Duitsland: Worden weldra de gas-goelags geopend? Als het koud wordt, dienen arme en oude mensen in hallen te slapen

(Door: Bettina Sauer – Vertaling: E.J. Bron)

De door de Duitse regering veroorzaakte energiecrisis spitst zich steeds verder toe. Steeds duidelijker: er zal niet genoeg gas zijn voor iedereen. En daarom heeft bijvoorbeeld het district Ludwigsburg nu al iets voor de arme en oude mensen bedacht: ze wil in de winter tot 5000 mensen in brandweerkazernes en sporthallen proppen. Daar kunnen ze zich dan tegen het doodvriezen redden in “warmtehallen”.

Volgens de mainstream is het de “Kremlin-despoot Vladimir Poetin” die dreigingen zou kunnen waarmaken om de onontbeerlijke gasleveringen stop te zetten en zo de energievoorziening van dit land bedreigt. Juist is echter dat de links-groene ideologie dit land gekaapt heeft en door een zelfvernietigende politiek de actuele crisistoestand heeft gecreëerd.

In deze vernietigingsmodus door eigen schuld wordt de bevolking ertoe verplicht – zogenaamd om energie te besparen en zo Poetin eentje “op zijn bek te geven” – niet alleen af te zien van lichaamsverzorging, vrijetijdsactiviteiten of maar half verwarmde woningen in de winter. De chef-ideologen in de huidige regering hebben door hun politiek inmiddels levensbedreigende toestanden voor juist diegenen gecreëerd die het meest hulpeloos uitgeleverd zijn aan deze links-groene waanzin: armen en ouden.

Opdat deze in de komende winter niet erbarmelijk in hun woningen hoeven doodvriezen, heeft de burgemeester, het SPD-schaap Jutta Steinruck, een idee, dat men in een van de rijkste landen van deze wereld enige tijd geleden nog voor onmogelijk zou hebben gehouden: zij en haar “crisisstaf” willen warmtehallen voor 5000 mensen inrichten. Nu al zouden er veldbedden, slaapzakken en ook hygiënische artikelen in magazijnen klaarliggen. De kennelijk als “geruststelling” bedoelde aankondiging dat deze dingen bij een landelijke stroomuitval ingezet zouden kunnen worden, toont overduidelijk de absoluut kapotte toestand van dit land aan.

Andy Dorroch, chef van de brandweer in het district Ludwigsburg, beschouwt niet deze regering er als verantwoordelijk voor wanneer mensen op grond van deze politiek binnenkort het gevaar lopen in hun woningen dood te vriezen. Nee. Dorroch beschouwt de bevolking als daarvoor verantwoordelijk. Die zou gas moeten besparen en zelf kijken “hoe men zich enkele dagen zou kunnen voorzien”, aldus de staatstrompet volgens de publiekrechtelijke zender ARD.

Duitsland op weg in de afgrond is ingeluid. Dat deze door Habeck & Co. geënsceneerde chaos al lang niet meer met welke sanctie tegen Poetin dan ook te maken heeft, maar een heel ander plan volgt, wordt steeds duidelijker. Het is alleen de vraag wanneer en of deze bende nog te stoppen is.

Bron:
journalistenwatch.com
Door: Bettina Sauer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Duitsland: Worden weldra de gas-goelags geopend? Als het koud wordt, dienen arme en oude mensen in hallen te slapen

 1. perfide albion zegt:

  Wat is dat toch met Duitsers en gas?……..

  Geliked door 1 persoon

 2. Boike zegt:

  Wat is dit ??? Hoe moet ik dit duiden ??? Zijn dit “ga maar gauw dood onderkomens”???

  Als een “beschaafd land” tot dergelijke maatregelen moet overgaan, is er iets helemaal fout. Dan heeft de regering heel erg gefaald.

  Het is duidelijk, dat Duitsland het niet kan “schaffen”.

  De Duitse regering moet eens heel goed bij zichzelf te rade gaan en zich afvragen, wat ze fout doen.

  Geliked door 1 persoon

  • droevige mof zegt:

   Oh wonder, Canada levert de gerepareerde gasturbine nu aan Duitsland, zodat hij van daaruit naar Rusland kan worden vervoerd en de Russen gas kunnen leveren. En ik denk dat we het gas in roebels betalen. Tegelijkertijd werd de schaamteloze Oekraïense ambassadeur eruit geschopt. Ook zijn er opeens steeds minder Oekraïense vlaggen op Duitse staatsgebouwen. Grappig, is het niet? Het lijkt op een minicapitulatie. Jammer voor Annalena Baerbock, ze wilde toch de oorlog winnen.
   https://www.tagesschau.de/ausland/amerika/kanada-gasturbine-nord-stream-101.html

   Geliked door 4 people

 3. Julia zegt:

  Wordt het niet tijd dat miljoenen mensen ook eens uit hun slaap ontwaken in plaats van slaafs in een rij te staan voor de gecreëerde chaos op Schiphol voor een paar weekjes vakantie https://vk.com/id376534624?w=wall376534624_39309%2Fall Wat bezielt dit soort egoïsten geven ze echt niets meer om hun kinderen c.q. kleinkinderen die een toekomst tegemoet gaan onder dictatuur van het World Economic Fascism waar Rutte tot het koningshuis aan toe aan meewerken. Hebben die domkoppen zich nog steeds niet afgevraagd wat voor een snode plannen tijdens de geheime Bilderberg conferenties zijn besproken waar door de WEF marionetten Rutte en aanhang geen openheid over geven. Of gaan we nog de parade en het feestje van hoedjes tijdens de Derde Dinsdag van september tegemoet zien zwaaiend met vlaggetjes waar Willem zijn verhoging van uitkering tegemoet kan zien en de bezuinigingen ons om de oren gaan slaan vooral ook om die al jaren durende CD over verbinding waar Willem zo vol van is aan te horen en weer met een fotootjes in de linkse msm worden geconfronteerd van hoe mooi onze nep koningin zich had toegetakeld en er zo goed uitzag? Het idee alleen al hare koninklijke hoogheid voor een nazaat van een nou niet bepaald fijn mannetje Jorge Horacio Zorreguieta Stefanini (Buenos Aires, 28 januari 1928[1] – aldaar, 8 augustus 2017)[2] was een politicus uit Argentinië. Hij was staatssecretaris en minister van Landbouw in het regime van dictator generaal Jorge Videla.[3][4] Zorreguieta was de vader van Máxima Zorreguieta, de echtgenote van koning Willem-Alexander der Nederlanden.

  Geliked door 5 people

 4. droevige mof zegt:

  Zolang de schapen zich laten opsluiten in de schuur. Maar tot nu toe was het principe om mensen van elkaar te isoleren om ze te controleren. Iedereen in een private lockdown. Nu is er precies het tegenovergestelde. Dat veroorzaakt problemen, en aanzienlijke voor de respectieve herders. Het kan er erg heet aan toe gaan in de opwarmkamers, gloeiend heet van woede.

  Geliked door 1 persoon

 5. Peter zegt:

  Brics landen zijn ondertussen bezig met een deal met Iran en Saudi-Arabië,,Bearbock kan roepen dat ze zonder de Russen kunnen , nou de Russen kunnen prima zonder de groenen ,en willen ze straks olie kan het wel eens heel duur gaan worden voor al die Schriftgeleerde uit Brussel,

  Geliked door 4 people

 6. Andre zegt:

  Habeck had een maandje of 2 terug nog geroepen dat Duitsland al 30% voor de wintermaanden had ingekocht en dat de Duitsers zich geen zorgen hoefden te maken hahahaha. Rusland zet Habeck mooi met zn kloten voor het blok want NS1 draait maar op 40% capaciteit zodat er geen reserves aangelegd kunnen worden. Hun gelieg wordt met de dag extremer. Het grootste gasverbruik zit in de industrie die volledig stil komt te staan waar geen woord over wordt gesproken.

  Geliked door 2 people

 7. Olie bol zegt:

  Nord Stream 1 vanaf maandag dicht voor onderhoud: angst dat Rusland gaskraan nadien gesloten houdt
  Maandag gaat Nord Stream 1, de belangrijkste verbinding voor Russisch aardgas naar Duitsland, tien dagen dicht voor onderhoud. Er heerst echter grote bezorgdheid dat Rusland nadien de gaskraan gesloten houdt, wat de Duitse economie in een recessie kan storten.
  Het Russische staatsgasbedrijf Gazprom schroefde midden juni de dagelijkse gasleveringen naar Duitsland met 40 procent terug. Daarna werden die nog eens met een derde verminderd. Als reden werd verwezen naar de laattijdige herstelling van een turbine door het Duitse Siemens. Duitsland zelf beschouwde de verminderde leveringen als een “economische aanval”.

  De Duitse Industrie- en Handelskamer (DIHK) vreest echter dat Moskou na afloop van het onderhoud helemaal stopt met de gasleveringen aan Duitsland. Volgens DIHK zou dat kunnen leiden tot een economische krimp van zowat 10 procent of meer in de komende winterperiode. Daardoor zullen veel bedrijven mogelijk hun activiteiten moeten stopzetten als er geen gas meer voorradig is.

  Kremlin-woordvoerder Dmitri Peskov had vrijdag nog wel gezegd dat de capaciteit van de pijplijn opnieuw zou worden opgetrokken indien de herstelde turbine aan Rusland geleverd zou worden.

  Like

 8. karton zegt:

  Samen in één grote hal slapen ? Dat zeiden die Duitsers in Auschwitz ook tegen de joden, dus daar trappen de mensen vast niet meer in. Ik wil wél met en/of bij andere mensen slapen als IK maar mag bepalen bij wie ! Mijn voorkeur gast uit naar m’n buufje van 35, maar ik vrees dat zij ‘t niet wil.

  Geliked door 1 persoon

 9. delamontagne zegt:

  EU: Tmmermans Frans, vreest een bevolkings-opstand als de energie-Crisis niet voor komende winter wordt opgelost.

  De Europese Comissarism voor de transitie ecologique vreest een opstand van de bevolkingen als de energie crisis in Europa niet voor het begin van komende winter is opgelost.
  Als de europeanen er deze winter niet in slagen zich te kunnen verwarmen”zeget hij dan gaat dit tot een REVOLUTIE leiden.
  Om een en ander te vermijden is de Commissaris zelfs tot steenkool teruggekeerd.
  MAAR zegt hij “dit moet niet gezien worden als een mislukking van onze strijd tegen de klimaat verandering.

  Als onze maatschappij in dit soort conflicten komt als gevolg van een tekort aan brandstoffen, dan komen wij zeker tekort om onze doelstellingen betreffende het beschermen van ’t klimaat, te voltooien.
  We moeten er voor zorgen dat onze bevolkingen komende winter niet in de kou komen te zitten en dat de industrie voldoende energie heeft om hun werk onder deze omstandigheden te kunnen doen.
  Want anders zou dit “koren op de molen zijn” van Poutin als hij ziet onze maatschappij uiteenvalt.

  “Ik zit al lang genoeg in de politiek, meer dan 30 jaar, om te weten dat de mensen zich alleen zorgen maken over acute crises, niet over crises op de lange termijn.
  Timmermans, de Europese commissaris voor Ecologische Transitie en EU-vertegenwoordiger in internationale onderhandelingen betreffende de klimaatcrisis, zei dat een Tijdelijke terugkeer naar fossiele brandstoffen nog steeds verenigbaar is met de richtlijnen die zijn overeengekomen op COP26, de klimaattop in Glasgow.
  DEze heeft tot doel de wereldwijde temperatuurophoging tot niet meer dan 1,5 graden Celsius boven het pre-industriële niveau te laten komen

  Source : Vadhajtások
  https://www.vadhajtasok.hu/2022/07/09/nepfelkelestol-tart-timmermans-ha-a-telig-nem-sikerul-kezelni-az-europai-energiavalsagot.

  Like

  • karton zegt:

   @ delamontagne op 10-7-2022 om 19.42 u.
   Die gekke Fransje toch hè ? Heeft ’t over het “beschermen v.h. klimaat” maar heeft intussen ons gehele leef-klimaat vernietigd en gaat daar “gewoon” mee door.
   De man is volledig doorgesnoven en weet absoluut niet meer wát hem te doen staat, dat is n.l. maar één ding…………WEGWEZEN.
   Deze Rooie Rat behoort dáár waar deze naam doet vermoeden : in ’t riool !

   Geliked door 1 persoon

 10. Eppo zegt:

  Duitsland versoepelt immigratieregels; arbeidsmarkt heeft nieuwe injecties nodig

  https://businessam.be/duitsland-versoepelt-immigratieregels-arbeidsmarkt/

  Omvolking in optima forma

  Like

  • Andre zegt:

   Frankfurt airport heeft ook een nep en fop probleem met personeel nu willen ze 2000 turken invliegen (klimaat neutraal natuurlijk) om het tijdelijke personeelstekort op te lossen. Eppo ze liegen ze liegen allemaal dwars door hun voortanden heen want de EU is kapot en Duitsland failliet.

   Like

 11. alex542014 zegt:

  dat Timmerfrans de weg volkomen kwijt is ,word steeds duidelijker….

  Geliked door 1 persoon

 12. saddy zegt:

  Bij de koeien in de stal is het ook lekker warm.

  Oh wacht

  Like

  • karton zegt:

   @ saddy op 10-7-2022 om 22.33 u.
   Bij de koeien in de stal zou een schurk als KlauSS SSchwab of SSjors SSoros helemaal niet opvallen, schiet mij plots te binnen.

   Like

 13. johannes zegt:

  olie en gas moet bespaard worden voor wanneer de elite straks in hun bunkertjes kruipen en er ook warm bij moeten zitten, terwijl de rest die OP de aarde verblijven de ene ramp na de andere om de oren vliegt, om het zo maar te drukken.

  Dus smerige egoïsten (u de lezer) ….van het gas af en geen olie meer gebruiken (zie biden smeken om olie uit arabie terwijl ie op een olieveld leeft) , wat denken jullie wel niet om de elite hun voorraad te verbruiken en de toekomstige generatie (hunnie kinderen want de onze worden binnenkort “verboten”) de toekomst af te nemen.[end sarcasm]

  Geliked door 1 persoon

 14. Richard zegt:

  Duitsland in nood. Hoe gaat de E.U. dit door Hitler, Merkel, Von der Leyen en nu Schwab geteisterde land helpen.Grijpt deze club van patsers weer naar de geldbeurs zoals in andere gevallen van ‘nood’? De E.U. blijft een rariteitenkabinet. Ik Reken nergens op.

  Like

 15. Belozersky zegt:

  Nordstream 2 is operationeel.maar valt onder de sancties. Die sanctie kun je opheffen in geval van nood? Iets anders is als Rusland na onderhoudswerkzaamheden Nordstream 1 de kraan dichthoudt. Rutte en Scholz zijn druk in de weer om houwitsers naar Oekraine te brengen. Zulk vijandig gedrag werkt tegen. Maakt het alleen maar erger.

  Like

  • karton zegt:

   @ Belozersky op 11-7-2022 om 09.06 u.
   Iedereen begrijpt wat u zegt en iedereen wéét dat ook……….behalve onze gróte staatsman Rutte en Reichsführer Scholz.
   Rutteliep gisteren/eergisteren als ramptoerist door Irpin, Oekraïne\, en deelde daar óók nog ff 200 miljoen euro uit aan Zelensky, kennelijk bestemd voor de salarissen van bepaalde ambtenaren en pensioenen. Ik denk dat deze miljoenen benoemd moeten worden als zijnde ’t salaris én pensioen van Zelensky himself.
   Ik vertrouw er geen ene moer van ! Sinds die Zely daar a.d. macht is, is hij plots miljardair geworden, en dat heeft hij zeker niet “verdiend” met die wanstaltige “grapjes” die hij maakte als “dorpsgek op tv”.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s