dat dan niet met meer blijken ? meedoen, meehelpen.
    Is dat die “lauw-loenen” mentaliteit van de NL-er van nu. ?
    Je woont in Hellas, een Zuidelijk land.
    Hoe zuidelijker, hoe minder snel ze iets pikken van de bovenons+gestelden.
    Als je bijv leest wat dat m-tuig in Zweden flikt, onbegrijpelijk voor me.
    Maar ja, een Noordelijk land……….
    Nu zag ik kortgeleden ergens een filmpje van dat AZC dorp in N-NL en dat de bewoners een soort wacht gingen oprichten tegen de dieven, etc, etc, en de camera’s bij de voordeur gaan ophangen.
    Zo zei zo’n bewoner tegen de camera: “we moeten wel oppassen dat we niet ’t RECHT in eigen handen gaan nemen.” ? ? ?
    Zou die man enig idee hebben hoe dat tuig in land van herkomst wordt aangepakt.
    Wat denk je dan dat ik denk als ik die fimpjes zie waarin die z.g.n. Asieligerts inbreken in auto’s e.d.
    Dan zit ik me te verbijten want ik weet hoe dat TUIG [ ’t zijn helemaal geen A-zielzoekers, ziel hebben ze niet eens ] in de landen van herkomst wordt aangepakt.
    Bont en BEURS worden ze geslagen en mogen blij zijn ’t te overleven.
    Hoe ik dat weet ?, heb het niet alleen uit wat je kunt lezen.
    Ben in verschillende van die K-landen geweest, dus klein beetje ervaring ook.
    Ga nu buiten iets zitten drinken, heerlijk koel buiten 22 gr…..

    Like

   • Bij nuchter nadenkende mensen heb Ik de neiging om enig misverstand uit de weg te helpen, dus neem me niet kwalijk.
    Wat Bossche bol hier zegt snijdt naar mijn mening wel degelijk hout, want als je in het achterhoofd houd hoe dikwijls ze al als min of meer criminelen weg gezet zijn kan moeilijk ontkent worden dat van een kalm en rustig protest geen sprake meer kan zijn.
    Van de andere kant is het natuurlijk duidelijk dat de media dit dan nog een stuk gaan uitvergroten.
    De boeren hebben trouwens ook niet veel keus meer want doen ze het rustig aan gaan ze naar de kloten en doen ze het niet rustig aan kan het zijn dat Den Haag toch een stuk in gaat pakken en zo niet zijn ze in ieder geval strijdend ten onder gegaan en dat is meer als je van de gemiddelde Nederlander kan zeggen.

    Geliked door 2 people

   • Ach ja en dan moet Ik nog even toevoegen dat als de boeren het hele spel gaan verliezen zijn er twee die de lechende drede spelen.
    Dat zijn namelijk de staat en de banken en de boeren blijven met een geweldige restschuld zitten.
    Mag je ook even over nadenken Angélica.
    Wat dus wil zeggen dat ze een half leven gewoon kapot mogen gaan van de honger.
    Even de dingen juist zien lijkt me.

    Geliked door 2 people

   • Angélica zegt:

    Wees slim als de slangen en zachtmoedig als de duiven…,

    beste Bossche Bol en Bobzelf.

    Henk, ik zie nauwelijks verschillen tussen uw mening en die van mij: ik heb het ook over de banken die zich wel zullen redden dankzij China en dat de boeren vele miljoenen hebben geïnvesteerd en nauwelijks worden gecompenseerd.

    Bossche Bol: het is verstandig om beleefd te blijven om de kiezers voor je te winnen, niet om te debatteren met leugenaars en politici die boeren alleen maar willen zien verdwijnen in plaats van luisteren naar argumenten. Ik las nu al dat veel mensen vinden dat de boeren wel gelijk hebben maar dat ze niet te ver moesten gaan. Dan heb je het meteen over net wél of net géén meerderheid in de Eerste Kamer behalen.

    Heren, de boeren maken wel degelijk kans nu ze het merendeel van de bevolking achter zich weten. Nogmaals: als de boerenbelangenorganisaties hun standpunten verduidelijken en de boeren op vreedzame wijze demonstreren, groeit de steun voor hen onder de bevolking nog meer. Het CDA zal doodbloeden en de achterban in opstand komen. Machtswellusteling Rutte zal ook zijn wonden moeten likken en de kans is reëel dat het kabinet ten val komt als de boeren doorgaan met hun vreedzame protesten.

    Als boervriendelijke partijen de Eerste Kamer weten te bemachtigen -kijk eens naar de peilingen voor de BBB- dan is dat een enorme opsteker voor de landbouwers en iedereen die Nederland wil behouden voor de Nederlanders, want dáár gaat het om, niet over stikstof!
    Maar als de boeren het verkeerd aanpakken, zullen veel labiele twijfelaars zich makkelijk laten overhalen een standpunt tégen de boeren in te nemen. De opiniemakers en typetjes als Sjoerdsma/Klaver/die CDA-angsthaas/en de Kamerleden van de PvdD zitten toch gewoon te wachten op één misstap van één boer, om die uit te kunnen vergroten en om daarmee álle boeren in kwaad daglicht te kunnen zetten. Zien jullie dat niet en ook niet hoe bang de linkse partijen inmiddels zijn voor Caroline van der Plas? Blijft zij niet ook ‘cool’ en roept zij niet ook dat de boeren kalm maar zelfverzekerd moeten demonstreren?

    Zij ziet het goed want de D66-rechters zullen de boeren flink aanpakken zodra ze een aanleiding hebben. Caroline weet verrekte goed dat de meerderheid van de Tweede Kamer de boeren perse wil inruilen voor huizen voor asielzoekers. Zij groeit van 1 naar 18 fictieve zetels en dat kunnen er nog veel meer worden. Als de publieke opinie omslaat, verliest ze die zetels weer en verdwijnen de boerenbedrijven even gemakkelijk.

    Rutte haalt zijn zetels altijd vlak voor de verkiezingen binnen door een stunt, hoe slecht hij ook staat in de peilingen. Hij weet hoe makkelijk je het kiezersvolkje ook op het laatste moment kunt manipuleren: € 1000,- voor elke werkende Nederlander, geen cent naar de Grieken, minder asielzoekers toelaten, een Turkse minister de toegang weigeren…

    Hij en Kaag wachten ook nu af tot een boer zijn geduld verliest en door het lint gaat, Caroline hoopt juist dat alle boeren -en dat zal vreselijk moeilijk zijn als je emotioneel bent en alles wat je bezit op het spel staat- volhouden, hun kalmte bewaren en met de steun van veruit de meeste Nederlanders uiteindelijk WINNEN!

    Ik ben voor team Caroline
    Jullie hopen op ‘n guillotine
    En we zullen het wel zien hè…

    Geliked door 1 persoon

   • bobzelf zegt:

    Angélica zegt:
    5 juli 2022 om 23:52

    JE SCHRIJFT EEN COMPLETE HERHALING VAN ZETTEN . WHAHAHAHAHA

    DAT MAAKT WEER GEEN INDRUK LIEVE DAME .

    DAT IS DE OUWE SS TRUC . DE HERHALING DOET HET ??

    IK BEN DAAR TE OUD VOOR LIEVE DAME .

    U MOET DE GROENTEN VAN HAK HEBBEN

    DE BOEREN MOETEN ZICH GEDRAGEN ??

    EN GODVERDOMME WAAROM ?/ ALS MAFKLAPPERS IDIOTEN OMHOOG GEVALLEN FIGUREN IN DE2 E KAMER DIT ROEPEN

    EN WAT ZIJNDECIJFERS ??

    DE BOEREN STAAN NIET EENS OP DE 1E TIEN !!

    MAAR SCHIPHOL ?? TUURLIJK MILJARDEN STEUN SLUITEN JA DOEII

    TATA STEEL WELKOM WELKOM WHAHAHAHAHA

    HET IS KLAAR. MIJN VADER STOND MET EEN VRESELIJLKE FANATIEKE PVDA er op de barricades MET WIM KOK !!!

    EN WIE GING DAARNA VERDER ALS ZAKKENVULLER EN LANDVERRADER EN LOSER VERDER INDE REGERING WIMMIE KOK
    ZE ZIJN ALLE JEZUS ALLE MAAL UIT HETZELFDE VERRADERS HOUT GESNEDEN .

    MAAR GOED DAAROM HEBBEN WE OOK EEN DIKKE 16 MILJOEN HERSENDODEN IN HET EENS ONSCHULDIGE MOOISTE LANDJE TER WERELD

    DIT IS EEN OPROT PLAN . NEDERLAND WORDT 1 GROTE STAD . GROEN . JAALS JE SPNIZIE HEBT GEVRETEN EN JEZIT TESCHIJTEN

    40 JAAR MOCHT OME BOB DOOR VERVUILDE LUCHT LOPEN . FASE 1 2 3 . BOTLEK EUROPOORT PERNIS .. MOERDIJK ANTWERPEN HET MAAKTE ALLEMAALNIKS UIT DE ECONOMIE DE ECONOMIE . LONGKANKER. 20 JAAR EERDER DOOD MACHT KEIN FLAUS OUT0 .

    MAASSLUIS 40 DOOIE KOEIEN IN DE WEI ?? SLUIT U DE RAMEN EN DEUREN

    ER IS GEEN ENKEL GEVAAR VOOR UW VOL;KSGEZONDHEID ?

    HEBBIEUM . WIJ DOEN NIET MEE , DUS ALS DE BOEREN OPGEVEN . ZIT JE ZEER BINNEN KORT ZONDER VRETEN EN AL DAT NIET GECONTROLEERDE VOEDSEL KOMT DAN UIT UKRAINE. DE KIPPENFOKKERIJEN . DE KILO KNALLERSZE ZIJN ER AL KIPPNE VOLGESPOTEN MET WATER VOOR HET GEWICHT

    DUS HET KOMT NU NOOIT MEER GOED . DUS OP DE BAARICADES . ZO NIET . DAN WORDT JE AFGESLACHT
    ALS DE BOEREN EEN TANDJE TERUG STAPPEN . GEEFT RUTTE KECH AND FRIENDS EEN DINEETJE

    WE HEBBEN HET WEER GEFIKST . DUIMEN OP , EN DE NIEUWE DUIMSCHROEVEN KOMEN ER AAN

    DIT GAAT ODVERDOMME OVER LEVENS EN LOOPBANEN VERNIETIGEN VAN MENSEN DIE VOOR JE VRETEN ZORGEN EN DAAR DIKWIJLS VOOR AL DIEP IN DESTRONT STAAN

    DUS IK BEN BANG DAT JIJ DUS OOK ZOU ZWIICHTEN . HEB JE JE SPUIT AL GEHAALD TROUWENS

    NEE. DAME . … ZE KOMEN AAN JE LEVEN EN AAN JE VRETEN . EN NU MOGEN ZE MET EEN STER OP HUN JASSIE NAAR DE RUIMTES OM TE DOUCHEN ???

    NOU IK HOOP DAT DE EERSTE DODEN SNEL VALLEN . DAT ZIJN DIE KOTSFIGUREN ZO WEER BINNEN OM DAAR SCHANDE OVER TE SPREKEN

    IEMAND GEHOORD IN DE 1E EN 2 KAMER OVER 30.000 DODE BURGERS IN DE DONBASS ??? OF TOEN ER 50 MENSEN IN ODESSA LEVEND WERDEN VERBRAND

    DUS OOK DIT IS ALLEMAAL GELD GELUL . EN NIETS ANDERS

    PLEK VOOR HUIZEN EN DE BOEREN MOETEN OPTIEFEN
    OMDAT

    ZE NIET EENS OP DE LIJST STAAN VAN DE VERVUILING WHAHAHAHAHA

    TATA STEEL , VLIEGTUIGEN SCHIPHOL , EN WE OPENEN GEWOON OP DE PLEKVAN DE BOEREN EEN NIEUWE LUCHT HAVEN

    JE ZIT ER NAAST . STUDIEBOL JAMMER

    OOM BOB . TE VEEL IN BOEKEN GEZETEN ??? EN NIETS OPGESTOKEN VAN DE ECHTE WERELD

    HUGGIE

    OOM DE BAAS VAN MITSUBISHI 146000 WERKNEMERS

    Geliked door 2 people

  • bobzelf zegt:

   delamontagne zegt:
   6 juli 2022 om 22:42

   BESTE VRIEND ….
   IK BEN ZO OPGEGROEID , IK MAG ME VAN MIJN OUDERS GEEN KNOLLEN VOOR CITROENEN LATEN VERKOPEN

   DUS IK ZIE ONRECHT. IK ZIE LEUGENAARS , IK ZIE STRAATROVERS IK ZIE EEN DIKKE 16 MILJOEN HERSENDODEN .. MIJN 90% KENNISSEN KRING IS HERSENDOOD

   DUS VLIEG IK ERIN , ALTIJD GEDAAN .

   IK KAN EN WIL OOK NIET WEGKIJKEN , IK WEIGER PERTINENT

   DUS JA IK KAN MIJN LOL OP , MET DE RUTTES c.s.

   vreselijk , vroeger pakje je ze dan bij “”HUN FLIKKER “” zeg maar

   een goeie draai om hun oren en WEG WEZEN POKKEN KJONG DAN WEL KLOOTZAK

   nu mag er niks meer ..

   ik zie zittend in de auto wachtend achter een lossende vrachtwagen bij DE ZEEMAN
   EN JOCHIE DE HOEK OM KOMEN

   EN DIE LOOPT SCHUDDEND MET EEN BLIKKIE COLA LANGS EEN MOOIE GESCHILDERDE HOUTEN VOORDEUR EN SPIJT DE HELE VOORDEUR ONDER MET DAT PLAKKENDE SUIKERWATER ..

   DAN STAP IK DUS UIT. ALS OUWE LUL … EN PAK HEM BIJ ZIJN FLIKKER ZOALS MIJN MOEDERTJE ZOU DOEN
   EN KLETS HEM LEKKER HARD ACHTER OP ZIJN KANIS

   DUS GILLEN MOORD EN BRAND . EN HIJ WIST WAAR IK WOONDE EN ZOU MIJN AUTO WEL EFFE BESCHADIGEN
   DUS ?? KLETS 2 . EN 3 EN KLETSSSSSSSSSSSS 4

   ER KOMEN WAT MENSEN DE HOEK , OM , DE DAME ZEGT. MENEER DAT IS ZINLOOS . ZELFS ZIJN OUDERS KUNNEN HEM NIET AAN ???

   DUS MET EEN HEERLIJKE VETTE GLIMLACH . RIJD IK NAAR HUIS
   IK STA NOG MET DE SLEUTEL IN MIJN HAND BIJDE VOORDEUR EN ??

   JWEL TELEFOON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 TRING

   HALLO HALLO , U SPREEKT MET DE POLITIE !!

   GOH WAT LEUK , IS ER IEST ??

   JA ER HEEFT NET EEN JONGENMAN AANGIFTE GEDAAN ..

   NOU NA UITLEG SPRAK DE AGENT IK SNAP HET. MAAR U MAG HEM NIET SLAAN

   IK ZEI, NOU GEEF U HEM DAN NU EEN PAK OP ZIJN FLIKKER DAN ??

   LACHEND HING HIJ OP ..

   SNAPPIE HR V.D. BERG ??? DENK HET WEL HE ….

   DIT WAS EN IS MET EEN VRESELIJKE REGERING MIJN LANDJE DAT EENSZO MOOIE KLEINE GEWELDSTE KLEINE LANDJE TERWERELD …ZE HEBBEN HET MOEDWILLIG HELEMAAL NAARGOD GEHOLPEN .. , DE HERSENDOOD IN MIJN NABIJHEID DE GROOTSTE REDEN DAT IK NU EEN 13 JAAR WEG BEN

   EN DAT BEVALT ME ZO GOED. DAT IK NU DENK LUL WAS NOG 10 JAAR EERDER OPGETIEFT

   DIKKE HUG.

   IK MAG 1.5 UUR BUITEN GAAN HARDLOPEN ?? BIJ 36 GR ?? DAN WEL HOBBELEN DANWEL AAN KLOOTZAKKEN GENOEMD

   OMDAT WE ZONODIG OP 13 NOVEMEBR WEER GAAN STARTEN OP
   “”THE BATTLE FIELDS OF MARATHONAS “” REMEBER 490 BC

   Like

 7. BosscheBol zegt:

  Nu gaat Brussel ook het Nederlandse mestbeleid “bekijken”. Duidelijk: de boeren mogen straks veel minder mest in het milieu brengen.
  Nederland heeft zijn soevereiniteit met veel plezier aan Brussel overhandigd dus ja, daar maakt Brussel dan ook maar gebruik van. De primaire bedoeling is om de Nederlandse visserij en veeteelt kapot te maken zodat die naar Frankrijk gaat. Als beloning zal een Nederlandse politicus een mooi baantje in de eu krijgen. Het milieu zal er wereldwijd uiteindelijk alleen maar slechter van worden maar dat is dan ook niets dan een goedkope truc.

  Geliked door 1 persoon

  • Ik was dat ook tegen gekomen Bossche.
   Het is duidelijk dat het haagse criminele zooitje erop uit is om de boeren zo ver te brengen dat er jaarlijks een negatief saldo over zal blijven met faillisementen tot gevolg.
   Links om of rechtsom moeten de boeren verdwijnen ten gunste van de meelwormen industrie en het gekweekte vlees.
   Wat de overgrote meerderheid nog steeds niet wil begrijpen is dat het vandaag de boeren zijn en na verloop van tijd iedereen aan de beurt komt.
   Het is meer dan een tiental jaren geleden dat Ik protesteerde maar zou Ik nog in NL wonen zou Ik in dit geval weer van de partij zijn.
   Ook omdat Ik het boerenbedrijf van binnen uit ken.
   Mijn schoonvader indertijd ook boer en een 12 tot 14 urige werkdag was nou niet direct een zeldzaamheid, dus die ging meer als 100% voor het bedrijf en de beesten.

   Geliked door 2 people

 8. Pingback: 20220704 Over het Nederlandse boerenprotest en de oorlog tegen het voedsel – Home

 9. Julia zegt:

  Een politiemedewerker met een hart en principe. Wie wil nog überhaupt zich tegen de burgers en boeren keren terwijl zij in het volle recht staan en de WEF lamzakken elke vorm van demonstratie verbieden. https://www.ninefornews.nl/deze-politiemedewerker-staakt-vandaag-voor-mij-is-het-ook-genoeg-mijn-grens-is-bereikt/ Bij vele boeren is zeer zeker de absolute grens bereikt nou die ongekozen lamzakken in Brussel de boeren nog meer ellende over ze heen stort https://www.telegraaf.nl/nieuws/984225523/nieuwe-ellende-dreigt-voor-boer-brussel-kijkt-ook-naar-ons-mestbeleid De WEF lamzakken zijn de grootste vervuilers door met privé jets naar Davos te vliegen en gebruik maken van een regeringsvliegtuig lang leve de CO 2 uitstoot. Ze trekken nu teveel macht naar zich toe dat onacceptabel is en vraagt om keiharde protesten. Zelfs huisartsen die terecht vreedzaam protesteerden werden door de politie tegen gehouden voor het Haagse dictator hol van de WEF marionetten. De D66 misdadiger tegen de menselijkheid Kuipers kon ze niet te woord staan omdat de ministerraad uitliep. Wat een gore rot smoes. Respect voor medewerkers bij de politie die het bijltje er bij neer gooien ook zij zijn de dupe van de ongekende stikstof tirannie en straks een groot gebrek aan broodnodige huisartsen. Hoogste tijd om die WEF lamzakken vogelvrij te verklaren, oppakken en voor een volkstribunaal te dagen. .

  Like

 10. Hovawart zegt:

  Ik voel mij geen boer, maar meer een Don Quichot, die strijd tegen de windmolenverloedering van ons land, want terwijl er veel oprechte boeren actievoeren voor hun bestaan, zijn er steeds meer boeren die hun steun geven aan de klimaatmaffia en hun weidegronden en akkers laten volplempen met windmolens en zonnepanelen,…..
  (het bestemmingsplan is dan automatisch gewijzigd van landbouwgrond naar bouwgrond, waar later zonder problemen een gezellig wijkje op gebouwd kan worden,………Dom?)

  Geliked door 1 persoon

 11. antiislamnu zegt:

  Helemaal mee eens we gaan er voor weg met Wef agenda als je het leger in wil zetten tegen je eigen volk is het wel tijd om af te treden laat het leger de grens bewaken asielparasieten tegen houden. En dan die foto van de Chinese mega stallen echt compleet horror als er zo met dieren wordt omgegaan mag je van mij snel sterven .

  Like

 12. johannes zegt:

  boerenhufters wonen dan ook niet op een boerderij maar zijn aanwezig (werken kan je t met goed fatsoen ook niet noemen) in den haag en provinciehuizen in 3-delig pak, maar dat gaat de bevolking nog wel merken zo lang politie en militair zich blijft gedragen als afgerichte hond van de overheid.
  De technocratie is ze compleet naar het hoofd gestegen en de menselijkheid is compleet zoek bij dit soort gasten, en ze menen werkelijk dat de rest van de wereld op hun autistische visie zitten te wachten om vooral zichzelf aan te verrijken en belangrijk te kunnen voelen.

  Geliked door 1 persoon

 13. Julia zegt:

  Dat doet de winstjagers AH, Jumbo, etc. pijn. Goh zij hebben bestellingen niet kunnen bezorgen goed zo. Zij zijn degenen die de produkten tegen een prikkie van boeren kopen om ze tegen absurde winsten te verkopen. Miljoenen omzet hebben die multi nationals. Laat ze maar eens bloeden ik koop in ieder geval niets meer bij die afzetters en haal mijn goed vlees, verse eieren, goede zuivel en kaas rechtstreeks van de boer en heb geen zin meer om dit soort multi nationals nog langer te spekken. Wat mij betreft blokkeren de boeren een heel jaar dit soort distributiecentra. Een weldenkend en slim mens komt wel aan zijn dagelijkse levensbehoefte en kan voor de rest terecht bij het MKB. Wie hebben de grootste winsten gemaakt tijdens de gevangenschap van Nederland vanwege lock downs en een horeca die deuren moesten sluiten mag u drie maal raden!!!!! Daarbij is het misselijkmakend en een schande hoe van zeer jonge mensen misbruik wordt gemaakt die als een soort slaven dienen te werken om de schappen te vullen tegen een schandalig laag uurtarief. De winstjagende supers zijn op zondagen en feestdagen open kijk wie de kassa bezetten tieners en hele jonge schoolverlaters waarom omdat ouder en vast personeel te duur zijn. Nederland bestaat uit een afgezaagde eenheidsworst waar MKB ook moet verdwijnen en mensen laten zich lokken door de zogenoemde aanbiedingen dat veelal bestaat uit bier, ongezonde snacks, snoepgoed en tweede gratis van zeepprodukten. Als men het tweede produkt gratis krijgt dan voelt een mens zich zeer zwaar belazerd en betaalt dus de dubbele prijs als zo een produkt niet in de aanbieding is.

  Like

 14. Ik was dat ook tegen gekomen Bossche.
  Het is duidelijk dat het haagse criminele zooitje erop uit is om de boeren zo ver te brengen dat er jaarlijks een negatief saldo over zal blijven met faillisementen tot gevolg.
  Links om of rechtsom moeten de boeren verdwijnen ten gunste van de meelwormen industrie en het gekweekte vlees.
  Wat de overgrote meerderheid nog steeds niet wil begrijpen is dat het vandaag de boeren zijn en na verloop van tijd iedereen aan de beurt komt.
  Het is meer dan een tiental jaren geleden dat Ik protesteerde maar zou Ik nog in NL wonen zou Ik in dit geval weer van de partij zijn.
  Ook omdat Ik het boerenbedrijf van binnen uit ken.
  Mijn schoonvader indertijd ook boer en een 12 tot 14 urige werkdag was nou niet direct een zeldzaamheid, dus die ging meer als 100% voor het bedrijf en de beesten.

  Geliked door 1 persoon

  • BosscheBol zegt:

   @ Henk. Je zegt: citaat:
   “Wat de overgrote meerderheid nog steeds niet wil begrijpen is dat het vandaag de boeren zijn en na verloop van tijd iedereen aan de beurt komt.”
   Klopt. De Hollander is een leedvermaker: als het andere mensen slecht gaat, staat hij erbij te lachen, want hemzelf gaat het niet slecht dus moet het wel aan die ander liggen.

   Dus zolang de overheid niet al te grote groepen mensen keihard aanpakt (bejaarden, boeren, werkelozen, chronisch zieken) kunnen ze hun gang gaan. De ene groep na de andere.
   De Hollandse leedvermaker zal wel een keer wakker worden … als hijzelf aan de beurt is.

   Overigens is deze idiote filosofie (als het je slecht gaat, zul je wel iets verkeerds gedaan hebben) in het boek Job in de bijbel tot de grond toe afgebrand. Maar eeuwenlang hebben dominees en pastoors de “filosofie” gebruikt om hun schaapjes mee onder de duim te houden. Nu zijn politici en hun slaafse media er weer mee aan de slag gegaan.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s