Willem de Overbodige . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Willem de Overbodige . . .

 1. saddy zegt:

  Zelensky heeft ook nog maar 1 taak:

  Zelensky suspends 28 more officials amid concerns over collaboration with Russia

  Iedereen die een staakt-het-vuren voorstelt moet weg, de Eerste Grote Onteigenings-Oorlog moet immers doorgaan.

  Geliked door 1 persoon

 2. Léon van Duren zegt:

  De megalomane profiteur Willem Alexander heeft nog nooit mijn rechten verdedigt!!

  Twee en een half jaar heeft hij de Nederlandse bevolking in de steek gelaten!!(i.v.m: het terroristische COVID-19 pharma maffia stappenplan!!)Deze familie is een schertsvertoning!!

  Geliked door 6 people

  • koosv8 zegt:

   Een schertsvertoning is het zeker. Niet normaal maken, wat niet normaal is.
   MAAR WEL ELKE KEER ZIJN HANDTEKENING ZETTEN HOE ZIEK HET ONDERWERP OOK IS. EN DAT GELDT OOK VOOR DE VERLENGINGEN VAN DE NOODWET. DE MACHTHEBBERS HEBBEN OVERAL IN DE WERELD DE VOLKEN DIE HEN KOZEN ALS EEN BAKSTEEN LATEN VALLEN. NEXIT, EN DAT GELDT OOK VOOR HET KONINGSHUIS.

   Geliked door 3 people

   • hannah zegt:

    En nu weer een handtekening zetten voor de vrijlating/gratie van een cocaïne handelaar …. dan kan de PI van Vught ook nog wel wat kandidaten leveren ….

    Like

 3. Hebben we het over Willem de overbodige.
  Laat nou zijn hele familie inclusief voorouders bestaan uit profiteurs die door de Nederlandse staat op het schild geheven zijn maar verder niet echt veel voor Nederland hebben betekend want het opgeblazen verhaal dat Willem 1 Nederland bevrijd zou hebben klopt toch ook niet echt.
  Na Willem 1 zijn de falilie Oranje als Uberprofuteurs de Nederlandse staat gedeeltelijk van zijn rijkdom gaan ontdoen Dan komen we aan de hoererij die de oranjes niet echt vreemd is met het gevolg geslachtziekte en een prins die geen koters meer kon maken maar stel je daar vragen over of wil iemand een DNA onderzoek van de oranjes is het land te klein en wordt alles uit de kast getrokken om degene die vragen steld als complottheoreticus weg te zetten.
  Maar verder komen ze dan niet want wat zou er verkeerd moeten zijn aan een DNA onderzoek als hetgeen Ik hier neer schrijf niet zou kloppen

  Geliked door 1 persoon

 4. Julia zegt:

  Onze vorst waar zijn portret in de rechtzalen hangt. Fijn ventje zet klakkeloos zijn handtekening om Masmeijer een drugscrimineel gratie te verlenen. Daarbij tekent hij klakkeloos wetten die onze grondwet en rechten van de mens schenden. https://www.telegraaf.nl/nieuws/1563061256/na-masmeijer-willen-meer-gevangenen-gratie-ze-zijn-bloedje-serieus Het is een schop onder onze rechtstaat en een dolk in de rug van rechercheurs en agenten die zich hebben ingezet om de drugscrimineel Masmeijer achter de tralies te krijgen. https://www.telegraaf.nl/nieuws/1503745072/nationale-politie-verontwaardigd-over-gratie-masmeijer-dit-is-niet-uit-te-leggen Welke agent wil deze corrupte rechtstaat nog dienen. Dat heet nu echt dank voor stank. Onze vorst zo wil ik Willem absoluut niet erkennen het is een uitvreter die van een zeer luxe leventje geniet op kosten van de belastingbetalers. Wat weet Masmeijer wat hebben Willem of zijn vrienden te verbergen?

  Geliked door 1 persoon

 5. oudmarinier zegt:

  Zijne Bolle Bierzuipende Overbodigheid …wel correct blijven he !!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s