Diefstal . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Ron Nagtegaal)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Diefstal . . .

 1. J zegt:

  Dan nog gesproken over de kunstmatig opgevoerde inflatie?

  Like

 2. Cathja zegt:

  Ja, ‘de Rus’ is altijd de zondebok. Mooi gevonden overheid! Maar denken jullie nou echt dat we ons voor de gek laten houden? Als je slechts een klein beetje geheugen hebt, dan weet je dat we al jarenlang bestolen worden. In Europa zou ik geen enkel land kunnen noemen waar er zóveel belastingsoorten zijn als in Nederland, en die ons allemaal opgelegd worden.
  Oh ja, en als je per ongeluk je huis hebt afgelost, dan weet de belastingdienst (de overheid) je ook nog te vinden.
  Als dit geen ordinaire diefstal is, dan weet ik het ook niet meer.

  Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   Cathja Zelensky het opperhoofd van een deels NAZI land de Oekraïne heeft het in Europa voor het zeggen klaar uit amen. De Oekraïense president Volodimir Zelenski wil dat het hele Westen ophoudt Russen toe te laten. In een interview met The Washington Post zegt Zelenski dat westerse leiders Russen zouden moeten weigeren als straf voor de Russische aanval op Oekraïne. Moskou verwerpt de oproep voor een westers inreisverbod voor alle Russen als irrationeel. Europa moet uiteindelijk beslissen of het de rekeningen voor Zelenski’s “grillen” wil betalen. Volgens het Kremlin is het onmogelijk om de Russen te isoleren van de rest van de wereld Zo kunnen we dus concluderen waar Rutte en de rest van deze door en door rotte regering achter staan. Dan maakt met zich hier nog druk over een hakenkruis vlag in de Oekraïne is het een algemeen beeld. Gewetenloos plukken de WEF tirannen eigen burgers volkomen kaal dat heet namelijk legale diefstal, overspoelen ons land met duizenden jonge kerels die straks de boventoon zullen gaan voeren. Daarbij worden wij in het najaar zelfs nog van onze vrijheid beroofd door een in haast geflanste coronawet waarvoor de grondwet dient te worden gewijzigd en de rechten van de mens worden geschonden. Kortom de grootste criminelen zitten in Den Haag buiten criminaliteit hebben zij zich zwaar schuldig gemaakt aan land- en volksverraad. Die algehele inflatie heeft niets met de oorlog te maken maar was al jaren gepland om de great reset te realiseren. Wat nu in sneltreinvaart gebeurt. We moeten straks verplicht afstand gaan houden waar voor om het 5 G netwerk haar werk te laten doen zodat elke burger is te identificeren en te controleren. Als dit niet om een massale volksopstand vraagt dan weet ik het niet meer. De smerige machtswellustelingen maken het met de dag bonter en zullen doorgaan mits er nu eindelijk eens miljoenen mensen naar Den Haag trekken omdat politieke tuig met pek en veren voor goed de zetel uit te jagen dan kan hier ook de politie niets meer voor ze betekenen. Dat politieke tuig heeft uiteindelijk eigen volk de oorlog verklaard dan moeten ze het maar krijgen ook. Ook heeft dat tuig al teveel bloed aan hun handen.

   Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Cathja Alleen de roverheid weet Willem en de rest van de levenslange staatsuitkering trekkers de Oranjes blijkbaar tot op heden niet te kunnen vinden. Dat moet toch niet al te moeilijk zijn. Schande miljoenen verzameld over de ruggen van de belastingbetalers en geen cent belasting sterker nog worden nog beloond met onterechte subsidies die niet terug betaalt hoeven te worden die steekt Willem ook nog even in eigen zak.

   Geliked door 1 persoon

  • Ravian zegt:

   Nederland is voor zover ik weet ook het enige land waar belasting over belasting geheven wordt.
   Het is in ieder geval iets dat je buitenlanders nooit uitgelegd krijgt…

   Geliked door 1 persoon

 3. Frits zegt:

  Doe je dat alles op 1 dag, wordt er dus 135% van je afgenomen. 🤔🤔🤔 Aldus niet werken loont😎😎

  Geliked door 2 people

 4. Hovawart zegt:

  U zult niets meer mogen bezitten, zelfs uw salaris of pensioen zijn niet meer veilig, maar u zult gelukkig mogen zijn met het minimale dat u nog krijgt……….de EU en het Schwabisme zijn onze ondergang….de ondergang van de westerse wereld.

  Geliked door 1 persoon

 5. Hovawart zegt:

  Onze overheid garandeert ons nog steeds telleurstellingen, maar wel steeds meer en groter………

  Like

 6. droevige mof zegt:

  De staat steelt om zich te verrijken, veel burgers stelen uit noodzaak. Het aantal brandstofdiefstallen neemt snel toe: wegrijden bij het benzinestation zonder te betalen, de tankdop openbreken, in de tank boren en de benzine of diesel aftappen. Vooral vrachtwagens en campers worden door de laatste variant getroffen. (En ik zeg nog steeds: Danke Mutti, zelfs als je met pensioen bent).
  https://www.wochenblick.at/great-reset/die-krise-naht-immer-mehr-faelle-von-spritklau-und-tankbetrug-in-deutschland/

  Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   droevige mof Het is binnen deze bananenrepubliek al zo ver dat een supermarkt Vomar in Dronten zijn vlees van beveiligingsstickers heeft voorzien. Zo erg is het gesteld echter ik vergeef de mensen die een stukje vlees gratis willen meenemen dat is niets vergeleken en een kleinigheidje bij de legale diefstal van onze overheid. Je zou maar je leven lang hebben gewerkt en braaf je belastingen je leven lang hebben betaald en als eind resultaat geen stukje lekker vlees meer kunt permitteren. Dat is zelfs de burger niet meer gegund. Al die rotte appels in Den Haag zouden hun ogen uit hun hoofd moeten schamen evenals de agenten die onschuldige demonstrerende burgers lopen te mappen. Ben benieuwd hoe Jan en Marie agent nog hun lasten kunnen opbrengen en hoelang ze zelf nog van gezond en betaalbaar voedsel kunnen genieten met hun hongerloontje. Zijn die wouten nu zo geïndoctrineerd en intens dom en beseffen zij niet dat zij zelf en hun gezinnen ook de dupe worden.

   Like

   • Yvonne zegt:

    Julia, u vergeet dat mensen die gratis gepikt vlees meenemen wordt doorberekend in onze boodschappen, dus wij betalen eraan mee net zoals we aan duizenden asielzoekers mee betalen

    Like

 7. Vooropgesteld dat Ik geen waterdeskundige ben.
  Maar naar het er uit ziet is er op dit eigenste moment een watercrisis in Nederland en in meerdere landen overigens.
  Nou neem Ik dit soort crisissen met een hele grote korrel zout, want zoals iedereen wel kan zien worden dit soort crisissen geregisseerd door de overheden, want laten we wel wezen, de laatste tien tot 15 jaar is de ene crisis de andere opgevolgd en je kunt het zo gek niet noemen of het heet crisis.
  Neem als voorbeeld de zogenaamde vluchtelingencrisis waarbij de laatste jaren een maximum aantal opvreters de grenzen over komt wandelen en de klootzakken van het IND maken er dus bij monde van Rhodia Maas de nieuwe directeur van die bende van dat het voordeel van de twijfel vaker gebruikt gaat worden.
  Let wel dat dus elke veiligelander die zich aan komt melden dus het voordeel van de twijfel geniet,
  Met andere woorden hoe creeer je een crisis.
  Om terug te komen op de zogenaamde watercrisis die momenteel zou heersen in sommige landen lijkt het me evident om eens wat meer sluizen stuwen en andere waterwerken op slot te houden zodat het zoete water niet rechtstreeks naar de zee wordt afgevoerd en de drinkwaterbekkens te vullen.
  Trouwens er schijnt al zo iets te gebeuren want de scheepvaart kan wat minder gebruik maken van sluizen en dergelijke omdat het water te laag zou staan.
  Dus de waterloop blokkeren en het water dus op die manier niet de kans te geven om direct de Noordzee in te stromen komt niet op bij de waterbouwkundige ingenieurs.
  Het zal natuurlijk aan mij liggen dat Ik er geen ene jota van begrijp en dus om een of andere reden het water naar de noordzee dient te gaan.
  Dan is er ook nog een energiecrisis waarbij al uit en te na beschreven is hoe die door Brussel geregiseerd word, waardoor de prijzen de pan uit rijzen van brandstoffen en electra, met het gevolg dat het kostenplaatje (je geloofd het niet) maar weer bij de burger neergelgd wordt en zelfs voorlopig het advies gegeven word om maar minder te douchen wat uiteindelijk de eerste aanzet is en er binnenkort ook het advies zal komen om je was nog maar een keer in de maand te doen of zo.
  CO/2 crisis waarvan al uit en te na aangetoond is dat die helemaal niet bestaat en dat kleine beetje CO/2 wat er bij gekomenis alleen maar ten goede komt aan planten en gewassen.
  Stikstofcrisis, ook zo’n mooie want zoals Ik verleden week al een filmpje plaatste hoe het RIVM de zaak manipuleerd met hun metingen om een crisis te creeren en die in stand te houden.
  Maar ja, ondertussen zit het grootste deel van Nederland op de bank voorhun kijkbuis met Schultenbrau en chips en als er een gesprek gevoerd gaat worden over crisis hier en daar geven ze voor het gemak Poetin de schuld zonder eens bij zichzelf te rade te gaan waar die crisissen vandaan komen en ze toe staan dat het criminele zooitje in Den Haag en Brussel eenvoedig dit soort politiek door kunnen drijven, want dat dit soort crisissen alleen maar politiek gemotiveerde zooi is, is de weldenkende mens al veel langer van overtuigd en is dat ook al op meerdere vlakken bewezen.
  Maar verder: I rest my case, want zoals hier en op andere blogs aal meermaals opgeroepen is om nu eens langzaamaan in opstand te komen, wat een goede zaak zou zijn, komt de lamme Nederlander en ook de lamme Europeaan niet uit zijn stoel vandaan en laten dit alles eenvoudig over zich heen komen.

  Geliked door 3 people

  • Ravian zegt:

   Gezien we sinds vorig jaar (wetenschappelijk bewezen) in een nieuw Maunder minimum zitten, wat uiteraard in de media doodgezwegen wordt, is de aarde aan het afkoelen geslagen.
   Minder energie van de zon betekend daarbij ook minder verdamping van oppervlakte water, wat in minder regen resulteert, en dus in droogte.
   Das allemaal geen raketwetenschap.
   Daar had dus door “waterbeheer” op geanticipeerd moeten worden, want als de regen stopt, zoals nu het geval is, dan is het feitelijk al te laat.
   Maar met dat “anticiperen” hadden ze dan feitelijk ook toegegeven dat we ons niet in een periode van opwarming maar in een periode van afkoeling bevinden, en daar zal de welbekende schoen wel gewrongen hebben…

   Like

   • Dat zou kunnen kloppen Ravian dat er inderdaad minder regen valt.
    Heb Ik me eerlijk gezegd niet in verdiept, maar dat het waterbeheer er bewust een zooitje van maakt is al lang duidelijk.
    Zoals Ik zeg Hoe creeer je een crisis.

    Geliked door 1 persoon

 8. Wim Vreeswijk zegt:

  De EU vecht zichzelf helemaal kapot, waardoor er 550 miljoen Europeanen gedupeerd worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s