SLAAP ZACHT NEDERLAND…!!

Amsterdam – 1942

(Door: “Driek”)

Bevrijding, het hart van de Nederlander klopte sneller toen de droom van een vrij Nederland werkelijkheid werd. Vijf jaar lang leefde de burger onder de rampzalige knoet van het hakenkruis. De dikke gevangenismuren en de poorten der concentratiekampen opende hun deuren, de slachtoffers van geestelijke en lichamelijke slavernij konden weer vrij ademen. De hard klinkende slagen van de ijzeren gevangenisdeuren behoorden tot het verleden.

Maar de erbarmelijke tijden van weleer kunnen herleven en wederom hun gruwelijk aangezicht tonen. Doch de Nederlander leeft in een roze wolk van zelfgenoegzaamheid. Wie dan leeft die dan zorgt, is zijn gedachte. Doch wil ik de geachte lezer herinneren aan de jaren veertig, toen Nederland zuchtte onder de Duitse bezetting. Toen de wreedheden en het onrecht hoogtij vierden.

Met ingang van 1940 werden de Duitsers strenger in Nederland. Doch daar hield het niet mee op. De Duitser trokken het koord steeds strakker aan, zodat de vrijheid zoals de burger die kende in Nederland meer en meer beknot werd. Vanaf 3 mei 1942 moesten alle Joden in Nederland van zes jaar en ouder een herkenningsteken dragen, de zogenaamde Jodenster. Die ster werd in een Nazirijk overal ingevoerd. De bedoeling van de Duitsers was om de Joodse burger te isoleren. In openbare gelegenheden, markten, winkels verschenen overal bordjes waarop te lezen was: Voor Joden verboden. Begin 1941 werden Joden verplicht zich te laten registreren als Joods. Een maand later werd de ‘Joodse Raad’ opgericht.

Na de invoering van de Jodenster waren er tal van Joden die uit schaamte weigerden de ster te dragen. Doch de Duitsers konden dat makkelijk controleren, want de ster moest zichtbaar op borsthoogte aan de jas of welk kledingstuk dan ook, stevig worden vastgenaaid. De boete voor het niet dragen van een ster bedroeg duizend gulden of zes maanden gevangenisstraf. Echter in de praktijk moest de overtreder naar een vernietigingskamp.

Lezer, het zaad der Duitse onderdrukking begint opnieuw te ontkiemen. De Nederlandse burgers dienen zich te onderwerpen aan machthebbers die de zweep van het Nationaal Socialisme tot nieuw leven willen wekken. De lezer is op de hoogte van deze schandvlek in de geschiedenis.

Sinds de uitbraak van Corona worden wij door minister Ernst Kuipers overstelpt met angstaanjagende berichten over dat vreemde virus. Nieuwe maatregelen zijn op komst. De Nederlandse burger dient goedschiks of kwaadschiks zijn oor te laten hangen naar de luimen van Haagse regeringslieden. In oktober worden die nieuwe maatregelen ingevoerd. Het politieke doel is weer een stapje naderbij gekomen.

De Haagse samenzweerders onder leiding van minister-president Mark Rutte en zijn kompaan Ernst Kuipers zullen hun snode plannen koste wat het kost ten uitvoer brengen. Maar leven wij niet al onder de overheersing van de Nationaal Socialisten? De Nederlander is straks gedoemd tot het vernederende knechtschap. Want de vergelijking met de Duitse bezetting is opmerkelijk. Anton Mussert, leider der toenmalige Nationaal Socialistische Beweging, als landverrader ter dood gebracht, leverde Nederland in 1942 tot mei 1945 uit aan het Nationaal Socialisme van Adolf Hitler. Onze minister-president Mark Rutte, sympathisant van het Wereld Economisch Forum, aarzelt niet om Nederland uit te leveren aan een ongure Duitser, Klaus Schwab.

Zijn het straks de nieuwe fascisten die Nederland gaan besturen? Sinds de invoering van dat krankzinnige vaccinatieprogramma is bijna tachtig procent der bevolking met het gif geïnjecteerd. Velen lieten zich prikken om toch de kroeg en andere proletarische verpozingen te kunnen bezoeken. Die imbecielen staan al weer te popelen voor een vijfde prik. De angst moet er goed in blijven.

Ik wens U allen nog een gezegende zomerdag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

(PS: © 2022. Niets uit bovenstaand artikel mag worden gebruikt of gewijzigd op andere blogs/sites zonder de nadrukkelijke toestemming van de webmaster!)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op SLAAP ZACHT NEDERLAND…!!

 1. BosscheBol zegt:

  !00% met je eens, Driek. Het fascisme is terug. De staat is almachtig, en van enige echte inspraak is geen sprake meer.
  Onze zgn. volksvertegenwoordigers zijn veranderd in regeringsvertegenwoordigers die af en toe een walgelijk toneelstukje opvoeren en daar goed voor beloond worden.
  Het land wordt overlopen door mohammedanen die over 50 jaar de sharia invoeren.
  Onze zgn elite is door en door corrupt en alleen maar uit op geld en macht.
  Rechters horen bij het systeem, de propaganda bralt aan één stuk door. De grondwet wordt naar believen aan en uit gezet. Dit land is niet meer te redden …

  Geliked door 2 people

 2. Knalkopje1 zegt:

  Ernst Kuipers heeft vanaf het begin in 2020 altijd de strengst mogelijke maatregelen geëist. Nu heeft hij in navolging van De Jonge een fascistische Coronawet in elkaar gedraaid. Hij zou er zomaar Marion Koopmans bij kunnen halen. Die is helemaal weg van de zich communistisch noemende fascistische Volksrepubliek China, dat al met draconische lockdowns komt als vier personen positief zijn getest zonder symptomen. Dat is nog eens wat voor Kuipers en Koopmans. Je zult maar in dat verschrikkelijke land moeten leven. Nu willen deze fascisten eens te meer Taiwan gaan ‘bevrijden’.
  .Koopmans stelde ook voor de coronamaatregelen tegen de griep in te zetten.

  Geliked door 2 people

 3. fredjohan zegt:

  De vergelijking met de Duitse bezettinsjaren gaat volledig op. Ik heb ze bewust meegemaakt Driek.

  Geliked door 5 people

 4. Htskday zegt:

  Wordt het mondkapje de nieuwe jodenster?

  Lauterbach gaat in Duitsland helemaal los met de Corona-aanpak voor de herfst.
  De mondkappen komen overal terug en de vaccinatiecampagne gaat op volle kracht.

  Nieuw plan: kun je een CTB laten zien hoef je geen vod op!!

  SPIEGELpolitiek:
  (Google translate)

  Nieuw in het concept:
  Volgens het concept kan bij vrijetijds- of sportevenementen en bij het bezoeken van bars, clubs en restaurants in een eerste fase een lopende test, een herstel- of vaccinatiebewijs dat niet ouder is dan drie maanden (!..) worden voorgelegd als een alternatief voor het dragen van het masker !!!

  https://t.co/agcghohynP https://t.co/naLLL0srXU
  (https://twitter.com/lucanew20/status/1554851507832606721?t=-3C2wj2kTz5fnOfjcBa6Tg&s=03)

  Geliked door 2 people

 5. stradivotsi zegt:

  Quote artikel van Driek “Lezer, het zaad der Duitse onderdrukking begint opnieuw te ontkiemen. De Nederlandse burgers dienen zich te onderwerpen aan machthebbers die de zweep van het Nationaal Socialisme tot nieuw leven willen wekken. De lezer is op de hoogte van deze schandvlek in de geschiedenis.”
  Oh ja is dat zo? En wat met de sinds decennia vreemdelingen culturen import die ons opgedrongen word? Het vervuilen van ons eigen volk en cultuur? Zijn jullie nog steeds slaapwandelend?

  Geliked door 5 people

 6. hans-e-pans zegt:

  We zijn na de 2e wereldoorlog nooit echt vrij geweest, want de EU is tijdens, misschien wel ervoor, door de Duitsers opgetuigd. Dus men zou kunnen stellen dat de EU is het groot Duitse rijk 2.0.

  Geliked door 5 people

  • stradivotsi zegt:

   Daar ben ik het dus niet mee eens helaas. Heeft niks met “duitse rijk 2.0” te doen. Vrij zijn we bij voorbaat in die zin, dat de al heersende wereldmachten UK en USA de sceptor wilden en willen zwaaien, en een opkomende bedreigende sterke macht als BRD onder Hitler was een groot bedreiging voor voorgenoemden.
   Duitsland was aan de grond gebracht na WW1, wanhoop, honger, werkeloosheid.
   Dan kwam ene AH die het roer wilde omgooien, en radikaal nog wel. Echter weer van binnen uit verrot. Dat heet o.a verraad!
   Die zogenaamde bevrijding is een wat toen ook al voorgeschreven stukje script is en was.
   Nu zitten we na ’45 onder de klauwen van de USA ( etnische Europeanen, avonturiers, gajes, en lucratief ingestelden, dus zakenmensen ), die alles geript hebben ( en sinds de kolonisatie van N. Amerika! ) van verovert Duitsland, dus goud en blueprints ect. Ach.. wie steelt goud van wie? Maar vooral met een vinger
   naar die ene blijven wijzen nietwaar.
   Jullie blijven in steeds diezelfde nonsens geloven. Schwab heeft helemaal niks met ene Hitler in gemeen.

   Like

 7. Ravian zegt:

  “Maar de erbarmelijke tijden van weleer kunnen herleven en wederom hun gruwelijk aangezicht tonen.”

  Die zijn al lang herleeft Driek…

  Like

 8. JooJootje zegt:

  Door de vele bekende bijwerkingen en nog te ontdekken bijwerkingen kan je gelukkig met zekerheid tegen de vaccinatie fascisten zeggen, jou tijd komt nog wel.

  Like

 9. Victor33 zegt:

  Weet niet of mijmeringen over het verleden enige morele en daadkrachtige inspiratie zullen geven. Of het moet vioolspelen zijn. Wat is de wekker voor wakker vandaag ?

  Like

 10. BigLJohn zegt:

  Het ene fascisme word ingeruild tegen het andere fascisme. Het eerste werd ontmanteld door de geallieerden. Maar welke geallieerden zullen ons gaan bevrijden van het huidige fascisme ? Ik heb er wel eens een naar gevoel over.

  Like

  • wij worden door niemand bevrijd. Zeker door de haagse kliek niet die aan de leiband loopt van Brussel en het WEF. We zullen het zelf moeten doen. Dat wordt nog wat want nederland is gewend dat anderen hun kolen uit het vuur halen. Nou mogen de nederlanders zelf hun vingers branden. Reken niet op bijval van allochtonen van welke kleur dan ook want die zijn druk met zakkenvullen en als het gevaarlijk wordt gaan ze met spoed met een gratis ticket van de nl.belastingbetaler, naar hun thuisland. Als het daarna bij ons weer rustig wordt komen ze massaal terug om verder te gaan met zich vol te vreten op ons kosten.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s