Nederland Permanent Crisisland

(Door: Robert Raupach)

Gebrek aan visie leidt tot ondemocratisch paniekvoetbal

In de laatste jaren buitelt Nederland volgens het kabinet van de ene naar de andere crisis. Of het nou gaat over immigratie, energie of klimaat, take your pick. De diverse kabinetten onder leiding van Rutte lijken al deze crises welwillend aan te grijpen om zonder deugdelijk democratisch proces meer macht naar zich toe te trekken. Hoe kan dit patroon doorbroken worden en het stuitende gebrek aan visie worden ontmaskerd.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Nederland Permanent Crisisland

 1. BosscheBol zegt:

  Al die zogenaamde crises hebben éen uitkomst gemeen: de zogenaamde elite wordt er rijker en machtiger van. En het volk, dat al van de democratie is beroofd en nu onder een dictatuur leeft, wordt nu in sneltreinvaart aan de bedelstaf gebracht.

  “Gij zult niets bezitten en niet meer kunnen klagen.”

  Als kers op de taart heeft de zogenaamde elite nu besloten dat het volk niet meer mag douchen (watercrisis) en dus zal stinken. Dan kun je het verschil tussen volk en “elite” ookk RUIKEN.

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   BosscheBol Er zal toch wel water overblijven voor het veelvuldig wassen van de handjes vanwege de fake corona???? Er is maar één klein deel van onder de mensen wat letterlijk stinkt dat zijn de elitaire WEF dictators en machtswellustelingen en haar marionetten. Tijd om eens wat frisse lucht te gaan creëren. Zal onze zogenoemde koningin der Nederlanden ook nog éénmaal per week snel onder een koude douche stappen of een weldadig koud bad daar geloof ik dus helemaal niets van daar zal het water wel rijkelijk warmpjes blijven stromen en vooral de cv zal wel goed op temperatuur blijven.

   Geliked door 1 persoon

 2. Hovawart zegt:

  Het parlement heeft meer weg van een praatgroepje, het senaat een bejaardenclubje, waar enkel de actualiteit besproken en oeverloos word gediscussieerd zonder te luisteren naar anderen, en waarbij het ook blijft…..
  Waar men wel in slaagt is het land onbestuurbaar te laten dobberen, als een op driftgeraakte zilvervloot…….dagelijks geënterd en berooft door piraten.

  Like

 3. BosscheBol zegt:

  Gdvr! Ik heb ook een crisis.
  Van viezerik 1) moet ik pissen onder het douchen
  Van viezerik 2) moet ik pissen en kakken tegelijk
  Van viezerik 3) moet ik het allemaal ophouden totdat ik douche
  Van viezerik 4) mag ik nog maar 1x in de week 2 minuten KOUD douchen.

  Dat we zo de boze Poetin keihard te pakken nemen, begrijp ik.
  Maar ik kan het geen week ophouden. Ik kan wel pissen en kakken in de douchecabine maar die drol wil niet weg in 2 minuten.

  De zogenaamde elite is niet anders dan een corrupt, psychopatisch zootje. Mogen jullie branden in de hel, waar jullie thuis horen.

  Like

 4. Hovawart zegt:

  Een crisis geeft de politiek de mogelijkheid om buiten de gebaande paden te treden zonder de beproefde methodes uit het oog te verliezen, meer macht vergaren door het uitvaardigen van nood- of spoedwetten, doorgaan met het ontmantelen van de grondwet, en het creëren van nog meer crisissen en de weg te effenen om het volk een politieke visie op te leggen door nog meer dwangmaatregelen uit te vaardigen op gekochte adviezen van artsen en wetenschappers……….enkel voor politiek gewin.

  Geliked door 1 persoon

 5. Hovawart zegt:

  Meine mutti sagt immer; du musst verstehen dass glückliche menschen keine zeit damit verschwenden anderen zu schaden, das böse gehört zu den unglücklichen, frustrierten und neidischen menschen, und die teuflische politiker……

  Like

 6. ronjaspers zegt:

  Deze opzettelijk gecreerde crissisen uit de NWO agenda worden versneld uitgevoerd.Het oorspronkelijke schema was de depopulatie (genocide) agenda 21 en 2030,die is nu aanzienelijk vervroegd.De reden,bij o.a.de nazi bilderberg groep en het WEF zitten zeer oude satanische fossielen en die willen de installatie van de NWO nog meemaken voordat ze de pijp uit gaan.

  Like

 7. Julia zegt:

  Er is geen crisis die wordt bewust gecreëerd om de Nederlander flink geld uit de zakken te kloppen. Leugen op leugen hadden wij in het verleden geen warme dagen of is dat mijn neus voorbij gegaan. Energie gaat nog meer omhoog vanwege de hitte?????, de natuur moet worden hersteld en boeren moeten worden opgedoekt waarom om meer en meer woningen de grond uit te stampen voor met name de invasie van gelukzoekers, de zon heeft altijd in de zomer al geschenen nu hebben we hysterisch code geel en een hitteplan, bewust is het grondwaterpeil omlaag gehouden vanwege de vele rivieren die uit haar oevers traden, koeien stoten teveel stikstof uit maar een klein landje op de kaart bewust vol stampen met invasie van gelukzoekers stoten meer uit dan een koe, natuur herstellen hoezo bomen worden massaal gekapt steden gaan vanwege hitte ten onder juist vanwege armoede aan bomen, de bewuste verhoging van voedselprijzen is al jaren voorbereid en heeft helemaal niets te maken met de in stand gehouden oorlog in de Oekraïne. Kortom het gaat om het realiseren voor 2030 van de WEF agenda ten behoeve van de great reset. Ook al die zogenoemde personeelstekorten is een grote leugen zijn ze allemaal al dood of zo nee het gaat er om laat u testen indien u corona heeft blijf dan thuis dat is voor de zomer toch ideaal ik bel mijn werkgever sorry ik heb mij getest en heb corona hoppa weer een aantal dagen vrij. .Er zitten meer dan een miljoen mensen thuis boven de 50 die graag willen werken maar geen enkele kans krijgen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s