Kom maar binnen jongens. Plek zat! . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Kom maar binnen jongens. Plek zat! . . .

 1. Rico zegt:

  Allemaal taliban strijders
  Die straks met al die asielzoekers Europa in vuur en vlam zullen gaan zetten.

  Geliked door 3 people

 2. hannah zegt:

  geen toezicht op documenten wil zeggen dat je onopgemerkt een hoop rotzooi en gevaar binnen kunt krijgen … hebben ze ook al een huis en een Miele tegoed, gratis naar de tandarts voor gouden tanden ??? het houdt nooit op …

  Geliked door 3 people

 3. Hovawart zegt:

  Dat zijn wederom een paar honderd woningzoekende of woningwachtenden Nederlanders die nog wat jaren langer mogen wachten……..dit stopt niet, niet vanzelf.

  Geliked door 1 persoon

 4. oliedom zegt:

  En uiteraard blijft het hier niet bij, want ik vermoed dat elke soldaat daarzo minimaal 20 zandbakfiguren, en de gerneraal wel 100, in dienst hadden, wat een treurige comedy.
  Het is GVD niet normaal meer, wat voor IDIOTEN hier nu aan de macht zijn.😤😤😤

  Geliked door 2 people

 5. stradivotsi zegt:

  Dat ik niet zozeer als rechts radicaal ben, is een vandaag geval geweest. Een buitenlands echtpaar stond vlak bij mijn woning, terwijl ik kwam aanlopen van de winkel. Altijd argwanend maar verder niets. Spraken mij aan toen ik naar binnen wilde. Gewoon vriendelijk en zochten een dokter in mijn straat , bleek een tandarts moeten zijn. Ze wisten niks, huisnummer verkeerd, toen bleek dat het 100 meter verderop moest zijn ergens. Heb hun gezegd dat het via huisnummers even en oneven is, en daar moesten ze dan ergens wezen. Ik ken die tandarts daar niet, maargoed, ze lieten het 4 maal op hun mobieltje via googlemap zien, dus mijn dienst hulp gedaan. Ze hebben mij niets misdaan, dus veroordeel ik hun niet, of ze tandarts gratis hebben, weet ik niet.
  Maar ik word als bij eigen volk vaker extreem rechts gezien. Maakt mij geen flikker uit, ze doen denken maar. Echter indien profiteurs, en dat geldt netzogoed voor de luie NL onder ons, het gemak van de werkende belastingcenten maakt, ja dan sta ik er recht tegenover. Nogmaals ik wil iedereen helpen, behalve als je de boel belazerd, dan is het over

  Like

 6. ronjaspers zegt:

  Waarom draaien mensen om de hete brij heen,deze hardcore moslims wordt geleerd in de koran om ongelovigen af te slachten.Ik wordt doodziek van volwassenen die wegkijken,hun kop in het zand steken en lijden aan cognitieve dissonantie.Geen ruggegraat,angsthazen en lafaards.

  Geliked door 1 persoon

 7. stradivotsi zegt:

  Nog even een vraag aan allen ( Bertus gesta mij dat , dank ) Stel; je ligt in een berm ergens te creperen van de pijn door wat dan ook. Komt een moslim irakees of een Afgaan je willen helpen….; zeg je dan…. Nee, ik wil jouw hulp niet?

  Wat ik hiermee vragen danwel zeggen wil is dat wijzelf moeten opletten met wat wij soms als generaliseren doen. Het is in ons welvaart streken een gewild gebied, maar de werkelijke schuldigen, zijn ons eigen Nederlanders, dat soort land verraders die aan het roer staan.
  Daar gaat het mis. Ik zeg maar niet iedereen is slecht, ook als moslim. Maar er zitten genoeg ratten tussen, en de ergste zijn vaak ons eigen! snap je wat ik bedoel?

  Like

 8. Julia zegt:

  De chaos in dit land is met geen pen meer te omschrijven. Probeert u eens uw rijbewijs te verlengen o.i.d. zonder geldig legitimatiebewijs. Dit land wordt geregeerd door een stel chaotische WEF likkers die het eigen wanbeleid niet meer onder controle hebben. De enige dit wat kunnen doen om de chaos van asielzoekers terug over de schutting te flikkeren van Den Haag is het volk. Opties genoeg nooit gehoord van leegstaande woningen kraken o.i.d. Laat ze in Den Haag het probleem maar oplossen er zijn regeringsgebouwen genoeg die heel veel ruimte kunnen bieden ook kunnen AZC’s worden opgezet in de parken van Den Haag. Laat dat elitair schorem maar eens last hebben van de invasie van profiteurs.

  Geliked door 1 persoon

 9. delamontagne zegt:

  Mensen uit Afghanistan [ Barbaristan ] via Pakistan [ Wredistan ] met chartervlucht na machtsovername door Taliban [ de beulen van AllaH ] naar Eindhoven.
  Mag ik dan aannemen dat ’t Christenen zijn of anderszins mensen die niet meer in die allah geloven.
  NL hoeft dus niet bang te zijn voor GELOOFSFANATEN, die weer met veel kosten naar luilekkerland komen !

  GRIEKENLAND:
  Moord op de [ domme ] Nicoletta van 17 jaren oud:”Ik heb haar vermoord want ze zei nare “dingetjes”over allah”……….
  En ze ontheiligde de korhaan”zei de vröme muslim.
  Dit is dus wat er in Griekenland gebeurde en in andere EU-landen gebeurt ( de verscheidenheid van de multilultie ))

  Geliked door 1 persoon

 10. boorzalf zegt:

  En wanneer houd het op?? Deze gekkigheid.

  Like

 11. Ronald zegt:

  Ondertekenen jullie allemaal even de petitie “Geen asielaanmeldcentrum in Bant’?

  https://petities.nl/petitions/geen-asielaanmeldcentrum-in-bant?locale=nl

  Graag ook even doormailen aan vrienden en bekenden!

  Alvast bedankt.

  Ronald

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s