Poging tot doodslag

(Door: Rients Hofstra)

Uit diverse filmpjes blijkt dat Jouke totaal niet dreigend op agenten en een politieauto inreed. Toch werd wel gericht geschoten. Op wie is poging tot doodslag dan van toepassing?

De boerenacties verharden, de politie is onderbemand, gefrustreerd na al de onjuiste corona gerelateerde optredens en blijkbaar bereid om op eigen burgers te schieten. Het is niet uit te sluiten dat schieten een onderdeel van hun opdracht is geweest. Was de aanpak van demonstranten op het Malieveld en het Museumplein een opmaat om over te gaan tot gericht schieten? Gezien de waterkanonnen en de eng bijtende politiehonden is een geweldsescalatie binnen de politiecorpsen aantoonbaar, zeker als ook wordt meegenomen dat regelmatig busjes met romeo’s (krachtpatserige relschoppende dommekrachten in dienst van de staat) worden ingezet om een vreedzame demonstratie in een grimmige te veranderen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Poging tot doodslag

 1. koddebeier zegt:

  Nederland……..van………..Bananen monarchie…….naar…………Dictatuur !!!!!

  Geliked door 1 persoon

 2. Julia zegt:

  De politiek en de politie is de totale macht kwijt vanwege de door de politiek veroorzaakte chaos en ongekend wanbeleid. De laatste paar jaar is de samenleving een enorm leed toegebracht en gezondheidszorg is dermate afgetakeld zodat operaties in 2030 niet meer gegarandeerd kunnen worden. Die politieke WEF misdadigers moeten werkelijk uit hun zetel verbannen worden omdat burgers met de dag meer de dupe worden van zinloos geweld door de politiek in opdracht van de door en door corrupte politiek, veel gezinnen nu al niet meer kunnen rondkomen doordat Rutte en de rest van de WEF idioten zo nodig een oorlog moeten voeren met Rusland waardoor prijzen van voedsel, energie, etc. de pan uitschieten, grote woningnood terwijl die leeghoofden blijven doorgaan met duizenden migranten binnen te halen nu ook weer een aantal uit Afghanistan en eigen burgers dus überhaupt niet meer in aanmerking komen voor een woning ook al vanwege de discriminatie door de overheid omdat de nieuwkomers voorrang hebben. bewust de druk op de zorg opvoeren en medicijntekorten laten oplopen vanwege de gratis zorg voor de binnengehaalde profiteurs, ondermaats onderwijs en dermate leraren tekort zodat al scholen de lessen moeten terugdringen naar 4 dagen per week, nu zijn het de boeren die het veld moeten ruimen om landbouwgrond goedkoop op te kopen om woningen te bouwen waardoor schaarste op ons voedsel zal ontstaan en de prijzen nog hoger zullen zijn. Kortom dan begrijp ik niet dat er zoveel domme dienders zijn die achter deze corrupte regering staan die haar best doen Nederland naar de afgrond te drijven lopen te meppen op eigen burgers terwijl zij zelf en hun gezinnen ook de dupe van dit enorme verraad en wanbeleid zijn. https://www.ninefornews.nl/journalist-legt-op-fox-news-uit-wat-er-achter-het-krankzinnige-anti-boerenplan-van-rutte-zit/
  Miljoenen mensen zullen er nu voor moeten zorgen dat Rutte en de reste van de verraders zo snel mogelijk worden opgepakt en worden afgestraft. Respect voor Boris Johnson hij houdt tenminste de eer aan zich zelf en stapt op vanwege zijn wangedrag en leugens. Dat gaat in deze corrupte bananenrepubliek voorheen Nederland anders Dat doen ze in Nederland toch anders, hier kan Rutte ongestoord zijn gang gaan met liegen en bedriegen, oplichting en stelen van de werkenden, kinderen onterecht uit huis laten plaatsen en zich schuldig maken aan verraad en moord door het blijven leveren van wapens aan een corrupt land de Oekraïne en miljarden wegsluist naar de EU en overige bodemloze putten zoals o.a. de Zuidelijke lidstaten. Ook zullen wij hier niet meemaken dat vanwege het wanbeleid van Rutte ministers opstappen nee wij krijgen alleen keer op keer een theatershow dat debat wordt genoemd en helemaal niets oplevert.
  Kortom laten we hopen dat nu bij miljoenen mensen de blinddoek afvalt en het verstand op volle toeren komt om de realiteit onder ogen te zien en keihard verzet leveren tegen het schrikbewind en de tirannie van de huidige regering.

  Geliked door 2 people

  • rientshofstra zegt:

   De politie is het slachtoffer van de in en in foute politiek.
   Gezondheid zou weer van de marktwerking moeten worden verlost en complementaire zorg zou gepromoot moeten worden.
   Eigenlijk zou het AS-systeem https://alternatiefstaatsbestel.nl moeten worden ingevoerd, dan wordt heel veel opgelost. Dan kan de bevolking beslissen over essentiële zaken, waaronder de monarchie, klimaatonzin, EU, euro, WHO en WEF.

   Like

 3. boorzalf zegt:

  Las in één van de reacties. Boa’s zijn een vernieuwde form van de Landwachters. Die is goed😂.

  Geliked door 1 persoon

 4. droevige mof zegt:

  Wim Groeneweg, voorzitter van de politiebond, zegt over zijn collega’s in het AD: ,,Zij zijn zeer aangeslagen door de gebeurtenis en wat er momenteel allemaal op hen afkomt. Hun namen gaan rond op sociale media en nu worden ze ook thuis opgezocht. Dat doet wat met politiemensen en hun gezinnen. Het is vreselijk.”
  https://www.ad.nl/binnenland/agent-die-betrokken-was-bij-arrestatie-boerenzoon-jouke-ondergedoken-na-bedreigingen~ae00f517b/
  Als rechtvaardige mensen thuis worden opgezocht door onrechtvaardige mensen, of in opdracht van onrechtvaardige, is dat zeker vreselijk. (Ik wil het niet eng zeggen, dan moet ik niet verder praten.)
  Als men zich de gebeurtenissen van de laatste maanden herinnert, was er heel wat politiemensen bij dergelijke acties betrokken. Maar zij doen slechts hun plicht, quasi automatisch, op bevel.
  En als Duitser, weet ik twee belangrijke dingen: 1. Befehl ist Befehl 2.Wir haben es nicht gewusst.

  Like

 5. J.v.d.Heijden zegt:

  Ook de weinig illustere leden van de hermandad* hebben nog steeds niet door
  WIE zich dag in dag uit uitsloven om niet alleen hun belegde bammetjes en
  bier te produceren.!!!
  *some police work is so bad, it’s criminal.

  Like

 6. R Thomasson zegt:

  Op 20 juli zal het 78 jaar geleden (1944), dat graaf Klaus Schenk von Stauffenberg, met een groep Duitse officieren, probeerden een einde te maken aan het schrikbewind van Adolf Hitler en de oorlog. Men moet in onze tijd deze opstand zien als een symbool voor dapperheid. Mensen die vochten tegen de macht van het ultieme kwaad. 1944, was het jaar waarin het kwaad begon te wankelen. Om de bevolking te laten zien, dat met het kwaad valt niet te sollen, werden in dat jaar de meeste gruweldaden gepleegd. In Frankrijk de massamoord op het dorp Oradour sur Glane. In Nederland werden massa executies verricht zoals de executie van trampassagiers in Den Haag op 15 december 1944 https://www.tracesofwar.nl/sights/58895/Plaquette-Executie-15-December-1944.htm. Roermond https://l1.nl/ooggetuigen-roermond-30-december-1944-154266/ en https://www.oorlogsbronnen.nl/bronnen?term=kerkrazzia%20van%208%20oktober%201944 De meeste executies van verzetsstrijders, en zomaar burgers vonden plaats in 1944. Als wij parallel trekken naar onze tijd zien wij een ontwikkeling dat enigszins begint te lijken op die van 1944. De ultieme duivelse macht van de globalistische geldmonsters begint te wankelen. Hun leugens en bedrog worden steeds zichtbaarder. Jarenlange planning van misdadige agenda’s tegen ons, dreigen in het niets te vallen. Astronomische omloopbedragen worden betaald aan sleutelfiguren in de politiek, media en academische wereld.
  DEEL 2

  Geliked door 1 persoon

 7. Julia zegt:

  Komt bij het corrupte OM niet van de grond. De zielige schietgrage agent zit nu in zak in as thuis en wordt afgedaan als de man was door de werkdruk overspannen en verward. Zaak afgedaan.

  Geliked door 1 persoon

 8. R Thomasson zegt:

  DEEL 2
  In veel opzichten verschilt de globalistische monster elite niet veel van de oude nazi’s. Zij zijn aangepast aan deze tijd. Hun psychologische methodes voor massa hersenspoeling zijn veel verder ontwikkeld dat die van de nazi’s. Zij kopieerden ze van de Sovjet GRU https://www.youtube.com/watch?v=yErKTVdETpw&t=3s. Zij zijn continue bezig met wereldwijd oorlogspelletjes, en zien gewone mensen als laboratoriumratten. Zij durven nog geen massa executies in Europa te richten, omdat zij wel geld hebben, maar geen (nog niet!) eigen leger. Dit probleem zal worden opgelost door de import van immense zwermen van menselijk afval uit moslimlanden en Afrika. Dat doen ze via valse stichtingen en organisaties die zgn. hulp bieden aan “vluchtelingen”. De elitaire Beesten-666 presenteren zichzelf, op cynische wijze, als “filantropen”. Echter de “vluchtelingen” zijn bedoeld om een Jihad-leger a la ISIS te vormen, en SELECTIEVE GENOCIDE onder de autochtone Eur. te richten. Deze ontvolking agenda heet de Kalergi-plan. Europa moet bevolkt worden door donker en zwart analfabeten gespuis met laage IQ. “De nieuwe Europeaan” zal geen dreiging voor hun macht worden. Andere agendapunt is massa uitroeiing van miljoenen mensen wereldwijd via biologische wapen met in de lab gecreëerde virussen. COVID-19 was de pilot test van de moderne Heydrich’s en Eichmann’s. Zij hoeven voor hun slachtoffers geen vernietigingskampen te bouwen, die kosten te veel geld. De slachtoffers gaan uit zichzelf dood. Voor degenen die in het leven blijven, hebben ze een “Totungsanstalt 4 therapie” waarin ze ouderen, zieken en gehandicapten doden zonder gebruik te maken van deze https://www.youtube.com/watch?v=3fmPlu9jPQ0 instantie. ZIJ VACCINEREN ZE. Zij laten ze doodvallen voor de televisie, bij een kopje koffie of tijdens vakantie enz. Op lange termijn zullen de overlevenden een chip in hun kop krijgen, die van ze slaven zouden maken. Zij mogen hard werken en voor avondeten wormen, krekels en andere viezigheid vreten: goed voor de CO2 en de stikstof.

  Onze toekomst wordt beschreven in de Openbaring van Johannes. De wereld heeft nu geen wonderen nodig, maar wel DAPPERE MENSEN zoals de officieren van graf Von Stauffenberg. Deze mensen zouden ons naar de vrijheid leiden.

  Geliked door 1 persoon

  • rientshofstra zegt:

   Von Stauffenbergen zijn niet nodig als de slapenden wakker worden geprikt (niet door giftige vaccins) om het systeem om te gooien naar een AS-systeem

   Like

 9. Léon van Duren zegt:

  POGING TOT DOODSLAG ?!Met behulp van de medische ethiek!!??

  Over van overheidswege georganiseerde medische maffia gesproken!!

  De schaamteloze nietsontziende recidiverende pharma maffia psychopaat Mark R., en z’n zeer vele medeplichtige hooggeplaatste demoraliserende pharma maffia psychopaten hadden allang preventief moeten worden gedetineerd in afwachting van hun berechting door een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal!!Het van overheidswege georganiseerde illegale COVID-19 pharma maffia terroristische stappenplan moet tot in de finesses worden uitgeplozen !!! Welke gewetenloze satanische geïnstitutionaliseerde pharma maffia vaccinazi’s durven de Nederlandse bevolking te belazeren met een semi-criminele experimentele COVID-19 inentings campagne!! De zeer vele medeplichtige geïnstitutionaliseerde hooggeplaatste pharma maffia vaccinazi’s mogen absoluut niet vrijuit gaan ongeacht hun statuur of maatschappelijke positie!!

  https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-07-08

  Totaal corrupte organisaties proberen de huidige wereldbevolking te frustreren!!

  Ook de oorlogsmisdadigster ,de horror dokter Ursula von der L had allang veilig achter slot en grendel moeten worden opgesloten in afwachting van haar berechting door een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal!!(Deze horror dokter psychopate Ursula von der L.heeft dit onafhankelijke tribunaal ten strengste afgeraden!!!)

  Alleen (wereldwijd)gewetenloze geïnstitutionaliseerde hooggeplaatste psychopaten durven de mensheid in diepe ellende te storten !!

  https://www.frontnieuws.com/dreigende-voedseltekorten-zijn-geen-toeval-zij-maken-deel-uit-van-een-gepland-globalistisch-reset-the-table-initiatief/

  Stop het gewetenloze satanische transhumanistische doodzieke kabinet van de schaamteloze nietsontziende recidiverende pharma maffia psychopaat Mark R., en z’n zeer vele medeplichtige pharma maffia veelplegers!!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,JEZUS leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 2 people

  • rientshofstra zegt:

   Wees gerust, het is een kwestie van tijd. Het bolwerk van Gates en Schwab & co is aan het wankelen. Dan zal er een giga tribunaal volgen.

   Like

 10. LUCIA zegt:

  Uit het Dagboek ; Toekomst was iets wat ik zag
  maar ik zie niet meer, helaas het heden lijkt onherroepelijk te zijn
  ..ik zie niet meer ..ik constateer

  Wat heet doodslag
  als al onze rechten
  gedood worden
  als zelfs de rechtspraak
  het imago heeft van
  een dronkaard, lam gezopen
  liggend in het riool
  als ons mooie land
  verkocht wordt aan Corporaties
  Onze huizen waar we jarenlang
  voor hebben kromgelegen
  zomaar voor de graai liggend
  door kromme wetten
  van en door Crimi-Juristen
  en draaideur sletten
  in bed met gewetenloze politici
  god… ik wou dat dit een slechte
  of slechts een droom was ..
  een idee van mij of iets
  wat ik zei was …
  maar het is helaas meer
  ..want erger nog ..ik Constateer !!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s