Media: U bent rechts-extreem als u bang bent voor inflatie, prijsstijging en armoede

Hij kon de energierekeningen niet meer betalen – volgens het establishment een slechte rechtsextremist.

(Door: Willi Huber – Vertaling: E.J. Bron)

Nog voordat de eerste grote demonstratie tegen bedorven politiek, zelfgemaakte inflatie en onbetaalbare prijsstijgingen bij energie en brandstof plaatsgevonden heeft, noemen de media alle mogelijke deelnemers rechts-extreem. Veel verder kunnen fictie en waarheid niet meer uit elkaar liggen.

Het is een afgesproken internationale campagne. Met een ongelooflijke arrogantie worden mensen belasterd, die bang zijn voor hun bestaan en niet kunnen begrijpen hoe hun landen en hun samenlevingen verarmen en verruwen. Dat alles, omdat globalistische elites het zo willen – en niet omdat het zo zou moeten zijn. Wie zich de laatste decennia van het vorige millennium herinnert, begrijpt de wereld niet meer. Al het goede en mooie, dat destijds werd opgebouwd, wordt binnen de kortste keren om redenen van verdorven ideologie, machts- en geldzucht verwoest.

In talrijke, zwaar door de staat gesubsidieerde media lees je hetzelfde verhaal: de mensen die in de herfst tegen de financiële en politieke situatie de straat op zouden kunnen gaan, zijn rechts-radicalen. Het begon in Duitsland met “Vanwege de duurteshock dromen extremisten van de ´Duitse woedende winter´”– en werd in Oostenrijk voortgezet met “Rechts-extreme netwerken plannen ´woedewinter´ tegen prijsstijgingen”. Interessant en ontmaskerend is opnieuw dat overal dezelfde woordkeuze wordt gebruikt. Bijzonder walgelijk is ook de enorme campagne in de Oostenrijkse “Kurier”, die onder de titel “Hoe rechts-extremen gebruik willen maken van de crisis” een hele pagina van de geprinte versie vulde. Daarbij toverde men ook dezelfde “experts” uit de hoge hoed, die altijd dan aan het woord komen wanneer andersdenkenden maatschappelijk vernietigd moeten worden.

De privévereniging “DÖW – Documentatiearchief van het Oostenrijkse Verzet” wordt vaak door de media zo gepresenteerd alsof ze moreel hoogstaand, ja, een officiële autoriteit zou zijn. In werkelijkheid gaat het om een “privé-Stasi” respectievelijk “communistische mantelorganisatie” (volgens een gerechtelijk vonnis van 1998), die men altijd dan om haar mening vraagt als het er om gaat ongewenste meningen te onderdrukken.

Heel gemeen worden in de “Kurier” onder de grote foto bij het verhaal, die bedreigend twee mannen met brandende fakkels laat zien, meer dan een half miljoen uren van de politie genoemd, die zogenaamd nodig waren om meer dan 20.000 aangiftes tegen vreselijk slechte corona-demonstranten te doen. Dat het geweld bij bijna alle manifestaties van links-extreme terroristen uitging, het aantal politieagenten bijna altijd met opzet buitenproportioneel was en er zonder zinloze verordeningen helemaal geen enkele aangifte nodig zou zijn geweest, verzwijgt de krant in zijn woeste en zonder twijfel bestelde hetze.

De intentie van de campagne is duidelijk: of de burgers accepteren zwijgend dat hun spaartegoeden in rook opgaan, zij hun hebben en houden kwijtraken – of ze gelden als rechts-extreme staatsvijanden, die men het best willekeurig door de staat vervolgt. Welke lichamelijke consequenties het kan hebben om te gaan demonstreren tegen de wil van de staat, ziet men inmiddels in veel landen van West-Europa, waar men vanaf paarden inslaat op mensen, honden op hen loslaat of waar ze door opgetrommelde knokploegen in uniform in elkaar worden geslagen. En, dat kan niet vaak genoeg gezegd worden: politiemensen, die hun beroep hebben gekozen om mensen te beschermen, nu echter zulke bevelen uitvoeren, zijn mededaders en deel van een diep antidemocratisch probleem.

Bron:
wochenblick.at
Door: Willi Huber

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Media: U bent rechts-extreem als u bang bent voor inflatie, prijsstijging en armoede

 1. BosscheBol zegt:

  Graag achter die man nog een hakenkruis ophangen en voor de man nog een skinhead laten schreeuwen dat het “de schuld van de joden” is.
  Zo weet de brave onderdaan dat de rechtsextremisten ook neo-nazi’s zijn en antisemiet.

  De propaganda wordt steeds goorder. Er is in dit kloteland geen wetenschap meer: dat is propaganda geworden. Kunst is er ook niet meer: ook al propaganda. Schrale troost: dit soort samenlevingen bestaat niet lang meer.

  Geliked door 1 persoon

 2. Maar voorlopig werkt dit soort hetzes wel want veel mensen durven niet meer naar een domonstratie te geen vanwegen het stemel dat ze opgedrukt kunnen krijgen.Daarbij kan dan ook een ME ingeschakeld worden om deze zogenaamde rechts extremisten de hersens in te slaan.
  Zie maar wat er gebeurd is tijdens de laatste twee jaar

  Like

 3. ronjaspers zegt:

  Alles wordt omgedraaid,de leugen is de waarheid en de waarheid een leugen.De nazi,s zijn extreem links want nationaal socialisten,extreem links zijn racisten (antiblank) extreem links zijn facisten (antifa) en extreem links zijn landverraders.De “nuttige idioten” van de extreem linkse multimiljardair george soros.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s