Russen mogen hier niet naar binnen!

(Door: Wolfgang Hübner – Vertaling: E.J. Bron)

Ook in Duitsland worden de geluiden van de haviken en ophitsers luider, die bezoeken van staatsburgers van de Russische Federatie aan Duitsland in het vervolg willen verbieden. Derhalve dienen Russische toeristen en zakenmensen collectief verantwoordelijk gehouden te worden voor de handelwijze van hun regering in de Oekraïne.

Deze eis, die blijkbaar ook gedragen wordt door de schijn-oppositie van de CDU-CSU, is niet alleen bijna fascistoïde, omdat ze een groep mensen er gewoon voor wil bestraffen en wil buitensluiten omdat ze tot een bepaalde etniciteit behoren. De eis is bovendien dom, omdat haar realisatie ook die Russen zou treffen die kritisch of afwijzend tegenover de handelwijze van hun regering staan.

Alleen al het idee om Russische mensen collectief van een bezoek aan Duitsland of zelfs de EU uit te sluiten, is een ongehoorde aanslag op Europese idealen en waarden. Want vanzelfsprekend zijn en blijven leden van een natie, die met veel groten der kunst, literatuur, muziek en wetenschappen het continent verrijkt hebben, net zo goed Europeanen als Engelsen, Spanjaarden en Fransen. Dat ondertussen de woedende Russen-haters in het civilisatorisch verloederde Duitsland zelfs dat betwisten, toont alleen maar de voortschrijdende haveloosheid van de “westelijke” geest in helaas niet weinig hoofden aan.

En uiteraard is het evenzo leugenachtig als provocatief wanneer de eis naar toegangsverboden voor Russen van mensen komt, die elke dag de grensoverschrijding van achtergebleven asielzoekers onverschillig accepteren of zelfs als “verrijking” bejubelen. Positief is alleen de omstandigheid dat de ophitsers, oorlogshitsers en nieuwe fascisten, die de Russen van bezoeken aan Duitsland willen buitensluiten, namen en adressen hebben. We kunnen dus weten wie voor niets terugdeinst en daarom gevaarlijk is.

Bron:
pi-news.net
Door: Wolfgang Hübner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op Russen mogen hier niet naar binnen!

 1. scherpschutter1943 zegt:

  Rusland discrimineert ook alle mensen uit het westen. Toeristen niet meer welkom. Zo gaat dat in de politiek. De goede moeten onder kwade lijden

  Like

 2. Julia zegt:

  De krankzinnigheid bij de moffen slaat met de dag meer en meer toe daarbij stikt het er nog van NAZI idioten. https://www.ninefornews.nl/duitse-minister-wil-centra-oprichten-waar-je-politiek-incorrecte-buren-kunt-aangeven/ Ben benieuwd als deze smerige krankzinnigheid doorzet hoeveel woningen onder vuur komen te liggen door het o.a. binnen werpen van brandbommen ruiten worden ingegooid of worden onder gekliederd als mensen er achter komen welke buur hen heeft verraden. Hoe ziek zijn heel veel politici daar moet hoognodig een heel goed bewaakt kamp voor worden opgericht om ze levenslang op te sluiten.

  Geliked door 2 people

 3. antiislamnu zegt:

  Dit is werkelijk waar meer dan schandalig zo worden de Russen de nieuwe joden en weer zijn het de Duitsers die Europa naar de afgrond brengt Merkel die met haat vriend Soros overspoeld met asielparasieten en nu de groenen met hun oorlog hitserie laten we de Duitsers even buitensluiten lijkt mij slimmer

  Geliked door 3 people

  • Julia zegt:

   antiislamnu Helemaal mee eens de NAZI viert volop hoogtij. Niet alleen worden nu de Russen de nieuwe joden wat dacht u van nog niet zolang geleden de ongevaccineerden die van het maatschappelijk en sociaal leven werden uitgesloten. Vandaar dat al die westerse klootzakken die onze economie de nek omdraaien en burgers volkomen kaal plukken achter een NAZI land de Oekeraïne staan waar veelal hakenkruizen een normaal beeld blijkt . Vandalen hebben graven en de entree van de militaire begraafplaats Jonkerbos aan de Burgemeester Daleslaan in Nijmegen beklad. Er zijn Oekraïense vlaggen op de entree en op graven geschilderd en teksten als ‘Fuck Russia’ en ‘Fuck Putin’. Vandalen hebben graven en de entree van de militaire begraafplaats Jonkerbos aan de Burgemeester Daleslaan in Nijmegen beklad. Er zijn Oekraïense vlaggen op de entree en op graven geschilderd en teksten als ‘Fuck Russia’ en ‘Fuck Putin’. Dan maken ze zich hier druk om een hakenkruisvlag in Stroe.

   Geliked door 1 persoon

   • Julia, v
    vanuit fatsoenlijk burgerschap heeft u volkomen gelijk dat u zich daar druk over maakt. Maar er moet mij iets van het hart dat mij met dit soort zaken langer dwars zit. Dode soldaten zijn geen helden, het “Gevallen voor het vaderland”, of “zij gaven hun leven voor onze vrijheid”, zijn leugens. Die soldaten, gewone burgers dus, werden door hun “overheid” gedwongen de wapens op te nemen in een oorlog die door politici is begonnen en het vuile werk in deze laten opknappen door niets vermoedende mensen die helemaal geen uniform aan willen trekken en met wapens in de hand afstormen op vreemde mensen ook in een soldatenpak, die hetzelfde willen, de “vijand” afmaken. Zeker in nederland, een volk van lafaards, bestuurd door nog grotere lafaards is het complete waanzin om je leven te geven voor “het vaderland”. Oorlog in nederland en voor nederland is onzin want de vijand is al binnen. “DE STAAT IS JE ERGSTE VIJAND”

    Geliked door 1 persoon

 4. boorzalf zegt:

  [video src="https://www.wimjongman.nl/nieuws/2022/VID-20220804-WA0000.mp4" /]
  Lijkt me nou een leuk filmpje voor de EO.😉

  Like

 5. Hovawart zegt:

  Een politieke vorm van racisme, een volk boycotten, ….maar hoe zit het dan met Europese gezinnen waarbij er één ouder van Russische afkomst is,…….en ga je hun kinderen dan uitzetten?
  De politiek in Europa is ontspoort,…….het spoor bijster, die sporen niet meer…
  De EU als een ‘rijdende trein’ waar je op en ook weer af kunt springen als de eindbestemming is bereikt, is nu een op hol geslagen treinramp in uitvoering……

  Geliked door 1 persoon

 6. Fran zegt:

  Deze actie geeft weer eens aan wat voor een kansloze bende die Duitse regering is.

  Geliked door 1 persoon

 7. Hovawart zegt:

  De treinen rijden weer, het deporteren is weer op de politieke agenda gezet……..wake up!

  Geliked door 1 persoon

  • Boike zegt:

   @ Hovawart Hovawart 11 augustus 2022 om 13:53

   Ik heb in mijn werkzame leven heel veel van doen gehad met onze Oosterburen.

   Ik kreeg al heel snel in de smiezen, dat er twee soorten waren, Duitsers en Moffen. Met die tweede soort was het altijd hommeles.

   Moffen zijn als vossen. Ze verliezen wel hun haren, maar niet hun streken.

   Zelfs na 2 verloren oorlogen en een destijds nog verdeeld Duitsland, geloofden ze nog steeds in Duitse hegemonie.

   Ik heb Moffen meegemaakt, die niet snapten dat er bij Venlo een streep op de kaart stond.

   Ik herinner me een voorval van zo een, die op 5 mei in Nederland even de dienst zou komen uitmaken. We hebben geprobeerd hem te vertellen, dat het niet zo snugger was, om op bevrijdingsdag zijn neus in Nederland te vertonen. Daar snapte hij dus niets van.

   Ook bij een rechtzitting in Nederland verlangden een Mof, dat de rechter de zitting in het Duits zou voeren. Ging dus niet door. Hij verwees ook teklkens weer naar het Duitse recht. De rechter was duidelijk geïrriteerd en veroordeelde hem tot een zware boete.

   Like

   • BigLJohn zegt:

    Boike, je moest eens weten hoeveel neo-nazi’s er in Europa nog rondlopen. Niet alleen in Duitsland, maar ook in Oostenrijk en de Oekraine. De laatste was net als Oostenrijk de bondgenoot van Hitler in de tweede wereldoorlog.

    Like

   • Toen de Oekraïense boeren weigerden om hun boerenbedrijven om te zetten in kolchozen of sovchosen, liet stalin alle oogst verbranden waardoor 5 miljoen Oekraïners van honger zijn gestorven. Toen de duisters Oekraïne binnen marcheerden, werden zij als bevrijders ontvangen. Waarom? Omdat elke regiem verandering beter was dan onder de Russische knoet te moeten leven. Deze geschiedenis staat vast en is door een ieder te controleren. Net zo goed als in de 2e wereldoorlog niet elke duitser een nazi was, was dat ook niet zo in Oekraïne. Ook nu heeft het gewone volk, zowel in rusland als in Ukraine, geen ene moer te vertellen. Dus afgeven op gewone mensen die alleen maar willen overleven, heeft geen enkele zin en is ook niet eerlijk. Politici maken de oorlog, de burgers niet maar zij worden wel als slachtvee de loopgraven ingestuurd, zonder dat ze weten waarvoor of waar tegen er wordt gestreden. Russische dienstplichtigen dachten dat ze op oefening gingen in Oekraïne maar niet in een echte oorlog. De gesneuvelde russische soldaten werden als oud vuil achter gelaten. Hun moeders belden met het Oekraïense telefoonnummer voor vermiste soldaten of er iets bekend was van hun zoon want ze hadden lang niets gehoord. Het Oekraïense leger sloeg de lijken van de gesneuvelde russische soldaten op in treinwagons omdat ze niet wisten wat er mee te doen. De Russische autoriteiten hadden geen belangstelling voor hun gesneuvelde onderdanen. Vermoedelijk staan die treinwagons met lijken er nu nog.

    Like

 8. Boike zegt:

  Tjonge, jonge, jonge, wat zijn de Moffen toch hardleers. Kennelijk willen ze zich nog een keer in de eigen benen schieten. Zouden ze nou echt menen, dat de Russische Beer de Levieten kunnen lezen ???

  Het grote Rusland is selfsupporting en heeft Duitsland echt niet nodig. Wat gaat Duitsland de komende winter doen, als het echt heel erg koud wordt en Rusland geen gas en geen olie levert ??? Zouden ze nog zo’n grote mond hebben ???

  Het is zo simpel; kies eieren voor je geld, niet Roomser willen zijn dan de p[aus, niet het onderste uit de kan proberen te halen, een beetje dimmen , een knieval maken voor Rusland en de oekraïnse NAZI’s in hun eigen vet laten gaarkoken, dan zit je van de winter in warm huis en kun je met Kerstmis je kalkoen braden op het gasfornuis.

  Like

 9. JooJootje zegt:

  Straks krijgen deze mensen ook door dat er binnen hun eigenbevolking mensen rondlopen die de Russen niet als de vijand zien, gaan ze die ook aanvallen.

  Like

 10. Ravian zegt:

  Yep, eerst waren de ongevaccineerden al de nieuwe joden, en nu krijgen de Russen ook zo’n gele ster opgeplakt.
  En niet enkel in Duitsland overigens.
  Tijd dat er eens ingezien wordt dat ALLE socialisten gore nazi’s zijn.

  Like

 11. Andre zegt:

  Voor corona kwamen er met regelmaat Jugend uit Rusland over om een paar uurtjes te werken bij ons en slapen om vervolgens met de Flixbus overal naartoe te gaan. Toen ik mijn Russische wederhelft vroeg waarom heb je me nooit verteld dat je familie zo groot is zei ze nee we zijn een goedkoop adresje voor de Jugend. Dit was heel leuk want ze kwamen terug met de meest fantastische verhalen om vervolgens weer terug te vliegen naar Rusland met goede herinneringen. Afgelopen week de Flixbus tussen Essen en Amsterdam gecanceld want geen Jugend meer. En als er dan een bus rijdt staat de Kmar bij Arnheim alles binnenstebuiten te keren. Je vraagt het je af hoe Ter Apel zo vol zit.

  Like

 12. Julia zegt:

  Pas op de kinderachtigheid en waanzin kent geen einde in dit door en door verziekte land. Ook de supers doen inmiddels haar best https://www.telegraaf.nl/financieel/1998099479/supers-weren-russisch-ei-uit-het-schap-smaakt-nog-steeds-hetzelfde Hoeveel dieper kunnen we nog zinken. In ieder geval is het heel mooi weer en zet ik vanavond een heerlijke salade neer genaamd Russisch ei. Zullen de supers de salade dan maar in het vervolg de Zelensky salade noemen maar de smaak blijft Russisch. Knettergek en doorgeslagen.

  Geliked door 1 persoon

 13. karton zegt:

  Voor Nederland gaat dat óók gelden : geen Russen naar binnen, tenzij………zij de islamitische ideologie aanhangen !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s