Bill Gates eist globale pandemie-”brandweer” en is verontwaardigd over “samenzweringstheorieën”

(Door: Andrea Waldner – Vertaling: E.J. Bron)

Bill Gates, de zelfbenoemde filantroop en miljardair, geeft niet op. Niet alleen, omdat hij een boek met de titel “Hoe we de volgende pandemie verhinderen” heeft gepubliceerd: net als een kapotte grammofoonplaat stelt hij steeds opnieuw dezelfde eisen. Voor een kleine miljard dollar wil hij “een hele brigade pandemie-experts in volledige dienst”, die samen met de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) landen op de volgende pandemie “voorbereiden”.

De corona-”pandemie” is nog niet voorbij, in de herfst dreigen nieuwe maatregelen, maar Gates heeft het al over een nieuwe pandemie, die in de komende 20 jaar zou optreden. Zijn belangrijkste voorstel om deze te verhinderen respectievelijk te boven te komen, is het creëren van een “globale noodmaatregel”, een soort “internationale brandweer” ter controle van mogelijke uitbraakhaarden van een epidemie. Om deze maatregel in te voeren, zou “een hele brigade pandemie-deskundigen in volledige dienst” aan de zijde van de WHO de landen bij de voorbereidingen moeten helpen, bijvoorbeeld door concepten voor de onderbrenging van mensen te ontwikkelen die in quarantaine moeten. In plaats van isolatie thuis moeten er in de toekomst dus schijnbaar quarantaine-kampen worden ingezet. Er zou een budget van $ 1 miljard voor de “deskundigen”-brigade ter beschikking gesteld moeten worden.

Dat zou dan een soort globale gezondheidspolitiek betekenen. Daarbij passend: pogingen in de vorm van een internationaal pandemie-verdrag van de kant van de WHO zijn al aan de gang. Deze zou in geval van nood de macht geven aan de WHO om de soevereiniteit van de natiestaten uit te hollen – Gates dromen zouden daarmee al deels in vervulling kunnen gaan.

De WHO wordt grotendeels door schenkingen van farmaceutische bedrijven gefinancierd, ook de Bill & Melinda Gates Foundation behoort tot de donateurs. Dit in aanmerking genomen rijst de vraag: wie roept een zogenaamde pandemie uit en wie profiteert uiteindelijk van de maatregelen ter bestrijding van deze pandemie? Bill Gates zogenaamd niet: “Ik schenk $ 1 miljard om miljoenen levens te redden, maar volgens de samenzweringstheorieën verdien ik miljarden met een vaccin dat levens vernietigt”, zei hij verontwaardigd in een interview met “Le Figaro”, dat ook bij “Welt” verscheen. Als hij de samenzweringstheorieën rondom zijn persoon misschien niet altijd zou bevestigen…

Bron:
report.24.news
Door: Andrea Waldner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Bill Gates eist globale pandemie-”brandweer” en is verontwaardigd over “samenzweringstheorieën”

 1. Léon van Duren zegt:

  De rechterlijke pharma maffia psychopaat Bill G. had allang preventief gedetineerd moet worden,in afwachting van een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal!!

  Ook de schaamteloze nietsontziende recidiverende pharma maffia psychopaten zoals Mark R.,terroristenvereerster Sigrid K.,Hugo de J.,Ferdinand G, de huidige minister van het louche ministerie van VWS Ernst K.,en hun zeer vele medeplichtige trawanten hadden allang preventief gedetineerd moeten worden i.v.m. de door hun toegelaten geïnstitutionaliseerde georganiseerde zeer zware misdaden tegen de menselijkheid met behulp van het terroristische COVID-19 pharma maffia stappenplan!!!

  https://commonsensetv.nl/bolsonaro-betreurt-disclaimer-voor-fabrikanten-van-covid-vaccins/

  Waarom zijn de Big Pharma maffia fabrikanten niet verantwoordelijk voor de “opzettelijk “toegebrachte fysieke of geestelijke schade aan de zeer vele argeloze misleide onwetende mensen!!!

  Wanneer gaan die enkele moedige justitie ambtenaren nu eens eindelijk de echte geïnstitutionaliseerde pharma maffia gezagsdragers preventief oppakken??

  Shalom van Léon van Duren,(een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,JEZUS leeft!!)

  Geliked door 3 people

 2. Wim Vreeswijk zegt:

  Heeft men er ooit wel eens over nagedacht waarom er zoveel discussie is over ‘samenzweringstheorieën ?

  Geliked door 1 persoon

 3. Fran zegt:

  De beste manier om de volgende ‘pandemie’ te voorkomen, is om Kill Gates een kogel door de kop te jagen.

  Geliked door 3 people

  • LUCIA zegt:

   Ja, hij verdient, na al zijn inspanningen om ons te redden… 100 spuiten per dag van zijn eigen reddingsmateriaal en niet die met een zoutoplossing en als we toch bezIg zijn voor SCHWAB; YOU WILL HAVE NOTHING AND WE DONT FUCKING CARE IF YOU’RE HAPPY ABOUT IT OR NOT!

   Like

 4. Léon van Duren zegt:

  Rectificatie:10 juli 2022 om 16:13

  Rechterlijke moet zijn : Recidiverende pharma maffia psychopaat Bill G.!!

  Voor oplettende en vooral moedige justitieambtenaren en andere overheidsdienaren!!(Waarschijnlijk is één procent van de voorgenoemde overheidsdienaren wel moedig genoeg om concreet in actie te komen tegen hun ernstig gecorrumpeerde gezagsdragers of leidinggevende!!)

  Angst is een slechte raadgever !Kom uit uw ivoren torens van angst!!Deze satanische aanlagen op mensheid worden niet overwonnen door op je lauweren te rusten!!!

  Stop de censuur op de waarheid!! Herstel de rechtsbescherming voor 17,4 miljoen Nederlanders!!
  Stop de vaccinazi’s!! Stop de vooraf afgesproken machtsbescherming van het geïnstitutionaliseerde medische pharma maffia establishment!!! Ontmantel het louche ministerie van VWS!!

  Bestudeer uit het nieuws van 11-07-2022 van Franklin ter Horst!!Over keiharde feiten gesproken!!
  https://www.franklinterhorst.nl/Uit%20het%20nieuws%2011-07-2022.htm

  T.a.v: moedige en zichzelf respecterende justitie medewerkers !! Dit boek is een must voor elke zichzelf respecterende justitie medewerker!!

  Lees het boek over de Real Anthony Fauci!!

  https://childrenshealthdefense.org/fauci_info/

  Het boek van Thierry Baudet over het Corona bedrog is wat gemakkelijker leesbaar!!
  Feiten en nog eens feiten,dus geen verzonnen verhalen!!Rechercheren is een vak apart!!!Het is jammer dat de overgrote meerderheid van de tweede kamerleden ruggengraatloze waardeloze minkukels zijn ,geconditioneerde gecorrumpeerde jaknikkers!!!De meerderheid van de Nederlandse tweede kamerleden zijn eveneens medeplichtig aan zeer ernstige misdaden tegen de menselijkheid!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,JEZUS leeft!!!)

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 2 people

 5. ronjaspers zegt:

  De gehele satanische globalistische elite dient met wortel en tak uitgeroeid te worden.

  Like

 6. Boike zegt:

  Bill Gates is een grote schurk, die me met zijn ondeskundig gelul in de ruimte meters de keel uithangt. Wij hebben zijn rotzooi echt niet nodig. Hij is volkomen onbetrouwbaar. Hij meent werkelijk, dat hij met zijn geld het recht heeft om de wereldbevolking te decimeren. Waar haalt die schurk het gore lef vandaan. Het wordt hoogtijd, dat hij zich voor een Neurenberg-2 tribunaal moet gaan verantwoorden. De ellende, die hij heeft veroorzaakt, is meer dan voldoende reden to hang him high en om zijn hele vermogen, ook dat van zijn foundations en zijn bedrijven te confisqueren.

  Ik ben geen voorstander van de doodstraf, maar er zijn uitzonderingen. Bill Gates is er zo een.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s