Alice Weidel (AfD): “De Duitse regering werkt tegen de burgers”

(Door: Alice Weidel – Vertaling: E.J. Bron)

Er ligt een week met enkele interessante peilingen achter ons. En ze maken allemaal duidelijk dat de Duitse regering niet voor, maar tegen het volk werkt. Zo spreekt bijvoorbeeld 80% van het volk zich uit voor een looptijdverlenging van de nog actieve kerncentrales. Ook wat betreft Nord Stream 2 kantelt de mening: het aandeel van diegenen die oproepen tot een inbedrijfstelling van de gaspijpleiding is inmiddels tot 40% toegenomen.

Beide zijn standpunten, die alleen de AfD vertegenwoordigt. Wij eisen een looptijdverlenging van de drie resterende kerncentrales, bovendien beschouwen we kernenergie als energie van de toekomst. Derhalve zou er geïnvesteerd moeten worden in onderzoek en ontwikkeling van kernenergie, terwijl de drie vorig jaar al stilgelegde kerncentrales weer aan het net moeten. Ook wat betreft Nord Stream 2 hebben wij een duidelijke mening: sancties, die uitsluitend onszelf schaden, moeten ingetrokken worden en Nord Stream 2 moet aan het net. Dat vooral de Groenen geen idee hebben van hetgeen ze besluiten, verduidelijkte Racarda Lang vorige week. Volgens haar zou Duitsland “geen stroomprobleem hebben, maar een warmteprobleem”.

En daarom is het niet verwonderlijk dat de AfD steeds meer instemming krijgt. Stegen we vorige week in een INSA-peiling al naar 12%, Infratest Dimap zet ons op dit moment op 13%. En dat is nog lang niet het einde van de vlaggenmast. De AfD is de enige partij die zich voor de burgers inzet. Zeker is: wanneer men onze waarschuwingen niet geïgnoreerd zou hebben, dan zouden we nu niet voor een onzekere winter staan.

Bron:
facebook.com
Door: Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Alice Weidel (AfD): “De Duitse regering werkt tegen de burgers”

 1. Boike zegt:

  De Nederlandse regering doet niet anders. De schurken in het Kabinet Rutte-4 werken tegen de de Nederlandse burgers. De mietjes in het parlement laten het gebeuren. En de domme Wokes zijn in een hypnotische slaap gesust.

  Het Kabinet Rutte wil in opdracht van het duivelse WEF en de Nieuwe WereldOrde de boeren van hun boerderij afhelpen.

  Maar de Nederlandse boeren hebben de ballen en de ruggegraat om tegen het duivelse beleid van de regering Rutte te rebelleren met akties.

  Zij halen dus wel de hete kooltjes voor ons uit het vuur.

  Bij de MSM druipt de antipropaganda er vanaf. De boeren worden verraden door de BBB. En PVV en FDP laten niet veel van zich horen.

  Hoe zit het met onze steun aan de boeren ???

  Geliked door 2 people

 2. Wim Vreeswijk zegt:

  Duitsland vecht tegen zichzelf en pleegt hierdoor feitelijk zelfmoord.

  Geliked door 1 persoon

 3. Meine zegt:

  Een overheid moet dienstbaar zijn naar haar burgers. Helaas is het nu zo dat alle burgers dienstbaar moeten zijn naar een “overheid”..

  Zo is het dus nooit bedoelt, het gaat nu terug naar feodaal, zoals in de middeleeuwen.

  Geliked door 4 people

 4. droevige mof zegt:

  13% AfD, dat is de vaste bovengrens. Wat verder gaat dan dat, moeten we helaas elektronisch
  corrigeren. Alice Weigel is een van de intelligentste mensen die ooit in de Duitse Bundestag zijn gekomen. Zij weet precies wie in Duitsland de macht heeft en gaat daarom nooit buiten het haar toegewezen indianenreservaat. In de herfst zal het ongemakkelijk worden in Duitsland, de rood-groene regering zal de desintegratie van het illusionaire Merkel-systeem moeten orkestreren. De energietransitie “Energiewende” is volledig mislukt, de inflatie in huishoudelijke artikelen bedraagt 17%, de massaal door de Duitsers aanvaarde vaccinaties hebben tot enorme ziekteverliezen geleid, en de vaccinaties gaan door. De regering verwacht ernstige onrust in oktober en november. De Bundeswehr moet de politie ondersteunen bij het handhaven van de openbare orde, hetgeen in strijd is met het wettelijke mandaat van de strijdkrachten. De voorbereiding van de media is ook al begonnen en er is ook al een Duitse professor die ons wetenschappelijk vertelt dat niet de armen maar alleen de rechts-radicalen zullen demonstreren.
  En Alice vertelt ons iets over mooie enquêteresultaten. Laten we verder dromen.
  https://www.welt.de/politik/deutschland/video240331775/Unruhen-im-Wutwinter-Arme-steigen-selten-auf-die-Barrikaden-eher-Rechtsextremisten.html

  Geliked door 3 people

 5. Gerrit zegt:

  De lobby tegen kernenergie heeft de bevolking erg bang gemaakt. Waar hier kernafval rustig op transport gaat waren er daar enorne protesten op de spoorlijn. De Duitsers laten zich snel wat wijsmaken .Daardoor komen zijzelf en andere landen steeds in problemen.

  Like

 6. ronjaspers zegt:

  Bijna alle regeringen wereldwijd zijn de vijand van hun eigen bevolking.Politici zijn corrupt,ze zijn omgekocht of gechanteerd of vrijmetselaars.In europa regeren de nazi,s zoals de nazi bilderberg groep,en het WEF van de nazi/rotschild klauSS schwab.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s