“Vaccin” . . .

Als het vaccin zo fantastisch was… dan zou het eerst aan de rijken en machtigen zijn gegeven…

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op “Vaccin” . . .

 1. ronjaspers zegt:

  Omdat de rijken en de machtigen op deze aarde weten dat de zogenaamde corona vaccinazi,s dodelijk zijn.De depopulatie (genocide) agenda 21 en 2030 uit de NWO agenda (great reset)

  Geliked door 1 persoon

 2. Julia zegt:

  Die kijken wel uit de rijken willen uiteraard zolang mogelijk van hun kapitaal en feesten genieten. https://www.ninefornews.nl/professor-overheidsexperiment-toont-link-aan-tussen-oversterfte-en-coronavaccins/ Daarbij mag men wel zeer wantrouwend zijn tegen hetgeen wat Pfizer produceert als middel om de bevolking te reduceren. https://www.ninefornews.nl/coronapil-van-pfizer-is-een-van-de-giftigste-medicijnen-die-we-hebben/ Nog zo een ellendige WEF dictator in actie https://www.ninefornews.nl/kijk-hypocriete-trudeau-gespot-zonder-mondkapje-na-vlucht-met-privejet/ Hopen op de dag van rechtvaardiging en al die smeerlappen die miljoenen mensen hebben onderdrukt keihard worden afgestraft. Wie is nog niet klaar met de tirannie en dictatuur.

  Geliked door 1 persoon

 3. droevige mof zegt:

  De vraag is wat er in de vaccins zat en zit. We weten nu dat het meer of zelfs niets bevat van wat er op de bijsluiters staat. Er zijn berichten van “afvalligen” uit de vaccinatiecentra dat hele partijen vaccins slechts placebo’s zijn, d.w.z. volledig ineffectieve stoffen.
  Het is opvallend dat politieagenten, brandweerlieden en militairen momenteel weinig ziek zijn in vergelijking met andere beroepsgroepen, terwijl andere gevaccineerden “Omicron” of long covid of andere diagnoses hebben van wat maar één naam heeft: Vaccinschade.
  De zaak zal binnen niet al te lange tijd worden opgehelderd.

  Geliked door 1 persoon

 4. Christiane zegt:

  Ja natuurlijk! Nagel, kop! Dat ik daar zelf niet op gekomen ben.
  Stel, stel dat het “virus” inderdaad zo levensbedreigend was had het klootjesvolk nooit van zijn leven een werkend vaccin gekregen. Dan had de NWO en het WEF geen moeite hoeven te doen en waren we op natuurlijke wijze allemaal het hoekje om gegaan. Dan hadden ze ook dit hele circus niet hoeven op te tuigen om de wereld te overhalen zich in te laten spuiten.
  Als dit “virus” zo dodelijk was geweest hadden de elites zich al maanden van tevoren laten inenten en de wereld in alle rust laten sterven om daarna zelf de hele aarde te beërven.
  Maar dit “stel” en “als” werken niet zoals verwacht. Kinkje in de kabel? Paniek in de tent? Nu worden alle maatregelen vijf jaar vooruitgeschoven. Van 2020-2030 naar 2020-2025.
  In dit nu gecomprimeerde programma kan het niet anders of er worden grote fouten gemaakt, zetten overgeslagen, resultaten niet afgewacht en daardoor into the blind nieuwe stappen gezet.
  Nee, het is nog niet zeker dat hun plannetjes zullen lukken. Alhoewel ze daar hun uiterste best voor doen. Zie Rutte.

  Geliked door 1 persoon

 5. Barbara Marquart Scholtz zegt:

  Christiane. Wat een geweldig goede reactie van u!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s