De Taiwan-crisis als volgende puzzelstuk van de “Great Reset”?

(Door: Willi Huber – Vertaling: E.J. Bron)

Mainstream media herinneren er aan dat Taiwan als een van de grootste producenten van halfgeleiders onontbeerlijk is voor de wereldmarkt. Bovendien leidt een groter deel van het containervervoer door de Straat van Taiwan tussen China en Taiwan. De handelsroutes worden nu al verstoord door China´s militaire manoeuvres. Een oorlog zou langere tijd de productie van halfgeleiders en het containervervoer kunnen stoppen. Dat alles helpt de “Great Reset”.

De Straat van Taiwan tussen het grote eiland Taiwan en China is 180 kilometer breed. Daar passeert een groot deel van het internationale containervervoer. Verschillende conflicten in de afgelopen jaren hebben laten zien hoe broos de globalistische wereldeconomie is. Wie triviale producten aan het andere einde van de wereld bestelt, omdat het transport door de staat gesteund wordt of wanneer men op grond van de op slavernij lijkende arbeidsomstandigheden een paar cent in de productie kan besparen, ontvangt nu een pijnlijke rekening. Critici van het globalisme worden in hun opvatting bevestigd dat deze waanzin schadelijk is en moet stoppen. Men zou veel goeds kunnen doen aan de atmosfeer van de planeet wanneer het krankzinnige scheepvaartverkeer gereduceerd zou kunnen worden.

Het plan van de “Great Reset” gaat in de richting om de mensen in de wereld onder de dictatuur van de superrijken en machtigen te plaatsen. Democratie wordt afgeschaft. Als het aan Klaus en zijn WEF ligt, wordt ook privé-eigendom afgeschaft. De mensen moeten functioneren of dienen. Wat deze elites met al diegenen van plan zijn die zich niet aan de plannen onderwerpen, heeft men mogelijkerwijs in de eerste helft van de 20ste eeuw genoeg kunnen zien.

Verstoringen van het goederenverkeer en hongersnoden zijn deel van deze plannen. Er dient extreme chaos in de wereld geproduceerd te worden, die men daarna gebruikt voor de oprichting van de nieuwe heerschappij omstandigheden. Dat daarbij miljoenen, zo niet miljarden, mensen zullen sterven en men elke opstand bloedig neerslaat, is deel van het plan. Men neemt het op de koop toe, is misschien zelfs blij met de reductie van de “nutteloze eters”. In principe gaat ook het plan van de Verenigde Naties, de Agenda 2030, in deze richting, daar zijn echter de doelen “mooier geformuleerd” en “beter gecamoufleerd”.

De Chinese militaire manoeuvres, die als gevolg van het bezoek van de linkse spreekster van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden, Nancy Pelosi aan Taiwan plaatsvinden, vertragen en onderbreken de globale handelsketens. Of op dit moment de export van goederen uit Taiwan mogelijk is, is onbekend. Men krijgt er echter een goede indruk van wat er zal gebeuren wanneer China tot openlijke oorlog tegen Taiwan overgaat. De sowieso al om het overleven op de knieën bedelende wereldeconomie zou de finale doodsteek kunnen krijgen.

Oorlog met Taiwan zal betekenen dat grote delen van de wereld geen computerchips meer krijgen. Deze bouwelementen zijn voor talrijke industrieën noodzakelijk om te overleven, ze bevinden zich in bijna ieder huishoudelijk apparaat, maar natuurlijk ook in alle moderne voertuigen. 50% van de wereldmarkt wordt door Taiwan bediend. Ook dit detail laat zien hoe schadelijk de globalisering is, die uitsluitend gebaseerd is op geldzucht. Apple, Qualcomm, Infineon en nog velen meer zijn van computerchips uit Taiwan afhankelijk.

Een oorlog tussen China en Taiwan met een mogelijke deelname van de VS speelt dus de plannen van de “Great Reset” net zo in de kaart als de oorlog tussen Rusland en de Oekraïne. Er wordt chaos geproduceerd, het leed van de mensen maakt de planners achter het gebeuren helemaal niks uit. Dit alles zou je in het achterhoofd moeten houden wanneer je door de mainstream media over het gebeuren geïnformeerd wordt.

Bron:
wochenblick.at
Door: Willi Huber

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op De Taiwan-crisis als volgende puzzelstuk van de “Great Reset”?

 1. Ravian zegt:

  De Chinezen gaan de wereldhandel niet plat leggen omdat ze zich daar enkel zelf mee in de vingers snijden.
  En ja, dat betekend dat ze in Beijing een eind slimmer zijn dan in Washington en, vooral, Brussel.
  Wat de Chinezen gaan doen is de enorme door de VS zelf, middels Rusland sancties en “green deal” waanzin, al gerealiseerde druk op hun economie nog verder opvoeren, totdat de Amerikaanse economie definitief door haar hoeven zakt.

  Like

 2. Qvic zegt:

  Ik heb het gisteren al gelezen. Waar onze westerse wereld op ruste, 1) We kregen goedkoop energie en hulpstoffen van Rusland. 2) We hebben bijna al onze maak industrie in der loop der jaren naar China geëxporteerd, want in China waren de maakkosten erg laag. Ook al moest alles de halve wereld over gevoerd worden, dan nog was het goedkoper. Dit zijn 2 pilaren van de 3 die onze welvaart op peil hield en de inflatie intoom hield. Nu door uitlokking van oorlogen tegen Rusland en China aanstaande zullen de prijzen de pan uitvliegen op alles. Want aan alles zal een te kort komen en alles heeft energie nodig. Waardoor elke economie in elkaar stort.

  Dit is het begin van het einde in het Angelo Zionisten Rijk. Daar dit rijk al eigenlijk failliet is, maakt hen niets uit of ze tig biljoenen dollars/euro’s erbij maken uit het niets. De schulden kunnen toch al niet meer terug betaald worden en alles in de landen is al verpand inclusief de bevolkingen ervan. Met die genetische modificatie injecties, waarvan 95% aan sterft voor 2025 zodat de schuldeisers dan al een deel ervan kunnen opeisen. Op het eigen continent slopen ze nu ook hun eigen landbouw en veeteelt, zodat alle 3 peilers van de welvaart en de consumptie maatschappij in elkaar stort op de wereld. Daar hebben de sociopaten en psychopaten toch al een handje in, van als zij het niet mogen hebben. Slopen zij liever alles, dan dat de ander er nog iets van kan gebruiken. Alleen dit gebeurd nu ook wereldschaal, want het Angelo Zionisten Rijk wil zoveel mogelijk andere landen mee de afgrond intrekken.

  Dit moet voor 2025 gerealiseerd zijn, want daarna willen het herrezen Nieuwe Zionisten Rijk alles voor zich zelf opgebouwd laten worden, door de overige 5% dienaren. Deze transhumanen die enkel tot de eeuwige werkkrachten gepromoot worden, die als computer programma’s hun werk doen. Bij slijtage gewoon vervangen kunnen worden door klonen. Zodat het nieuwe Zionisten Rijk de macht voor altijd kunnen behouden.

  Geliked door 1 persoon

 3. BosscheBol zegt:

  Godverdegodver. Was ik net BIJNA gewend aan die Oekraïnse kutvlaggen, krijgen we nou weer die Taiwanese vlaggen?
  Het hoernaal kraait alweer oorlog en victorie voor Taiwan en “we stand with Taiwan”.
  En straks beginnen ze ook weer over die kkk turbobooster.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s