Wordt de Oekraïne Amerikaans pionoffer van het escalerende Taiwan-conflict? Economische harakiri – EU-haviken dreigen met China-sancties

(Vertaling: E.J. Bron)

Ook dat nog: Washington provoceert China – EU wil het na Rusland ook aan de stok krijgen met China

Nancy Pelosi, de voorzitster van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden, brengt op dit moment een bezoek aan Taiwan. Als voorzitster van de grotere parlementskamer bekleedt de Democrate de op twee na hoogste politieke functie in de Verenigde Staten. China, dat Taiwan als afvallige provincie beschouwt, ziet in het bezoek van Pelosi een provocatie en een schending van de één-China-politiek – en dreigt met consequenties. China´s president Xi Jinping waarschuwde onlangs in een telefoongesprek zijn Amerikaanse collega Joseph “Joe” Biden voor een “spel met vuur”.

De VS zetten dus in Oost-Azië hun agressieve politiek voort, die ze daarvoor in Oost-Europa bedreven. In Oost-Europa gebruikten ze (militaire) ondersteuning van de Oekraïne als middel om Rusland te provoceren, en in Oost-Azië moet de ondersteuning van Taiwan Peking tot ondoordachte handelingen verleiden.

In werkelijkheid lijken Taiwan en de Oekraïne een soort communicerende vaten te zijn. Concreet zouden de toenemende spanningen tussen Washington en Peking vanwege Taiwan ertoe kunnen leiden dat de VS minder aandacht schenken aan de Oekraïne, schrijft het tijdschrift “Politico”. Het “ergste geval” zou ertoe leiden dat de Amerikaanse aandacht van de Oekraïne naar de spanningen met China over Taiwan wordt geleid, zei een niet nader genoemde hoge diplomaat tegen “Politico”.

En de EU herhaalt wat betreft Taiwan de fouten die ze met betrekking tot het Oekraïne-conflict maakt – ze oefent zich tegenover de VS in onderdanige trouw. Zo zei de nieuwe EU-ambassadeur in China, Jorge Toledo, begin juli:

In het geval van een militaire invasie (door China van Taiwan) hebben we zeer duidelijk gemaakt dat de EU samen met de Verenigde Staten en hun bondgenoten dezelfde of zelfs grotere maatregelen zal nemen dat we nu tegen Rusland hebben genomen.”

Voor Europa zou een economische oorlog aan twee fronten tegen Rusland en China gelijkstaan aan harakiri.

Bron:
zurZeit.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Wordt de Oekraïne Amerikaans pionoffer van het escalerende Taiwan-conflict? Economische harakiri – EU-haviken dreigen met China-sancties

 1. BosscheBol zegt:

  China is Amerika misschien al economisch voorbij gestreefd. En militair ligt het niet zó ver meer achter. Dus de tijd dat Amerika een kannoneerboot kon sturen bij wijze van “diplomatie” is nu wel voorbij.
  Het moet nog even doordringen tot die breinen die denken dat ze god zijn. Zeker die van de plaatselijke dictatortjes in Europa.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik kan me moeilijk voorstellen dat de USA Oekraine meer links gaat laten liggen want de belangen van grote firma’s en de Bidenclan zijn veel te groot daar.
  Door de corruptie daar is er nog veel te veel te halen.

  Geliked door 2 people

 3. Ravian zegt:

  De enige relatie tussen de conflicten met Oekraïne en Taiwan is dat de VS bij beiden betrokken is.
  En enkel randdebielen gaan een oorlog op twee fronten zoeken.
  Pelosi is zo’n randdebiel.

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Ravian Amerika wat heeft dit land een ellende gebracht. Oorlogszucht en vernietiging. Die idioten bemoeien zich overal mee en mengen zich overal in maar proberen eigen land buiten de gevarenzone te houden. De ondergang mede dank aan Amerika van Europa is nabij, nu al een wereldmacht Rusland tot het uiterste gedreven daar kan China ook nog wel bij dan maar hopen dat Amerika het nu goed voor hun kiezen krijgen. De arrogantie van de Amerikanen komt langzaamaan ten val en goed ook. Kijk wat Amerika heeft veroorzaakt Vietnam en het Midden Oosten vernietiging en chaos achtergelaten. Pelosi moet de bek worden gesnoerd. Wat zijn dat tegenwoordig toch voor een wijven die binnen de politiek zitten ons land is vooral D66 en Groen Links zijn ook al zo een goed voorbeeld van.

   Geliked door 1 persoon

   • Ravian zegt:

    De Amerikanen hebben zichzelf al de das om gedaan, middels die sancties waar ze hun eigen “petrodollar” mee getorpedeerd hebben.
    De neerwaartse economische spiraal die daarmee is ingezet kan feitelijk al niet meer gestopt worden.
    Dat ideologisch beperkten, in dit geval linkse mensen, enkel kunnen escaleren, en dus enkel het gat wat ze voor zichzelf gegraven hebben nog wat verder kunnen uitdiepen, wordt nu weer eens door deze Pelosi aangetoond, en bespoedigt enkel de Amerikaanse neergang.
    En met hun economische ondergang verdampt ook hun militaire macht, of wat daar nog van over is.
    Die militaire macht wordt namelijk al dertig jaar lang uitgehold door een wapenindustrie die meer geïnteresseerd is in het vullen van de zakken van de aandeelhouders dan in het leveren van effectieve wapens.
    Wat de VS betreft kun je in principe gewoon een enorme zak popcorn kopen en gaan zitten toekijken hoe de hele zaak spectaculair in elkaar sodemietert.
    Tenzij je in west Europa woont, in welk geval je eigen land meegesleurd gaat worden in deze ineenstorting, omdat je medeburgers er voor gekozen hebben gewetenloze Amerikaanse lakeien aan de macht te brengen en te houden.
    In dat geval kun je beter in plaats van die enorme zak popcorn een survival uitrusting aanschaffen…

    Like

 4. Boike zegt:

  De Amerikaanse duivels, de Khazarse Maffia, is toch wel heel erg snugger. Nietwaar ???

  Na het grote succes van de Oekraïne oorlog, lokken ze nu een oorlog uit met China. De duivel wil dat de wereld een hel wordt. Nietwaar ???
  Dat lijkt me een heel goed idee. Amerika is supermachtig en heeft wereld hegemonie. China heeft toch geen schijn van kans. Nietwaar ???
  Amerika heeft 70 jaar geleden oorlog gevoerd tegen China over Korea. Dat was toch wel een heel groot succes. Nietwaar ???
  Ze hebben zo 60 jaar geleden ook oorlog gevoerd met Vietnam. Dat was toch ook zo’n groot succes. Nietwaar ???
  En de oorlog met Afghanistan was ook zo’n groot succes, vertrekken met de staart tussen de benen. Nietwaar ???
  Als Amerika oorlog gaat voeren met China is dat toch een fluitje van een cent. Nietwaar ???
  Dat militaire arsenaal van China stelt toch helemaal niks voor. Nietwaar ???
  Met Amerikaanse hoogmoed, branie, bravoure, overmoed, en leugenachtige propaganda, Daar win je de oorlog mee. Nietwaar ???
  Het wordt de oorlog van harakiri, harakiri, harakiri. Nietwaar ???

  Sancties, sancties, sancties tegen China is toch ook heel verstandig. Nietwaar ???
  Als China reageert met “geen export meer”, dan zit het hele Westen binnen de kortste keren zonder producten in de winkel en ook geen onderdelen meer. Nietwaar ???
  Tja, we hebben 40 à 50 jaar geleden onze economie geëxporteerd naar China, vanwege de goedkope lonen daar. En hier hebben we toen alles ontmanteld. Nietwaar ???
  En China heeft daar zoveel aan verdiend, dat ze het halve Westen opgekocht. Nietwaar ???

  Dus eh ….., wat nu ??? Gaan we een grote bek opzetten tegen China, of houden we ons maar liever wat gedeisd ???

  Ja, net wat u zegt. Het is de agenda 2030 van de “Nieuwe WereldOrde”.
  De toekomst is aan het duivelse “Globalisme”.
  Na “Ze Greet Riezet” zùlt gij niets meer hebben en daar zùlt gij gelukkig mee zijn.
  De Nieuwe WereldOrde is orde van chaos “Ordo ab Chao”.
  Het wordt 90% depopulatie door dodelijke vaccinaties.
  En dan komt de wederopbouw, “Build Back Better” of wordt het “Build Back Worse” ???
  Het devies luidt “Weg Met Ons”. De duivelt wil de absolute macht en alleenheerschappij over de aarde.
  Hij wil zijn als God. En de aarde wordt zijn hel !!!

  Geliked door 2 people

 5. saddy zegt:

  “”Voor Europa zou een economische oorlog aan twee fronten tegen Rusland en China gelijkstaan aan harakiri.””

  Laat dat nu precies de bedoeling zijn.

  Geliked door 1 persoon

 6. Svalbard zegt:

  We leven in wat de Bijbel de Eindtijd noemt. Wie een Bijbel heeft moet b.v. Matthéüs 24 er maar eens op na lezen. Behalve dat kunnen we er ook Ezéchiël 36 t/m 39 op na lezen.
  Wie aandachtig leest vindt in Ezéchiël 37 een beschrijving van de nasleep van de holocaust en het daarop volgende herstel van Israël als onafhankelijke natie.
  Lezen we verder in de hoofdstukken 38 en 39, dan zien we dat Israël vanuit het Noorden wordt aangevallen door een coalitie van meerdere volkeren, waaronder Rusland, Turkije en Iran.
  De legers van deze landen zullen worden vernietigd door rechtstreeks ingrijpen van God.
  Wanneer we nu eens gaan kijken naar Syrië, dan zijn daar nu reeds troepen aanwezig uit Rusland, Turkije en Iran! Deze landen hebben goede betrekkingen met elkaar, kort geleden hebben ze elkaar nog in Teheran ontmoet. Rusland gaat binnenkort een geavanceerde spionagesatelliet voor Iran lanceren, zodat Iran elke meter van Israël kan bespioneren.
  Alleen God kan in de toekomst kijken want Hij is niet aan ruimte en tijd gebonden. Hij openbaarde aan zijn profeten wat er in de toekomst zal gaan gebeuren.
  En ruim 25 eeuwen geleden werd dit op schrift gesteld. Het voorzegde herstel van Israël is inmiddels al geschiedenis. De oorlog die in Ezéchiël 38 en 39 wordt beschreven is een oorlog om roof te plegen, dus dat betekent dat Israël welvarend en rijk is en in redelijke veiligheid leeft. En kijk nu eens naar de situatie van dit moment. Er is vrede met Egypte en Jordanië, en daar zijn nu de Abraham accoorden met Bahrein de Verenigde Arabische Emiraten, Marocco en Soedan, en vermoedelijk binmenkort ook Saoedi Arabië. Ook zijn er enorme gasvelden voor de kust ontdekt. Israël is rijk en welvarend.
  Dit alles wetd duizenden jaren geleden al bekend gemaakt in de Bijbel, en we zien dit nu gebeuren.
  De oorlog tegen Oekraïne is in dit licht gezien niet meer dan het verschuiven van een pion op het schaakbord.

  Like

  • ronjaspers zegt:

   Svalbard.Wat ik niet begrijp is de 2e holocaust die momenteel plaatsvind in israel met die dodelijke corona vaccinazi,s.

   Like

   • Boike zegt:

    @ ronjaspers 5 augustus 2022 om 18:46

    De Khazarse Maffia, de nep-joden dus, hebben zich overal ingenesteld, ook in Israel. Zij hebben helemaal niets met de echte Joden, de Semieten.

    De Khazaren was een volk van rotzakken. Ze zijn als vossen. Ze verliezen wel hun haren, maar niet hun streken. Dat zit in hun genen. Het Jodendom interesseert ze geen ene bal. Ze hebben alleen oog voor hun eigen obsessies. Ze gebruiken en misbruiken de echte Joden en Israël om hun eigen doelen/obsessies te verwezelijken.

    De Khazaren hebben van oudsher weinig of geen gevoelens en kennen weinig of geen emoties. Ze hebben dus geen geweten, geen liefde, geen verantwoordelijkheid, geen angst, geen empathie, geen sympathie, geen noem maar op. Ze hebben wel obsessies. Hun obsessie is de absolute macht en heerschappij over de aarde voor hun duivel.

    De Khazaren zijn zeer waarschijnlijk de nakomelingen van de Nephilim, goden die zich met aardse vouwen hadden gelegd, dus sex hadden (Bijbel: Genesis 6:1-4). Babylonische kleitabletten vertellen hetzelfde, maar in meer detail. Vertaal het begrip “goden” met “buitenaardse wezens” (extraterrestrials) of “duivels” en het wordt duidelijk.

    Onderzoeker Zecharia Sitchin (1920-2010) heeft in deze baanbrekend werk verricht, dat thans op diverse universiteiten in de wereld navolging heeft en verder wordt bestudeerd.

    Een aanrader is ook het apocriefe bijbelboek “Henoch” (verkrijgbaar in Nederlandse vertaling).

    https://en.wikipedia.org/wiki/Ancient_astronauts

    https://nl.frwiki.wiki/wiki/Livre_d%27H%C3%A9noch

    https://www.afrikaiswoke.com/anunnaki-in-the-bible/

    Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Svalbard :
   “Dat Israël vanuit het Noorden wordt aangevallen door een coalitie van meerdere volkeren
   waaronder Rusland , Turkije en Iran ” .
   En dan : ” De legers van deze landen zullen worden vernietigd door rechtstreeks ingrijpen van God “.

   Ja hoor lekker logisch !
   Eerst gaan zitten wachten tot de pleuris uitbreekt en DÁN gaan we ingrijpen !
   God is net zo’n hufter als Rutte , eerst moet de pleuris uitbreken en dán gaan we kijken hoe we het op moeten lossen .
   Duizenden jaren is er niks “opgelost” door een denkbeeldig “fenomeen” .
   Nee , maar de vólgende keer , dan doet ie het écht hoor !
   Hoe kan iemand er zo’n infantiele denkwijze op na houden ?

   Praat over de feiten en meningen , man !
   Niet over dit soort hallucinante denkbeelden .
   Er zitten hier ook een heleboel nuchtere mensen , die helemaal niks moeten hebben van godsdienstwaanzin !
   Voor hén en mij is dit je reinste ergernis !
   Krijg jij bonuspunten voor in de hemel , als je dit soort waanzin blijft pluggen ?
   Gratis koffie voor onderweg ?

   Like

 7. Svalbard zegt:

  Die vaccinaties deugen volgens mij ook zeker niet, maar om dat een holocaust te noemen vind ik toch niet juist. Over de hele wereld zijn er wel aantoonbare problemen met bijwerkingen. Omdat dit vaccin eigenlijk geen vaccin is maar een gentherapie, heb ik al deze prikken niet gehaald. Er is bovendien teveel bangmakerij, en die dwang erachter bevalt mij ook niet. Ongeveer 4 maanden geleden ben ik wel verkouden geweest, en tijdens die verkoudheid verloor ik gedurende een paar dagen zowel reuk en smaak. Zoiets heb ik nog nooit eerder meegemaakt. Ik vermoed dan ook dat ik Covid-19 heb gehad, waarschijnlijk de Omicron variant.
  Toch was deze verkoudheid niet zwaar, ik ben in het verleden wel erger verkouden geweest, terwijl ik nu qua leeftijd in de risicogroep thuis hoor.
  Ik ken een aantal mensen in mijn omgeving, die volledig gevaccineerd en geboosterd zijn, maar toch Covid-19 hebben gehad.
  Ik, niet gevaccineerd, heb er weinig last van gehad. Dus ik vertrouw maar liever op mijn prima werkende immuunsysteem.
  Inmiddels gaan steeds meer landen weer open voor reizen zonder vaccinatiedwang. Begin juni was ik even in Noorwegen, alles was er open, geen gedoe met mondkapjes of QR codes.

  Like

  • ronjaspers zegt:

   Svalbard.Wereldwijd zijn er al miljoenen mensen gestorven door de corona vaccinazi,s.Ook hebben miljoenen mensen ernstig lichamelijk of neurologisch letsel opgelopen.Dat u verrtrouwd op u imuunsysteem was een verstandige en een gezonde keuze.

   Like

 8. Svalbard zegt:

  Nou Boike, ik weet niet waar je dat allemaal vandaan haalt, maar de waarheid is het in ieder geval niet.
  In de Bijbel wordt zeer nadrukkelijk gesteld dat God het volk van Israël in de Eindtijd weer terug zal voeren naar hun eigen land. Dit is wat er inmiddels gebeurd is en het gebeurt nog steeds. Wie beweert dat het nepjoden zijn, die spreekt het Woord van God tegen en die is dan niet in de waarheid, maar gelooft de leugen.
  Lees dus de Bijbel, en zie hoe al de profetieën in vervulling gaan, of reeds in vervulling zijn gegaan.
  Als je niet gelooft wat de Bijbel ons vertelt, dan is alles wat je dan wel denkt of gelooft op drijfzand gebouwd.

  Like

  • Harry zegt:

   Nou Svalbard , als je WÉL gelooft wat er in de bijbel staat dán is wat je denkt of gelooft op drijfzand gebouwd .
   2000 Jaar oude flauwekul , destijds verzonnen om het volk te knechten , hoe onnozel ben je dan dat je dat soort gelul nog steeds serieus neemt ?
   Iedere dag schrijdt de ontwikkeling voort , maar sommigen blijven halsstarrig vasthouden met hun prehistorische onzin !

   Like

  • Boike zegt:

   @ Svalbard 6 augustus 2022 om 09:07

   De Bijbel is zonder twijfel een heel belangrijk boekwerk. Ik wil zekerlijk niet beweren, dat er absolute leugens in de Bijbel staan. Maar “de waarheid, de hele waarheid en niets dan de waarheid” is iets anders.

   De canon van de bijbel is samengesteld op het Concillie van Nicea (325 AD). Het Romeinse Rijk was reeds ver over zijn hoogtepunt. Keizer Constantijn wilde met de erkenning van Christendom meer grip krijgen op het rijk. Tot zijn grote schrik ontdekte hij, dat het Christendom geen eenheid was, maar ruziende bisschoppen. Daarom riep hij het concilie bij elkaar met de opdracht een eenheid te bewerkstelligen.

   Het concilie van Nicea stond onder zware politieke druk. De bisschoppen begrepen dat het enerzijds een unieke kans was op erkenning. Anderzijds realiseerde zij zich, dat, als zij die eenheid niet konden realiseren, een nieuwe vervolging de concequentie zou zijn. Zij hebben er alles aan gedaan om de Romeinen vooral niet tegen de haren in te strijken. Bijbelteksten werden aangepast.

   Mevrouw Constantijn had feitelijk de broek aan en stelde haar eisen. Zo eiste zij onder andere, dat door het doopsel oude zonden zouden worden uitgewist. De bisschoppen stemden daarmee in.

   Er was een strijd gaande over de opvolging van Jezus; apostolisch versus desposyni (nazaten van Jezus). Uiteraard kozen de bisschoppen voor het apostolische.

   Er was ook strijd met de Gnostici, die er vanuit gingen, dat je God vooral in jezelf moest zoeken. De bisschoppen gingen uit van de filosofie, dat je God moest vinden door de kerk. Paulus had toch niet voor niets de geloofsdwang ingevoerd.

   Deze politieke druk heeft grote invloed gehad op de samenstelling van de canon van de bijbel. Alles wat de bisschoppen niet beviel werd als apocrief bestempeld en uitgebannen. En boeken, die het wel tot de canon brachten werden zo nodig wat bewerkt, gecensureerd dus.

   De apocriefe boeken werden lange tijd als verloren beschouwd. Maar gelukkig hebben we door een aantal vondsten (Qumran of Dode Zee rollen, de Naghammadi bibliotheek en diverse andere vondsten) weer de beschikking over een deel van die teksten. Hierdoor verkrijgen we een ander zicht op delen van Bijbelse teksten, die daardoor transparanter en begrijpelijker worden.

   Helaas beschikken we niet meer over de oorspronkelijke Bijbelteksten. De Bijbel is samengesteld uit de zogenaamde grondteksten. Dit is een verzameling van oude teksten uit de tweede tot de vierde eeuw, die inmiddels aan zware slijtage onderhevig zijn en in de bibliotheek van het Vaticaan worden bewaard. Niet alle grondteksten zijn compleet. Er moet nogal eens uit meerdere exemplaren gondtekst een bijbelboek worden samengesteld. Die exemplaren zijn jamerlijk niet altijd consistent. De gronteksten zijn dus niet de oorspronkelijke teksten, maar veelal een kopie van een kopie van een vertalingen van een kopie van het origineel.

   Wij weten tegenwoordig dat bij vertalen en overschrijven er heel veel fouten gemaakt kunnen worden en teksten volkomen de mist in kunnen gaan. Er zijn alleen al in het nederlands meer dan 300 verschillende vertalingen van de Bijbel in omloop, die vaak grote verschillen vertonen.

   De belangrijkste Nederlandse bijbelvertaling is de “Statenvertaling”. Deze dateert uit de 17e eeuw. De vertalers, die hieeraan werkten, dominees, vertaalden hoogdravend vanuit hun belevingswereld en moraliteit van toen. Maar het Nederlandse taaleigen uit de 17e eeuw en het oorspronkelijke taaleigen dekken elkaar niet altijd. Taal is ook levendig en woorden verkrijgen vaak een andere lading. In het hedendaags Nederlands zouden wij veel teksten heel anders vertalen. Het morele kompas van de 17e eeuw druipt vaak van de vertaling af. Dat zouden we tegenwoordig heel anders schrijven.

   Veel Bijbelse verhalen zijn eeuwen zoniet millennia mondeling overgeleverd. Wij weten tegenwoordig maar al te goed hoe in mondelinge overlevering verhalen veranderen. De kern van het verhaal kan gemakkelijk verloren gaan in de redundantie. En dat zeker, als de mensen het verhaal niet echt begrepen.

   De zogenaamde “vijf boeken van Mozes” zijn pas 500 jaar na Mozes op schrift gesteld. Wat zal er in die tussentijd aan de verhalen zijn geplust en gemind ??? In werkelijkheid gaat het niet om vijf, maar om acht, of mogelijk zelfs om 10 boeken. Die extra boeken zijn heel bewust buiten de officiële Bijbel gehouden. Ze bestaan nog wel in “duisternis”, maar zijn niet toegankelijk voor niet-leden.

   Wij leven tegen woordig in een tijdperk van auto’s, vliegtuigen, ruimtevaart, computers, telefoons en wat al niet. Dat geeft een heel andere kijk op bijvoorbeeld verhalen over engelen die uit de hemel vielen. Wat mensen destijds waarnemen, vertelden zij in terminologie die zij kenden. Een vliegende schoten werd een wiel. De Chinezen zagen een astroïde in zee vallen en noemden het een draak.

   Er zijn inderdaad aanwijzingen, dat bepaalde Bijbelse voorspelling momenteel uitkomen. Pas er echter wel voor op, dat de wens niet de vader van de gedachte wordt.

   Het laatste bijbelboek is zeer controversieëel. Er zijn Bijbel-deskundigen, die aanvoeren, dat het boek “Openbaringen” wel eens geschreven zou kunnen zijn onder invloed van geestverruimende middelen. Middelen, die mogelijk de blokkades van het paranomale (deels) opheffen.

   Al met al redenen te over, om de nodige voorzichtigheid te betrachten bij het lezen van Bijbelteksten. De letterlijke tekst komt vaak niet meer overeen, met, wat wij er tegenwoordig onder verstaan en wat er oorspronkelijk werd bedoeld.

   Accepteer niet alles, dat wordt voorgekauwd. Ga zelf op onderzoek uit. In bibliotheken is volop materiaal beschikbaar. Ook op Internet is veel info te vinden. Zij die zoeken zien de rode draad.

   Like

  • Boike zegt:

   @ Svalbard 6 augustus 2022 om 09:07

   De Khazaren zijn geen echte Joden. Het is een ander volk, een volk van grote rotzakken, dat zo’n 800 jaar geleden onder dwang van de Russische Tsaar tot het Jodendom is bekeerd. Daarom zijn het nep-Joden.

   Vossen verliezen wel hun haren, maar niet hun streken. Dat gaat dus ook op voor Khazaren. Die streken zitten in hun genen.

   Ze hebben eigenlijk niets met het echte Jodendom. Ze gebruiken en misbruiken alles wat Joods is voor hun eigen baten en belangen. Ze noemen zich niet voor niets Zionisten en geen Semieten.

   De rotzakken hebben zich overal in genesteld; het bankwezen, overheden, media, entertainment, maconnerie, en noem maar op. Zij bepalen momenteel wat er op de wereld gebeurd.

   Het volk stamt zeer waarschijnlijk af van buitenaardse wezens (ET’s) die zich, heel lang geleden, in de prehistorie, op aarde neerdaalden (uit de hemel vielen) en zich met aardse vouwen hebben gelegd, dus sex hadden.

   Ga zelf op onderzoek uit. Heel veel lezen en opzoeken. Dan ontdekt u vanzelf de rode draad.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s