Tweet van Geert

Coalitiepartijen reageren nu eindelijk per e-mail: géén steun voor mijn voorstel volgende week een koopkrachtdebat te houden. Ze blokkeren het. Miljoenen mensen kunnen de boom in van ze. De pot op. Reken politiek met ze (VVD/D66/CDA/CU) af, want ze verdienen uw steun niet!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Geert Wilders)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Tweet van Geert

 1. Hovawart zegt:

  als zelfs dat de bevolking niet de straat op krijgt dan kun je beter het licht uitdoen in de Pays-Bah.
  Roll over and die, want dat heeft de regering wel alvast met u voor.

  Geliked door 4 people

 2. stradivotsi zegt:

  Tja, zag je wel aankomen he Geert. Wij zwoegen voor ons bestaan, en je word er niet veel beter van. Nu heb ik nog het geluk een redelijk goed verdienende ambacht uit te voeren, maar als ik vrouw en kinderen had, dan had het ook alleen maar met 2 verdieners gekund. Als alleenstaande gaat het nogthans best goed.
  Maar het interreseert ze geen reet, daar ben ik het mee eens, Premier met 250.000 Euro’s per jaar en daarop nog zijn neveninkomsten wat de arbeider niet mag , voor derden werken buiten zijn vaste baan. De rest van partijen hoofdfiguren 1,5 tot 2 ton per jaar en ook snabbeltjes hier en daar.
  Dus reken maar dat die Rutte wel meer dan 3 ton per jaar harkt.

  Geliked door 1 persoon

 3. stradivotsi zegt:

  Welnu, na 4 jaren een 10 emails naar “mail Geert ” gestuurd te hebben , nu wel een antwoord hunnerzijds.
  Dat ze wel duizenden mails in de post krijgen en het stervensdruk is begrijp ik wel, maar dit deed toch
  goed om een geluid terug te krijgen zojuist. Geert of zijn woordvoerder, egaal; Bedankt!

  Geliked door 1 persoon

 4. 538 zegt:

  Er is niemand in het torentje…??? Interressant …

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   @538; Het is nog erger… de bewoner van het torentje, heeft in zijn bovenkamer ook niemand thuis en lichten uit …ooit in die dooie vissen ogen gekeken….Wellicht zitten er wat batterijen in zijn compartiment .

   Like

 5. Julia zegt:

  Dat tuig zal überhaupt geen debat houden indien ja dan is het een zinloze theater voorstelling. Het zou ze een worst wezen dat miljoenen Nederlanders in de knel komen en straks geen droge boterham meer kunnen kopen. Maar laten we wel wezen ik hoor niets anders dan mensen steen en been klagen over de absurde prijsverhogingen maar ondertussen gebeurt er juist door die miljoenen mensen helemaal niets. Dan ook niet klagen. Dit volk is niet wakker zijn zwaar geïndoctrineerd door het linkse propaganda gif van de propagandazenders en de msm. Ondertussen hebben velen nu nog niet het besef en dringt het blijkbaar niet door dat zij mede voor de eigen ondergang hebben getekend. Maar het keiharde besef zal het komende najaar flink aankomen. Helaas dan is het te laat. Het enige waar miljoenen schaapjes gehoor aan geven is om in het najaar weer in de rij te staan voor een prikje van het experimentele gif. Een laf, angstig en onderdanig volk is een verloren volk dat nog niet beseft dat ze totaal financieel kapot worden gemaakt en straks blij mogen zijn met een voedselbon van de WEF verraders van de Staat der Nederlanden. Tja helaas dan is het einde oefening .

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s