Homoseksualiteit en genderproblematiek

(Door: “Boike”)

Ik heb gemerkt dat de “Gay Pride” en vooral de “Grachtenparade” van afgelopen zaterdag in Amsterdam de gemoederen over homoseksualiteit en genderproblematiek behoorlijk in beroering heeft gebracht. Het heeft er alle schijn van dat dergelijke manifestaties hun doel voorbij schieten. In plaats van acceptie en tolerantie te bewerkstelligen, stel ik vast dat er behoorlijk wat uiting van discriminatie de kop opsteekt. Menigeen ergert zich aan bloteriken, die op boten door de grachten paraderen. Maar die parade is niet het echte probleem, doch slechts een uiting van wat er achter steekt. Een en ander verdient toelichting en uitleg.

1. De obsessie van de duivelse duisternis

Ongetwijfeld worden dergelijke evenementen door de duistere krachten achter de schermen aangewend, gefinancierd en gestuurd om de aandacht van het gewone volk af te leiden of een bepaalde richting uit te sturen. Terwijl het gewone volk eindeloos gaat zeuren over bloteriken die op boten staan te hossen en een pornoshow opvoeren, hebben zij alle gelegenheid om ongemerkt hun geheime agenda uit te vouwen. Die geheime agenda gaat niet over tolerantie, maar over hun obsessie: “De absolute macht en de alleenheerschappij over de gehele wereld voor hun duivel”.

Dat willen zij bewerkstelligen met een genocide. Ze willen op slinkse wijze de wereldbevolking met maar liefst 90% reduceren. Dit vinden zij in hun belevingswereld een hele normale zaak. Na een succesvolle poging/proef met de corona/covid-19 p(l)andemie staat er voor het komende najaar een nog grotere en gevaarlijkere p(l)andemie op de agenda. Ongetwijfeld zal de nieuwe p(l)andemie (apenpokken of zoiets) worden verweten aan de enorme mensenmassa en vooral aan al die homo’s.

2. Homoseksualiteit en genderproblematiek

De mensheid is van nature inderdaad heteroseksueel. Laat daar geen twijfel over bestaan. Maar daarnaast zijn er ook homo’s. Dat is geen keuze. Je bent homo, of je bent het niet. Het is genetisch bepaald. Het is een genetische afwijking, of zo je wilt een degeneratie.

Nu wordt de mensheid geplaagd door vele vormen van degeneratie. We hebben er mee leren leven en we accepteren het. Maar met homoseksualiteit ligt het anders. Homo’s laten we niet links liggen, maar worden, vroeger meer dan tegenwoordig, gediscrimineerd. We vinden homoseksualiteit kennelijk nogal bedreigend. Dat homoseksualiteit al decennialang een enorme groei kent, heeft een serieuze reden. Er is een oorzaak voor. De oorzaak moeten we wellicht zoeken bij de farmaceutische industrie, de Khazaarse Maffia en de zogenaamde “goede zorg” voor de volksgezondheid. Het is een complex verhaal.

De mensheid wordt al eeuwenlang, zo niet millennialang, bedreigd door enge besmettelijke ziektes. In de 19e eeuw werden vaccins ontdekt en toegepast. Louis Pasteur (1822-1895) heeft hierin baanbrekend werk verricht. Maar zijn leugenachtige fantasie over virussen heeft ook veel schade aangericht.

De “Spaanse Griep” aan het einde van de Eerste Wereldoorlog bijvoorbeeld was een vorm van biologische oorlogsvoering. Dat werd onder de pet gehouden. In allerijl werden vaccins ontwikkeld. De meeste slachtoffers vielen onder de gevaccineerden. En dat werd uiteraard onder de mat geveegd.

Vaccineren werd desondanks populair en was vooral een goede bron van inkomsten voor de farmaceutische industrie. Vaccineren ging vervolgens in de medische wereld een eigen leven leiden. En de Khazaarse Maffia greep het vaccineren aan om zijn macht en invloed te vergroten. Zonder pokkenbriefje kon je niet naar school.

Door propaganda ging het volk in het nut van vaccineren geloven. Een goede volksgezondheid was immers belangrijk. En met vaccinaties, meende men, werden enge ziektes uitgebannen. Over wat mogelijke consequenties en neveneffecten zouden kunnen zijn, werd nauwelijks of niet nagedacht.

Na de Tweede Wereldoorlog nam het vaccineren een enorme vlucht, met vaccinaties tegen pokken, polio en andere enge ziektes. Het werd met een grote voorlichtingscampagne gebracht en de mensen geloofden in de witte jassen en stonden in de rij voor een prik.

Een vaccin wordt bij mensen ingespoten en zou bescherming moeten bieden tegen een bepaalde enge ziekte. Het gaat deel uitmaken van het afweermechanisme en wordt dus lichaamseigen. Het wordt dus deel van het DNA van de gevaccineerde persoon.

Voor de productie van vaccins is genetisch menselijk materiaal nodig. Dat wordt verkregen/gewonnen uit miskramen en geaborteerde embryo’s en foetussen. Deze hebben natuurlijk wel een compleet DNA inclusief de XX of XY chromosomen, die het geslacht bepalen.

Wanneer iemand wordt gevaccineerd met een vaccin dat gebaseerd is op DNA van het andere geslacht, is de mogelijkheid niet uitgesloten dat het eigen DNA daarop gaat reageren en muteren. En dat met alle gevolgen van dien. Homoseksualiteit zou daarvan een logisch gevolg kunnen zijn.

Begin jaren ´70 jaren deed de hielprik bij jonge kinderen zijn intrede. De propaganda bracht het wondermiddel als een bescherming tegen van alles en nog meer. Gelet op de grote schaal waarop werd gevaccineerd, was er heel veel basismateriaal nodig. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er tegelijkertijd met de hielprik een grote propaganda voor abortus provocatus op gang kwam. Hoeveel kinderen, die een hielprik kregen, zouden inmiddels zijn ingeënt met het chromosoom van het andere geslacht??? En in hoeverre heeft dat effect gehad op hun DNA en de ontwikkeling van hun seksuele geaardheid??? 

Problemen met seksuele geaardheid worden pas tijdens of na de puberteit duidelijk. Tussen hielprik en het daarop volgende geaardheidsprobleem zit een lange tijdsduur, pakweg 20 jaar. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er in de laatste decennia van de 20e eeuw plotseling een explosie van homoseksualiteit optreedt.

Inmiddels zijn we de 2e of mogelijk al de 3e generatie aan het vaccineren. In hoeveel gevallen zal er al sprake zijn van een accumulatie van verkeerde chromosomen??? En nu zitten we opeens met een grote genderproblematiek in de maag. Dat verwondert mij dus helemaal niets. Wat hebben we in godsnaam met het DNA uitgespookt???

We begrijpen inmiddels dat de gevolgen van de vaccinatiehysterie met betrekking tot de corona/covid-19 p(l)andemie hele desastreuze gevolgen heeft. En dat er zeer waarschijnlijk door de krachten uit de duisternis een grote genocide wordt nagestreefd.

De vragen die we ons nu moeten stellen, en die we eigenlijk al veel eerder hadden moeten stellen, zijn van ethische aard, zoals:

“Moet alles dat we menen te kennen en te kunnen ook mogen???”
“Hebben wij voldoende in de smiezen waar we mee bezig zijn???”
“Hoe pakt onze theoretische kennis in de praktijk uit???”
“Kennen we de consequenties van vaccineren???”
“Hebben we voldoende onderzoek verricht???”
“Is onze gezondheidszorg niet te voorbarig met nieuwe middelen en/of technieken???”
“Hebben we wellicht oogkleppen op en last van kokervisie???”
“Is het geldelijk gewin wellicht belangrijker dan het welzijn van de mens???”
“Hoe zit hen met de volksgezondheid op korte en op lange termijn???”
“Spelen oneigenlijke doelen wellicht ook een rol ???”

Er is helaas nog onvoldoende wetenschappelijk onderzoek voorhanden om definitieve uitspraken te kunnen doen. Maar met wat zich tot op heden geopenbaard heeft, is het voor mij wel voldoende reden om de nodige voorzichtigheid te betrachten in mijn oordeel over homoseksualiteit en genderproblematiek.

Door:
“Boike”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Homoseksualiteit en genderproblematiek

 1. Republikein zegt:

  Zelfs een generaal deed mee, oh God, waarom heeft U ons verlaten.
  Het doet me een beetje denken aan de WMCA met het liedje “in the navy”, waarbij iemand in het lied zegt dat ie bang is voor water.

  Geliked door 1 persoon

  • Johan P zegt:

   Ja sorry hoor, je moet natuurlijk wel de tekst begrijpen voordat je dit soort domme opmerkingen maakt. Het liedje gaat over de Navy (de Marine) en het recruteren. Dat er dan iemand (een mogelijke recruut) is met watervrees en bedenkingen heeft, heeft verder nergens mee van doen.

   Like

   • Republikein zegt:

    kodji kokou
    De Wereldbank en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) hebben in
    samenwerking met haar moederorganisatie, de Economische en Sociale
    Raad van de Verenigde Naties (ECOSOC), dit kantoor de opdracht gegeven
    om ijverig het COVID-19-palliatief / voordeel uit te betalen dat is
    uitgestippeld om Covid 19-slachtoffers en hun familieleden te helpen
    personen die getroffen zijn door de economische ineenstorting die het
    virus heeft veroorzaakt.

    We zijn zeer verheugd u te kunnen meedelen dat u bent gekozen uit 750
    kandidaten om te profiteren van een bedrag van $ 550,000.00
    (vijfhonderdvijftigduizend dollar). De Wereldbank heeft er in
    samenwerking met Union Togolaise Bank en het Internationaal Monetair
    Fonds (IMF) voor gekozen om alle onbetaalde COVID-19-hulpfondsen uit
    te betalen aan 750 begunstigden over de hele wereld.

    Uw COVID-19-voordeel van ($ 550.000,00) Vijfhonderdvijftigduizend
    Amerikaanse dollars is klaar voor uitbetaling.

    Neem contact met ons op voor meer informatie over het claimen van uw
    compensatiegelden.Neem contact met ons op via
    deze e-mails (kodjikokou09@gmail.com)

    Vriendelijke groeten,

    kodji kokou

    Union Togolaise Bank

    Like

 2. karton zegt:

  “Acceptatie en tolerantie” is NIET hetgeen dat soort wil bereiken d.m.v. de blote-bootjes-parade in Sodom en Gomorra. Het enige dat voor hen telt is ………AANDACHT !! Dat soort geilt op aandacht, dat is ‘t enige dat hen drijft tot die vunzige vaart door de grachten.

  Geliked door 7 people

  • Julia zegt:

   karton Helemaal mee eens. Het is gewoon ordinaire aandachtstrekkerij en te walgelijk om überhaupt dit carnaval te aanschouwen. Het wekt alleen maar meer weerzin op. Dan nog het schandelijke dat een generaal zich begeeft in deze provocerende LBHT carnavalsoptocht is werkelijk te triest voor woorden. Die vent zou per direct zijn functie dienen neer te leggen.

   Geliked door 1 persoon

 3. Republikein zegt:

  YMCA was het, oeps.

  Like

 4. Johan P zegt:

  Deels oneens. Homeseksualiteit bestond al lang voordat men met vaccinaties begon. Het probleem is niet zozeer de homoseksualiteit zelf, maar het feit dat het tegenwoordig wordt gepromoot als normaal (dus de norm) en zelfs wordt aangemoedigd. Homoseksualiteit is NIET de norm. Dat wil niet zeggen dat dat een reden is om te gaan meppen of ze uit de samenleving te bannen, maar het zou in mijn ogen niet als normaal bestempeld moeten worden en al helemaal niet gelijkgetrokken moeten worden met het huwelijk en nog veel minder toelaatbaar moeten zijn dat homostellen kinderen gaan opvoeden.
  Naar mijn idee zijn het niet de prikken die dit promoten maar de gedegenereerde mentaliteit en ethiek, waarbij kinderen van jongsaf aan worden geindoctrineerd om het als normaal te zien.

  Geliked door 7 people

  • BigLJohn zegt:

   Hier aan zou ik willen toevoegen dat het binnenkort niet meer als normaal word gezien dat je hetero bent. Zo krijgen ook allerlei andere minderheidsgroepjes hun zin van de overheid. Rebellion extension, de anti Zwarte Piet beweging, Moslims. Ja die voorlaatste zou willen dat alle zwarte Pieten gaan verdwijnen en dat Sinterklaas zijn kruis verwijderd van zijn mijter. In zo’n wereld leven wij vandaag de dag.

   Geliked door 3 people

 5. Greengo zegt:

  ´Wat hebben we in godsnaam met het DNA uitgespookt???´
  Ik erger me mateloos aan het misbruik van het woordje ´we´ te pas en te onpas. Het is niet wat hebben we etc., maar wat hebben ZE etc. Kunnen schrijvers en sprekers daar niet een keer gewoon op letten?!

  Geliked door 1 persoon

 6. Léon van Duren zegt:

  Zaterdag was een gitzwarte dag voor Nederland i.v.m. uitingen van totale verdorvenheid in Nederland!! De CONSTRUCTEUR van hemel en aarde heeft nog steeds een grote afkeer van deze “onrechtmatige “door de Nederlandse wetgever gelegaliseerde smerige uitingen van verdorvenheid!!!

  De vloek heeft zich voor Nederland opgestapeld tot aan de hemel!! De gevolgen zullen niet prettig zijn !!Het zindert in Nederland van dood en verderf!!

  Geliked door 1 persoon

 7. Peter Rissing zegt:

  Kom, kom, een beetje onderbouwing van geponeerde stelling zou de kritische lezer bevredigen.

  Like

  • karton zegt:

   @ Peter Rissing op 8-8-2022 om 23.51 u.
   Ook zónder onderbouwing van de door u bedoelde reactie, ben ik ’t met de geponeerde stelling volledig eens.
   Ik vraag me écht af : als u de beelden van de “vunzige vaartocht” in Sodom & Gomorra heeft gezien (of een gedeelte daarvan) heeft u dán nog een onderbouwing nodig ?
   Mij is ’t al langere tijd volkomen duidelijk dat Nederland, óók op dát vunzige gebied, volledig de weg kwijt is.
   Ik onderbouw mijn stelling niet, kijkt u maar om zich heen !

   Like

 8. Ravian zegt:

  Echte vaccinaties veranderen je DNA niet, das een eigenschap van de momenteel als “vaccin” verkochte gen therapieën…
  Echte homofilie is een aangeboren genetische afwijking, maar daar gaat de “gay-pride” niet over, die gaat over het etaleren van de seksuele praktijken van allerhande seksueel gedegenereerden.
  En in tegenstelling tot homofilie is deze geestelijke degeneratie wel “besmettelijk”.
  Daarom moeten deze geestelijk gedegenereerden zich ook zo nodig toegang verschaffen tot de zeer beïnvloedbare geesten van jonge kinderen, omdat die het gemakkelijkst met hun gedegenereerde ideeën te besmetten zijn.
  Hun gedegenereerde wereld moet gewoon het nieuwe “normaal” worden, en dat wordt gepusht door links omdat dit aan het gezin als de basis van de samenleving vreet.

  Geliked door 2 people

 9. Dick zegt:

  Er is wel een probleempje hoe tallozen te cremeren cq te begraven.
  Dat moet dus geleidelijk over tijden.
  Lijkt mij,,,

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s