Schrijver Salman Rushdie neergestoken in New York

De Brits-Amerikaanse schrijver Salman Rushdie is neergestoken tijdens een optreden in de staat New York. De 75-jarige schrijver werd aangevallen op het podium tijdens een evenement waar hij zou worden geïnterviewd.

Rushdie zou een openbaar optreden geven in het noorden van de staat New York, circa 470 kilometer van de stad New York. Vanuit het publiek stormde een man het podium op en viel Rushdie en de interviewer aan, zo meldt de politie. ,,Hij begon zonder een woord te zeggen op hem in te hakken”, vertelt een ooggetuige tegen New York Magazine.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Schrijver Salman Rushdie neergestoken in New York

 1. BosscheBol zegt:

  Salman Rushdie heeft lang geleden een boek geschreven en dat boek zou volgens de mohammedanen hun profeet beledigen. Dus moest Salman dood. Iran heeft een beloning van 2 miljoen op zijn hoofd gezet.

  Like

 2. Niek zegt:

  Erg hé? De overheid staat erbij en kijkt ernaar terwijl zij dit faciliteert? Geen enkele zelfreflectie van het beleid en niet 1 krantenkop die verwijst naar de achterlijkheid van de Islam en dit dus prima vind. Blijven doorgaan met het importeren van volgelingen zal ons tot zelfmoord leiden maar owee als je het benoemd, dan ben je racist of extreem rechts.
  Die aanhangers zijn nogal fanatiek en wie de opdracht uitvoerd krijgt levenslang het heldendom toegewezen in eigen islamitische landen, zij haten ons en onze samenleving en wachten op een moment van zwakte om ons omver te werpen en overheersen wat je ook al zag met het jihadisme in Syrië en velen vertrokken voor de heilige droom die mislukte omdat men nog niet ver genoeg gevorderd was maar enkelingen toch dachten dat het zover was. Dat de dader van deze laffe daad niet één keer de moeite heeft genomen om het boek de duivelsverzen te lezen en het mooie twijfelachtig voorstelling te lezen dat goed niet goed kon doen zonder slecht zijn toestemming maakt het tot een moeilijke voorstelling dat zij niet zonder elkaar kunnen bestaan. Dat de Ayatollah een fatwa uitgaf zonder het zelf te hebben gelezen zegt nog veel meer over de heersende achterlijkheid die dankbaar wordt misbruikt om te verleiden zoals de antichrist in de bijbel, want dat is wat er benoemd wordt in openbaringen en de poorten van de hel staan wagenwijd open en niemand die het ziet? Ook Geert Wilders komt aan de beurt en men juicht het aan alle kanten toe vanuit de linkse politiek om vervolgens thee met de daders te drinken als stilzwijgende goedkeuring en het voor de kranten als blijk van tolerantie naar de burgers dat het een eenmans actie zou zijn van een verward persoon en niets met de islam van doen heeft als totalitair systeem? Ik hoop van harte dat Salman Rushdie opknapt en vind hem een moedig persoon en hoop dat hij volhard met zijn optredens, halleluja!

  Geliked door 4 people

 3. lone zegt:

  het gaat hier om ‘attributen’, het is een occult Ritueel – de booslims doen dit niet maar de Cabal. Doelwit zijn degenen die ’t wél doorhebben (en voornamelijk in bijbelse zin — anders was het net ‘occult’ , nietwaar) : zijn naam is “op het rechte pad – (van eden-) vrede” ; 33 jaar na de fatwah = 33 beschouwt de Cabal als de leeftijd van Christus toen hij stierf ; de dader (stooge) is “showering – (with) sorecery” [hadi/hadj/hajj] en zijn boek “duivelsverzen” was tegen een onmenselijke religie , lees : NWO

  Like

 4. BosscheBol zegt:

  Nadat in Nederland Theo van Gogh was afgeslacht, gingen peremier Balkenende en koningin Beatrix in een moskee (oid) thee drinken om de mohammedanen wat minder boos te maken. Bij de ouders van van Gogh gingen ze niet op bezoek: Balkenende stuurde ze een briefje.

  Minister van justitie Donner probeerde de wet op de godslastering weer in te voeren. Daarmee hadden ze van Gogh aan kunnen pakken! Feitelijk zei deze klootzak daarmee dat het van Gogh zijn schuld was.

  Over het algemeen wekte de Nederlandse overheid de indruk het allemaal wel best te vinden en alleen bezorgd te zijn dat de mohammedanen boos waren.

  Ook nu zijn er nog veel links-liberale kllootzakken m/v die vinden dat het van Gogh zijn eigen schuld was. Mijn reactie: met dat soort smeerlappen ga ik niet meer om.

  Geliked door 1 persoon

 5. Harry Willemse zegt:

  De dader die is opgepakt wordt daar zeker berecht en waarschijnlijk niet mals. Laten wij die kansenparel snel hier naar toe halen zodat hij hier in alle eerlijkheid vrijgelaten word. Nederland als moreel kompas van de wereld zal deze topper met liefde koesteren.

  Like

 6. J.v.d.Heijden zegt:

  Wat het motief van die stekende allahschreeuwer was is nog niet bekend.
  Ik weet het wel.
  Reden van Iran om een fatwa af te roepen na de release van De Duivelsverzen,
  was niks anders dan dat Rushdie de profeet beledigd zou hebben.
  Grote nonsens.! Goden bestaan niet, dus allah evenmin.
  Ruim 1400 jaar worden allahschreeuwers(en andere meelopers) geïndoctrineerd
  met het sprookje dat allah de koran geschreven en aan de profeet geopenbaard
  zou hebben.Als je weet dat goden niet bestaan, ligt het voor de hand dat ze
  geen boeken schrijven.Daaruit volgt automatisch dat er dan ook nooit een profeet
  geweest kan zijn.En evenmin beledigd kan worden.
  Eind van het liedje: islam is nep, alles binnen die veroveringsideologie is nep.
  Rushdie werd neergestoken omdat hij met hierboven genoemde bestseller
  de verzonnen profeet beledigd zou hebben.
  Wat niet bestaat cq alleen in agressieve moslimkoppen bestaat, kan NIET
  beledigd worden.
  Tip voor meelezende allahschreeuwers(en andere meelopers):
  als je je door wie of wat dat ook(plaatsvervangend) beledigd voelt…
  begin een praatgroep.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/193752140/rushdie-aan-beademing-verliest-mogelijk-oog-na-steekpartij

  Like

 7. droevige mof zegt:

  Het Ministerie van Waarheid kondigt aan:
  Mentaal zieke alleenstaande dader.
  Heeft niets te maken met de ware Islam.
  We moeten onze moslim medeburgers beschermen tegen georganiseerde wraakacties van rechtse transfoob antivaccinatieactivisten en klimaatontkenners die te herkennen zijn aan ondersteboven gehangen vlaggen. (Behalve Oostenrijkers, die kunnen dat niet. De vlag is rood-wit-rood.)

  Geliked door 1 persoon

  • Laat deze mentaal zieke alleenstaande dader nou toevallig een fervent aanhanger zijn van het Iraanse regime.
   Zal volgens de mainstream media op het einde wel op puur toeval berusten want het moslimgeloof en met name het Shiïsme zijn toch duidelijk de religie van de vrede.
   Dat Iran een ven de landen is die op grote schaal de vrijheidstrijders lees terroristen) steunt is nog niet doorgedrongen in de achterlijke koppen van het journaille

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s