Dit dus . . .

We leven in een wereld, waarin je kind niet kan doen alsof hij een Indiaan is. Maar een volwassen man wel kan doen alsof hij een vrouw is.

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Dit dus . . .

 1. Cathja zegt:

  Die als tweede genoemde heeft volgens mij bijwerkingen van zijn prikjes….
  Er komen trouwens steeds meer vreemde figuren opdagen. Ik heb begrepen dat we nu al met ongeveer 70 verschillende ‘genders’ te maken hebben. Je weet gewoon niet meer met wie je te maken hebt. Maar pas op dat je niet een verkeerde ‘titel’ gebruikt bij het aanspreken…!

  Like

 2. Lees Ik in de televaag.
  Let even goed op.

  ‘Geen Russische toeristen meer in Europese Unie’
  De premier van Estland wil geen Russische toeristen meer in de Europese Unie als straf voor de bloedige Russische invasie in Oekraïne. Regeringsleidster Kaja Kallas roept op de afgifte van toeristenvisa aan Russen te stoppen.

  Een bezoek aan Europa is een voorrecht, geen mensenrecht, benadrukt de premier op Twitter. Ze wijst erop dat het vliegverkeer tussen Rusland en de EU al is stilgelegd. Dat betekent dat Russische toeristen via buurlanden als Estland en Finland reizen en deze landen dus de last dragen, aldus Kallas. Ze vindt het “tijd om het toerisme vanuit Rusland nu te beëindigen.”

  Onlangs kondigde de Finse regering al aan de visumregels voor mensen uit Rusland te willen aanscherpen. Finland wil de kwestie later deze maand bespreken tijdens een EU-bijeenkomst.

  De Finnen of Estland kunnen dergelijke stappen niet alleen nemen. In het hele zogenoemde Schengengebied waarin vrij kan worden gereisd, moeten dezelfde richtlijnen gelden. Finland is nog het enige EU-buurland van Rusland dat toeristenvisa afgeeft aan Russische burgers. Estland, Letland, Litouwen en Polen hebben daar eerder paal en perk aan gesteld.

  De Oekraïense president Volodimir Zelenski wil dat het hele Westen ophoudt Russen toe te laten. In een interview met The Washington Post zegt Zelenski dat westerse leiders Russen zouden moeten weigeren als straf voor de Russische aanval op Oekraïne.

  Moskou verwerpt de oproep voor een westers inreisverbod voor alle Russen als irrationeel. Europa moet uiteindelijk beslissen of het de rekeningen voor Zelenski’s “grillen” wil betalen. Volgens het Kremlin is het onmogelijk om de Russen te isoleren van de rest van de wereld

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/977444086/live-geen-russische-toeristen-meer-in-europese-unie

  Deze zeepert heeft natuurlijk nog nooit gehoord dat zogenaamde mensenrechten organisaties elke Afrikaan of midden oosten inwoner het mensenrecht heeft om Europa binnen te wandelen en een uitkering aan te vragen wat dan toch ook weer iets anders is als geld uit komen geven tijdens een vacantie.
  Maar jah Kaja Kallas heeft de laatste tijd nou niet direct getuigd van een al te groot intellect.

  Geliked door 2 people

  • Ravian zegt:

   De Joden vervolging was er niets bij…
   Wel grappig dat ze hier mee feitelijk erkennen dat Rusland een functionerende democratie is, en geen dictatuur, zoals ze altijd beweren, anders kun je namelijk de burgers van een land niet verantwoordelijk houden voor de daden van dat land.
   Zullen ze, zoals gewoonlijk, wel niet over nagedacht hebben.

   Like

 3. Julia zegt:

  Mijn voorkeur gaat toch echt uit naar een indiaan lekker strijdlustig in plaats van al die LBHT mafklappers en kereltjes in rokjes zij zijn juist een groot gevaar met hun doorgeslagen woke cultuur waar zelfs jonge kinderen nu de dupe van worden. Met dit slag zal welk land dan ook geen oorlog winnen. Ondertussen kan ik geen regenboogvlag meer zien het is de rood/wit/blauwe of niets. Ziek is dit land met al in veel gemeenten gekleurde zebrapaden en nog meer van die geldverslindende waanzin.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s