ER KOMT MAAR GEEN EINDE AAN…

Asielzoekers – 2022

(Door: “Driek”)

En er komt maar geen einde aan die eindeloze stroom van lieden uit islamitische contreien die in ons klein benauwde landje komen profiteren van onze royale voorzieningen. In werkelijkheid zijn die veeleisende profiteurs op de vlucht voor een oorlog die geen enkel gevaar voor ze heeft. Op een enkele vrouw na is het opvallend dat het allemaal gezonde jonge mannen zijn. Blijven die vrouwen achter in dat levensgevaarlijke oorlogsgebied?

Die mohammedanen zijn nu al jaren bezig met het vluchten voor een zelf gecreëerde oorlog. Zo hebben al die volgelingen van de profeet een argument om uit de ruif van het welvoorziene rijke Nederland te profiteren. We hebben nu ruim een miljoen van die klaplopers opgevangen, maar eens moet het toch ophouden? Ze hebben een religie en levenswijze die totaal niet strookt met onze zeden en gewoonten.

Saoedi-Arabië – 2022

Doch wij hebben een minister-president die de ongebreidelde stroom gelukszoekers met open armen ontvangt. Hoort zegt het voort is het credo van onze regering. Ik twijfel soms aan het verstand van staatssecretaris Asiel en Migratie, Eric van der Burg (1965), die het maar heeft over de schande, omdat die asielzoekers een nachtje op de grond moeten slapen. Ik zoude zeggen, meneer Van der Burg, lees eens een boek over de islam.* Gebruik uw denkvermogen en uw voorwereldlijke blik eens om de geschiedenis der islam te bestuderen. Misschien gaat er bij u eindelijk eens een lampje branden, want u laat vernietigende en destructieve krachten Nederland binnen. Het is nu echt de hoogste tijd om een andere koers te varen.

U bent voor die asieleisers de Barmhartige Samaritaan, maar u stort het Nederlandse volk in de armoe. Het denkniveau van de burger wordt volledig verstrikt door de problemen met al die gelukszoekers. En dan heeft Nederland nog te kampen met het Corona-virus, Marburg-virus, Apen-virus, Omicron-virus, woningcrisis, stikstofcrisis, het gedachtegoed van Barbara Baarsma en ander misselijkmakend ongerief.

U weet niet wat u allemaal aanricht met het binnenhalen van al die ongeschoolde lieden die nooit en te nimmer een slag werk zullen verrichten. Straatterreur, burgers overvallen, geweld en intimidatie zijn wel de meest kenmerkende eigenschappen van die gelukszoekers. Binnen afzienbare tijd is Nederland verworden tot een verpauperd land, waar slechts een enkele molen en boerderij doen herinneren aan de jaren van weleer.

De Tweede Wereldoorlog was voor de Nederlandse bevolking een ware verschrikking. De burgers leefden in een voortdurende onderdrukking. Wij waren tot onze nek begraven in een erbarmelijke toestand, wachtend op de laatste scheppen zand om ons te bedelven. Mijn gedachten gaan vaak uit naar de naoorlogse jaren, de jaren van wederopbouw. De Nederlandse burgers waren toen verbeten bezig Nederland te doen herrijzen uit het verderfelijke moeras van oorlog en rampspoed.

Edoch, meneer Van der Burg, u bent ruim twintig jaar na het beëindigen der Tweede Wereldoorlog geboren. U weet helemaal niets van die afgrijselijke Hongerwinter. De alles verpletterende stap der Duitse bezetting heeft u niet gehoord. Van oorlogsvluchtelingen en burgers die toen uit gebombardeerd waren en geen dak meer boven hun hoofd hadden, is ver voor uw tijd.

De nijpende woningnood die heden ten dage menig burger doodongelukkig maakt, de ellende waarmee u het Nederlandse volk opzadelt door het ongebreidelde binnenhalen van al die zogenaamde vluchtelingen, is meer dan schandalig. Ik hoop dat u nog eens tot bezinning komt.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Islamisten en naïvisten” – Een aanklacht *
Karen Jespersen & Ralf Pittelkow
Uitgeverij Nieuw Amsterdam
Met een voorwoord van Afshin Ellian

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

(PS: © 2022. Niets uit bovenstaand artikel mag worden gebruikt of gewijzigd op andere blogs/sites zonder de nadrukkelijke toestemming van de webmaster!)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

34 reacties op ER KOMT MAAR GEEN EINDE AAN…

 1. Willem zegt:

  Nog een 30 jaar en dan leven we in Nederstan onder de sharia en dan is het plaatje uit Saoedi-Arabie 2022, Nederstan 2052.

  Geliked door 2 people

 2. Steven zegt:

  Die van der Burg voert alleen het script Coudenhove-Kalergi plan uit… niks meer en niks minder! Misselijk kereltje!

  Geliked door 3 people

  • Julia zegt:

   Steven Helemaal mee eens. De grootste mislukkeling voert hier het asielbeleid maar ja dergelijke idioten kun je uiteraard gebruiken om het Coudenhove-Kalergi plan uit te voeren. In 2017 kwam Van der Burg in het nieuws door zijn opmerking “hoe meer asielzoekers, hoe beter!” Over Amsterdammers die dat niet bevalt, zei Van der Burg: “In een eerste reflex zou je zeggen: als het je niet bevalt, pak een vliegtuig, of rijd met bus 114 de roomblanke provincie in.” Dat is Van der Burg ik zou zeggen zet dit stuk ellende op een vliegtuig maar wel graag met een enkele reis naar het eeuwige.

   Geliked door 3 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   v.d.Burg, prottoype van een laffe landverrader/volksverlakker.

   Like

 3. vangie1206j zegt:

  Geachte Driek, uw laatste zin ik hoop dat u nog eens tot bezinning komt (ALS) dan is het denk ik al te laat.
  En wat u schreef is oh zo waar.

  Geliked door 2 people

 4. casparfrans zegt:

  Hier valt niets aan toe te voegen. Elk normaal denkende Hollander moet toch begrijpen, dat de vluchtelingenstroom moet stoppen. Dit gaat met dodelijke zekerheid eindigen in een burgeroorlog.

  Geliked door 2 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   Casparfrans, die burgeroorlog komt er niet, nu niet, nooit niet. Waarom niet? Omdat de eerste de beste die deze burgeroorlog organiseert, door de zittende macht genadeloos zal worden neergesabeld en met behulp van de inmiddels gelijkgeschakelde rechterlijke macht tot draconische straf zal worden veroordeeld als afschrikwekkend voorbeeld voor de rest.
   De regering en de rest van de politiek, vreest het volk, daarom mag niemand in nederland een wapen dragen, alleen zwaar gecontroleerd en dat bij hoge uitzondering
   De regering vreest zelfs haar eigen beveiligers. Wat de vluchtelingenstroom betreft heeft de regering al volledig duidelijk laten blijken niet van zins te zijn de vluchtelingenstroom te stoppen. Het doel is bijna bereikt. Nederland volledig naar de bliksem, zowel sociaal als economisch, alle boerengronden opgekocht door de staat en dan kan de grote reset van het WEF beginnen. Rutte zal wel een hoge functie daarin krijgen omdat hij zo zij best heeft gedaan om het nazistisch gedachtengoed van Schwap, zo goed mogelijk uit te voeren.

   Geliked door 2 people

   • BosscheBol zegt:

    100% mee eens. Kleine toevoeging:
    De eerste de beste die deze burgeroorlog organiseert, zal door de gelijkgeschakelde media voor crimineel worden uitgemaakt. Hij is een spion van Putin en wil het drinkwater vergiftigen. Het publiek staat erbij te juichen als de dictatuur hem vernietigd. Heil rutte!

    Like

 5. Eppo zegt:

  Ik keek vanmiddag uit mijn raam op het sportveldje werd ook weer gedeald .
  Uiteraard Murken meuk ff op het scooter brengen.
  Laat maar naar de tyfus gaan dit Land ik steek er geen klauw voor uit meer.
  Doen ze voor Jou ook niet.

  Geliked door 5 people

 6. Yvonne zegt:

  Dat asielzoekers buiten slapen willen ze zelf, ze willen niet met de bus ergens anders heen worden gebracht en over de woningnood het is te gek voor woorden, toevallig was hier bij mij een meneer om te helpen met mijn tablet en hij bleek in de gemeente raad te zitten, ik zei ze laten mij in een rijtjeshuis wonen en ik ben van de trap gevallen ik wil al jaren naar een appartement al voor mijn val die ik gelukkig overleeft heb maar Helaas hij kan ook geen appartement voor me regelen Ivan Trump is ook overleden door een val van de trap

  Like

 7. ronjaspers zegt:

  Mocht iemand van jullie op het punt staan om halal onthoofd te worden adviseer ik om een middel te gebruiken op u nek en hals om eventuele infecties,ontstekingen en irritaties te voorkomen.Geen dank.

  Geliked door 2 people

 8. Rico zegt:

  Het zijn geen ook geen vluchtelingen.
  Het is een leger wat binnenkomt klaar om ons af te maken en Europa over te nemen.

  Geliked door 5 people

 9. R Thomasson zegt:

  Ik heb het boek “Islamisten en Naivisten” van het Deense echtpaar journalisten Karen Jespersen & Ralf Pittelkow gelezen. In die tijd waren er ook integere journalisten i.p.v. de Hoer’nalisten anno nu (P. van Houwelingen). Wij hadden toen een kabinet i.p.v. een Schwabinet. COVID-19 veroorzaakte veel schade, maar had ook een lichtpunt. Merendeel v.d. boosaardige leugens dreef als stront bovenwater. De leugens hebben niet enkel betrekking op de afkomst van COVID-19 als in het lab gecreëerde virus (i.p.v. vleermuizenverhalen), maar ook over de toedachten. Hetzelfde geldt ook voor het mysterie rond de zwermen asielzoekers die NL en de rest van Europa overspoelen. De Hoer’nalisten van de Leugenpresse brengen ons leugens afkomstig uit dezelfde bronnen. Bijv. dat “asielzoekers een vluchtelingen” betalen zo’n 15.000 Euro p.p. aan mensensmokkelaars voor de overtocht. Mooi verhaal. Maar kan iemand vertellen hoe mensen van wie + 70% is analfabeet, en behorend tot de laagste klasse hebben 15.000 Euro voor de overtocht? Hoe komen ze aan het geld? Stel dat mensen wonend op het ‘dak van Nederland’: Holwerd, Dokkum, Anjum, Moddergat of Lauwersoog moeten bliksemsnel Nederland verlaten, en vluchten naar Denemarken of Engeland. Hoeveel mensen zouden daar per direct 15.000 Euro p.p. hebben, om aan een mensensmokkelaar te betalen? Later hebben wij gehoord dat de “Syrische vluchtelingen” komen helemaal niet uit Syrië, maar zaten jaren in vluchtelingenkampen in Libanon of Turkije. Wie gaf ze het geld? Waarom zijn er zo weinig christenen onder de vluchtelingen, terwijl zij zijn het meest bedreigd? Waarom is het merendeel van deze gajes jonge mannen en geen vrouwen? Of vrouwen met kinderen? Bij aankomst in Lesbos, hadden ze allemaal nieuwe zwemvesten aan, die ze als drek op het strand gooiden. Mensen die dure zwemvesten kopen, gooien ze niet zomaar weg. Maar wij weten nu dat deze mensen zijn geen vluchtelingen, maar TROJANEN. Zij worden MET OPZET naar Europa geïmporteerd door dezelfde geldvampiers die opdracht gaven COVID-19 te ontwikkelen. Nu worden onze boeren bruut aangevallen omdat zij “te veel stikstof en CO2 produceren”. De ware doel is deze mensen VAN HUN LAND EN VEEL TE BEROVEN. Alles hoort tot een zorgvuldig samengestelde AGENDA die is bedoeld om een selectieve genocide op Europese bodem te plegen. De duistere superrijke 666-BEESTEN krijgen ondersteuning van onze politieke leiders en de EU. Ieder van deze identiteiten heeft zijn taak. COVID-19 en de vaccins zijn de nieuwe moderne varianten van de nazi Aktion T4, bedoeld om lijsten van onproductieve populatie te schonen: ouderen, gehandicapten en zieken. Magere Hein krijgt onverwachts een helpende hand. De ouderen zijn helemaal interessant omdat men kan hun pensioengeld in eigen zak steken. Sommige gigantische investeringsmaatschappijen weten wel raad mee. De zgn. “vluchtelingen en asielzoekers” zijn de aanstormend jonge Jihadistisch talent, ISIS-style, die moet zorgen dat Nederland en andere Europese landen worden met de harde hand ontvolkt. De Derde-Wereld gajes hebben dezelfde taak als de Oekraïners bij de nazi’s als hulpje bij massamoorden.

  Geliked door 3 people

 10. Gerrit zegt:

  Ik moet op de fiets naar de tandarts en de behandeling betalen. Deze mensen komen met de taxi (die blijft wachten tot ze klaar zijn) en hoeven niets te betalen.

  Geliked door 3 people

 11. delamontagne zegt:

  “…………is het opvallend dat het allemaal gezonde jonge mannen zijn……….”

  Zo las ik vanmorgen bij de EW een reactie:”Stoppen met massale immigratie. Het is een bevolkingsdruk probleem. Ik woon in de omgeving van een asielzoekercentrum.
  BIZAR HOEVEEL DONKERE HELE JONGEMANNEN, BIJNA JONGENS JE ZIET.
  Een paar jaar geleden was dat niet zo. Het lijkt wel een kinderopvang gebeuren voor buitenlanders.
  Ze hebben allemaal een mobiel;

  Mobieltjes van de laatste generatie die tot euro 3000.- kosten, dat is wat die ( clandestine ) Algerijnen ( sielige refugies..! ) bij zich hebben.

  Jonge vrouwen zie je niet. Of ze zijn er niet, of ze moeten in het kamp blijven. Wat schieten wij als samenleving in vredesnaam op met deze mensen? En maar vriendelijk tegen ze doen. Want anders ben je natuurlijk een racist.

  ………die het maar heeft over de schande, omdat die asielzoekers een nachtje op de grond moeten slapen………
  En in NL maar praten over hoe erg ’t is dat ze ’n nachtje buiten meoten slapen.
  En dat bij de zomerse temperaturen, ook in NL nu naar ik meen. ! ! !
  Meneer Burg, die het maar heeft over de schande, omdat die asielzoekers een nachtje op de grond moeten slapen.
  / / / /
  In de doorgangs route in Algerije gaat ’t er anders aan toe`.
  Algerije heeft vanaf begin 2022 tot nu toe 14000 “asieligerts” de grens in ’t zuiden Naar Niger gebracht.
  Ondanks de protesten van “Artsen zonder grenzen” gaan de deportaties gewoon door, Algerije is doof voor de protesten..
  De vluchtelingen worden naar de grens met Niger gebracht en daar achtergelaten in de woestijn, zonder voedsel of wat dan ook.
  (( WAT ‘N VERSCHIL MET NL, WAAR DE GOEDGEMEENTE AL IN OPSTAND KOMT ALS ZE ‘N NACHTJE BUITEN MOETEN SLAPEN ))


  n près de six mois, l’Algérie a déjà refoulé, vers sa frontière avec le Niger, au sud, plus de 14 000 exilés. Parmi eux figurent des personnes “souffrant d’importants traumatismes” physiques et mentaux et des “femmes victimes de viols”, affirme Médecins sans frontières (MSF).

  Malgré les dénonciations régulières des associations, l’Algérie fait la sourde oreille. Cette année encore, de janvier à mai 2022, 14 196 migrants ont été refoulés du pays vers le Niger. Ces exilés ont été abandonnés à la frontière, en plein désert, au lieu-dit “Point Zéro” qui se situe à 15 km de la petite ville nigérienne d’Assamaka.

  Geliked door 3 people

  • Olie bol zegt:

   Het EU verdrag is er nog steeds, elk lidstaat heeft hier voor getekend.
   Voor het jaar 2050. Komen er 25 miljoen mensen binnen in Europa wij vluchten uit Nederland 1,5 miljoen oudere Nederlanders zijn al vertrokken, als deze generatie straks dood zijn, hebben hun kinderen kleinkinderen de grootste problemen.

   Geliked door 1 persoon

   • BigLJohn zegt:

    Olie bol; daarom is het in Afrika ook zo’n bende. Afrikanen zetten massa’s kinderen op de wereld en kunnen er niet voor zorgen, ook voor zichzelf niet. Het is een smerige gedachte van ze om eerst de kinderen naar Europa te sturen om daarna met de hele familie er achteraan te gaan. Ook schijnt de BV Nederland in het buitenland reclame te maken voor immigratie naar Nederland. Voor mij zijn die figuren geen immigranten, maar gevaarlijke indringers !

    Geliked door 2 people

   • Olie bol zegt:

    Uw verhaal klopt als een zwerende vinger een mooi weekend

    Geliked door 1 persoon

   • scherpschutter1943 zegt:

    Onze regering in NL is voor de eigen bevolking gevaarlijker dan Poetin voor de Ukraine

    Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Nog 2 jaar wachten en er is een “nieuw Utrecht”bijgekomen……..

    Geliked door 1 persoon

   • Olie bol zegt:

    Ik was Adam al ontvlucht

    Like

   • Olie bol zegt:

    BigLJohn Like 👍👍👍👍

    Geliked door 1 persoon

   • Harry zegt:

    Inderdaad Big John .
    Ik heb er gewerkt , en dus gezien hoe dat gaat .
    Die zwarten doen hun best om een onnozel zwart mokkel te strikken .
    Stelen het een en ander en geven dat als cadeautjes aan die meiden .
    Die zijn zo stom om te denken , dat ze nu echt een aardige man hebben getroffen , op één of andere manier kunnen die zwarten tamelijk goed slijmen , maar als die meid dan na enige tijd drachtig wordt , dan rotten ze op , want ze willen geen verplichtingen !
    De baby komt ter wereld , wordt bij een of ander familielid gedropt , en ze gaat op zoek naar de volgende “weldoener”.
    Het enige verstand bij die kerels , zit in het uiteinde van hun zwarte snikkel !

    Geliked door 2 people

   • delamontagne zegt:

    Ik heb ook ’n heel sterk [ bruin ] vermoeden dat jij goed weet hoe die Arabs over de zwarten denken en hen behandelen.
    Ik had ’n foto willen plaatsen van zo’n AZC in Algerije. [ kon die niet meer terugvinden..]
    AZC, hoe ironisch, je bescheurt je als je die lieflijke opvang in NL ziet en bedenkt dat zo’n achterlijke Burg die NL vol wil plompen met nog meer…….enfin.
    De foto die ik als vergelijking had willen zetten, was ’n AZC in Algerie.
    Daarop zag je die jonge kerels berustend in lange rijen op de grond zitten, op de achtergrond de Algerijnse Gendarmerie, knuppel in de hand [ voor als er “iets” gebeurt ] en dan mogen de z.g.n. migranten ’n kop voer komen halen, om beurt.
    (( in NL zijn ze dus beschaamd dat die “verrijkers” in de open lucht moeten slapen, wat ’n zielige bedoeling. ))
    grts

    Geliked door 1 persoon

 12. R Thomasson zegt:

  Zij zijn geen vluchtelingen en geen asielzoekers. Zij zijn HUURLINGEN of liever gezegd contractanten van de globalistische elitaire geldvampiers. Deze duistere entiteiten zijn de moderne versie van het 666-BEEST uit de Openbaring van Johannes. Europa wordt gebruikt als een verzamelplaats voor het Jihad-leger. De Allah Brigades hebben dezelfde taak als de ISIS en Al Nusra eenheden in Syrië en Irak, of de Azov Bataljon in Marjoepol, Odessa en de Dombas. Een bekende stokoude geldmaniak financiert hun komst naar Europa, wetend dat de rest wordt betaald door belastinggeld van SLACHTOFFERS in spe. Dus, WIJ! Onze politieke leiders hebben niet het lef, of de politieke wil tegen hun elite bazen op te komen. Zij vertrouwen erop dat hun gelobalistische ‘Godfathers’ zouden hen helpen op tijd te vluchten. De volgende video geeft goede uitleg over de huidige situatie https://www.youtube.com/watch?v=V8y7_pVX30E&t=22s Er is niemand anders die daar een einde kan maken behalve wij …de toekomstige slachtoffers.

  Geliked door 1 persoon

 13. Ravian zegt:

  Dit zijn kolonisten, en ze komen hier enkel naar toe om te profiteren van hetgeen wij opgebouwd hebben, om onze eigendommen te stelen, om onze vrouwen en kinderen te misbruiken, en om ons hun achterlijke ideologie en cultuur op te dringen.
  Het zijn dus gewoon onze vijanden, dus laten we ze ook als zodanig behandelen.
  En voor de collaborateurs die deze invasie faciliteren geld hetzelfde, ook dat zijn onze vijanden, en ook die moeten we als zodanig behandelen.
  Tijd dat de handschoentjes eens uit gaan…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s