Landverraders . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Landverraders . . .

 1. Ravian zegt:

  “Corrupt” is nogal zachtjes uitgedrukt, “kwaadaardig” gaat al meer in de richting…

  Geliked door 6 people

  • Anja zegt:

   Satanistisch kan er ook nog wel bij

   Geliked door 4 people

  • LUCIA zegt:

   @Ravian; Juist en alles wat een mens plezier bezorgde is weg , we worden als een tube tandpasta van “ons ben zune” uitgeknepen, straks kun je je electrische auto verruilen voor een aangepaste Untermensch Autoped… in bruikleen van het WEF.
   Wie had ooit gedacht dat de wereld geregeerd zou worden door al die enge “one foot in the grave globalisten”.

   Geliked door 2 people

 2. oliedom zegt:

  Van Prutte en Madam kak weet men dat die niets op hebben met de Nederlanders en van Judas Segers en Flopke moet men toch weten dat, dat schijnheilige ongedierte zelfs hun moeder nog verkopen voor het Pluche.
  Dus! Wil de Nederlander dat er ook echt iets veranderd, dan kun je alleen maar massaal op de PVV en FvD stemmen.

  Geliked door 7 people

 3. stradivotsi zegt:

  En daar kun je nog wel een aantal bij optellen. Als je het geschiedenis boekje zoals velen het klakkeloos overnemen volgt, kom je vaak weer op het verkeerde been terrecht, want je zult je eigen vermogen aan analyse moeten maken over wat waar en niet waar is. Het recept is een goed recept wat nu nog aangewend word. Verschillende literatuur is niet persé het “geschiedenis boekje” der waarheid. Say no more.

  Geliked door 1 persoon

 4. Julia zegt:

  het geselecteerde gezelschap dat in dienst is genomen door herr Klaus Schwab om de WEF agenda zo snel mogelijk uit te rollen waarvoor de Nederlandse bevolking gewetenloos moet worden kaal geplukt, in de kou moet worden gezet en nog van schaars voedsel wordt voorzien. Degenen ditenog niet wakker zijn over hetgeen wat er momenteel gebeurt zoals extreme prijsstijgingen voor energie en voedsel mag zichzelf toch wel eens flink een klap voor het hoofd geven. De op de afbeelding getoonde gewetenloze politieke schoften weten dat nu al miljoenen mensen niet meer rond kunnen komen wat doen zij helemaal niets dan alleen verder met de WEF tirannie door te gaan en daar bovenop de genocide harteloos door middel van experimentele vaccinaties in het najaar doorzetten ondanks de wereldwijde rapporten over de bijwerkingen en het hoge sterftecijfer door die smerige troep. Meedogenloos en tribunaal waardig. Dit kabinet is te vergelijken met terroristische organisatie dat inmiddels al heel veel bloed aan de handen heeft en heel veel levens kapot hebben gemaakt.

  Geliked door 7 people

 5. Léon van Duren zegt:

  Vier gewetenloze satanische WEF pharma maffia psychopaten!!!Per direct onafhankelijke volkstribunalen organiseren om deze geïnstitutionaliseerde zeer zware criminele pharma maffia klimaatfascistische politici levenslang achter slot en grendel te brengen,wegens de ernst van de gepleegde misdrijven tegen de menselijkheid!!Deze demoraliserende machtsmisbruikende geïnstitutionaliseerde boevenbende mag geen dag langer op vrije voeten zijn!!!

  Geliked door 5 people

 6. Harry zegt:

  Ik weet niet of “ van God los “ nou wel zo’n negatieve lading heeft .
  Er zitten hier een paar hardnekkigen , die bij IEDERE gelegenheid IEDERE kans aangrijpen om te proberen ons die verdomde godsdienstwaanzin door ons strot te proppen .
  D’as ook verre van ideaal ! Stop nou toch eens met die shit !
  Ik kan maar niet begrijpen dat ze ze maar niet in staat zijn te snappen dat de meeste mensen niet meer in die onzin geloven en er dus ook geen behoefte aan hebben om voortdurend met dat ouwe verzinsel geconfronteerd te worden .
  Als je dat toch blijft proberen heb je een bord voor je kop van hier tot ver voorbij Parijs .
  Of je dat nou God , Allah of Sion noemt , het is allemaal dezelfde onzin !
  Kom met je twee platvoeten op aarde terug en hou die waanzin achter de voordeur .

  Geliked door 1 persoon

  • Ton Ruygrok zegt:

   Harry …, er is geen aanleiding voor je betoog.., het doet je schijnbaar toch wat.. Godsdienst/Religie…
   Ton.

   Geliked door 1 persoon

  • oudmarinier zegt:

   Geachte Harry , dat u niet gelovig bent …prima , uw keuze….., maar laat de anderen die WEL geloven en gelovig zijn , in hun waarde . Het ridiculeren van de gelovigen onder ons en de HERE God Almachtig , kan u misschien nog wel eens opbreken , op ’n moment dat u het niet verwacht .

   Geliked door 1 persoon

  • Boike zegt:

   @ Harry 12 augustus 2022 om 17:41

   Het is overduidelijk, dat jij zwaar gefrustreerd bent door de wijze waarop mensen bij jou in de omgeving hun godsdienst beleiden. Ik kan me er heel veel bij voorstellen en ik begrijp ook heel goed, dat jij daar grote moeite mee hebt. Ik weet uit eigen ervaring, hoe onaangenaam het is, om op de Bijbelbelt te moeten leven. Gelukkig was het voor mij maar een korte tijd.

   Je kunt hemel en aarde proberen te bewegen, om de mensen daar te veranderen. Maar helaas, dat is een (Gods)onmogelijkheid. De mensen leven daar, zoals ze zijn opgevoed, geprogrammeerd, zo je wilt. Ze kunnen niet anders, ze willen niet anders en ze weten niet beter. Er is niet tegen te redeneren. Dat is verspilde moeite.

   Ik heb je al eens eerder geadviseerd, om op een zondag in het Brabantse rond te kijken. Daar kun je zien, dat het ook anders kan. Je zult je ogen uitkijken. De mensen zijn hier geen geloofsfanaten. Men interessert zich hier niet zo voor godsdienst. De mensen kijken je er hier niet aan, als je op zondag de je auto op straat wast, je huis schildert, wat een het klussen bent, uit gaat, gaat stappen naar een vlooienmarkt gaat, of gewoon plezier maakt. Je hoeft hier ook niet op zondag voor je goed fatsoen naar de kerk. Dat doet bijna niemand meer. Het is vrijheid blijheid. Heel veel kerkgebouwen worden niet meer godsdienstoefeningen gebruikt, maar worden andseszins benut. Geen probleem.

   Voor je eigen bestwil, zou ik je willen aanraden een onderscheid te maken tussen het begrip “God” en “godsdienst/religie”.

   Het begrip “God” is eigenlijk een filosofisch begrip. Zo oud de mensheid, de homo sapiens (de wetende mens) is, probeert hij de fenomenen, die hij waarneemt te verkleren en te begrijpen. Alles dat de mens heeft kunnen verklaren noemen wij wetenscchap. En alles, dat de mens niet kan verklaren noemen wij een mysterie. Helaas wordt er veel wetenschappelijk denkwerk als wetenschap aan de man gebracht, terwijl het dat niet is, maar slechts een filosofie, of zo je wilt een gedachtenkronkel..

   Al heel heel lang geleden, vele tienduizenden jaren geleden, dus ver terug in de prehistorie, probeerde de mensheid een antwoord te vinden op de grote mysteries van het bestaan; “waar komt alles, dat is, vandaan ???” Het lukte helaas niet deze essentiéle mysteries te doorgronden. Dus ging men wat bedenken. En al prakkedenkizerend kwam men uit op een macht, die alles geschapen heeft. En de logica leerde, dat die macht uit niets iets kan maken alles moet kunnen, er altijd moet zijn geweest en dat er geen velletje of strik om het bestaan zit. Dat zijn dus de begrippen “almacht”, “eeuwigheid” en “oneindigheid”. En die almacht werd “God” genoemd. God is dus slechts een filosofisch begrip.

   Het bestaan van God is nooit wetenschappelijk aangetoond. De wetenschap heeft ook nog nooit een antwoord kunnen geven op de grote mysteries van het bestaan. Feitelijk behelpen we ons nog steeds met die hele oude filosofie van tienduizenden jaren geleden. We hebben helaas niets beters.

   Naarmate de tijd verstreek ging het begrip “God” een eigen leven leiden. Er kwamen priesters, die er verder op door gingen denken en er van alles en nog wat bij bedachten. We moeten God dienen. We moeten God eren. We moeten God offers brengen. We moeten naar God luisteren. We moeten God vrezen. God is genade. God is liefde. God straft. God beoordeelt en veroordeelt. Enzovoorts enzovoorts. Allemaal hele menselijke zaken, waar de echte God, de filosofische God heel ver boven staat. God heeft dat helemaal niet nodig. Waarom zou God willen, dat je een deel van zijn schepping vernietigt/doodt, om hem te plezieren ??? Maar de priesters ontleenden er macht aan.

   Toen op een gegeven moment, ook weer heel lang geleden, de engelen, de buitenaardsen (extraterrestrials) met hun vliegdingen uit de hemel vielen en op aarde neerdaalden, dacht de mensheid, dat God even op bezoek kwam. Die engelen bemerkten dat de mensheid een Godheid kende. Zij misbruikten dat en lieten zich God noemen. Maar zo goddelijk waren die “goden” niet. Het was roof, moord, vechten, verkrachten en al wat dies meer zij. Tegen de tijd, dat de mensheid begreep dat die “goden” geen engelen maar duivels waren, was het te laat. De “goden’ hadden de macht reeds gegrepen. Ze legden zich met aardse vouwen, hadden dus sex. Daar kwamen nakomelingen van. Die nakomelingen werden de eerste koningen, bij de gratie Gods.

   Die koningen gingen het begrip God ook weer gebruiken en misbruiken. God wil dit. God wil dat. God wil zus. God wil zo. God heeft gezegd dat …… Elke vorm van discussie was daardoor uitgesloten. Al doende vergaarden zij macht over de mensheid.

   De macht, die priesters en koningen zichzelf hadden toegeëigend, leidde in de loop der tijd tot de ontwikkeling van allerlei reliegies/godsdiensten. Deze hadden eigenlijk niet veel meer met het oorspronkelijke filosofische begrip “God” te maken en gingen een eigen leven leiden.

   Als je aldus de begrippen “God” en “godsdienst/religie” kunt scheiden, kun je de godsdienstfanaten in een context plaatsen. Dan heb je heel wat minder frustratie en wordt het leven een stuk aangenamer.

   Dan heb je het niet meer nodig, om mensen, die zich vastklampen een een godsdienst, waarmee ze zijn opgevoed en niet beter weten, te ridiculiseren.

   En zoals Oudmarinier reeds aangeeft, zou het je inderdaad weleens op een onverwacht moment kunnen opbreken, als je “God” verloochent. Op het moment, waarop je hele wereld in elkaar dondert, je geen vrienden meer hebt en ook niet meer bij je familie terecht kunt, kan het wellicht handig zijn nog over een strohalm te beschikken, om je aan vast te klampen. Het is echt niet de eerste keer, dat iemand op zo’n kritiek moment de goddelijke hulp krijgt, die hij nodig hebt, om het licht te zien in de duisternis. Gods wegen zijn ondoorgrondelijk. Mensen, die dat een keer hebben meegemaakt, twijfelen niet meer. Zij weten, dat er meer is tussen hemel en aarde, dan wij kunnen bevatten.

   Like

 7. Julia zegt:

  Mijns inziens ontbreken er nog een aantal afbeeldingen namelijk de mede WEF lamzakken in de Tweede Kamer zoals o.a. Paternotte, de vaste D66 gast van Op1 Tjeerd de Groot die het woord terrorisme durft gebruiken, vervolgens niet te vergeten onze koude douche doos Attje Kuiken PvdA, de grote grachteneikel Jesse Klaver Groen LInks. Zo zijn er nog vele op te noemen die in de zetels van het hok der democratie huizen. Dan vooral niet te vergeten onze vaccinatieterrorist D66 Kuipers en de grote brokkenpiloot de ex onderwijzer CDA Hugo de Jonge die nu onze woningmarkt om zeep helpt en documenten onder het tapijt blijft vegen.

  Geliked door 5 people

 8. Eppo zegt:

  Iedereen met een IQ van 42 (zijn er weinig in dit Land) weet dat die Club er bij is gehaald om de Boeren te vernaaien voor hun grondgebied en massale Islam import en omvolking alsof dat de oplossing is van alle problemen volgens Kaag (D66) als er maar genoeg Murkenflats staan hoor je nooit meer over stikstof , zure grond en en stront aan de kont .
  Ze proberen Ze nu weer te naaien oeps te paaien voor 5 jaar extra tijd .
  STEM ZE WEG !

  Geliked door 3 people

 9. oudmarinier zegt:

  Maar 1 oplossing voor dit soort “gasten” ….Tegen de muur ermee.

  Geliked door 3 people

 10. Hovawart zegt:

  De incompetentie viert hoogtij,……dankzij VVD, CDA, D66, PvdA en GL.

  Like

 11. vangie1206j zegt:

  Hoelang kan Nederland deze idioterie nog financieel dragen.
  En als Nederland straks in een recessie beland wat zullen dan de gevolgen zijn van deze door Rutte georganiseerde ramp.
  Ik begrijp werkelijk niet dat niemand in (Den Haag regering) inziet dat dit eindigt in een disaster.
  En dan nog dit ik ben 1 van de dacht ik 68% die NEE heeft gestemd tegen deze nu verschrikkelijke EU en zijn dictators.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s