Opvolging van Boris Johnson: Met Truss & Sunak van de regen in de drup

(Door: Heinz Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

Twee kandidaten strijden in de eindronde om de opvolging van Boris Johnson als minister-president van Groot-Brittannië – Liz Truss en Rishi Sunak. Havik of WEF-globalist. Het blijft de keuze tussen de pest en de cholera.

De Brise Conservatieven hebben “l´embarass du choix” wie zij als opvolger van de afgetreden Boris johnson aan het hoofd van de regering willen hebben. De voormalige Minister van Financiën Rishi Sunak en de huidige Minister van Buitenlandse Zaken Liz Truss gaan de beslissende verkiezingsronde in. Voor de Britten zelf betekent dit dat ze nu gewoon van de regen in de drup zullen komen. Want beide kandidaten hebben hun ruwe kanten, die de Britse koers duidelijk zouden kunnen veranderen. Terwijl Truss vooral een oorlogszuchtige hardliner is, speelt Sunak de brave Minion van het globalistische World Economic Forum (WEF) van Klaus Schwab – en vertegenwoordigt een desbetreffende agenda.

Sunak – de globalist

Vooral de overtuigde globalist zou wel eens de wenskandidaat van Klaus Schwab kunnen zijn, temeer daar diens familie interessante verbindingen heeft. Zo staat er in een bericht:

De vader van Sunak´s vrouw Akshata Murthy is de oprichter van Infosys, een Indiase onderneming in informatietechnologie, die dienstverleningen voor een serie Fortune-500-ondernemingen en banken aanbiedt. Een van de vooraanstaande diensten van de onderneming is Finacle, een digitaal bankenplatform. Murthy is nog steeds buitenlands staatsburger met een “non dom”-status, d.w.z. Ze betaalt geen belastingen in het Verenigd Koninkrijk, hoewel haar man de hoogste financiële chef van Groot-Brittannië is en minister-president wil worden.

En dat is nog lang niet alles: deze met het WEF verbonden onderneming (officieel als “partner” geregistreerd) heeft niet alleen China-connecties, maar dringt ook aan op de digitale ID voor alle mensen en het uit China bekende Social-Credit-System. En niet te vergeten dat de zogenaamd eCovid-pandemie er door deze onderneming voor werd gebruikt om stemming te maken tegen papiergeld, omdat dit het virus verder zou kunnen verspreiden.

Truss – de oorlogshitser

Niet veel beter ziet het bij de huidige Minister van Buitenlandse Zaken Liz Truss uit, die vooral m.b.t. Rusland en China bekendstaat als ophitser en “havik”. Zelfs de “Guardian” ging haar vijandige houding tijdens de nu vol ontbrandde Oekraïne-crisis te ver. Twee maanden geleden schreef de columnist en BBC-presentator Simon Jenkins dat Truss meedogenloos de Oekraïne-oorlog zou aanwakkeren, alleen maar om daarmee haar eigen ambities te ondersteunen. In principe gaat het bij haar dus om een egocentrisch mens, die dat graag “aan iedereen wil bewijzen”. En dat is gevaarlijk.

Ook tegenover de Volksrepubliek China is Truss als hoogste diplomaat van het Verenigd Koninkrijk niet echt diplomatiek. De aanhangster van Thatcher geldt namelijk niet alleen als sterke ondersteuner van Taiwan, maar ook van de Oeigoeren en richt steeds opnieuw scherpe waarschuwingen in de richting van Peking, die daar niet echt op wederzijdse liefde stuiten. Met haar als minister-president zullen ook de betrekkingen met Peking duidelijk verslechteren.

Slotsom

De opties voor de opvolging van Boris Johnson bieden geen goede vooruitzichten. Als Truss het wordt, kun je rekenen op een verdere escalatie in de Oekraïne en met Sunak koersen de Britten rechtstreeks de “Great Reset” in. Waarlijk de keuze tussen de pest en de cholera. Wie uiteindelijk de race om de opvolging van Boris Johnson ook wint, zou het Verenigd Koninkrijk wel eens op een destructieve koers kunnen brengen.

Bron
report24.news
Door: Heinz Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Opvolging van Boris Johnson: Met Truss & Sunak van de regen in de drup

 1. saddy zegt:

  Ze hebben beide WEF-banden.

  Geliked door 1 persoon

 2. Andre zegt:

  Als je mag kiezen tussen de pest of de cholera heb je nog een keuze. Nederland heb je dat niet daar zit Rutte.

  Geliked door 1 persoon

 3. Hovawart zegt:

  De volgende WEF-kloon loopt zich al warm aan de zijlijn,…..eenheid maakt macht(ig)…

  Like

 4. Ravian zegt:

  “Het blijft de keuze tussen de pest en de cholera.”

  Daar valt weinig aan toe te voegen…

  Like

 5. ronjaspers zegt:

  Bijna alles wat nu minister president is of wordt zijn vrijmetselaars en lid van de NWO kliek.Ze worden niet gekozen door de kiezer (stemfraude) maar ” geselecteerd” door de nazi bilderberg groep of het WEF (schaduwregering) en voeren de NWO agenda (great reset) uit.

  Geliked door 1 persoon

 6. BigLJohn zegt:

  De Engelsen zouden zeggen; It’s the choice between the Devil and the deapsee. Oftewel, het is de keus tussen de Duivel en de diepzee (waar je het slachtoffer van kunt worden). De ene WEF rotzak gaat weg, en de andere komt er voor terug. Ook in Nederland hebben we last van dit verschijnsel.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s