Aan Johan Remkes

(Door: Jan Dijkgraaf)

Meneer Remkes,

Ik ben benieuwd. Vandaag treffen de boodschappenjongen van het kabinet en de boodschappenjongen van de boeren elkaar voor het eerst.

Sommigen zien de eerste als ‘onafhankelijk gespreksleider’. Ik zie u als VVD’er Johan Remkes. Sommigen zien de tweede als ‘LTO-voorzitter’. Ik zie hem als CDA’er Sjaak van der Tak.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Aan Johan Remkes

 1. Boike zegt:

  Als VVD-er Johan Remkes en CDA-er Sjaak van der Tak aan tafel gaan om de problematiek van de boeren op te lossen, kunnen de boeren ervan uitgaan, dat ze ruttig worden genaaid en verneukt.

  De uitkomst van de gesprekken zal duidelijk zijn. De leugenachtige CO2 plannen van D66 blijven overeind en de boeren zullen moeten accepteren, dat ze zich erbij neer moeten leggen. Hun argumenten van tafel worden geveegd.

  Het zijn immers de “hogere” belangen van het WEF die moeten prevaleren. De trein van “Ze Greet Riezet” dendert voort. Gij zùlt niets meer hebben en gij zùlt daat gelukkig mee zijn. De duivel wil het zo !!!

  Boeren, het is nu erop of eronder. Jullie hebben niets meer te verliezen. Trap die Sjaak er keihard uit en ga het zelf doen !!! Neem een voorbeeld aan de kerstrevolutie in Roemenië van 1989. Laat je niet door de kornuiten van de duivel verkrachten.

  Laat je tanden zien. Toon dat de boeren met beide benen stevig op de grond staan, geen knikkende knieën hebben, maar wel ballen en een ruggegraat en dat ze van wanten weten !!!

  Mobiliseer alles en iedereen. Ook de burgers, de vissers, de truckers, de studenten en en en en !!! Breng vrouwen en kinderen mee !!! Gooi het land plat !!! Hebben jullie al een opzwepende song ??? Kom met heel heel heel veel vlagvertoon. En vergeet de graffiti niet. Bezet het mediacentrum in Hilversum. Kom met wagens vol hooi en/of stro. Breng de hakselaar mee. En hang de tank gier achter de tractor. Laat de haagse schurken een poepje ruiken. En ontmasker de romeo’s !!! Lap de politieke correctheid maar aan de laarzen.

  Ga NIET om 5 uur naar huis !!! Het is jullie laatste kans !!! Er staat teveel op het spel !!! Blijf blijf blijf, tot de satanische schurken zijn opgepleurd.

  Geliked door 1 persoon

 2. karton zegt:

  Vandaag de verslaggeving betr. de “gesprekken” tussen Remkes en enkele Boeren-organisaties gevolgd. Zoals @ Boike, hierboven al suggereert : trap die Sjaak Tak d’ruit, die vent heult met de vijand, duidelijk te zien én horen, CDA-lid dus……….onbetrouwbaar tot op het bot.
  Hoorde als laatste nieuws dat de Boeren de grootste acties tot nu toe gaan voeren.
  Ik vind het een uitstekend plan, al sta ik in HÚN file , en al maken zij ´t land kapot, “kapotter als kapot” kan al niet meer en dát hebben Rutte c.s. al gedaan.
  Ik sta achter de Boeren en zal dat blijven doen !!
  Laten Rutte c.s. zich maar druk gaan maken voor de slachtoffers van de Toeslagenaffaire, voor de Groningse Gasslachtoffers en NL-jongeren die geen woning kunnen krijgen enz. enz.
  Dat hele Haagse zootje moet zich helemaal kapot schamen voor hetgeen zij tot nu toe hebben “gepresteerd”.

  Geliked door 2 people

 3. Ravian zegt:

  Hoog “klimaattafel” gehalte.
  Show voor de bühne dus, om het publieke support voor de boeren mee te ondergraven.
  Trap er niet in…

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s