VIDEO Karel van Wolferen: “Het nieuwe normaal”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op VIDEO Karel van Wolferen: “Het nieuwe normaal”

 1. Julia zegt:

  Ik vraag mij af of Willem onze zogenoemde koning die nog maar een ceremoniële functie heeft. De koning is niets meer dan een geld slurpende vadsige volvreter die van uw belastinggeld in paleizen woont, jachten vaart en belastingen int over zaken waarvoor hij geen enkele arbeid verricht. De lakeien van de koning zijn mee-vreters die zijn machtspositie helpen handhaven, omdat ze hierdoor zelf een relatieve luxe en veilige positie kunnen bekleden. Het wordt allemaal in stand gehouden omdat niemand durft te zien dat de keizer geen kleding aan heeft.Onbegrijpelijk dat deze flapdrol zonder meer een handtekening zet voor de gratie van een veroordeelde drugscrimineel.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1503745072/nationale-politie-verontwaardigd-over-gratie-masmeijer-dit-is-niet-uit-te-leggen. Wat weet Frank Masmeijer dat hij zonder meer gratie heeft gekregen dat zal wel onder deksel van de stinkende beerput zitten waar uiteraard geen openheid over wordt gegeven. Hij zal wel heel veel inside informatie hebben. https://www.nu.nl/achterklap/6213316/ministerie-van-justitie-wil-gratieverlening-masmeijer-niet-verder-toelichten.html Kortom Willem is de koning van een corrupte bananenrepubliek waar politiek als zowel de rechtstaat onbetrouwbaar is en corrupt. Het is een dolk in de rug van agenten en rechercheurs die zich hebben ingezet om Masmeijer voor de rechter te krijgen. Kortom Nederland is nu helemaal een vrijhaven voor drugscriminelen het is werkelijk niet meer te bevatten waar die Oranje uitvreter mee bezig is de man die dorst te roepen we moeten niet normaal maken wat niet normaal is. Nou Willem het schaamrood mag nu echt wel over de wangen lopen. Wie wil er überhaupt nog met een vlaggetjes zwaaien voor een koning die de rechtstaat heeft geschonden en het vertrouwen dermate heeft geschaad dat een burger geen vertrouwen meer kan hebben in de rechtstaat. Wat mij betreft kun u met heel uw hebben en houwen in Griekenland blijven uiteraard zonder staatsuitkering. Daarbij had ik voor u en uw partner Maxima toch al niet hoog staan vanwege uw geheime Bilderberg conferenties en WEF deelname

  Like

 2. Julia zegt:

  Het nieuwe normaal de onderdanige slaafjes in de rij komen in opstand. https://www.nhnieuws.nl/nieuws/306514/voordringen-opstootjes-en-huilbuien-opnieuw-krankzinnig-druk-op-schiphol Triester kan het niet meer worden. Als de wachtende onderdanige slaafjes nu eens opstandjes en opstootjes tegen ons Koningshuis waar Willem zonder meer een drugscrimineel de zoveelste flater en tegen het corrupte WEF kabinet zouden tonen zou ik er alle begrip voor hebben. Maar de trieste vertoning op Schiphol werkt nu echt op mijn lachspieren.

  Like

 3. Léon van Duren zegt:

  Bedankt Karel voor jouw noeste moedige arbeid!!!
  Gelukkig voor Nederland toch nog één integere nieuwsbrenger!!

  Like

 4. Léon van Duren zegt:

  T.a.v: De AIVD,Het NCTV,De MIVD,De nationale recherche,De Rijksrecherche,de politie,defensie,het Openbaar Ministerie en andere eventuele moedige overheidsinstanties!!

  Kom uit uw ivoren torens van angst!!

  Hiermede stel ik voor het complete pharma maffia criminele kabinet van de schaamteloze nietsontziende recidiverende sociopatische psychopaat Mark R. en z’n gehele kabinet per direct preventief te detineren !! Om zo het van overheidswege georganiseerde destabiliseren van Nederland per direct stop te zetten!! De voorgenoemde geïnstitutionaliseerde pharma maffia vaccinazi’s (inclusief alle gecorrumpeerde immorele corrupte hooggeplaatste ambtenaren!!)moeten preventief gedetineerd worden in afwachting van een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal!!Bij voorbaat wil ik al die waarschijnlijk slechts 1% moedige overheidsdienaren bedanken voor het stabiliseren van de Nederlandse samenleving!!

  Over de van overheidswege georganiseerde geïnstitutionaliseerde pharma maffia gesproken !!

  https://childrenshealthdefense.org/defender/covid-vaccine-injuries-global-campaign-canwetalkaboutit/?itm_term=home

  Over het van overheidswege georganiseerde georganiseerde narratief gesproken!!

  https://stichtingvaccinvrij.nl/de-covid-leugens-dr-mike-yeadon/

  Justitie ga uw werk doen voor 17,4 miljoen onwetende bedrogen Nederlandse burgers!!
  Herstel de Nederlandse rechtsstaat!! Herstel de rechtsbescherming voor Nederland!!
  Medeplichtig aan misdaden tegen de menselijkheid ?,of een ware verzetsstrijder zoals b.v: Karel van Wolferen,Thierry Baudet,Willem Engel en andere moedige geweldloze helden??

  Waar blijft het meldpunt om aangifte te doen wegens van overheidswege georganiseerde intimidatie en bedreiging met behulp van het terroristische COVID-19 pharma maffia stappenplan??

  Stop het van overheidswege georganiseerde (WEF) fascisme!!(Met behulp van de medische ethiek!)

  Stop de van overheidswege georganiseerde georganiseerde censuur op de waarheid!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,JEZUS leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s