Gouverneur van Texas “verrijkt” Washington, D.C. en New York City met illegale immigranten

(Vertaling: E.J. Bron)

Met de machtsovername van de Democraten ongeveer twee jaar geleden heeft zich in de VS wat betreft migratie een ingrijpende verandering voltrokken. Terwijl de Trump-regering een rigide immigratiepolitiek voerde, onderhoudt de Biden-regering een welkomstcultuur naar Duits voorbeeld. Daarvan zijn de zuidelijke frontstaten zoals Texas de dupe. Daar wil men zich dat niet langer laten welgevallen.

Texas verzet zich tegen linkse immigratiepolitiek

Texas, met zijn lange grens met Mexico, wordt bijna overspoeld door illegale immigranten uit Latijns-Amerika. Een gevolg van de verordende welkomstcultuur van de Democraten in het verre Washington. Daartegen geeft de Republikeinse gouverneur van Texas, Greg Abbott (foto), een signaal af. Sinds april zette hij tot nu toe 4500 migranten in bussen en transporteerde ze naar de Democratische bolwerken Washington, D.C. en New York City.

Democraten bekritiseren migrantentransfer

Maar in plaats van zich te bedanken voor de vele “geschoolde arbeidskrachten” en de culturele verrijking, was men in beide steden niet echt enthousiast over de actie. “Hij gebruikt politiek voor persoonlijk voordeel en stuurt deze wanhopige migranten hier naartoe”, beklaagt Karine Jean-Pierre, de woordvoerster van het Witte huis. Er zou immers een wettelijk vastgesteld proces ter verdeling van migranten zijn die over de zuidelijke Amerikaanse grens zouden komen.

Ook de burgemeester van New York, Eric Adams, toonde zich “geschokt”. “Het is onvoorstelbaar wat de gouverneur van Texas gedaan heeft als u aan dit land denkt – een land, dat altijd openstond voor diegenen die vluchten voor vervolging en andere ongepaste, ondraaglijke omstandigheden”, wordt hij geciteerd. De aangesproken gouverneur Greg Abbott ziet dat blijkbaar iets anders.

Protest tegen opheffing van wet

Met de migrantentransfer wil de Texaanse gouverneur nadruk verlenen aan zijn protest dat het de Texaanse grensbewakers sinds de opheffing van “Title 42” niet meer is toegestaan om opgepakte illegale immigranten direct weer uit te zetten.

Bron:
unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Gouverneur van Texas “verrijkt” Washington, D.C. en New York City met illegale immigranten

 1. Rien E zegt:

  Kunnen ze in Ter Apel een voorbeeld aan nemen, linea recta in de bus naar den Haag bij Rutte op de stoep zetten

  Geliked door 1 persoon

 2. Yvonne zegt:

  En nu alle immigranten naar Amerika, plek zat en ik denk ook huizen ik kijk wel eens naar TLC over dikke mensen die dan naar Houston moeten verhuizen van die arts die ze helpt en binnen de kortste keren hebben ze een appartement

  Like

 3. saddy zegt:

  China verrijkt zichzelf met de nieuwe Thorium-kerncentrale:

  The Shanghai Institute of Applied Physics (SINAP) – part of the Chinese Academy of Sciences (CAS) – has been given approval by the Ministry of Ecology and Environment to commission an experimental thorium-powered molten-salt reactor, construction of which started in Wuwei city, Gansu province, in September 2018.

  Wat ook wel wat meer onder de aandacht gebracht mag worden is de mogelijkheid om oud kern-afval opnieuw te gebruiken. Met de nieuwe technieken zou bv duitsland door het oude materiaal te hergebruiken de komende 100 jaar kunnen voorzien in ALLE electriciteits-behoeftes.

  Geliked door 2 people

 4. saddy zegt:

  Tussendoortje:

  De Bild-Hoofdredacteur die zelf na wilde denken en dus uiteraard ontslagen werd zit nu ook op twitter.

  Julian Reichelt

  Op youtube zijn eigen podcast: Achtung, Reichelt!

  Objectief, alleen als hij echt iets te melden heeft, beknopt en interessant.

  Like

 5. ronjaspers zegt:

  Het is een illegalen invasie vanuit zuid amerika naar de amerikaanse grens.Uiteraard gefinancierd en georganiseerd door de extreem linkse multimiljardair george soros,dit monster is tevens ook billderberger en WEF lid.

  Like

 6. saddy zegt:

  China verrijkt de wereld ook weer:

  What is Langya Henipavirus that has infected 35 people in China?

  Like

 7. Wel geinig eigenlijk dat de Texaanse gouverneur dat spul door stuurt naar Washington en New York.
  Die wilden ze namelijk met alle geweld binnen halen maar hadden nooit gedacht dat het zou eindigen in hun eigen tuin.
  Het is in die steden al niet al te best gesteld met de criminaliteit, maar je kunt er de klok op gelijk zetten dat ze binnenkort met zijn allen een linkse hartwip krijgen Hehehehe

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s