Het stille sterven gaat verder: hoge oversterfte – 10% minder geboortes

(Vertaling: E.J. Bron)

Een verontrustende trend zet zich voort – massamedia en politiek proberen hem nog steeds hardnekkig te ignoreren. Als sinds 2021 is wereldwijd hetzelfde onfraaie beeld te zien” meer mensen sterven, er worden minder geboren. Ook voor Duitsland zijn er nu actuele cijfers van het Duitse Bureau voor de Statistiek. Dientengevolge stierven er in het lopende jaar als 25.000 mensen meer dan in het zogenaamde “pandemie”-jaar 2020.

In detail: de statistiek uit Wiesbaden laat zien dat er van januari tot en met juni 2020 in Duitsland 484.230 mensen stierven. Van januari tot en met juni 2022 waren er echter al 509.387 doden te betreuren. Die zijn relatief gelijkmatig over de observatieperiode verdeeld – elke maand stierven er meer mensen dan in dezelfde maand van het jaar 2020.

Daarbij kan uitgesloten worden dat deze mensen in het jaar 2022 aan de Omicron-variant van het corona-virus sterven, want zoals bekend heeft deze een mild verloop.

En er is nog een verontrustende trend: tussen januari en april 2022 kwamen er duidelijk minder kinderen ter wereld dan in de acht jaar daarvoor. Als je kijkt naar de jaren 2019 tot 2021, dan gaat het om een geboortedaling van een forse 10%.

De mainstream media en pas goed de politiek proberen zich er nog steeds voor te drukken om ongemakkelijke vragen te stellen – bijvoorbeeld die naar de invloed van de sinds begin 2021aan miljoenen mensen toegediende nieuwe mRNA-vaccins op de statistieke ontwikkeling. In plaats daarvan moeten de “klimaatverandering” of het sprookje van het “Sudden arrhythmic death syndrome” (SADS) als verklaring voor het stille sterven dienen.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Het stille sterven gaat verder: hoge oversterfte – 10% minder geboortes

 1. Htskday zegt:

  In Duitsland hebben ze de oplossing tegen oversterfte:

  Lauterbach gaat in Duitsland helemaal los met de Corona-aanpak voor de herfst.
  De mondkappen komen overal terug en de vaccinatiecampagne gaat op volle kracht.

  https://t.co/agcghohynP https://t.co/naLLL0srXU
  (https://twitter.com/lucanew20/status/1554851507832606721?t=f-IcJqlYNWq8NDww2cXNDw&s=03)

  Vanaf nu elke drie maanden vaccineren..

  https://dissident.one/2022/08/05/__trashed-18/

  En de politie en het leger houdt een oogje in het zeil..
  Vanaf 1 oktober wordt de Duitse politie versterkt met legereenheden.
  Het Duitse leger heeft 100 miljard euro gekregen..

  https://t.co/ynaguTZGy3
  (https://twitter.com/Kingart65581165/status/1555079067355021315?t=_5Ul8CabSQANrw04FC0yVQ&s=03)

  Komt helemaal goed, gaat u maar rustig slapen..

  Geliked door 1 persoon

 2. Julia zegt:

  Laat dat maar aan minister Death Kuipers over de nieuwe wet komt er aan ondanks kritiek. https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/de-nieuwe-permanente-coronawet Kortom deze gore misdadiger tegen de menselijkheid moet met pek en veren achter de tralies worden gejaagd. Ongelooflijke ondemocratische tirannie. Echter ik heb slecht nieuws voor doodskop Kuipers ik doe hieraan niet meer mee. Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte. Als de Gestapo onder onze politie dit flikken en laten blijken zich tegen het volk te hebben gekeerd dan is het recht van de burger met dezelfde munt terug te betalen. https://www.frontnieuws.com/duitse-bejaarde-vrouwe-overlijdt-na-politiegeweld-tijdens-corona-demonstratie/ Wat zijn is dit voor een tuig die dit flikken dit soort is zelf het leven niet meer waard.

  Geliked door 1 persoon

  • Yvonne zegt:

   1 voordeel deze enge Kuipers hoeft niet eerst geschoren te worden voor hij pek over zijn kop heen krijgt ik dacht dat bloemschoenen man Eng was maar hij is vele malen erger ik zei al tegen vrienden wedden dat de mondkapjes weer terug komen

   Like

 3. Julia zegt:

  Wij zijn nu allemaal gewaarschuwd https://www.ninefornews.nl/het-tirannieke-regime-is-heel-druk-met-voorbereidingen-om-de-vrijheid-weer-van-ons-af-te-pakken/ Tijd dat miljoenen mensen zich tegen deze tirannie keihard gaan verzetten het slaat geheel door.

  Geliked door 2 people

 4. Julia zegt:

  De vraag blijft hoelang miljoenen mensen zich door een gewetenloze misdadiger tegen de menselijkheid D66 Kuipers nog langer onderdrukken https://www.ninefornews.nl/nieuwe-coronawet-maakt-permanent-wat-altijd-tijdelijk-had-moeten-zijn-en-normaal-wat-nooit-normaal-mag-worden/. Ongelooflijk zo een toekomst gun je je kinderen en kleinkinderen niet.

  Geliked door 1 persoon

 5. JooJootje zegt:

  Over te terug lopende geboortes in 2022 is onderzoek gedaan en schrik niet het heeft waarschijnlijk te maken met de geboorte explosie in 2021 dus de meeste mensen met een kinderwens zijn ruim voorzien en doen het wat rustiger aan.

  Like

 6. bobzelf zegt:

  JA HALLO DAT WAS TOCH OOK DE BEDOELING ???

  IK HOORDE TOCH IEMAND ZEGGEN

  ER ZIJN 7 MILJARD … 200 MILJOEN MENSEN TE VEEL OP DEZE PLANEET.

  EN OOM BOB IS GESTERILISEERD. DAT SCHEELT OOK EEN SLOK OP EEN BORREL

  DAT DAN WEER WEL. TOCH ??

  WAT JIJ NELLIE ??

  OOM 32CM WHAHAHAHAHA DAS GODVERDOMME LANG GELEDEN

  Like

 7. koddebeier zegt:

  In Afrika hadden ze geen prikkies, dus daar fokken ze lustig door, dus meer honger en meer asielparasieten !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s