Regeringspartijen weigeren debat over politiegeweld tegen boeren: ‘Echt te gek voor woorden’

(Door: Robin de Boer)

In de Tweede Kamer is geen meerderheid voor een spoeddebat over een uit de hand gelopen boerenprotest dinsdagavond in Heerenveen. Politieagenten schoten daar gericht op boeren.

BBB-leider Caroline van der Plas, Wybren van Haga en Gideon van Meijeren (FvD) riepen op tot een spoeddebat. De coalitie wil geen debat.

“Belachelijk dat hypocriete partijen vorige week wél wilden debatteren over boerenprotesten en nu er geschoten wordt op boeren is er geen steun voor een debat. Het kabinet escaleert onnodig,” reageert Van Haga. “Waarom geen poging om de geest terug te krijgen in de fles?”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Regeringspartijen weigeren debat over politiegeweld tegen boeren: ‘Echt te gek voor woorden’

 1. Olie bol zegt:

  Kijk dan krijgt ik toch de pik op Geert Wilders die zijn mond houdt heeft het wel nog zin om op de pvv te stemmen u mag het zeggen

  Geliked door 1 persoon

 2. kees zegt:

  Ze zeggen als je protesteerd tegen de regering dan moet dat geweldloos.

  De founding fathers hebben in de Amerikaanse grondwet het 2e amendement verankert. Het recht om jezelf te verdedigen en vuurwapens te bezitten.

  Dit (recht op vuurwapens) hebben ze gedaan met in het achterhoofd, voor als er ooit een fascistische regering aan de macht komt. Ook dan moet de bevolking zichzelf kunnen beschermen en verdedigen.

  Dit impliceert dat als een bepaalde grens wordt overschreden dat geweld wel is toegestaan?

  Is het alleen in Nederland zo dat dit niet mag? Of mag dat in Nederland ook als de regering fascistisch, dictatoriaal en totalitair wordt?

  Wanneer mag je zeggen deze grens is overschreden?

  Geliked door 2 people

  • BosscheBol zegt:

   Nederland is beslist geen democratie meer. En ook geen rechtstaat. Maar dat mag je niet zeggen. Er is in Nederland geen grens waarbij burgers gerechtigd zijn op te treden. De overheid zal en mag zich altijd met geweld verdedigen ook al is ze totalitair, dictatoriaal en fascistisch.

   Like

  • LUCIA zegt:

   @Kees; Bepalend voor het houden van een debat is blijkbaar slechts welke partij aan de kant van de “streep”, zich bedreigd voelt of daar een klucht van maakt.

   Like

 3. karton zegt:

  Zou de “regering” willens en wetens aansturen op een confrontatie met de bevolking ?
  Ik begin écht te geloven dat de Haagse psychopaten dat van plan zijn.
  Nou, wat mij betreft……..kómt u maar !
  Ze geven opdracht om met scherp te schieten op demonstrerende boeren, burgers worden met de lange lat in elkaar gemept, tot bloedens toe, een wandelende oudere dame wordt omver gespoten met een waterkanon, hoofdletsel.
  Er komt wéér een reorganisatie van de politie, de vorige was nog niet eens afgerond !! Er zullen “leiders” worden aangesteld die blindelings gehoorzamen aan de Haagse Dwazen; hoewel, de mensen die nu aan ’t politie-roer zitten ( bijv. Woelders) ook reeds watjes zijn, maar, voor “Den Haag” kennelijk nog niet “watterig” genoeg.

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   karton Voorlopig gaat het politieke gajes de veroorzakers van alle ellende binnen onze samenleving land met bijna 2 maanden zomerreces. Die lafbekken presteren het jaarlijks om allerlei regeltjes en maatregelen door te drukken vlak voor hun vakantie. Miljoenen mensen zouden nu moeten zorgen dat die WEF lamzakken geen dag van hun reces kunnen genieten door keiharde protesten te blijven voeren om de lamzakken ter verantwoording te roepen. Kan ook zijn dat Rutte door Zelensky is uitgenodigd voor een paar dagen vakantie te vieren om te laten zien hoe Rutte zijn oorlog tegen de Russen daar moet uitvechten. Wat een walgelijke smerige dictator is die vent https://www.ninefornews.nl/sky-news-presentator-straft-rutte-af-nederland-lijkt-af-te-glijden-naar-dictatuur/

   Geliked door 1 persoon

 4. Hovawart zegt:

  De bananen groeien hier aan elke boom, de Bananenrepubliek is een feit, we zijn verworden tot een Derdewereldland…….bedankt kabinet.

  Geliked door 3 people

 5. Drs.E.N.Schilder zegt:

  De geest kan niet terug in de fles meneer Haga. Waarom niet? Omdat dit de in-en-in-zieke geest van Klaus Schwab en zijn wereldwijd geïnfiltreerde WEF-NAZI’s betreft. DAAROM kan de zieke geest niet meer terug in de fles meneer Haga. Tijd voor een tribunaal waar ú ook een sturende hand in kunt, nee MOET gaan hebben! Ik houd me niet bezig met voorspellingen maar eerdaags gaat dit uitlopen op bloedige toestanden die gericht zullen zijn tegen alle politici die hier vanaf het begin aan hebben meegewerkt. Ik waarschuw maar vast even. Zij zijn voor een sterk groeiend deel van de bevolking inmiddels vogelvrij verklaard.

  Geliked door 1 persoon

 6. Hovawart zegt:

  Vanwege het naderen van het Zomerreces 2022 van 8 juli tot en met maandag 5 september heeft de regering andere prioriteiten, ja dan kun je beter geen belangrijke kwesties behandelen, zeker geen binnenlandse kwesties die voor nogal wat onmin zorgen,…….of kunnen exploderen.

  Like

 7. Julia zegt:

  Onbegrijpelijk nee de massa heeft het te kwaad over dat zij een leeg schap aantreffen bij de super en verwelkomen blijkbaar een fascistisch regime. Ben benieuwd hoe dit soort mensen zullen reageren als er zonder meer op ze geschoten wordt en worden onteigend van huis en haard of morgen bij de werkgever er uit worden getrapt en geen cent krijgen. Het is überhaupt een schande ook internationaal gezien wat de zogenoemde democratische partijen flikken en dat heeft een grote bek over Poetin. Zij kunnen nog wat van Poetin leren namelijk dat Poetin niet zijn eigen land en volk heeft verraden. Vooral allemaal huilen als er een paar dagen geen zuivel is te krijgen vanwege het terechte protest van de boeren en allemaal maar goed vinden dat de grootste drugs criminelen vrij spel hebben en al die import van berggeiten en afrikaantjes meisjes en vrouwen lastig vallen waar de de laffe politie die achter de tirannen staan niets aan wordt gedaan en een groot aantal aangiften niet worden behandeld en op de plank blijven liggen. Is het voorbeeld alleen al in Ter Apel niet genoeg waar terreur door dat asiel tuig al jarenlang aan de gang is en de slapende meerderheid nog steeds niet ontwaakt. Nu wordt ons gehele land ook de dorpen besmet met die geïmporteerde terroristen vanwege de vele asiel opvangcentra die door het gehele land uit de grond worden gestampt en zelfs hiervoor landbouw grond wordt onteigend. Welterusten allemaal.

  Geliked door 3 people

 8. BigLJohn zegt:

  Het vierde Rijk van Klaus Swab komt er aan. De politie is er op voorbereid en hanteert Gestapo methoden. Iedereen die niet naar die Haagse linkse smeerlappen wil luisteren word door de politie neergeknuppeld, door de diensthond gebeten, door het waterkanon weggespoten en nu zelfs ook al beschoten (boer in tractor). En wat doet het volk ? Dat volk slaapt maar lekker verder. Welterusten graag. Wie slaapt in een democratie word wakker in een dictatuur !

  Geliked door 1 persoon

 9. Oliedom zegt:

  Had u wat anders verwacht dan, van dit Noord-Korea regiem!!!

  Like

 10. Republikein zegt:

  Tijd voor de beer.[uit Rusland?]
  Doe es normaal!

  Like

 11. Julia zegt:

  De schande en het verraad van Rutte actief uitvoerder van het World Economic Fascism wordt volop in de buitenlandse media onder de aandacht gebracht. https://www.dagelijksestandaard.nl/buitenland/australische-media-nederland-wordt-een-brute-dictatuur tot aan Russian Today aan toe. De politieke WEF fascisten hebben de arrogantie iets over andere landen zoals o.a. Hongarije en Rusland te veroordelen. Nederland het gave landje van Rutte staat internationaal goed op de kaart. Rutte en zijn WEF medewerkers binnen de VVD, CDA, CU, D66, Groen LInks, PvdA kunnen zich vol trots op de borst slaan wat een ongelooflijke blamage. Ik schaam mij diep om mij nog überhaupt Nederlander te noemen omdat ik de misdaad tegen de menselijkheid en het naar de ondergang brengen van ons land waar eigen burgers als derde rangs burgers worden beschouwd, worden gediscrimineerd en volkomen worden kaal geplukt en uitsluitend nog als betaalslaven dienen om miljarden naar een corrupt land de Oekraïne te brengen en de onverantwoorde migratiestroom te onderhouden. Het is nu al zover dat Kuipers heeft bedacht dat mensen flink aan de insuline moeten bij gaan betalen. Geloof mij maar dit is het begin dat zonder meer gevolgen heeft voor iedereen die afhankelijk is van medicijnen. Een flinke verhoging dus van de eigen bijdrage in plaats van 385 euro per jaar gaat dit voor een persoon die afhankelijk is van insuline omhoog naar 635 euro per jaar plus straks wederom een verhoging van de ziektekosten premie dit betekent dat voor veel mensen goede medische zorg niet meer haalbaar is. Vooral nog meer binnen halen de zwaar belastte premie betaler die zelf zwaar de dupe wordt dient mee te betalen aan de gratis zorg voor de massale toestroom van gelukzoekers. Zo gaat de enorme dictatuur van dit sloopkabinet maar voort. We pakken Jan en Marie de belastingbetaler waar we ze pakken kunnen. Gvd er zijn wel miljoenen beschikbaar voor experimentele vaccinaties waar veel mensen over niet al te lange tijd meer medische zorg nodig hebben vanwege de desastreuze bijwerkingen de in het najaar verplichte mondmuilen. Terwijl Nederland nu al kampt met een medicijn tekort en apothekers nee moeten verkopen aan mensen naar huis moeten sturen die afhankelijk zijn van bepaalde medicijnen. Als dit nu nog geen reden is om die WEF fascisten uit hun Haagse zetel te trappen dan zijn we aan de duivels overgeleverd.

  Like

 12. paulzwueste zegt:

  En zo is het Julia !

  Like

 13. Jannie zegt:

  Ik wil een regel uit een lied doorgeven dat heet God en alleen God en de regel is “elk streven van een man moet wijken voor het plan van God en God alleen. Daar hou ik me aan vast.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s