Dus . . .

Dus als wordt aangetoond dat het Oekraïense leger deels uit nazi’s bestaat, wordt dat in alle toonaarden ontkend, maar als er een nazivlag boven een fietstunneltje wordt gefotografeerd, gelooft heel deugend Nederland direct dat onze eigen boeren nazi’s zijn??

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Bob de Rooij)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Dus . . .

 1. delamontagne zegt:

  Heel goeie vergelijking……….

  Geliked door 2 people

 2. roberts1969 zegt:

  Als ik zeg dat de overheid binnenkort de vluchtelingen en de Turken en Marokkanen gaat gebruiken om het blanke ras uit te roeien, zeg ik dan iets geks Gr. Robert 

  Geliked door 2 people

 3. BosscheBol zegt:

  De propaganda van links-liberaal is te goor voor woorden. Wie wat anders denkt, moet kapot. Desnoods op de meest gore manier. En anders gaan ze wel moorden.
  Ze hebben de wetenschap kapot gemaakt: dat is nu alleen nog maar staatspropaganda. Ze hebben de kunst kapot gemaakt: er is nu alleen nog maar staatskunst.
  Je kunt gerust stellen dat deze achterbakse klootzakken de hele maatschappij kapot hebben gemaakt. Er zijn nog een paar mensen die nog wat tegenstribbelen: en die gaan ze … kapot maken.
  Ik ken er nog een paar die er bij horen maar die ik wel aardig vond. Maar ze komen mijn huis niet meer in. Dood aan de viezerikken.

  Geliked door 3 people

 4. Boike zegt:

  Er wordt zoveel gelogen en bedrogen, dat ik nu achterdochtig en wantrouwig ben geworden.
  Als die vlag al boven dat fietstunneltje heeft gehangen, rijst bij mij de vraag wie dat ding heeft opgehangen.
  Ik kan niet geloven dat boeren dat hebben gedaan. Het lijkt mij eerder het geklungel van Romeo’s. Dat met het doel boeren zwart te maken.

  Geliked door 4 people

 5. Triumph1971 zegt:

  Heeft dit soort artikelen ooit in msm gestaan?Natuurlijk niet stel je voor dat de goedgelovigen dit onder ogen krijgen die worden dan ook wakker.Ik en vele anderen weten wel beter.weet zeker dat deze leugen een keer uitkomt.

  Geliked door 2 people

 6. Peter Rissing zegt:

  Say it loud, say it clear. !

  Geliked door 1 persoon

 7. Julia zegt:

  Mijn gevoel zegt dat het linkse gif bij Stroe de vlag hebben opgehangen om de bevolking op te hitsten tegen de boeren. Dat links gif gaat geen zee te hoog maar ondertussen zitten daar juist de deugmensjes onder die de blauw/gele vlag aan de gevel hangen en een corrupt land de Oekraïne waarvan het leger deels uit NAZI’s bestaat steunen.

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Julia op 9-8-2022 om 08.44 u.
   Das typisch, Julia……….mijn gevoel zegt mij exact hetzelfde.
   En……….we hebben gelijk gekregen : de vlag is opgehangen door een fotograaf uit Apeldoorn, snel gefotografeerd en wegwezen, althans die fotograaf !
   Fotograaf en/of z’n werkgever worden nu bedreigd, das niet goed maar wel begrijpelijk.

   Like

 8. Julia zegt:

  Foei Rutte zal wel ondersteuning aan Zelensky geven door wat agenten te sturen om een onderzoek te doen wie de vlag met hakenkruis in de Oekraïne dragen. Satire.

  Geliked door 1 persoon

 9. karton zegt:

  Ik denk dat deze vlag daar per ongeluk is beland nadat tie van van Qut Quag’s bezemsteel was gewaaid.
  Laat je toch niks wijsmaken mensen, Boeren doen dat soort zaken niet, daarvoor moet je een perverse inborst hebben en dat zijn er maar een handjevol in NL…………ze zitten in “Den Haag”.

  Geliked door 2 people

 10. Feitelijk doet het er niet toe wie die vlag daar opgehangen heeft want het zaadje is nou geplant en zal gaan groeien.
  M.a.w de fotograaf heeft het werk gedaan en de boeren worden weg gezet als halve of hele nazi’s.
  Het ligt er allemaal te dik op en naar Ik begrepen heb van mensen die daar in de buurt wonen moet je nogal een eind rijden en de weg in de omgeving kennen om daar te komen waar die foto gemaakt is.
  De fotograaf of zijn baas voelt zich bedreigd.
  Ja dank je de koekoek als je zo iets plaatst met de insinuatie dat dit wel eens van de boeren zou kunnen komen terwijl Nederland ondertussen al wel op de hoogte is hoe overheden werken om groeperingen te demoniseren met behulp van de media moet je niet verbaasd staan dat mensen wel ens willen weten welke lul dit soort foto’s organiseerd.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s