Amerikaanse chef-viroloog Fauci geeft corona-vaccinatiefalen toe: “Het zou niet voor het eerst zijn dat een vaccin schade toebrengt”

(Vertaling: E.J. Bron)

Plotseling lijkt ook de Amerikaanse chef-viroloog en corona-propagandist Anthony Fauci (foto) in te binden wat betreft het effect en de tot nu toe genegeerde bijwerkingen van de Covid-19 vaccins. In een interview met de Amerikaanse tv-zender “Fox News” van woensdag 13 juli geeft Fauci, op dit moment o.a. Gezondheidsadviseur van het Witte Huis, toe dat het vaccin niet “overmatig goed” tegen Covid beschermt en zelfs schadelijk is.

Vaccins falen over de hele linie

Fauci zei: “Een van de dingen die we aan de hand van de data zeker weten, is dat het vaccin op grond van de grote besmettelijkheid van dit virus niet overmatig goed tegen een infectie beschermt.”

In een andere uitspraak ging hij zelfs zover een parallel te trekken met vroegere “mislukte vaccinaties”:

Het zou niet voor het eerst zijn dat een vaccin, dat er m.b.t. tot de veiligheid in het begin goed uitzag, de mensen in werkelijkheid slechter maakt.”

Fauci´s uitlatingen hebben een golf van verontwaardiging in de sociale media veroorzaakt.

Een tweet luidde bijvoorbeeld: “Fauci zou vanwege misdaden tegen de menselijkheid gearresteerd moeten worden, omdat hij het vaccin bespoedigd. Experimentele vaccins, die veel mensen gedood hebben.”

Een ander becommentarieerde: “Het vaccin verwondt mensen zwaar en doodt hen. Dat valt niet te ontkennen. Pfizer en de andere Big Pharma giganten moeten ter verantwoording worden geroepen.”

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Amerikaanse chef-viroloog Fauci geeft corona-vaccinatiefalen toe: “Het zou niet voor het eerst zijn dat een vaccin schade toebrengt”

  1. Boike zegt:

    Ik heb de indruk, dat de ratten, nu de leugens omtrent corona en vaccins ontmaskerd worden, eieren voor hun geld kiezen en aldus heel uitgekiend proberen hun hachie voor het strafrecht te redden.

    Geliked door 2 people

  2. Julia zegt:

    Vandaar de verwarde Biden een oude man die zo zijn best heeft gedaan om experimentele vaccinaties door de strot te duwen. De oude man is toch echt wel zowel letterlijk als figuurlijk de weg kwijt volgens mij heeft hij zelf al flink wat vaccinatieschade opgelopen.

    Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s