Oranje boven . . .

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op Oranje boven . . .

 1. stradivotsi zegt:

  Ach , zei ze dat werkelijk? en waarom dan?? is daar verdere toelichting op uit “hare mondelijkheid” ?…? HAHAAAAAAAAAAAAAAAA, ik wacht

  Like

 2. Jean zegt:

  Parasieten gaan nooit uit zichzelf weg, die moeten wij zelf verdrijven.

  Geliked door 1 persoon

 3. Julia zegt:

  Persoonlijk heb ik het van begin af aan al te gek voor woorden gevonden dat een willekeurige vrouw uit Argentinië waarvan de afkomst nou niet bepaald een reclame is überhaupt de titel koningin der Nederlanden heeft kunnen krijgen. Destijds had Willem als hij zo nodig moest trouwen met deze vrouw afstand van de troon moeten doen. Nimmer zal ik Maxima als koningin erkennen en er zeker niet met een vlaggetje naar zwaaien. Daarbij gaat zij ook graag op de thee bij de grootste tiran sinds WOII herr Klaus Schwab. Kortom dat algehele miljoenen kostende koningshuis kan van mij morgen nog worden afgeschaft. Het is niet meer van deze tijd en een belasting geldverslindend bolwerk en heeft geen enkele toegevoegde waarde meer voor onze samenleving. Het is uitsluitend flink profiteren, onterechte subsidies in de zak steken en feestjes aflopen en daarbij ook nog eens de coronaregels negeren in Griekenland. Joost mag weten wat er nog meer voor een feestjes achter de paleismuren plaatsvinden corona of niet. Het is te triest voor woorden dat de belastingbetalers niet mogen weten wat dit bolwerk per jaar daadwerkelijk kost.

  Geliked door 7 people

 4. Yvonne zegt:

  Madame M krijgt iets ! Hogere uitkering als alle anderen en dat de Nederlander niet bestaat is mij in het verkeerde keelgat geschoten komt hierheen en zegt zoiets
  Moet ik dat in Argentinië roepen de Argentijn bestaat niet ,zit ik den ik zo in de bak maar als koningin kan je van alles roepen

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Yvonne op 11-8-2022 om 16.58 u.
   Madame M krijgt iets ! Nou NIET van mij hoor, van mij kan ze de Apenpokken krijgen en daar bovenop ernstige buikloop + bloedneus.
   Oprotten met dat mens, dochter van een aanhanger van de dictatuur.
   Kwam hier al met een grote bek binnen : “De Nederlander bestaat niet”, nee dat zal wel, maar ze vreet d’r lekker van.

   Geliked door 3 people

  • Julia zegt:

   Yvonne Het zou de geïmporteerde koningin eens sieren de Dwaze Moeders te bezoeken in plaats op het theeuurtje te gaan van o.a. Klaus Schwab. Het begon in de jaren zeventig spontaan toen een aantal radeloze moeders van vermiste kinderen over het Plaza de Mayo in Buenos Aires liepen. Hun kinderen (en kleinkinderen) waren verdwenen onder het net ingestelde militaire regime van Jorge Videla, maar bij navraag kon niemand hun inlichtingen verschaffen. Een week later waren de moeders er weer en langzaam groeiden ze uit tot een groepering die nu bekend staat als de Dwaze Moeders. Papa van onze koningin diende onder het regime van Jorge Videla. Nederland biedt toch graag haar excuses aan maar rondom de zogenoemde gepromoveerde koningin der Nederlanden blijft het akelig stil. Nimmer wordt hier op de propagandazenders en msm aandacht aan besteed zeer zeker niet toen Max onze koningin der Nederlanden werd. Kortom onder het tapijt geveegd.

   Geliked door 6 people

   • delamontagne zegt:

    Ze zou daar op antwoorden dat ze nog nooit van die moeders heeft gehoord, “dwaze moeders”………..onbekend.
    Wel dwaze Nederlanders die in Sept weer staan te zwemelen/zwaaien naar de koets.

    Geliked door 2 people

 5. Boike zegt:

  Maxima is pleitbezorgster bij het WEF. Ze is ook pleitbezorgster van de Secretaris Generaal van de VN. Ze zou ook zoiets doen voor het WHO. En Joost mag weten wat nog meer.

  Nou heb ik altijd begrepen, maar misschien hebben ze mij dat vroeger op school niet goed uitgelegd, dat leden van het Koninklijk Huis, vanwege de grondwettelijke ministeriële verantwoordelijkheid (art 55 grondwet), absoluut geen politiek mochten bedrijven.

  Me dunkt, dat pleitbezorgster bij instaties als het WEF, de VN en het WHO, die zo politiek actief zijn en onze democratie helemaal buiten spel plegen te zetten, toch wel onder de grondwet zouden moeten vallen.

  Kan iemand me uitleggen hoe dat zit.

  https://www.linda.nl/nieuws/koningin-maxima-levensloop-overzicht/

  https://www.koninklijkhuis.nl/leden-koninklijk-huis/koningin-maxima/lijst-van-functies

  https://nl.wikipedia.org/wiki/M%C3%A1xima_Zorreguieta

  https://www.royalty-online.nl/monarchie/nederland/7x-spraakmakende-uitspraken-van-maxima/

  Geliked door 3 people

 6. karton zegt:

  Wat bezielt die Pampa-poes toch wel ?
  Ik ben ’t helemaal eens met de stelling.
  Zit dat mens hier gvd óns geld te verbrassen. Die dikke dochter van haar en Wimmie is , zo las ik, dolblij dat “zij een kamertje in A’dam gevonden heeft, voor tijdens haar “studie” aldaar.
  Wat is dat voor een geouwehoer van dat spul ? Zij hebben “gewoon” een grachtenpand gehuurd van een bevriend zootje en daar gaat Dikkertje wonen. Die gasten moeten ophouden met het “proberen om als normaal” over te komen, ze zijn héél erg abnormaal.
  Watergebrek in Nederland ? En we hebben een zg. ongekozen “koning” die, naar men zegt “watermanagement” heeft gestudeerd, nou ammehoela hoor, de man weet amper hoe hij een waterkraantje moet openen ! Laat ‘m z’n vergaarde “kennis” gebruiken om Nederland te helpen.
  Gatverdamme, wat een nare familie, die van Oranje-tot-Lippe-Biesterveld en weer terug !

  Geliked door 6 people

 7. Oliedom zegt:

  Nog beter zou zijn, waarom zouden wij Nederlanders een koning(in) betalen, de Nederlander bestaat ja niet, gauw weg met dit, veel te duur, sprookjeshof nonsens figuren.
  En een president hoeft niet duur te zijn, mits je het goed op papier zet o.a wat hij, en alleen hij en niet zijn complete familie (zoals dat nu wel gebeurd bij dat sprookjeshof,) per jaar krijgt en
  een max van 2×4 jaar president zijn.

  Geliked door 3 people

 8. Hans M zegt:

  Briljant !

  Geliked door 1 persoon

 9. BigLJohn zegt:

  De Nederlander bestaat niet. Daarmee bevestigd zij de dat buitenlandse indringers WEL bestaan. Die moeten onze plaats gaan innemen en ons via staatsdwang uit onze huizen verjagen. Geheel in overeenstemming met de WEF doeleinden alwaar zij een vaste bezoekster is. Je zou je bijna gaan afvragen of Maxima door het WEF hier naartoe gemanoevreerd is en gekoppeld is aan de even slechte Willem Alexander. Dezelfde achtergrond als Rutte en Kaag, alsmede de Jonge en Hoekstra.

  Geliked door 2 people

  • dat was het credo van een vooraanstaande pvdalijer, die “Nederland is niet van de nederlanders, Nederland is van iedereen”

   Geliked door 3 people

  • karton zegt:

   @ BigLJohn op 11-8-2022 om 18.42 u.
   Ik weet niet of die “koningin” naar hier is gestuurd door het WEF; ik heb n.l. vaak gehoord dat één en ander zou zijn gearangeerd door z’n fraaie opa, Bernhard, maar pas nádát deze Bernhard een “proefritje” zou hebben gemaakt.
   Let wel BLJ; ik heb dat “van horen zeggen” !!!

   Like

 10. Kijk als een Tilburger kwaad wordt is het eerste wat je van hem hoort dat je op moet tiefen.
  Dat is namelijk waar Ik al heel lang van overtuigd ben dat Maxima op kan tiefen.
  Maar omdat ze dan toch in naam de koningin is wil Ik niet de beroerdste zijn en kunnen we haar zo dicht mogelijk naar Argentinie verplaatsen en daarbij denk Ik dan aan Renesse.
  Het laatste stukje zal ze dan moeten zwemmen.

  Like

 11. boorzalf zegt:

  Deze vrouw die zich koningin noemt is een belediging voor het Nederlandse volk.
  En ik vraag me af of ze wel gedekt is door willy.

  Like

 12. scherpschutter1943 zegt:

  Je weet maar nooit. Bij prins Bernard wapperde de oranjewimpel ook naar alle windstreken. Zit wel in de familietyaditie. In Apeldoorn schijnen er ook nog een heleboel nazeten geweest te zijn van Prins Henrik

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s