Waar is Amnesty International!?

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Mr BlanQ“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op Waar is Amnesty International!?

 1. wauso zegt:

  Politie = Hoeren van Rutte.

  Geliked door 3 people

 2. karton zegt:

  Zag zojuist de beelden van het schietincident, ik dacht gezien te hebben dat een tractor werd beschoten terwijl deze tractor zich verwijderfde van de schutter. Al met al een “rare” toestand, want als mijn beeld klopt was de tractor + chauffeur “op de vlucht” en werd getracht om het geheel op de vlucht neer te schieten, maar mogelijk heb ik iets over ’t hoofd gezien. Maar dan zie ik even later dat een “politie-figuur” een auto laat stoppen, vóór die auto gaat staan en zijn pistool richt óp de chauffeur, óók dát heet al “wapengebruik” en dient te worden onderzocht door de Rijksrecherche.
  Ik krijg de indruk dat we tijdens de afgelopen dagen, bij de demonstraties, te maken hadden met opgefokte, dood-nerveuze/doodsbange of zwaar overspannen politie-mensen.
  Maar ja, met een “regering’ die bestaat uit psychopaten mag aan een instelling als de
  “politie” géén al te hoge eisen stellen. Dus……….een schotje hier of een dreigementje daar……dat moet kunnen, toch ?

  Geliked door 3 people

  • Olie bol zegt:

   De Rijksrecherche gaat zijn eigen vlees keuren ik weet er van, ook die zijn corrupt

   U kan nog vluchten

   Like

  • karton zegt:

   De beschuldiging van “poging tot doodslag” op een enkele politieagent werd gisteravond al snel ingetrokken, Als de beschuldigde 16-jarige jongen zou zijn geraakt door de “schutter” dan was een “Duits gezegde” van toepassing : ‘Auf der Flucht erschossen !”
   ’t Is toch hemeltergend dat dit in een zg. “democratie” kan gebeuren, het betekent eenvoudig dat dit helemaal géén democratie meer is maar een kwaadaardige dictatuur.
   En dan lult zo’n politie-vakbond-figuur (Pruis o.i.d.) over “onderzoek afwachten” enz. terwijl die man in eerste instantie al met z’n vingertje naar de 16-jarige wees als “verdachte van poging tot doodslag”. Door en door verrot en corrupt dat hele politie-gebeuren.

   Like

  • Willie zegt:

   @karton, die leken me eerder zwaar onder de invloed, doorgesnoven zeg maar, stonden er stijf van

   Geliked door 1 persoon

 3. Julia zegt:

  Zoals gewoonlijk nergens. Het enige waar zij zich druk over maken over de kindertjes in Afrika. Hoe triest ook er sterven duizenden kinderen vanwege de honger. Waarom omdat het Westen er maling aan heeft en de arme in Afrika allang in de steek hebben gelaten. Het ging en gaat het Westen alleen om zelfzucht, egoïsme en eigen welvaart. Kijk wat burgers zelfs flikken om op vakantie als eerste in de rij te staan zij gebruiken zelfs een excuses wat uiteraard van burgers die helaas met een handicap te maken hebben en ook in de steek worden gelaten voor wat betreft zorg. Een grote schande is. https://www.ad.nl/binnenland/liegende-reizigers-doen-alsof-ze-handicap-hebben-om-rijen-schiphol-te-ontwijken~ab179e94/ Het egoïsme van een stel ontwijkende mede volksverlakkers vakantie heilig en land naar de afgrond. Het doet dit soort egoïstisch tuig helemaal niets. Als ik, ik, ik, het maar goed heb hoe we het doen op vakantie gaan we terwijl miljoenen eigen mede burgers al in de ellende zitten, de politiek zonder meer kan schieten op een jongen van 16 en Rutte ons land naar de verdommenis helpt niets aan de koopkracht doet en miljarden weg stort naar een oorlogsmisdadiger Zelensky en de enorme invasie van migranten die ons land ontwrichten. Kortom het Nederlands volkje is over het algemeen het meest waardeloze volk (een minderheid van uitzonderingen daar gelaten) wat er rond huppelt straks weer keurig in de rij voor een prikje om wederom enigszins wat vrijheid terug te kopen. Maar ja uiteindelijk was één op de drie Nederlanders fout en dat schijnt nu nog aardig in de genen te zitten van de nazaten. Ook hadden dit soort Nederlanders geen enkele moeite met het feit dat mede burgers van het maatschappelijk leven werden uitgesloten. Waar was Amnesty vanwege schending van de mensenrechten nergens. Kortom ik heb diep medelijden met de kinderen die omkomen van de honger maar geen enkele medelijden met dit soort gajes vol van eigen ik die alle ellende over zich een krijgen. Ik zou zeggen geniet lekker van uw vakantie en vergeet vooral de toekomst van uw kinderen en klein kinderen.

  Geliked door 2 people

 4. Harry zegt:

  We hebben al eerder gezien , dat sommige agenten echt niet helemaal sporen !
  Zo hadden we er een die op iemand afreed in een auto en zijn twee onderbenen
  totaal verbrijzelde tegen een muur . Weet niet meer voor welke overtreding ,
  maar niet voor voor een zwaar misdrijf .
  Dan spoor je gewon niet !
  Eigenlijk ben je dan totaal ongeschikt voor je functie .
  Toen ik een gepensioneerde agent daarmee confronteerde zei ie : “ ja , maar je weet niet wat daar allemaal aan vooraf gegaan is “ .
  Nee , inderdaad .
  “ Maar dat soort agenten zijn totaal niet geschikt voor dat beroep .
  Eigenlijk grenzen ze aan labiel “ .

  Hij is boos vertrokken .

  Zoals “ onze “ politie optreedt , zijn ze de hoeren van de WEF-maffia bende in Den Haag .

  Geliked door 2 people

  • Ravian zegt:

   Bij de politie wordt het aanname beleid al minstens veertig jaar door zaken als “diversiteit” gedomineerd, en daar plukken we nu de vruchten van.

   Like

  • Julia zegt:

   Harry Zag laatst zo een volwassen tiener in een zwart/geel pakje uiteraard donker getint met zelfs nog een hangende oorbel in zijn oor. Ik dacht even dat een straatjochie zich had verkleed en agentje speelde maar helaas het was bittere realiteit. Wat kunnen wij trots zijn op de uitstraling alleen al van het korps dat zich politie mag noemen. Er zullen nog wel heel veel meer schietgrage agentjes komen want de werving van gekwalificeerde mensen die geschikt zijn voor de functie van agent staat er zeer beroerd voor dus jongetjes meisjes kom bij de politie de eisen zijn niet zo zwaar en de psychologische test schijnt niet veel meer voor te stellen. Misschien is wervingscampagne binnen de AZC’s wel een optie daar zit gajes genoeg onder dat de boel weet te terroriseren. O.a. hebben ze in Ter Apel rijkelijke ervaring opgedaan.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Héél goed Harry.

   Like

 5. Deze subsidie slurpers zullen nooit vragen stellen die er werkelijk toe doen want de verkeerde vragen betekend korting op subsidies en daarmee korting op het inkomen van hun ceo”s
  Veel verder hoeft er niet veel uitgelegd te worden

  Like

  • LUCIA zegt:

   @ Henk; Bovendien Henk, is alles waar internationaal voor of achter staat, tegenwoordig zwaar gewefd /geïnfiltreerd, door het vierde rijk tuig!!

   Like

 6. Andre zegt:

  Nou de helden van Amnesty International zijn druk in Melilla. Toen de Marokkaanse politie het Afrikaanse tuig van Soros de VN (WEF) en de EU de toegang weigerde zijn er 23 doden gevallen dankzij Soros de VN (WEF) en de EU.

  https://www.amnesty.org/en/latest/news/2022/06/melilla-never-again/

  Het zijn niet alleen de boeren maar ook de bouw de transportsector de zorg en de complete middenstand die eraan moeten ook weer door Soros de VN (WEF) en de EU.

  Geliked door 1 persoon

  • leo1 zegt:

   Het zijn nu de boerderijen, straks uw huis, uw bezit (tingen) enz.
   Blijf wakker en kijk vooruit…….!

   Of u heeft straks ook niets meer en blij dat je dan bent..,………

   ZZZZ …. zzzz …. zzzz.

   trusten……
   .

   Like

  • LUCIA zegt:

   @ Andre : Alles moet worden afgebroken mensen zien echter niet in, Is historisch bewezen, dat jij iets later ook aan de beurt komt en men denkt vaak, “als ik lang genoeg mijn kop onder het zand steek, mag ik hem houden” tot de zeis ook boven hen hangt ..

   Like

 7. droevige mof zegt:

  Als het menens wordt, zeggen mensen soms overhaaste dingen die onbedoeld waar zijn.
  Ik vernam vandaag in het NOS Journaal dat er een serieuze verdachte van doodslag is. Ik vraag of er ook een onserieuze is. En toen zei de politiewoordvoerder dat volksrechtbanken voorkomen moeten worden. Vroeger dacht ik dat rechtbanken altijd rechtspreken in naam van het volk.

  Like

 8. Peter zegt:

  Deze opgefokte idioot zou niet eens parkeerwachter mogen zijn.

  Like

 9. BigLJohn zegt:

  Bij iedere demonstratie van bezorgde burgers is de politie in grote getale aanwezig. Als links demonstreert knijpen ze een oogje dicht als links gaat rellen en brandstichten. De politie is de moderne Gestapo die onschuldige burgers martelt met de wapenstok en de diensthond. Wie aangifte gaat doen komt na verloop van tijd bedrogen uit. De politie is de echte vriend, van die landverraders in den Haag !

  Like

 10. Oliedom zegt:

  Heb helemaal niets met die, zichzelf zeer goed vindende, in mijn ogen overbodige schijt organisaties zoals AI .

  Like

 11. Steven zegt:

  Het enige wat helpt als het hele land een week lang weigert om te gaan werken. Demonstreren wordt steeds harder aangepakt. Ze beginnen al te schieten voor helemaal NIKS!

  Like

 12. koosv8 zegt:

  DE POLITIE IS ONZE GROOTSTE VIJAND!
  HET ZIJN BANGE NIET NA DENKENDE FIGUREN, BEVEEL IS BEVEEL. WIE WIL ER NOG BOA WORDEN, OF ROMEO, DAN ZIT ER EEN STEEKJE LOS, OF MEERDERE. ZE KOMEN ER OOIT ACHTER.

  Like

 13. Joepiedepoepie zegt:

  Zou bepaalde stoffen van invloed zijn dat ze zo ongewoon reageren?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s