Hypocriet

Met veel tamtam wordt in Amsterdam de Gay Pride weer gevierd. De burgermeester van de stad, Femke Halsema (GroenLinks), die dit allemaal organiseert, is nu toevallig ook de persoon die honderdduizenden vijanden van Gay Pride uit Afrika verwelkomt. Een grotere hypocrisie kun je niet bedenken. 

Door:
Roy Fernsby
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Hypocriet

 1. Ton Ruygrok zegt:

  Ja…, ja…, , zal er ff aangelegen zijn wie tzt het hardst groeit maar dan zie ik bij voortdurende mossel toename dat er wel eens een ander soort… “” feesie “” .. in het verschiet ligt…
  “”Misschien valt het mee”” , nu de NL hoofd generaal er zich persoonlijk mee bemoeit… maar reken daar niet op…pffff
  Ton Ruygrok, Monster.

  Geliked door 1 persoon

  • Yvonne zegt:

   Heer Ton, het wordt tzt nieuw feest idd koppen rollen op de Dam,ipv Muziekfeest op het plein, die Halsema heb ik nooit gemoeten en zij is ook gek op iedereen die niet Nederlands is kak madam

   Geliked door 1 persoon

 2. Eppo zegt:

  Daar komen Ze van Zelf wel achter, net als die Boeren nu .
  Stem Ze Weg de Import van Islamisering is je eigen einde .

  Geliked door 1 persoon

 3. Ravian zegt:

  Yeah, ik voorzie in Islammerdam “flatgebouw feesten”, alwaar de lokale LGBTQ gemeenschap dan in naam van het “geloof van de vrede” gratis vlieglessen aangeboden krijgt.

  Geliked door 1 persoon

 4. Hovawart zegt:

  Ook deze vlag dekt de lading in de Stopera……

  Like

 5. Meine zegt:

  Denk nog even aan die demonstratie voor een draaideur-crimineel die niet meewerkte aan zijn arrestatie, en vol met fentanyl zat… “..I can’t breath….dindu nuffin…”

  Weet iedereen het weer ? het was ook nog tijdens de lockdown. Femke Halalsema stond vooraan, en regelde even dat er geen gevolgen waren voor haar persoontje.

  Nu naar demonstraties waar Femke het niet mee eens is. Dan ME maximaal en waterkanonnen..

  Dubbele standaarden.

  Like

 6. koosv8 zegt:

  Links heeft altijd een bord voor de kop gehad.Achter dat bord zitten ze plannen te bedenken die met de werkelijkheid weinig tot niets te maken hebben. Dit gaat al jaren zo, wie dit nu nog niet door heeft , zit in het zelfde verdien model of iets dergelijks, ik zou wel eens een wandelingetje willen maken door de duinen, en over het strand.
  Er is sinds 55 jaar NIETS maar dan ook niets verandert alles groeit en bloeit, ook de zo overdreven bewonderde hei, en die zeespiegel steiging is ook een grote leugen.
  U MAG NIET MEER SPROEIEN, MAAR DE DATACENTERS DIE IN NOORDHOLLANDSTAAN DIE VERBRUIKEN DES TE MEER,, DRINKWATER,, EN WAAR STAAN DIE DATACENTERS, HA HA HA, IN DE POLDER VLAKBIJ MEDEMBLIK. ONDER DE ZEESPIEGEL. GOED PLAN. LAAT OVERDUIDELIJK ZIEN DAT U, EN IEDEREEN DAT MOET GELOVEN. DE LEUGEN REGEERT, EN HET WORDT STEEDS ERGER.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s