Aan Mark Rutte

(Door: Jan Dijkgraaf)

Meneer Rutte,

Dinsdag 28 juni stond er een oud vrouwtje te schelden tegen de vrouw van CDA-Kamerlid Derk Boswijk.

Donderdag 30 juni was er een spoeddebat in de Tweede Kamer over hoe de Nederlandse politie omging met de boerenprotesten. De boodschap: te vriendelijk.

Politieagenten die naar dat debat keken, konden net als wij de indruk krijgen dat er een stoet van woedende boeren op trekkers naar het huis van CDA-Kamerlid Derk Boswijk was opgetrokken en dreigde de voorgevel te rammen. Of erger.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Aan Mark Rutte

 1. Olie bol zegt:

  Helaas kan ik het filmpje niet kopiëren wat had er gebeurt als die jongen dood was gegaan door deze gek van de politie wat een hufters zijn het.
  Ik weet zeker dat er veel onrust zou ontstaan en zeker politie mensen gevonden worden die deze kogel had afgevuurd.
  In de media word nu gezegd dat zijn geen namen en adressen meer openbaar maken maar de mens is veel slimmer.

  Geliked door 2 people

  • LUCIA zegt:

   Politie onder invloed en dwang van Rutte: Po*-Li(e)gies….. Niveau van een Po en ruttiaans liegen .
   * Voor de jongere mensen; Po is een kamerpot waar men vroeger in de nacht en tijdens ziekte, zijn behoefte in deed, vaak zat er ook een deksel van hout op.

   Like

  • karton zegt:

   @ Olie bol op 6-7-2022 om 17.39 u.
   Ja, wát zou er zijn gebeurd als de jongen dodelijk zou zijn getroffen door een politiekogel ?
   Ik denk dat de politie meteen zou hebben geroepen : “In verband met het hele grote onderzoek naar de schutter worden de mensen, die in ’t bezit zijn van foto’s en/of filmpjes van ’t gebeuren, vriendelijk doch zeer dringend verzocht, de beelden af te staan a.d. politie teneinde een zorgvuldig onderzoek te kunnen verrichten. Moch achteraf blijken dat u niet aan ons verzoek heeft voldaan dan zal u kunnen worden vervolgd wegens “het achterhouden van enig bewijs”. Het betreft een zéér ernstige zaak, mensen en werkt u aub allemaal mee, zodat de onderste steen zal bovenkomen (waar kennen we dat toch van ?) Maar de beelden dient u z.s.m. in te leveren”.
   Begrijpt u wel, @ heer/mevr. Olie ? Dah was er een zg. “papieren onderzoek” gevolgd, zónder resultaat afgesloten, maar géén politieschutter opgepakt en een dode jongen van 16 jaar overgebleven.

   Like

 2. karton zegt:

  Wat zijn dat in hemelsnaam voor criminelen bij de `politie` ? Schieten ze gvd op een boer die z´n bedrijf en-of hele gezin ziet verdwijnen door toedoen van de “overheid” , een “overheid” waarvan jullie, de politie, een onderdeel zijn. Als álle politiemensen zo hard zouden werken als een boer dan waren zij niet in staat om “gericht” te schieten vanwege vermoeidheid.
  Wát een armetierig en zielig zootje is er van de politie overgebleven : oudere , onschuldige mensen in elkaar meppen met de lange lat tijdens een rustige demonstratie , een volkomen onschuldige oudere dame met een waterkanon omver spuiten waardoor zij ernstig hoofdletsel oploopt.
  Jongetjes en meisjes van de politie, probeer jullie eens normaal te gedragen en doe niet zoals veel Duitsers deden, en roep straks niet : “Befehl ist Befehl !!” of “Heil Kim Jung Rutte”.
  Jullie moeten je kapot schamen om te luisteren naar nietszeggende kereltjes als Woelders, één of andere boven gekomen drijvend misbaksel. Niet voor niks is er wéér eens een reorganisatie van de NL-poltie aangekondigd, de reden is zéér eenvoudig : wat er nu aan ’t roer zit, daar deugt geen ene moer van ! En één van hen is die Woelders.
  Laat de leiding er zelf gaan staan mensen en schaar je achter de bevolking en toon je niet anti-bevolking !!!

  Geliked door 3 people

 3. Julia zegt:

  Helemaal mee eens maar Rutte is een pur sang gewetenloze psychopaat waarvan de hersens zwaar zijn aangetast en is bezeten machtswellust zie ook de geschiedenis o.a. Hitler. Dit soort ziekelijke machtswellustelingen zijn niet meer tot rede te brengen als dat we alleen kunnen hopen dat zijn levensjaren zijn geteld. We zien in de geschiedenis hoe een einde is gekomen aan ziekelijke machtswellustelingen. Dat politie bewust heeft geschoten op een boerenjongen van 16 jaar is puur opdracht van deze door en door rotte regering vandaar dat dit tuig ook een debat weigert.https://niburu.co/binnenland/17567-er-is-een-wet-voor-boeren-en-een-wet-voor-de-politie
  De politiekogel miste de jongen op een haar, maar de agent in kwestie zal niet worden vervolgd voor poging tot doodslag.
  Kortom de burgers zijn vogelvrij verklaard en kunnen geen enkel vertrouwen meer hebben in zowel de politiek als de door de politiek gestuurde corrupte rechtstaat.

  Geliked door 3 people

 4. Groene Leeuw zegt:

  De boeren zullen dit niet over hen heen laten komen dat het vuur op hen wordt geopend zonder duidelijke aanwijsbare redenen. Er zullen er zijn die de volgende keer geheid hun jachtgeweer mee zullen nemen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Boike zegt:

  Rutte regeert, als een corrupte dictator in het eens zo gave Nederland, het land met het tere vaasje.

  Het tere vaasje is door Rutte’s toedoen al lang gesneuveld.

  Het gave land begint akelig op een hel te lijken.

  Het volk wordt met leugens en bedrog het riet in gestuurd.

  Rutte kijkt neer op het volk in plaats van er naar op te kijken.

  Rutte heeft geen oog voor de belangen, behoeften, wensen, problemen en moeilijkheden van het Nederlandse volk.

  Nee, Rutte behartigt de “hogere belangen”, de duivelse belangen van de globalisten [Bilderberg, WEF, NATO, VN, USA, EU, KM (Khazarse Maffia)].

  Rutte is met de duivel scheep gegaan.

  Rutte heeft zijn ziel en zaligheid aan de duivel verkocht en voert de duivelse opdrachten klakkeloos uit.

  Voor het parlement heeft Rutte geen respect.

  De grondwet wordt door Rutte nogal eens genegeerd.

  Rutte heeft lak aan de principes van de democratie.

  Rutte is door de duivel bezeten.

  Rutte gedraagt zich als een psychopaat.

  Rutte gaat tekeer als een despoot, een dictator.

  Rutte heeft het gave Nederland uitgeleverd en weggegeven aan de globalisten.

  Rutte is een onbetrouwbare landverrader.

  Rutte maakt zich schuldig aan hoogverraad jegens het Nederlandse volk.

  Dit kan zo echt niet langer.

  Dit moet stoppen.

  Rutte moet weg.

  Rutte moet oppleuren.

  Geliked door 2 people

 6. Boike zegt:

  Bij mij hangt het Blauw-Wit-Rood ook buiten.

  Geliked door 1 persoon

 7. Olie bol zegt:

  Tja, de politie was destijds ook bereid om de vriendjes van Anne Frank en hun ouders op te pakken en ze naar het treinstation te brengen. Of de absurde lockdowns van Rutte en Bruls na te leven. Dan weet je met wat voor Quislings je te maken hebt.

  Dit is nou 1 van de hoofdredenen waarom Amerikanen gaaf afstand van hun wapens willen doen, Als de overheid (en criminelen) het monopolie op wapens hebben kunnen ze down wat ze willen.Dit is ook de reden waarom allen de boeren en vrachtwagenchauffeurs nog een vuist richting de overheid kunnen maken. Zij hebben nog zwaar materiaal. Zij kunnen niet zo makkelijk genegeerd worden door de overheid, zoals de huisartsen.
  Citaat

  Geliked door 2 people

 8. karton zegt:

  Een oud vrouwtje dat iemand uitscheldt ? Héél bedreigend !
  Maar stel dat dat oude, scheldende vrouwtje óók nog eens een brandende fakkel bij zich zou hebben, wat moet je daar dan in hemelsnaam tegen doen ?
  Ik zou, als ik in de “regering” zat, het gehele 1ste NL-legerkorps in ’t geweer roepen incl. 3 bataljons gepanserde infanterie met een stuk of 4 generaals en “vergeet niet een aantal kruisraketten mee te nemen”, zou ik ze nog toe roepen.
  Dát zal die ouwe vrouwtjes leren !!!!
  Ik ben niet gelovig, ware ik dat wel, dan zou ik, tot wie dan ook, bidden : “Oh Here, verlos mij van de boze, en steek a.u.b. het Kabinet in de fik”.

  Geliked door 1 persoon

 9. Léon van Duren zegt:

  https://gellerreport.com/2022/07/covid-vaccines-increase-menstrual-irregularities-thousandfold-fetal-abnormalities-hundredfold-doctors-vaers-analysis.html/

  De schaamteloze nietsontziende recidiverende pharma maffia psychopaat Mark R. moet behulp van een onafhankelijk volkstribunaal gewoon terechtstaan wegens zeer ernstige misdaden tegen de menselijkheid!! Hij is en was honderd procent verantwoordelijk voor het terroristische COVID-19 stappenplan!! Deze psychopaat zal tijdens zijn leven waarschijnlijk nooit toegeven te hebben meegewerkt aan een wereldwijd vertakte criminele organisatie als de Big Pharma maffia in combinatie met Big TEC vanwege het censureren van de waarheid!!Hij steunt het links fascistische (WEF) nieuwe wereld orde plan!!Een psychopaat geeft vrijwel nooit zijn schuld toe!!!

  https://gellerreport.com/2022/07/uruguay-judge-orders-pfizer-and-government-to-disclose-covid-vaccine-ingredients-immediately.html/

  Waar blijven de Nederlandse rechters die bevelen de Big Pharma maffia aan te geven wat er in het experimentele COVID-19 flacons zit??

  Het zou goed zijn totaal onafhankelijke instituten(onverwachts) steekproefsgewijze onderzoeken te laten doen naar de inhoud in de Big Pharma maffia COVID-19 flacons!!

  Of wil de BIG Pharma maffia psychopaat Mark R.in de toekomst een aanklacht op zijn conto krijgen als ; Doodslag door schuld met voorbedachten rade??

  https://childrenshealthdefense.org/defender/covid-nw-pfizer-won-pandemic-reaping-profit-influence/?itm_term=home

  Persoonlijk raad ik die één procent moedige justitieambtenaren en andere overheidsdienaren aan om de site http://www.childrenhealtdefense.org goed te bestuderen en eventueel contact te zoeken met onafhankelijke niet gecorrumpeerde wetenschappers !! Dit zijn niet zomaar verhaaltjes,maar keiharde wetenschappelijke feiten!! Natuurlijk zal het een enorme ontluistering met zich meebrengen als het Nederlandse rechtssysteem tijdelijk finaal in duigen zal vallen,vanwege de vooraf afgesproken machtsbescherming van het geïnstitutionaliseerde criminele Pharma maffia netwerk!!Stop het van overheidswege georganiseerde verder destabiliseren van Nederland!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,JEZUS leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 1 persoon

 10. Léon van Duren zegt:

  https://www.frontnieuws.com/trudeau-in-paniek-nu-zijn-regering-onthult-dat-de-volledig-gevaccineerden-sinds-februari-goed-zijn-voor-4-op-de-5-covid-doden-in-canada/

  Politieagenten die dit bericht lezen raad ik aan zich niet meer te laten imponeren door een stelletje demoraliserende machtsmisbruikende pharma maffia psychopaten,die kosten wat het kost hun duivelse narratief overeind willen houden!! De fascistische (WEF) pharma maffia psychopaat Justin T. is een mede kompaan van de Nederlandse schaamteloze nietsontziende recidiverende pharma maffia psychopaat Mark R. , en z’n zeer vele geïnstitutionaliseerde medeplichtige hooggeplaatste gecorrumpeerde immorele ambtenaren!!

  Alleen moedige overheidsdienaren kunnen deze geïnstitutionaliseerde (WEF) psychopaten nog een halt toe roepen !!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,JEZUS leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 1 persoon

 11. Alfred zegt:

  Het onnodig beschieten van een protesterende boer heeft ons vandaag ook doen besluiten de vlag op de kop buiten te hangen. het is mooi geweest met dit kabinet. Het word geen burgeroorlog maar een oorlog door de staat tegen de burger. Waar blijft willem nou met zijn lijfspreuk…je mantiendrai… begin der maar eens mee lamlul…

  Geliked door 1 persoon

 12. J. van Saeftinghe zegt:

  Een herhaling van de geschiedenis.

  Wereldoorlog 1 werd veroorzaakt door een Oostenrijker die een diplomaat doodscxhoot

  Wereldoorlog 2 werd ook veroorzaakt door een Oostenrijker.
  Deze man was WÈL democratisch gekozen. En werd pas een probleem toen hij voldoende handlangers om zich heen had verzameld.
  We weten allemaal wie het was en wat de gevolgen waren.

  Wereldoorlog 3 zal waarschijnlijk ook een Oostenrijker als veroorzaker hebben.
  Het schooltje van Claus SchwaB, waar simpele lieden worden opgeleid om de politiek in te gaan en het gedicteerde uitvoeren zonder zelf nog te kunnen denken.

  De gang van zaken op dit moment is goed te vergelijken met hoe het 100 jaar terug gebeurde.:
  Democratisch gekozen premier, die langzaamaan steeds een beetje van de grondwet negeert.
  Weinig protest van het Parlement hier tegen.
  De enkelen die wel het gevaar herkennen worden omringd met een Cordon Sanitair
  Op zeker moment zal de grondwet volkomen genegeerd worden. En zal het gaan zoals in de 30tiger jaren van de vorige eeuw.
  Een groep criminelen aan het bewind gaan de dienst uitmaken.
  De eerste schoten zijn al gevallen, gelukkig door slechte schutters, nog net geen dode deze keer

  Wat kunnen we als volk hier aan doen?
  Als eenling zonder invloed zal het weinig zijn. Om die reden het overdadige politiegeweld, eerst met knuppels en slagwapens, maar nu al een paar keer met vuurwapens.

  Hoe en wanneer kunnen we dit stoppen en dat VOOR we in een situatie zijn zoals 100 jaar geleden?

  Hoe krijgen we deze dictatuur weg en kiezen we voor personen in plaats van een partijprogram wat het papier waarop gedrukt niet waard is.

  En een beslissend referendum weer in werking stellen.

  Laten we een voorbeeld nemen aan landen waar het goed gaat, Zwitserland bijvoorbeeld.

  Hebben we in ons legertje dan niet één generaal die dit kan regelen?

  Geliked door 1 persoon

 13. BigLJohn zegt:

  Politie en belastingdienst zijn gelegaliserende Maffia. Probeer ze maar niet uit te dagen want je verliest het altijd van ze !

  Geliked door 1 persoon

 14. karton zegt:

  Gisteravond stond de tv bol betr. Boris Johnson en z’n escapades. De verslaggevers rolden over elkaar heen om die Boris zoveel mogelijk “af te branden”.
  De man zou liegen, bedriegen en belangrijke dingen steeds weer “vergeten”.
  Toen ik nog niet wist over wie de reportage ging , dacht ik : “Verrek, ze branden eindelijk een keer Kim Jung Rutte af omdat die figuur precies voldeed aan de omschrijvingen van alle “narigheid” die de verslaggevers breeduit maten naar, zoals later bleek, Boris Johnson.
  Vreemd toch, dat diezelfde verslaggevers steeds maar weer “vergeten” dat Kim Jung Rutte ons land volledig naar de knoppen heeft geholpen door doorlopend te liegen, bedriegen en het vergeten van belangrijke zaken.

  Geliked door 1 persoon

 15. karton zegt:

  Ik hoor zojuist dat de zaak tegen de 16-jarige jongen (verdacht van poging tot doodslag) is geseponeerd door ’t Openbaar Ministerie. Dit betekent dat er eigenlijk door de betreffende jongen NIETS verkeerds is gedaan !
  Dat betekent óók dat een doorgesnoven politie-figuur gericht heeft geschoten op een onschuldige jongen van 16 jaar. Ben erg benieuwd wat het OM daarmede gaat doen !
  Die Pistolen Paultje zou meteen uit z’n funktie dienen te worden gezet en vervolgd wegens poging tot doodslag c.q. poging tot moord !

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s