Communistische wetenschapster uit Londen krijgt topfunctie bij de WHO

(Door: Szilvia Akbar – Vertaling: E.J. Bron)

Stalin´s Nanny” wordt hoofd van een adviesgroep van de WHO. De taak van de Britse wetenschapster Susan Michie zal zijn om de WHO te adviseren wat betreft gedragsonderzoek. Ze stond bekend om haar uitspraak: mondkapjes zouden er voor altijd kunnen zijn – en dat is ook goed.

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft een wetenschapster van de Britse Communistische Partij tot hoofd van een adviesgroep benoemd. Ze zal voor gedragsonderzoek en wetenschap voor gezondheid verantwoordelijk zijn.

Susan Miche (67) is professor gezondheidspsychologie aan het University College in Londen en al 41 jaar lid van de Communistische Partij in Groot-Brittannië. Ze is ook een vooraanstaand lid van de wetenschappelijke groep voor noodgevallen van de Britse regering, die op dit moment overleg voert over de reactie van de Britse regering op de corona-pandemie.

Michie zou vanwege haar radicale opvattingen van haar medestudenten op de Oxford University de bijnaam “Stalin´s Nanny” hebben gekregen, schrijft de “Daily Mail”.

Ze wil “voor altijd” mondkapjes dragen

Michie staat bekend om haar controversiële opvattingen over mondkapjesmandaten tijdens de Covid-pandemie. In een interview met “Channel 5 News” scheen ze in 2021 voor te stellen dat de mensen “voor altijd” mondkapjes zouden moeten dragen.

In het gesprek heeft ze eerst de door de WHO geprefereerde methodes ter bestrijding van de pandemie opgesomd, zoals “het gedrag van sociale afstand, het garanderen van een goede ventilatie of, mocht dit niet het geval zijn, het dragen van mondkapjes en de hand- en oppervlaktehygiëne.”

Toen zei ze: “We moeten dat langdurig blijven doen, en dat is niet alleen goed voor Covid, maar ook voor het reduceren van andere ziektes.”

Op de vraag wat ze onder “langdurig” verstaat, antwoordde ze: “Ik denk in zekere zin voor altijd.”

Dit zou door de media echter “zonder context” zijn weergegeven, verklaart ze in een interview met “UnHerd”. “Ik heb (in het interview met “Channel 5”) vijf woorden gebruikt, waarvan over maar twee bericht werd”, beklaagt ze. Ze zou “in zekere zin voor altijd” gezegd hebben.

“Wat ik daarmee bedoel, is dat dit helaas niet de laatste pandemie zal zijn. Zolang er mensen bestaan, zullen er virussen zijn.”

Politiek en wetenschap

Het zou haar voornaamste wens zijn om het gedrag van de mensen te veranderen en hen te wennen aan het dragen van mondkapjes. Dit zou nodig zijn, opdat zij het mondkapje tijdens Covid of een andere pandemie zonder mentaal verzet op- en af kunnen zetten, zei Michie.

Ze vergeleek de sociale beperkingen met het omdoen van veiligheidsgordels en zei dat mondkapjes een must voor iedereen zouden moeten worden. “Ik denk dat we veel gedragswijzes in ons leven veranderd hebben. Nu doen we routinematig de veiligheidsgordel om, vroeger was dat niet het geval.”

Michie antwoordde echter ontkennend op de vraag of haar politieke houding verband houdt met haar lidmaatschap van de Communistische Partij. “Mijn politiek heeft niets met mijn wetenschappelijke oordeel te maken. En ik heb nooit met mensen zoals u over mijn politiek gediscussieerd, dus zal ik dat nu ook niet doen”, zei ze in het interview met “UnHerd”.

Bron:
epochtimes.de
Door: Szilvia Akbar

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Communistische wetenschapster uit Londen krijgt topfunctie bij de WHO

 1. Julia zegt:

  Gewoon er massaal voor zorgen dat die WHO wordt opgedoekt. Ongelooflijk de zogenoemde WHO is een puur communistisch bolwerk. Ze kunnen zoveel willen. Massale burger ongehoorzaamheid is de enige redding door überhaupt geen niet werkende mondmuil te dragen dan is het zo afgelopen met deze waanzin. Niets gaat boven frisse lucht inademen en is onnatuurlijk.

  Geliked door 1 persoon

 2. Frits zegt:

  Weer een GEWELDIGE VROUW aan de top. Van mondkap naar muilkorf tot vergasmasker.

  Like

 3. droevige mof zegt:

  Waarom niet? De vrouw komt tussen haar soort, omdat de directeur-generaal van de door de Chinese Communistische Partij (CCP) beïnvloede Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), Tedros Adhanom Ghebreyesus, lid is van een marxistisch-leninistische Ethiopische politieke partij.
  De WHO is niet wat zij beweert te zijn, zij is een “World Harm Organization”, niets meer.

  Geliked door 3 people

 4. karton zegt:

  Laat maar komen, die mevrouw, zou ik zeggen ; slechter kan de WHO toch niet meer worden.

  Geliked door 1 persoon

 5. Rien E zegt:

  Als een mondkapje nuttig zou zijn dan had de evolutie de afgelopen miljoenen jaren hierop al ingegrepen. Helaas voor “mevrouw” zien we deze tendens noch bij mens, plant of dier. Dat mondkapjes nuttig zouden zijn kan aldus direkt naar het rijk der fabelen worden verwezen. Overigens heb ik altijd van mijn huisarts begrepen dat je een virus moet uitzieken, er bestaan geen medicijnen tegen een virusinfectie, dus ook geen prikje(s)

  Like

 6. Dewaere zegt:

  Alwéér zo’n oudere babyboomer geboren midden jaren ’50 en van het ‘hippie-tijdperk’. Die generatie en nog wat ouder en indien goed opgeleid hebben álles al gehád in hun leven: bijna gratis studeren, daarna een goede vaste baan omdat er minder gestudeerden waren, goedkope woningen kunnen kopen die ze nu kunnen verkopen met superwinsten, goede pensioenen, ontzettend veel vrijheden op álle gebied, ze gebben in de ‘gouden halve eeuw’ geleefd .
  De generaties na hun hebben dat allemaal niet en alsof ze die níet alleen dát niet gunnen, ze gunnen ze ook nog niet eens de vrijheden die zíj vanaf hun pubertijd áltijd gehad hebben.

  Geliked door 2 people

 7. Ravian zegt:

  Susan Miche is onderdeel van de kneiter linkse hippie generatie die met hun Marxisme de westerse wereld kapot gemaakt hebben.

  Like

 8. Svalbard zegt:

  Ik zou zeggen dat ze zelf maar zo’n muilkorf blijft dragen. Doe haar ook maar een halsband om met een hondenriem, dan kan ze af en toe netjes uitgelaten worden!

  Geliked door 1 persoon

 9. Republikein zegt:

  Hoeveel klappen van de molenwiek gehad?

  Like

 10. 538 zegt:

  New World Health Organization Director Accused Of “Genocide” In Ethiopia
  Laten we even duidelijk maken wie nu deze militaire wereldleider is met Schwab en het WEF … (Nou ja tot nu toe) …

  Like

 11. 538 zegt:

  Na 15 jaar, wordt het toch tijd dat jullie eens echt gaan luisteren naar dit nieuwsprogramma met originele audio en video, die het nieuws deconstructen.
  Veel berichten die ik hier zie, waren 2 jaar geleden op NoAgendaShow.
  Hier is de recente aflevering van donderdag 28 july.
  De informatie die je hier hoort, hoor je nergens.
  Leer ervan en gebruik deze feiten om Rutte en Kaag het land uit te trappen.
  AUB, ga luisteren, het scheelt een hoop overbodige energie.

  https://www.noagendashow.net/listen/1472

  Like

 12. Pol zegt:

  Virussen bestaan niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s