Verzet tegen ideologische hobby’s elites gaat de hele wereld over

(Door: Ralph Schoellhammer)

Er is een volksopstand van de gewone burgers tegen de elites en hun waarden aan de gang – en die gaat de hele wereld over. Er is een groeiend verzet van de middenklasse en de lagere klassen tegen wat Rob Henderson het “luxe-geloof” van de elites heeft genoemd, nu de gewone mensen zich realiseren welke schade zij en hun gemeenschappen daarvan ondervinden. Ook de boerenprotesten in Nederland laten zien dat men de ideologische hobby’s van de elite zat is.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Verzet tegen ideologische hobby’s elites gaat de hele wereld over

 1. BosscheBol zegt:

  Misschien een detail? Ik vind van niet …

  Citaat: “Er zijn arrestaties verricht en de politie heeft zelfs waarschuwingsschoten gelost op boeren, waarbij een 16-jarige demonstrant bijna om het leven kwam.”

  Dit waren GEEN waarschuwingsschoten. Dit was gericht op de rug en op het hoofd schieten op een persoon die geen enkel gevaar was voor wie dan ook. Het was een moordaanslag. Om dit als “waarschuwingsschot” af te doen, dan jank je mee met de wolven in het bos.

  Geliked door 2 people

 2. Boike zegt:

  Dit klinkt allemaal te mooi, om waar te zijn. Zijn de mensen werkelijk opeens aan het wakker worden, of is het wishfull thinking ???

  Geliked door 1 persoon

 3. karton zegt:

  Het volk is het niet alleen zat………het volk is ’t spúúgzat !!!
  Zie ik onze nationale Bultrug Rutte wandelend door de één of andere Oekraïnse stad om aldaar als een volleerde ramptoerist de schade te bekijken; hoor ik de dwaas praten over “fatsoen en beschaving” van Russische zijde.
  Deze figuur, Rutte, weet absoluut al langere tijd niet meer waarover hij lult, totaal de weg kwijt die vent en hij vindt ‘m ook nooit meer terug ! Hij vergeet gemakshalve te vermelden dat hijzelf alle grenzen van fatsoen en beschaving te buiten is gegaan tijdens de Toeslagenaffaire en het Groningse Gas debacle.
  Bovendien is hij te kwalificeren als een “oorlogshitser”; hij beloofde de Oekraïnse Hofnar Zelensky opnieuw wapens te leveren. Ik zou hem willen adviseren : stuur álle pistolen die in ’t bezit van NL-politiemensen zijn, naar Oekraïne, dan kan zo’n totaal doorgesnoven politieagent er geen moord-aanslagen op onschuldige kinderen meer mee plegen.
  Jammer dat z’n bezoek naar Oekraïne geheim gehouden was, anders hadden de Russen, in ’t kader van een schietoefening, kunnen proberen om een precisie-raketje op hem af te vuren.

  Geliked door 2 people

 4. droevige mof zegt:

  De ideologische zeepbellen barsten. Soms moet je gewoon toekijken. Vandaag is de Duitse energietransitie losgebarsten. Kolencentrales worden weer in gebruik genomen nadat kernenergie al groen was verklaard. Gisteren werd in Canada de gasturbine voor Nordstream 1 besteld. Een handelsovereenkomst met Rusland ontbreekt nog.

  https://www.welt.de/politik/deutschland/article239860715/Gaskrise-Bundesregierung-setzt-Einsatz-von-Kohlekraftwerken-in-Gang.html

  Geliked door 1 persoon

 5. Julia zegt:

  Elite ik wil voor dit tuig het woord niet meer horen. Rutte heeft Zelensky 200 miljoen beschikbaar gesteld voor het betalen van de salarissen van o.a. leraren en artsen. Niet voor niets kondigt het ongekozen WEF tuig in Brussel vooral de 60 plussers wederom op te roepen voor een booster de genocide onder ouderen gaat zeker nog niet snel genoeg zodat Rutte ook een deel van onze pensioenpot kan toezeggen aan zijn grote corrupte vriend Zelensky om de pensioenen in de OekraÏne te betalen. Als dit nu geen volksopstand waard is dan weet ik het niet meer. https://www.dagelijksestandaard.nl/buitenland/brussel-roept-60-plussers-op-om-opnieuw-te-boosteren-er-is-geen-tijd-te-verliezen Wat er van te denken om een eenmalig vaccin toe te dienen aan het WEF tuig en volksverlakkers zodat geheel Europa is bevrijd van de algehele tirannie die door de ongekozen misdadigers tegen de menselijkheid wordt opgelegd. Hoelang laten wij ons nog langer in de maling nemen het zou eens tijd worden dat geheel Nederland nog weigert 1 euro cent aan belasting te betalen. Nu dat gezeik over de apenpokken dat hoofdzakelijk bij homo’s voorkomt dan is het tijd de pride in Amsterdam te verbieden om verdere besmettingen te voorkomen. Dat gaat uiteraard niet gebeuren zij hebben waarschijnlijk het recht om de volksgezondheid in gevaar te brengen maar ondertussen worden ouderen wederom opgeroepen voor een volgende gifprik om zo genoemd verdere besmetting van corona te voorkomen. Kortom dat elitair tuig prikken zichzelf maar lek. Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

  Geliked door 1 persoon

 6. saddy zegt:

  Voor de beginners:

  Sri Lanka is door zo’n woke oetluul binnen anderhalf jaar naar de filistijnen geholpen. De reactie en met name de daadkracht van de bevolking is effectief en leerzaam.

  Vraag me alleen af of de teloorgang van sri lanka bewust is geweest vanwege hun positie als tabaksbladeren-leverancier. U weet wel, olie moet weg, roken moet weg, alcohol moet weg.

  Ik wacht nu dus op een uit het lab gelekte cojona-luis of cojona-bacterie die druiven aantast.

  Like

 7. droevige mof zegt:

  Indrukken die hoop geven. Vandaag op de rit over de A44 langs de Nederlandse grens. Honderden tractoren op de autobahn viaducten met Duitse en Nederlandse vlaggen, Duitse boeren die samen met hun Nederlandse collega’s vechten. Misschien word ik sentimenteel, maar ik had tranen in mijn ogen.

  Geliked door 1 persoon

 8. Eppo zegt:

  Maar waarom stemmen Ze dan steeds op die Clubs die helemaal niks met hun goed voor hebben ????????????
  Je akkers opgeven voor bouw woningen voor Arabieren , Murken en Dobbers die ongevraagd hier aan de poort staan .
  Van We komen bij Je wonen .

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s