Na “Poetin ruïneren” Duitsland nu in “Pelosi-extase”?

(Door: Wolfgang Hübner – Vertaling: E.J. Bron)

Binnenkort willen enkele van de talloze Duitse parlementariërs geheel in de geest van de dappere Nancy Pelosi Taiwan bezoeken en daarmee een bekentenis voor “Freedom and Democracy” demonstreren. Omdat Duitsland respectievelijk datgene wat zichzelf verkeerd verstaat als “elite” van onze staat de meest gehoorzame VS-teckel in West-Europa is, is dat niet verwonderlijk. En hebben onze voorouders in de 20ste eeuw niet al tegelijk tweemaal tegen bijna de hele wereld gevochten? Dan zal men toch niet terugdeinzen voor de 1,4 miljard Chinezen, temeer daar die door de communistische autocratie gemanipuleerd en onderdrukt worden, dus al lange tijd dringend onze hulp nodig hebben.

Dat als gevolg van deze reis en briljante Baerbock-toespraken de nauwe economische contacten daaronder zouden kunnen lijden – wat maakt dat uit? Per slot van rekening betekent Duits zijn in de 21ste eeuw: “Moraal gaat voor handel”. Daarvoor is het Duitse volk inclusief toestroom uit de hele wereld graag bereid om in de winter kou te lijden of af te zien van lucratieve zaken in het Verre Oosten. Want in Berlijn hebben, om het even wat er gebeurt, zoveel politici als nergens anders in de wereld een goedbetaalde en vaste baan. En als deze Chinezen ons geen mondkapjes of corona-tests meer zouden willen leveren – Karl Lauterbach heeft vaccins in dubbele hoeveelheid voor de hele mensheid bij Pfizer & Co. gekocht, dan zal hij ook vast en zeker een oplossing voor eventuele achterbakse vergeldingsmaatregelen van de Aziaten vinden.

En überhaupt: heeft Duitsland bijvoorbeeld ernstige schade opgelopen, omdat er sinds nu meer dan twee jaar geen hordes Chinese toeristen Rothenburg ob der Tauber of Heidelberg teisteren? We kunnen goed zonder China leven, maar kan China zonder VW en de premium-klasse van Mercedes-Benz leven? Absoluut niet – want dan zou het “gele gevaar” in Sjanghai of Peking weer met riksja´s rondfietsen.

Er bestaat dus geen reden voor onze moedige afgevaardigden om Taiwan niet te bezoeken. Wie tsaar Poetin zijn gebalde vuist laat zien, hoeft voor keizer Xi en zijn Mandarijnen niet te buigen. De Duitser hoeft voor niets in de wereld bang te zijn – behalve voor zijn eigen politieke idiotie.

Bron:
pi-news.net
Door: Wolfgang Hübner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Na “Poetin ruïneren” Duitsland nu in “Pelosi-extase”?

 1. 538 zegt:

  Nee, dit is onzin.

  Deze Taiwan acties zijn al jaren bekend dat ze na Ukraine zullen komen.

  Taiwan heeft gewoon de grootste chip fabriek ter wereld, waar het westen afhankelijk van is .
  ( en de man van Pelosie heeft hier zeer zeer grote aandelen in)

  De digitale industire van het westen (America, Duitsland en Nederland) gaat stoppen als de chips niet meer geleverd kunnen worden.

  Dat is een ramp.

  En China weet dat.

  Ik voorspel dat China Taiwan gaat behandelen als Rusland Ukraine.

  Heel eenvoudige oplossing voor al deze shit;

  de WEF van de Zwitserse berg af blazen.

  (Samen heel hard blazen …)

  Like

 2. BosscheBol zegt:

  Heerlijk, dat sarcasme dat er vanaf druipt. Het geheel geldt trouwens onverkort voor Nederland.
  Laten wij onze oekraïndse vlaggen een stukje opschuiven zodat de Taiwanese vlag ernaast kan hangen. In rutte we trust en wij deugen tegen de klippen op…

  Geliked door 1 persoon

 3. Peter. zegt:

  Die moffen denken dat alle chinezen zo zijn als het restaurant om de hoek ,maar waar ze zich nu mee inlaten vragen niet beleefd <<<<sambal bij?

  Like

 4. Ravian zegt:

  Naast “Go Woke Go Broke” hebben we ook nog “Go Left Go Broke”, dat is familie van elkaar, en het rijmt wel niet, maar dat maakt het niets minder waar.

  Geliked door 1 persoon

 5. Marc zegt:

  Ik had in mijn stoutste dromen niet verwacht deel uit te maken van een cultuur waarvan de politieke elite doelbewust uit is op WO III door va banque te spelen.

  Geliked door 3 people

 6. droevige mof zegt:

  Toen ik deze kop las, voelde ik me zoals ik me de afgelopen dagen vaak heb gevoeld: ik schaamde me rot voor mijn vaderland.
  Dit land wordt stelselmatig vernietigd door zijn politici, maar ook door een groot deel van de bevolking, die zelf net zo dronken is van zelfingenomenheid en valse moraal als zijn vertegenwoordigers.

  Like

 7. hannah zegt:

  zou die gladjanus schoonzoon uit Limburg van Pelosi al uitgenodigd zijn in NPO1 om uit te leggen hoe goed zijn schoonmoeder heeft gesproken in Taiwan

  Geliked door 1 persoon

  • Andre zegt:

   Hannah dit is ook nieuw voor me maar NL weer voorop en een beetje google kom je uit bij gladjanus en US deskundige Michiel Vos die maar wat graag bij Riool Boulevard zit om een potje te liegen en zijn schoonvader Paul Pelosi is nog verrotter dan Nancy met Michiel bij elkaar. Ik blijf trouwens maar zitten met die vraag van wie is de vader van Frans Timmermans.

   Het is wel een kwaltiteitsdegradatie maar bij meneer Bron kunnen we best wel een wekelijks artiketje doen van “roddel en achterklap” Je kan bijvoorbeeld stikstof bemiddelaar Herr Remkes eens flink in het zonnetje zetten want hij wist niet hoe snel hij zijn huis moest verkopen in Thailand nadat ons toptalent ex SG heer Demmink en viespeuk uit de bocht vloog met kinderhandel via de Nederlandse ambassade te Bangkok via Rita Verdonk, je weet wel die VVD club van Rutte.

   Like

 8. Julia zegt:

  De definitieve opmars naar WOIII die zeker niet lang meer op zich laat wachten. Met dank aan doorgeslagen ziekelijke WEF machtswellustelingen. Zal me maar langzaamaan voor gaan bereiden om overlevingspakketten in te slaan, gasmaskers en strikt noodzakelijke zaken op voorraad o.a. zeer zeker een waterfilter buiten de dreigende WOIII worden we nu al gewaarschuwd voor een eventueel tekort aan drinkwater. Die smerige globalisten doen er alles aan om vele burgers de dood in te jagen.

  Like

 9. Blaffertje zegt:

  Tja, het is niet de eerste keer dat zij een wereldoorlog hebben aangejaagd.
  Als herr oberst ‘heil’ zagt, klakken de hakjes tegen elkaar en gaat het jatje omhoog.
  Jahwol mein fürher.

  Dat Duitsland nu ook ineens Taiwan wil bezoeken zou mij niet verbazen.
  WWIII wil niet snel genoeg van de grond komen en de druk moet worden opgebouwd.

  Als China slim is, laat het Taiwan juist nu met rust en geeft het Amerika geen voedingsbodem om de oorlog te starten.
  Valt China Taiwan wel aan, dan gaat Amerika los.
  Amerika zit d’r gewoon op te wachten

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s