Hoe zit het met een AZC in jouw achtertuin, Hugo?

(Door: Ebru Umar)

Sneeuwvlokjes opgelet: stuur straks jullie boze mails vol verontwaardiging en cancelpogingen wél even naar de juiste opdrachtgever. Of doe es origineel en roep Nederland via Twitter op me te cancellen want here we go: Afrika is niets, was niets en zal nooit wat worden.

Vandaar dat volksstammen Afrikanen hierheen migreren. Is logisch. Zoals het ook meer dan logisch is, dat we ze niet opvangen. Of ze nou asielzoekers heten of niet, of ze nou Oekraïners beweren te zijn of niet. En ook niet als ze beweren tandartsen en raketgeleerden te zijn. In eigen land zouden ze dan trouwens meer verdienen dan hier – het concept belasting is en blijft lastig uit te leggen.

Lees verder>>>
(h/t A.H.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Hoe zit het met een AZC in jouw achtertuin, Hugo?

 1. vangie1206j zegt:

  Hé hugo een hoofdletter ben jij niet waardig.
  Zal ik je eens wat vertellen hugo dit menselijk afval uit afrika ook zonder hoofdletter mogen en kunnen hier nooit binnen komen.
  Zoals jij waarschijnlijk weet maar niet verteld komt dit asiel gajes via Duitsland en of België Nederland binnen.
  hugo daar moet dat asiel afval asiel aanvragen en niet in Nederland LUL 3x met hoofdletter jij smerige dictator.

  Geliked door 1 persoon

 2. Boike zegt:

  Een andere goede locatie voor een AZC is te vinden in Apeldoorn, in de domeinen, oftewel de achtertuin van het Loo. Daar kunnen heul veul ziellugge gelukzoekers, kansparels, koeltoeraanwinsten, hoogopgeleidenen (artsen, ingenieurs en zo) en nietsnutten worden ondergebracht.

  De duivel belooft ze aldaar een hemel op aarde.

  En als Roodbaard in het najaar weer grootse jachtpartijen organiseert, lost het probleem wellicht zichzelve op.

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ Boike op 11-8-2022 om 08.26 u.
   Goed plan Boike; maar………zoals Wilhelmina in de jaren ’30 verboden heeft om in de achtertuinen v.h. Loo Joodse vluchtelingen uit Duitsland op te vangen, zullen Wimmie & Maxinaatje daar niet van gecharmeerd zijn. Bovendien zullen zij aanvoeren : “Wij hebben het z,g “Oude Loo” reeds aangeboden als opvang voor Oekraïeners, dus wij doen genoeg, mensen. Bovendien zijn we heel erg druk om het kamertje voor ons dochtertje Amalia in A’dam in te richten, dus we kunnen er ff niks bij hebben”.
   (over de huidige “opvang” werd onlangs bekend, dat er plm. 30 Oekraïeners verblijven in dat “Oude Loo”. Het betreft géén gewone Oekraïeners natuurlijk, maar de zg. “elite”, die altijd als eersten vluchten ! Doordat dat zootje aldaar verblijft schijnt een deel van dat (wandel)park te zijn afgesloten middels hekken, waarvan alléén dat zootje een sleutel heeft. Ik heb gelezen dat omwonenden en mensen met een z.g. wandelabonnement heel kwaad zouden zijn en zouden hebben geprobeerd de hekken te forceren)
   Het Oude Loo is een kasteeltje dat in een wandelpark ligt en is omgeven met een gracht. Zou écht iets zijn voor een paar NL-gezinnen die door de “regering” aan de bedelstaf zijn gebracht !!!!!!

   Geliked door 2 people

   • Boike zegt:

    @ karton 11 augustus 2022 om 11:12

    Ik was onlangs in de buurt van Apeldoorn en ik zag daar in een halfuur tijds toevallig wat hele dure auto’s rijden, die je normaal niet op de Nederlandse wegen tegenkomt. Hoe vaak ziet u twee Aston Martins, een Lamborghini, enkele grote dure Mercedessen en een Ferari in een uur tijds voorbij racen ??? Dat zijn vast geen auto’s van AOWers. Ik heb jarenlang dergelijke auto’s niet op de Nederlandse wegen waargenomen. Het zal wel niet politiek correct zijn, maar ik heb wel meteen een link gelegd met de tijdelijke bewoners van het oude Loo. Ik neem gevoeglijk aan, dat de koning daar geen gewone Oekraïnse vluchtelingen opvangt, maar heel selectief te werk gaat.

    In de 60-er jaren vlak na het overlijden van Wilhelmina heb ik gewandeld in het park van het Loo. Ik heb toen ook het kasteeltje “Het Oude Loo” gezien, een sprookjeskasteel. Echt iets voor de valse stiefmoeder van Sneeuwwitje.

    Geliked door 1 persoon

 3. Julia zegt:

  Dat die lamzak en bedrieger nog niet op staande voet er uit is geflikkerd zonder nog een cent te ontvangen zodat hij de kosten van zijn optrekje niet meer kan betalen waardoor hij zelf eens onder een brug kan gaan slapen. Wat heeft die vent de boel besodemieterd en de lamzakken in de Tweede Kamer vinden het blijkbaar allemaal wel goed. https://www.ninefornews.nl/politici-boos-nadat-de-jonge-desinformatie-verspreidt-in-eerste-kamer-vroeger-was-dit-een-doodzonde/ Deze CDA leugenaar en bedrieger heeft al heel wat bloed aan zijn handen en nu laat hij de hele woningmarkt ook nog in elkaar donderen om de heilige vader uit te hangen om de duizenden geïmporteerde profiteurs aan een woning te helpen.

  Geliked door 3 people

  • ronjaspers zegt:

   Julia.Hugo “mengele” de jonge is een WEF hoer,hij is aangesteld om nederland en de nederlanders te slopen.Hij wordt beschermd door het WEF want hij is nog niet klaar met slopen.

   Like

 4. J.v.d.Heijden zegt:

  De hele wereld kan niet in Nederland wonen.

  Like

 5. karton zegt:

  @ Julia op 11-8-2022 om 08.45 u.
  Ik ben ’t GVD wéér met u eens !!
  Overal waar die vent opduikt ontstaat grote ellende en chaos; was ook al zo toen hij wethouder in R’dam was.
  Natuurlijk zou zo’n vent d’ruit geflikkerd moeten worden, maar ja, de gehele “regering” bestaat uit dat soort !!
  Dus wie moet wie er nu uit flikkeren ?

  Like

 6. akoning8chellonl zegt:

  Dit is al jaren gepland, die smerige rat is gewoon een marionet.
  Net als die hele kolere zooi in de 2de kamer.

  Geliked door 1 persoon

 7. Itsme zegt:

  Ebru, respect voor jou. Fantastisch geschreven. Lees jouw columns graag!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s