Totale controle . . .

Ze willen dat je goddeloos bent, seksloos, genderloos, kinderloos, depressief, angstig, bang, dik, drugsverslaafd, eenzaam, lichamelijk zwak, geestelijk zwak, schulden hebt, geïsoleerd, in een bubbel leeft, insecten eet en voor alles afhankelijk bent van de staat.

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Totale controle . . .

 1. Julia zegt:

  Er is maar één ding wat IK wil namelijk een keiharde finale afrekening met het politieke trekpoppen van het WEF en overig kapitalistisch WEF tuig en de rest van de WEF marionetten. Alle bezittingen van dit tuig in beslag nemen, verbannen naar het meest verlaten gebied ergens in Siberië en geheel aan hun lot overlaten totdat ze er dood bij neervallen. Dat is wat IK WIL Nimmer heb ik zo een weerzin gehad tegen overheden die bewust de burgers tot op het bot kaal plukken en tiranniseert. Ze hebben eigen burgers de oorlog verklaard dit vraagt uiteraard om reactie. Die idioten laten hun oren hangen naar een smerige corrupte idioot Zelensky en hebben er voor gezorgd dat Europa ten ondergaat door de waanzinnige onverantwoorde sancties tegen Rusland. https://www.frontnieuws.com/zelenskys-nieuwe-eis-aan-europa-sluit-de-russen-op-in-hun-land/ Tijd om die vent eens achter de tralies te zetten en alle wapenleveranties te staken en die gek aan zijn lot over te laten. Staak ook het opvangen van vluchtelingen maar eens uit de Oekraïne. 1500 als zakgeld, geen huur hoeven betalen, geen gas en elektra rekeningen, geen water rekeningen en mogen werken terwijl ze het geschonken geld mogen houden waar geen belasting over hoeft te worden betaald. Te zot voor woorden uiteindelijk stonden zij destijds achter de misdadige moorden op de Russische bevolking in de Donbass en nu zijn de lafaards gevlucht en profiteren volop.

  Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   Julia.U vergeet de nazi bilderberg groep waar het nep koningshuis vuistdiep in zit.Opgericht in 1954 te oosterbeek nederland in een bilderberg hotel,medeoprichter nazi/sser nepprins bernhard en de CIA.

   Geliked door 1 persoon

  • hannah zegt:

   binnenkort stort MR een flink bedrag aan Zelensky omdat deze nepgeneraal alsnog de Krim terug wil veroveren …. dan is er geen geld meer over voor de mensen die hun energierekening moeten betalen …..

   Like

 2. Boike zegt:

  Dit duivelse gedoe is dus het “nieuwe normaal” voor de “gelijke varkens”, maar dat geldt uiteraard niet voor de “gelijkere varkens”, de zwijnen.

  De gehypnotiseerde slapende Wokes slikken de hapklare brokken, die hen door de strot worden gedauwd, als zoete koek. De wakkere Wappies kotsen het uit.

  Geliked door 1 persoon

 3. Frits zegt:

  Ik doe mijn best, maar het wil niet erg lukken. Hè wat jammer nou☹

  Like

 4. Julia zegt:

  Ben benieuwd wat de bloedzuiger/c.q. misdadiger tegen de menselijkheid D66 Kuipers gaat doen om de zorg klaar te stomen voor de grote toestroom van mensen die worden verzwakt door honger en kou https://www.ad.nl/gezond/huisarts-bezorgd-inflatie-dringt-door-tot-in-de-spreekkamer~a21a9e67/ De huisartsen die nu al zwaar zijn overbelast krijgen er nog meer patiënten bij door het toedoen van de Staat der Nederlanden. Of zoekt dit doodshoofd de oplossing in nog een finale booster? De grootste pandemie komt er aan namelijk armoede erger dan welk fake virus ook.

  Geliked door 5 people

 5. J.v.d.Heijden zegt:

  Godless vind ik geen probleem. Ben overtuigd atheïst. Punt.
  Want goden berusten op verzinsels.

  Like

 6. karton zegt:

  Als ik in ’t artikel lees wat “ze” eigenlijk van je willen zou ik denken : Je hoeft niet ver van huis te zoeken naar dat soort “mensen”, de gehele “regering” en een groot deel van de Kamer voldoet a.d. wens van “ze”.

  Like

 7. Yvonne zegt:

  De helft van wat ZE willen ben ik al,dakloos ontbreekt nog dat ben ik gelukkig niet maar als deze idioterie zo verder gaat komt de tijd dat wij in tenten moeten slapen en alles wat binnenkomt slaapt tzt in onze huizen Neem dit niet serieus maar als je kijkt naar wat er sinds de Corona gekte is gebeurd kan je van alles verwachten

  Geliked door 2 people

  • BigLJohn zegt:

   Yvonne, je ziet het goed. Nu slapen die indringers in ter Apel op de grond. Op termijn zijn WIJ het die voortaan op de grond moeten slapen. Onder een brug of op een bank in het park, en lastig gevallen door die indringers.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s