Veel mensen trekken het niet meer en minister Kaag “zwijgt, droomt over Libanon en laat de Nederlanders stikken”

(Door: Robin de Boer)

Terwijl veel Nederlanders het zwaar hebben, vraag minister van Financiën Sigrid Kaag op Twitter aandacht voor Beirut. “Twee jaar sinds de verwoestende explosie in Beirut. Het verlies is nog steeds groot voor velen. Ik ken de inwoners als weerbaar en vrijgevig. Het is daarom dat ik hoop dat Beirut toch weer zal herrijzen,” twittert ze.

De tweet komt haar op veel kritiek te staan. “Ze laat weer eens van zich horen. Zou fijner zijn als ze ook iets als Minister van Financiën aan de problemen in ons land gaat doen en een doelgericht beleid laat zien,” stelt sportverslaggever Jack van Gelder.

Voormalig gemeenteraadslid in Rotterdam Duygu Yildirim (PvdA) voegt hieraan toe: “Met de ene crisis na de andere in ons land mis ook ik de interne blik van Kaag. Wat heeft ze voor Nederland gedaan? Geen idee.”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Veel mensen trekken het niet meer en minister Kaag “zwijgt, droomt over Libanon en laat de Nederlanders stikken”

 1. J.v.d.Heijden zegt:

  Vorige topic aanklikken gaat niet goed!
  Reacties plaatsen onmogelijk.
  Remkes hoort in het bejaardentehuis.!!

  Like

 2. Léon van Duren zegt:

  T.a.v: De AIVD ,Het NCTV, De MIVD,de politie en andere eventuele moedige overheidsinstanties!!

  Waarom staan er minimaal 100.000 raketten in Libanon gericht op Israël!!
  Is de pharma maffia terroristenvereerster Sigrid K. op de hoogte van de feiten!!

  De Hezbollah is indirect de baas in Libanon!! Is de pharma vaccinazi terroristenvereerster Sigrid K. op de hoogte van de destructieve plannen van de terroristische Hezbollah??

  Geliked door 1 persoon

 3. Yvonne zegt:

  alles voor Beirut, natuurlijk eerst alles naar de halve wereld en ergens helemaal onderaan de lijst komen wij aan de beurt, walgelijk, makkelijk geld van de belasting betaler uitdelen ga dan naar Beirut als je ze zo goed kent en ze vrijgevig zijn, wie weet heeft iemand een villa daar met zwembad voor je, onbeperkt eten, feesten enz, die man van haar komt toch ook uit dat gebied?

  Like

 4. Dr. Heinz zegt:

  PLO Kaag DDR66, heeft en zal nooit opkomen voor Nederland en haar inwoners!!!
  Dat heeft het verleden en het heden wel bewezen, dus weg met die PLO Kaag DDR66!!

  Like

 5. Boike zegt:

  Waar het hart vol vanm is, daar loopt de mond van over.

  Hare hooghartigheid, Siegriet Kaag, het hooghartige wijf van Anis Al-Qaq, heeft haar hart, of wat daarvoor door moet gaan, aan de Palestijnen gegeven.

  Het hooghartige gender doneert de Palestijnse terroristen rijkelijk met ons belastinggeld. Soort zoekt soort, zullen we maar zeggen.

  In de visie van het gender is Nederland zo onbeduidend. Die ziellugge Palestijnen strijden voor een levensdoel. Dat moet dus ruimhartig gesteund worden, vindt het hooghartige gender.

  Like

 6. Julia zegt:

  Niet alleen de boeren wordt de nek omgedraaid wat te denken van alle burgers https://www.telegraaf.nl/financieel/1477190019/modelcontract-gezin-naar-5000-euro-per-jaar-veel-klanten-wacht-fors-bijbetalen-voor-energie Niet alleen de boeren moeten nu keihard actie voeren wat te denken van alle mensen die de dupe worden van o.a. de torenhoge energierekening en hoge voedselprijzen. https://www.telegraaf.nl/nieuws/1739554076/farmers-defence-force-dreigt-na-boerenoverleg-maak-je-op-voor-hardste-acties-ooit Terecht wat te denken van alle transporteurs, havenarbeiders en vooral miljoenen gedupeerde Nederlanders? Hoe lang pikken wij dit nog het loopt nu werkelijk de spuigaten uit of blijven we nu nog genieten zittend op de bank van een biertje en een bitterbal dat zeer binnenkort niet meer mogelijk is.

  Like

 7. R Thomasson zegt:

  @Dr. Heinz. Natuurlijk zal de Kaagedis nooit opkomen voor Nederland en haar inwoners. Waarom zou ze? Zij is moslima en is getrouwd met een Arabier. Haar loyaliteit ligt bij haar “eigen volk” in het Midden Oosten- niet hier. Zij is in de Nederlandse politiek gekomen, dankzij een verraderlijke partij die buitenlandse belangen dient. Stom zijn de mensen die nog steeds op deze gevaarlijke partij stemmen.

  Like

 8. Ravian zegt:

  Laten we wel wezen, voor deze land verradende palestijnenhoer is het Nederlandse volk enkel een melkkoe om de verspreiding van de islam mee te financieren.
  Tondeuse tijd dus, en daarna een pek en veren badje, voordat we haar zo hard het land uit trappen dat ze pas in haar geliefde Beiroet de grond weer raakt.

  Like

 9. Hovawart zegt:

  Een Palestijnse woestijnideologie uitdragen in een Hollandse polder, het slootwaterpeil daalt al aardig en het aantal Saharabewoners stijgt……alles gaat volgens plan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s